|
|
#2041 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '91 - część VII ;)
3-4 dni
![]() chociaż może dłużej to zależy bardziej od mojej mamusi niż mnie.
|
|
|
#2042 |
|
♥
|
ooo ja do krakowa tez moge przyjechac bo mam w miare blisko
ooo Madźka wróciła
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uciekam na imprezę xD
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#2044 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ja na ploty do cioteczki
![]() Madźku dobrej zabawy!
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A ja dzisiaj step up 2 ściągam. xD
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj poczytałam trochę Lalkę
i ogólnie to się nudzę.czekam na email od pani. zaraz muszę sobie jakiś film ściągnąć. :P
|
#2047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie ściągnęłam wszystkie komedie romantyczne polskie tj. : Lejdis, Rozmowy nocą, Jeszcze raz, Mała wielka miłość, Nie kłam kochanie.
idę zaraz oglądać Mała wielka miłość ![]() jutro Asiek wraca
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj znów oglądałam PS I love you . I znow sie popłakałam. xd
moja mama też xd |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u kotów i mnie mrówka użarła ;( ałaaa...
ja ściągam "Definitely, maybe", ujdzie. Chciałam ściągnąć horror "Nobody loves Alice" ale siorka nie chce.
|
#2050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ja idę oglądać film i potem spać
![]() rano na miasto pędzę, będę jakoś po południu.
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Wy zamulacie a ja chleje
Bom bom bom I want you in my roooom xD
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#2053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bylam sobie w barze... ach, niebo nad Solina... cudowne
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, a może zrobimy ten zlot w Krakowie?
![]() Albo taki mini zlocik? Wtedy kiedy Asia będzie dla tych osób, które mogą przyjechać (Asia, Anniaa, Madźka i jeśli ktoś jeszcze jest chętny )Madźku, nie chlej tyle ;P Kurde, chyba idę się napić
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chleje tyle, tylko oni te driny leją i leją...
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałyśmy takiego w pełnym składzie ;p
Po dwie, trzy dziewczyny się spotykały, ale nigdy większość ![]() Madźka - Wy mi wysłałyście kartkę z Wawy?? xd |
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej nalejcie mi też, proszę
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać! Ja właśnie wcinam śniadanie i za chwilę jadę do Legnicy i może do Wrocławia
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
heej.
![]() wstałam. Puściłam siostrze sto lat, bo ma urodziny, zrobiłam nam herbatkę i śniadanko Teraz zaczynam robić obiad. i trzeba byłoby posprzątać ![]() a baba nie daje znaku życia :
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
a u mnie leje a ja zaraz z siostrą na zakupy humor poprawić trzeba śniło mi się, że mój Tż chciał ode mnie odejść ( odszedł) zostawił tylko list.... ![]() i ja w tym śnie widziałam tylko ten list....cały czas mam go przed oczami... dobrze,że to tylko sen... |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja tez rocznik '91. |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
pytania dla Ciebie ![]() 1. Imię 2. Data urodzenia 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Numer legitymacji szkolnej 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
The Subways.
Ale deszczyk glany umył i chrypka po krzyczeniu przeszła. ![]() Szkoda, że już koniec. O ile nie wyemigruę (może z kuzynem ![]() ) to za rok na pewno przyjadę.Idę oglądać zdjęcia na necie, może gdzieś się wypatrzę i dalej spać.
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj ehh mam nauczke - miłośc na odległośc nie ma szans![]() Witaj
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedzi:
1. Imię Magda(lena) 2. Data urodzenia 23.04.91 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz Ponadprzecietnie dlugie Miss sporty extra black czy cos takiego4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) Zapałki mi sie skonczyly 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka Moj dziadek mieszka na bzludnej wyspie:P 6. Ilość palców u prawej ręki Po krotkiej obserwacji.... 5 7. Ulubione piwo Tyskie 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) W bezwzglednej 172 a wzglednej to zalezy wzgledem czego:P 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) Nie tak duzo.. 10. Ile papierosów wypaliłaś ? Zero!!! 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 3 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 0 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 256 tysiecy 14. Umiesz wiązać sznurowadła? A no tak 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu Nigdy nie robilam analizy 16. Numer legitymacji szkolnej 666 17. Rozmiar stanika 70a 18. kolor ulubionej gąbki niebieska 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia sarni braz?? 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 764764 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? Czytajac te pytania... no...e .. jak najbardziej 22. I zdjęcie poprosimy. Niedlugo bedzie 23. Ilość ziarenek soli w solniczce dazy do nieksonczonosci 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś nie lubie vegety 25. Łączna ilość połączeń odebranych troche ich bylo 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 4/cm^2 27. waga tuż po urodzeniu jakies 2 kg 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy wstydze sie.. 29. profil w szkole mat-fiz-inf 30. imię praprapra babci Poszperam w drzewie genealogicznym 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm za lopatki 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka gruba nie jest to ok2 33. Twoja ulubiona herbata mieszanka robiona wlasnorecznie:_ 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć pod stolem? (czy to dziwne?) 35. Ilość imprezowych "zgonów" prawdziwego nie zaliczylam 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś niedawno Juz jestem przyjeta do spoleczenstwa??
|
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem jesteś
czekamy tylko na zdjęcie (dla formalności...)
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm ekhm, mamy 69 strone i tak mało piszecie
![]() Ja znowu się napiłam i spałam 2h, nie no co to ma być xD Spałam teraz 3h niecałe i idę dalej spać. Magda, z wyjazdu niestety nici, za późno się dowiedziałam, poza tym wiązał by się z tym koszt pewnie 350-400zł, a w połowie sierpnia jadę na tygodniowe warsztaty ze Smooth Moves, co wyniesie mnie zapewne ok 800zł ![]() Dobranoc.
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby tylko mnie rodzice puścili, z chęcią bym przyjechała
![]() Zrobiłam obiad i wyszedł smaczny, jak dla mnie ![]() Zrobiliśmy demolkę z rodzicami w pokoju, bo przyszedł ich nowy większy tv i się nie mieścił, teraz wygląda b. ładnie ![]() czekam na kol i a jej niii ma ![]() a baba też maila nie pisze.... nie to nie <foch>
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

A ja dzisiaj step up 2 ściągam. xD
i ogólnie to się nudzę.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)