|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Ja mierzyłam w kolorze białym bo tylko taki mieli w salonie ale chyba zdecyduje sie na ecru wlasnie taka jak jest na tym zdjeciu ktore zamiesciłas. Ta suknia ma niewielki tren ale mozna zamowic tez bez trenu
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.villapark.pl/spa-program-...rd,132,l1.html - Ciechocinek
Wiem, Ciechocinek to nie Kraków. Ale wiesz w tak dużych miastach jak Kraków czy Wrocław takie hotele spa są baaaaaaaaardzo drogie |
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
a może wymyśłić nie spa, tylko głupi pensjonat i samemu objechać/obejśc okolice?
![]() a na spaa w rocznicę jak już pospłacamy długi śłubne hehe i urządzimy mieszkanie ![]() dziękuję ![]() ahaaa oglądam allegro. znalazłam przykłąd, jak panna młoda się zdecydowac nie mogłą, i załozyła na siebie wszytsko co możliwe było do założenia |
|
|
|
#1174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze będę polecać Karpacz. |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam na odczepnego, po kolejnej kłotni a dzis bylam na kolejnym spotkaniu w sprawie pracy....i znow dupa jak zobacze dzis TŻ-ta to wspomne o wyjezdzie za granice...bo naprawde nie widze tu dla siebie miejsca ani perspektyw w tej chwili na prace ;/ Boze, kolejny koszmarny dzien.....
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
MisQa
Nie martw się, na pewno coś znajdziesz, czasem trzeba trochę więcej cierpliwości. Nie poddawaj się i nie smuć się, bo szkoda życia na smutki
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole ostatnio tak mi strasznie zle, a jeszcze dobija mnie to, ze Krzysiek albo nie widzi tego, albo udaje, ze wszystko jest w porządku ....
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi co sadzicie?? jak wygladam w tej sukni?? Musze wam powiedziec ze szczupła nie jestem i bardzo bałam sie ze suknia z salonu ta wystawiona do przymiarki bedzie na mnie duzo za mała ale okazalo sie ze martwilam sie na wyrost bo suknia była dobra
|
|
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie męczysz nas. Porozmawiaj z nim i opowiedz mu o wszystkich swoich problemach. Czasem facetom trzeba coś powiedzieć, bo takie to niekumate.
|
|
|
|
#1180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sukni wyglądasz świetnie, w ogóle nie wyglądasz na inna niż szczupłą ![]() Bardzo ładnie leży |
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
O tak zgadzam sie z popscene porozmawiaj z nim otwarcie facetom czasem trzeba wyraznie powiedziec czego sie od nich oczekujemy chciałaybysmy zeby sie domyslali ale niestety tak nie jest
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknie sliczna i Ty ślicznie w niej wygladasz ja chyba tez bede szukac sobie czegos podobnego, bo te gorsety bez ramiączek to nie dla mnie, cos mi musi moje zderzaki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1184 | ||
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Puzo
rodzine kupilam tz na urodziny - tzn moja siostra mu kupila a ja doradzalam wiedzialam ze mu sie spodoba bo oboje sie w puzie zaczytujemy;D narazie rodziny nie czytalam bo tz konczy;D a ze sporo pracuje to albo ja ja przejme i przeczytam a potem on albo cierpliwie poczekam wkoncy mam mojego buszujacego![]() a czytalas sycylijczyka? bo ja go dorwac niemoge... Cytat:
fajnie na tobie lezyCytat:
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
No musze ci powiedziec ze zwykle nosze rozmiar 42-44 czasem zdarza sie nawet 46 zalezy jaka numeracja producenta a tu weszlam w 40 byłam normalnie w szoku jak pani mi powiedziala ze to 40 na manekinie w salonie wygladala na taka szczuplutka a jednak nie była na moje szczescie. Jest bardzo wygodna no i nie trzeba sie martwic ze cos bedzie sie zsuwało bo jest szelka. Ja tez nie chciałam samego gorsetu bo nie czulabym sie dobrze a ramiaczka jak nie podszyte taka specjalna gumeczka to tez sie moga zsuwac.
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za 4 zl to ja pracowac nie bede .... bo to wyzysk a nie praca
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
MiQa
w zasadfzie to w białymstoku i generalnie w tamtym rejonie bezrobocie jest najwyższe w polsce. więc glowi pocieszenia, może w innym mieście? gówka do góry A suknia dla Ciebie agnes skrojona! ps ile ważysz i ile masz wzrostu?
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
heh...ale jadac do innego miasta musialabym placic za mieszkanie, jedzenie itp i juz nie tak by mi sie oplacalo.... wole juz wyjechac za granice , wiem ze tam tez wszystko kosztuje, ale sa wieksze szanse na odlozenie czegokolwiek
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie taka laska ze szok W zyciu bym nie pomyslala ze nosisz rozmiar 42 lub 44, super MisQanie wolno Ci myslec ze jestes glupia i beznadziejna - na pewno tak nie jest. A tak swoja droga to ja pracowalam za 4 zl/h w biurze podrozy tzn potem mi podniesli na 6 zl ale przez pierwszy miesiac mialam 4 zl. Fakt faktem wyzysk to jest nawet za te 6 zl mama mi odradzala ta prace, ale ja nie zaluje, ze tam pracowalam bo prawda jest taka ze przynajmniej mam jakies doswiadczenie, czegos sie nauczylam, nie siedzialam w domu, kase jakas mialam, z ludzmi przebywalam, dola nie mialam, moglam studiowac dziennie i pracowac na raz slowem widze same plusy moze tez powinnas sprobowac jesli jest jakas ciekawa oferta, nawet jesli malo platna. Zawsze pensje Ci moga podniesc, a poza tym mozesz szukac w miedzy czasie czegos lepszego, no ale jak uwazasz
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wielka babka ze mnie
|
|
|
|
|
#1191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy bym nie powiedziała, że masz taki rozmiar. Chyba niepolska rozmiarówka;P |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agnes no nie wierze w to co piszesz.... w tej sukni naprawde swietnie wygladasz masz 170 cm .... a myslalam, ze nizsza jestes ![]() ale naprawde slicznie, ja tez chce taka suknie
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie wiodać że 80
cos zaokrągliłaś chyba.Na zdjęciu wyglądasz na rozmiar 38 Spytałam dlatego, bo się zastanawiam jak ja moge wyglądać s sukni przy 170cm i 75kg ![]() oglądałam dziś suknie agnes. i chyba u nich będe szyła, jeśli nie znajde u lisa ferrera, choć póki co interesowały by mnie dwie suknie od lf - ciekwe czy można je wypożyczyć.w agnes aż 4 z tymże 3h pociagiem ode mnie ten salon ![]() Muszę kiedyś zbałamucić teścia ![]() Najgorsze, że nie mam z kim tu iść oglądać i przymierzać suknie
|
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwiuś ja też nie mam z kim przymierzać
![]() Kurcze z Agnes mam swoje typy, ale nie mam takiej kasy Najpierw zobaczę jak z suknią firmy duber będę wyglądać, a nuż będzie ładnie leżeć.
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
tak mnie też przerażają ich ceny, ale z drugiej strony kurde ślubowąc będę tylko raz, więc nie będę sobie żałować tych 3tysięcy [max
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za mile słowa kochane jestescie ale naprawde tyle waze mierze i taki rozmiar nosze. Mieszkam w Irl tutaj taki rozmiar to normalka i ciuchy mozna spokojnie kupowac bo 42-44 szuka sie po srodku na wieszakach miedzy malymi a wielkimi a w Polsce taki rozmiar to juz te najwieksze i czasami jak sie chce cos fajnego dla młodej dziewczyny to wiekszego ponad 42 nie ma juz. Hehe kiedys widzialam w sklepie dziewczyna szukała bluzeczki 46, pani na nia popatrzyla i dala jej taki model jak dla 60letniej kobiety byla to moim zdaniem czysta złosliwosc z jej strony bo bluzka byla ewidentnie na kogos starszego nie na młoda dziewczyne. Widze ze odkad wyjechałam mam mniej jakby kompleksow bo wiem ze jak pojde na zakupy to rozmiar nie bedzie problemem a w polsce niejednokrotnie tak było. No ale rynek przystosowuje sie do wiekszosci w polsce sa piekne szczupłe dziewczyny a w irlandii wiekszosc ma nadwage i to duza.
|
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę dać się zwariować. Zobaczę najpierw czy mniejszym kosztem będę dobrze wyglądać. A nie chcę pożyczać sukni, bo wolę żeby była uszyta na mnie i wolę się nie przejmować czy się wybrudzi, podrze, poplami i taki tam Wolę dać mniej za suknię, ale więcej wydać w podróży poślubnej
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
To prawda, mieszkałam w Anglii i wiem jak to jest. W kwietniu jak pojechałam na weekend do Szkocji, od razu poczułam się atrakcyjniejsza i szczuplejsza. Wróciłam do PL i znowu ten dół, że jestem gruba
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, nie ma sprawy.
Możemy się jesienią jakoś umówić. Ty też tutaj jakby sama na Zagłębiu, nie? A Ty masz jakąś suknię na oku?? Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-21 o 14:11 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

tzn potem mi podniesli na 6 zl ale przez pierwszy miesiac mialam 4 zl. Fakt faktem wyzysk to jest nawet za te 6 zl
cos zaokrągliłaś chyba.