|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
|
|
|
|
#1622 |
|
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Nie bardzo chciałabym pisać za Misię, przestała tu się dobrze czuć...
Mi niestety cały czas chodzi Hashtag VV po głowie. Denkuję paletę z glamshopu i może I czekam na sezon szczawiowy, bo mam nowe sukienkowe chciejstwo. Jak żyć? ![]() ![]()
|
|
|
|
#1623 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
ale moze to moje leki .. kupilam w sklepie wolnoclowym plyn dwufazowy Diora - niestety nie ma go w S. i D. oraz dwa lip glowy travel size ![]() zazdroszcze Krakowianom pieknej pogody! 25 stopni a w Gdansku 14:/ Edytowane przez ranka Czas edycji: 2018-04-15 o 12:52 |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, szkoda ze Miska juz nie bywa
![]() Pieknego dnia Dziewczyny
|
#1625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczna sukienka ![]() Cytat:
![]() Za zakupy ![]() Mój TŻ tak samo mówi , ja się trzymam statystyk, one są lepsze dla samolotów Miękkiego lądowania |
||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w słoneczną niedzielę. Zaktualizowałam apke i nie podoba się mi nowy wizaz
za to podobają się mi te buty czy ktoś z wątku he ma i może napisać czy wygodne i jak mocno zabudowane z przodu?ttps://www.venezia.pl/czolenka-p-51767-50-15.30.50.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1627 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
![]() za zakupy Cytat:
![]() tego modelu nie miałam niestety mam 5042 i są mega wygodne a 5043 nie wiem ale wydaje mi się że nie są dużo zabudowane bo 5042 jest bardzo podobny tak na oko i nie mają zabudowanego przodu |
|||
|
|
|
#1628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
wiem ze im wiekszy tym lepszy comfort/ bary na innym poziomie itd . Rozumiem ze duza role odgrywa nastawienie, jednak kilkanascie godzin lotu skutecznie mnie ostudza. Wiem ze chcac zobaczyc odlegle miejsca musze zmienic nastawienie. Mi by bylo szkoda kasy na loty klasa biznesowa z wlasnej kieszeni...co innego jak firma placi...albo rzad ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- patrza i owszem, mierza i waza, zalezy na kogo sie trafi, jak oblozony samolot , jaka linia/lotnisko itd... To jest droga impreza jak trzeba placic za bagaz jak do luku na lotnisku. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Udanych wakacji. najwazniejsze to zabrac dobry humor! ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
W R. nie ma zmiluj sie na kilogramach. oni na tym zarabiaja spora kase. kazdy kilogram chyba ekstra 9euro..... ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- piekne toto Edytowane przez cansada Czas edycji: 2018-04-15 o 14:28 |
||||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmmm. Gdyby zamiast Galifornia była Coralista, to już bym klikała. No i Hoola Light mogłaby być. Nie wiem, czy czekać na paletkę Too faced czy klikać to
Ostatnio zobaczyłam, że wszystkie moje róże nie pasują mi już |
|
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
witam się weekendowo
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1634 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Lena!!!
Dziś od rana o tej palecie śpiewa mi znajoma, że się zakochała. No to ja przeliczyłam swoje róże i myślę, że jednak nie, ale w końcu zdecydowałam się wejść na wątek i zapytać, a widzę, że pytać nie trzeba, tylko LICZYĆ. Hahahaha
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
|
|
|
|
#1635 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
jutro Ci zrobię |
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, będę wdzięczna za foto
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
Tez mi się podoba ta paletka ale mam poprzednia wersje i różni się chyba tylko tym ze zamiast środkowego różu w górnym rzędzie jest jasna hoola
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Żyje
lot Super! Majorka piękna! Padam na twarz,Ale spacer nad morze zaliczony , am am zjedzone i whisky wypite czego mi więcej trzeba- slonka. Dzisiaj po 18 byliśmy w hotelu, więc nie skorzystaliśmy ![]() Bagaż podręczny -plecak, Nie ważyli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Chanel Lady
|
dzień dobry
ileż można odpoczywać na świeżym powietrzu w weekend Cytat:
|
|
|
|
|
#1641 | |||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
Choć za każdym razem mam nadzieję, że nas apgrejdują za free do biznesu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Dziś po pracy idę do fryza i obcinam włosy o połowę (no może taką mniejszą połowę)
|
|||
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam zapasy i do oddania mam:
- fasolkę szparagową w słoikach; - botwinkę; - ogórki chilli; - buraczki z cebulą; - sos słodko-kwaśny; - frużelinę wiśniową; - dżem porzeczkowy. Wymienię się za coś innego do jedzenia Po ostatnich zakupach w H&Y chciałam wymieniać się tylko za frużeliną, ale po biedronkowych już oddam resztę zapasów Mało tego, jeszcze coś bym kliknęła
|
|
|
|
#1643 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
żeby się kiedyś udało ![]() ![]() ![]() powodzenia u fryzjera! a czemu obcinasz? ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja pytanie mam: chodziła któras na zabiegi na cellulit na |
||
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 | |
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() ![]() strasznie mi wypadają, pewnie od pory roku poza tym mam ochotę na zmianę ![]() ze swoim się jakoś pogodziłam
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Zanotowałam jako pilny przydaś. Tylko, że na wymianę mam tylko sukienki (obawiam się, że nie Twój kaliber) i kosmetysie :/ Opłaciłam szpile w V i sukienkę w Mohito (już wysłana) i do końca miesiąca żyję miłością do Lulusia. Dzień dobry
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dobry zabieg na cellulit to celowy zabieg ukrycia go poprzez np. założenie najlepiej czarnych legginsów, w ten sposób uzyskamy dodatkowo efekt wyszczuplający. Poza tym czerń nigdy nie wychodzi z mody.
Wczoraj zawracałam dupę szefowej i amyzowej (brzmi jak zupa) bo mnie zauroczyła ta paleta Benefitowa. Z bólem serca, ale summa summarum odpuściłam. I teraz żałuję. Jak myślicie dotrwa to do boxa? I kiedy kolejny rabat???
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
|
|
|
|
#1648 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kliknęłam nimi róż Dandelion w S. na 20 minut przed końcem promocji Jednak cała paletka mi się nie przyda, a ten kolor do mnie przemawia
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

dzięki 

za to podobają się mi te buty
czy ktoś z wątku he ma i może napisać czy wygodne i jak mocno zabudowane z przodu?

kolejki do przymierzalni i kas gigantyczne
Dużo gorzej wspominam lot Chicago-Warszawa, z jednym dzieckiem kopiącym w fotel, a drugim drącym się niemiłosiernie przez niemal cały ośmiogodzinny lot (ja wiem, że czasami małych dzieci nie da się uspokoić, ale po pierwsze nawet ja widziałam, że maluch po prostu boi się ciemności, bo jak zapalało się światło to się uspokajał, a po 2. stewardessa proponowała im takie specjalne łóżeczko dla dzieci to nie chcieli. Po jakichś 6 godzinach położyli je na podłodze(!) i zasnęło na trochę. Później musieli je obudzić na lądowanie i zaczęło się od nowa... Dobrze, zboczyłam z tematu :P

jutro Ci zrobię
poza tym mam ochotę na zmianę