![]() |
#2851 | |||||
Zadomowienie
|
![]()
Hejka Dziewuszki.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam mojego w tym kaskadowym i stwierdziliśmy jednoznacznie, ze muszeczka będzie najlepsza ... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dzień dobry laleczki
![]() Ale pogoda dziś u mnie..leje i ogólnie jest fuuuj.... ![]() ![]() ![]() agunia82 z tym profesjonalnym makijażem pomyslę,pomyslę ![]()
#2853 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie ale dzionek meczacy. A weekend jeszcze bardziej... No ale zrobilismy przewieszki na wodke i ustalilismy plan dzialania na najblizszy tydzien... znowu wymyslilam kilka rzeczy hihih
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buciki ekstra.. ![]() ![]() ![]() U nas bedzie i kamerzysta i fotograf z jednej firmy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Wtajemniczenie
|
katia017 bardzo mi się podoba Twój makijaż- pewnie na ślub musi być mocniejszy by było go widać ale uważam że masz talent. Jest delikatnie przejścia są piękne a rzęsy- poezja
![]() Izka ja uwielbiam i Pippi i Kasieńkę i wszystkie Was uwielbiam ![]() soffera zgadza się - pojedziemy z Kamilem do Katowic- to i tak bliżej niż nad morze ![]() Bo ja mam nadzieje załatwić wszystko w jeden piątek by w sobote spisać protokół u księdza Zakupy już zrobiłam, zatem teraz kawka ![]() ![]() ![]()
#2855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dlatego stwierdziłąm, że jak się nie tańczyło wczesniej to lepiej nauczyć się tylko podstawowych kroków np. walczyka i nie cudować z róznymi wymyślnymi układami i się przy tym niepotrzebnie stresować. Apropo pogody to czytałam, że sierpień i wrzesień mają być suche (co do temperatury to nie wiem) W październiku ma być zimno, więc Aguś do Karpacza należy zapakowac cieple rzeczy ... o ile bedziecie z pokoju wychodzić ![]() Izusia - wydaje mi się, że ten dokument dostaje się od razu (skoro odpis z aktu jest od razu?) ale nie załatwiałąm tego wiec nie wiem napewno. Ja na razie wysłałam do swojego USC (gdzie się urodziłam) wnisek o wydanie i przesłanie na adres USC gdzie chcemy załatwiać formalności. Jak dostanę od nich informację, że akt jest to idziemy z TŻ i on na miejscu dostanie swój akt urodzenia (na terenie W-wy nie ma opłaty skarbowej) i bedziemy mogli spisac te dokumenty. Pani powiedziała, że mamy przyjść z dowodami i miec w ręce 84 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do pogody to tez czytalam ze sierpien i wrzesien ma byc cieply i sychu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też zamawiam pogodę. Dzisiaj jest jak na jesieni a ja wtedy zawsze łapie jakies doły i dzisiaj też mam kiepściutki humorek. Żyjemy już z mężem naszym wyjazdem w ciepełko. Jeszcze tylko miesiąc i witajcie wakacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iiiii.... bardzo dobra odpowiedź! ![]() lof lof lof ![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobitki!
Czasu nie mam, żeby Was nadrobić, bo klikacie niemiłosiernie ![]() A propos kamerzysty. U mnie będzie tylko fotograf (kosztuje nas 2400 zł). Trochę żałuję, że nie będziemy mieć filmu ze ślubu, bo kiedyś znalazłam dwóch naprawdę świetnych profesjonalistów. No nic. Będziemy musieli zadowolić się tylko zdjęciami ![]() Nadal myślę o wdzianku i nadal nic mi nie przychodzi do głowy ![]() Będziemy musieli powoli się zabrać za sprawy urzędowe i protokół. Moja siostra twierdzi, że jeśli na "domowym" odpisie aktu urodzenia są znaczki skarbowe, to taki dokument może być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
asiuk jak szukałam w necie to miałam różne wersje- fakt faktem za odpis i tak bedzie trzeba zaplacić 22zl. USC musi za coś funkcjonować
![]()
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jem, a waga spada-koleżanki mówią że powinnam sięcieszyć, ale ja się martwię, chyba powinnam pójść do lekarza po skierowanie na jakieś badania sprawdzające ![]() a buciki przejdą testowanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio z książek to męczę Cobena i poradnikowy: Dlaczego mężczyźni kochają zołzy ![]() jak Któraś reflektuje to mogę przesłać ebooka ![]() izazusia compeed leci do Ciebie-najpóżniej w czwartek będzie u Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daget, dziekuję za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja, ja, ja chcę książkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my spisywalismy protokół wcześniej i teraz musimy donieść zaświadczenie z usc i kartki ze spowiedzi właśnie kiedy powinno się pójść do tej 2 spowiedzi? przyznam że nie byliśmy jeszcze nawet na 1 spowiedzi ![]() mamy zamiar pójśc w ostani piątek lipca do 1 a potem kiedy? dzasta poprosze namiary mailowe i wieczorem wyślę ![]() ![]() i obiecuję, że pójdę tylko musze się zarejestrować po skierowanie Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-21 o 09:59 Powód: bo dzasta napisała:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Wtajemniczenie
|
![]() Hmm moi znajomi 2 spowiedź mieli dzień przed ślubem ![]()
#2868 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego, co wiem, pierwsza spowiedź powinna odbyć się w przybliżeniu miesiąc przed slubem, a druga - jak najbliżej ślubu (żebyśmy nie zdążyli nagrzeszyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Wtajemniczenie
|
dzasta, izazusia książka właśnie do Was biegnie
![]() miałam ją w pracy ![]() tylko nie rozumiem z tą spowiedzią dlaczego Pary które mieszkają ze sobą idą tylko 1 raz, a Ci którzy nie mieszkają 2? Kto ma więcej okazji do schrupanka ![]() ale dziękuje za podpowiedzi-myślałam, że trzeba iść odrazu po protokole ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-21 o 10:17 Powód: o spowiedzi:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do spowiedzi... 1 powinna byc zaraz po spisaniu pierwszej czesci protokolu ... a 2 dzien lub dwa przed slubem... No a my juz mamy miesiac o spisaniu i nie mamy kiedy isc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Rozeznanie
|
cześć Kobietki
![]() potrzebuje autora i dokładny tytuł tej książki co ja tu reklamowałyscie KObiety sa z wenus a mezczyzni z marsa |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie po spisaniu protokołu B. wyjechał na poligon i do spowiedzi nie poszliśmy ![]() ale teraz już Go siłą zaciągnę ![]() winiii a utor to John Gray Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-21 o 10:25 Powód: dla winiii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie dlatego Ci , którzy ze sobą mieszkają maja tylko jedną spowiedź. Chyba nasz kościół nie zakłada sytuacji w której para razem mieszkająca mogłaby się powstrzymać od chrupania
![]()
#2876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też poproszę o książeczkę, mój mail to aaga_82@tlen.pl ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT Idziemy dziś z TZ po zakupy. Musimy kupić koszulę, krawat i buty. Ja się napaliłam na ten krawat kaskadowy ale jak mówicie że głupio wygląda do samej koszuli to pewnie będziemy musieli zrezygnować bo kamizelka to już spory wydatek a mój TZ płaci sobie za wszystko sam co związane z weselem i do tego został o tym poinformowany dość późno, więc nie chce swoimi wymysłami wpędzać go w kłopoty finansowe.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() niuniuniau dzięki ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-21 o 10:28 Powód: podziękowanie za pochwałkę:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.