|
|
#361 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
No nie mów tylko, że nie mam racji.
Masz maila. Cytat:
![]() Powinna już być... ![]() O jak pięknie. ![]() Chyba do końca życia będę miała sentyment do tego zapachu. Jest jak pierwsza, wielka, szczęśliwa miłość. A ja zapomniałam dopisać, że: Anuschka - Czerwony Kapturek i Kate Busch
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ukochany zapach! Hmm, choć ostatnio to już jeden z kilku ukochanych zapachów.
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Borneo 1834 to mój paczulowy ideał.
|
|
|
#364 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
chociaż yourAngel też dobrze się kojarzę - WoodCoffee
|
|
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niespodziewane to dla mnie. Ale miłe.
Cytat:
![]() Miło mi. Ogódek jest cudny... Cytat:
to te błękitne piórka... Bardzo, bardzo Daim Blond i Histoire. Moja czołówka. Tajest To i ja odświeżę swoje skojarzenia: Annmarie - Premier Figuier Extreme Anuschka - Musc Ravageur, Gris Clair i Druciak na zmywaku ![]() Agaa13 - Micallefy Agia* - Rousse Aggie125 - Cerrutti Image i Miel de Bois Agnyska - Zagorsk i Kyoto Aragonte - Smoczydło Aszku - Hermesy wszystkie! w kuferku. i miły avek Bjeata - Agent Provocateur Burn – Chance Fraiche Bluegirl – Innocent i OI Blonde Stranger - Gloria Contax - Prada i Ambre Sultan Córka d’Artagnana - Jil No 4 i Chanel No 5 CzarnaZuzia - New Haarlem Dallale - Pustynia Marokańska Dzika Truskawa - uciekająca wanilia i kwiatowe dusiołki np. BlondeE - dużo Lutensów Eenax - samoumęczanie się Chanel No 5 i CdG - wszystkie. Zwłaszcza Incensy w sukienkach Favkes - Calamus, French Lover Fenris - Addict Gryx82 – Opium Pour Homme i KouroSIK Gwaihally - Daim Blond, "zielone" Demetery Homyk – Amethyst Durbano Irkax - New Haarlem, Figa Ekstremalna JoasiaK- Hiris, OI Kate30 – Tygrys! Kattarina - Dzongkha, kwiatowe Angele i Plankton ![]() Katty_p13 - Fleurs d’Oranger Khy - Histoire d’Eau, Prada Intense... i Ouarzazate ![]() Kijanka - dziewczyna Lutensa. Najbardziej Chergui i Rahat Loukoum Kokakola – CdG 2 Kota – szyprusie, Jil No 4 i Lempicka Kriss - Chocolate Greedy i Gucio Lea - Vanille Cannelle, Belle de Minuit Madziczka - Madness Maja79 - Scent Margot45– Angel, Theorema Mariolasl- jednak dziewczyna Lutensa ![]() Mendosita - Amour Miss Natasha - Ebba Miss Natasha i Gloria Mskladaczek - Perły Nebraska - Dzing!, Fumerie Turque Neonka- Theorema Noseknosek– bombki Nuitblanche - Tea For Two Paulinka_S - Pink Sugar, Gloria Pieńkowa Dama - Statkus, Ouarzazate, Kyoto, Ogródek Śródziemnomorski Psycha - znikające kadzidła i Scent Rachela – Narziss, którego jeszcze nie ma , He Wood, Ouarzazate i Holy SmokeRozterka - Kyoto i stado klasyków Różowy Strachulec - Organza, LLL i skunksulka ![]() Sabbath - Koszmara. Jaisalmer. Gucio. French Lover. Black Tourmaline. Calamus. Un Bois Vanille+Rousse. Chene. Feminite du Bois. Theo Esprit. Daim Blond. Zagorsk. Avignon. Harissa. Tam Dao. Wymieniać dalej? Santorio - French Lover, wanilia Goutal i UBV Sasia - Cabaret i Prada. i ofkors Dzing! SpanishMyszka - OI Sałatuńcia – Raving, Koszmara, Asja, Delice d’Epices, Mauboussin i Snow Demeter Szugarbejb - Perles Taka Taka - Gris Glair Tulipanka – Dolce Vita, Mirra Tesori, Avignon, EdM Tymena – Angel, Ambre Precieux MPG, Ambre Sultan Your Angel - Bombki, Un Bois Vanille, Addict
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak najbardziej prawidłowo
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
FL się zgadza ![]() Calamus ? ![]() Ja go nawet nie znam |
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
papugo mam w swojej kolekcji zaledwie jednego Micallefa ale bardzo mi miło
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Angel, wstyd się przyznać, ale ostatnio coś po macoszemu traktuję moje falkoniki z zapachami L'Artisana rzuciło mnie w stronę kadziedeł i paczuli, i strasznie je zaniedbałam Cytat:
Ach ta paczula wszystkich ostatnio ją terroryzuję Cytat:
Prada ostatnio stoi w kącie i służy za mieszkanie dla pajątków a Ambre Sultan to zdecydowanie nie mój zapach
|
||
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że w większosci kojarzę się z Niewinnym Aniołem, jak najbardziej prawidłowo
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ja też zrobię listę .Z tym,że od razu niestety muszę powiedzieć,że nie umieszczę wszystkich ale nie dla tego,że nie chcę a dla tego,że niektórych skojarzeń nie pamiętam .Przepraszam![]() Agia-Shalik we wszystkich możliwych kombinacjach Aszku-Ogródki Hermesa Bluegirl-Innocent,Euphoria Czarnazuzia - Prada Infusion d'Iris Eiri-Euphoria Blossom i różyczki Eenax - zapachy Mac'a Favkes - fiołki ![]() Fenris-Euphoria Gryx82 – Opium Homyk –różne tajemnicze niszowce ![]() Kattarina - Carnation CdG Kate 30-tygrysek,Angel Katty_p13 - Fleur d`Oranger Kokakola – Gloria Kota – 24F. Hermesa Kriss - Guccio PH Kropka75 – Coco Czarna,Nothing Lea-wanilia Annick Goutal,Amour Madziczka - Madness Maja79 - Ultraviolet Małgosia-Słonik,Coco M Margot45– Angel,Szafran od L'artisana Marteczka -dziecko Rosemary-jedyne niezapachowe skojarzenie ![]() Martwa Papuga - Chance fraiche ![]() Mendosita - Amour Myszołapka-Zielone pomidorki Nini Ricci Nebraska - Purplelight Neonka-All about Eve Noseknosek-Funny i fajne owoco-kwiatki(takie jak lubię) Paulinka_S-Miód&Cytryna L'occitane Psycha - Shalimar Rachela – Tea Rose,Histoire d'eau Rozterka - Silver Rain Sabbath - wanilia Lutensa Santorio - French Lover Sasia73 - Dzing SpanishMyszka – OI ![]() Szugarbejb - Coco M,Shalik Taka Taka -Kelly Hermesa Tharoon-Pressence Tulipanka – Dolce Vita Tymena – L'instant Magic ![]() Your Angel -My Insolence,Addict,Hot RL Zuziunia - Pink Sugar |
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ich liebe dusiciele No i znalazłam kilka waniliowych zapachów, które pachną na mnie wanilią
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#374 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
a dlaczego Gloria?
![]() jestem zaskoczona, bo póki co pachniałam nim chyba raz
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Prawie wszystkie, jak jeden mąż kojarzycie mnie z francuskim Kochankiem
. No więc nic nie pozostaje jak sprostać wyzwaniu i polować na własną flachę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa celne strzały . To mój Signature Scent pomimo skoków w bok
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
Jak miło że ktoś pamięta mój kuferek ![]() Moja hermesowa miłość jest już powszechnie znana Dzięki Burn |
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zarobiłaś, ale w zasadzie to nie pierwszy raz ![]() Mój "zapach marzenie" ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze Favkes, która nie wiadomo dlaczego mi się nie zacytowała - ale tu jestem bardzo mocno zdziwiona. Byłam absolutnie pewna, że podobał Ci się Calamus... A i Ty, i Calamus jesteście postaciami na tyle wyrazistymi, że nie wiem, w którym miejscu coś mi się pokopsało. ![]() To zapamiętujemy, co lubimy, ewidentnie Cytat:
![]() Kuferek pełen Hermesów był pięęęękny i przez to bardzo zapadający w pamięć.
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wątek dokładnie odkopałyście z kurzu - i słusznie, bardzo go lubię
![]() Zauważyłam - z nowych wpisów, że jeśli jestem kojarzona (dziękuję za pamięć!), to z zapachami które mimo częstej u mnie [choć ostatnio nieobecnej] zawieruchy - ciągle mam. Zdziwiłam się trochę SunMoonStars, od dawna nim nie pachnę (pozostała mi w kolekcji miniaturka ekstraktu), ale może stąd to skojarzenie, że raczej niewielu osobom się podoba? Mam też nadzieję, że wspomniane Narziss okaże się prorocze i w końcu i tym zapachem będę się cieszyć ![]() Agnysko, Dominiko, Favkes, Mambo, Kropko, Burn - dziękuję ![]() Skojarzenie tak subtelne i miłe, że aż się nie poznałam. Santorio, francuski kochanku , czemu właśnie Gloria?Dziękuję za Absynt! Choć ostatnio głównie wewnętrznie, nie zewnętrznie... ;]Zołza Podwójne tak - za zapach i za flakon, ten wąż mnie hipnotyzuje.Cytat:
--- Obawiam się że zdążyłam lekko wypaść z obiegu, jednak jest kilka zapachów z którymi jednoznacznie kojarzą mi się pewne Wizażanki... Dzonghka - Kattarina Sotto Voce - Kropka Dolce Vita - Tulipanka Obsession - Hecate Flowerbomb - Nosek OI - Myszata CdG 2 - Anuschka Hiris - Kokakola Asja - E Zagorsk - Evee Madness - Madziczka Chloe Narzisse - Ishtar cdn.
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#385 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A na focisze zrbiorku czekam z ogromniastą niecierpliwością Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak po głębszym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że wolę Cię kojarzyc z OI oraz AdC - naszymi wspólnymi miłościami Są dla mnie dużo przyjemniejsze niż kadzidła ![]() Dziewczyny, dziękuję za uwzględnienie mnie w swoich typowaniach Typy piękne Cytat:
Bardzo do Ciebie pasuje ten zapach ![]() I to bynajmniej nie ze względu na tą tandetną nazwę ... Hehe, i jeszcze mi mało ! |
||||
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszło szydło z worka... ( )
|
|
|
|
#387 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dwa ukochane i jeden ubóstwiany ![]() Cytat:
Dziewczyny
|
|||
|
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja spróbuję
Nie wymienię wszystkich osób i może nie wymienię Waszych ulubionych zapachów, a tylko moje najsilniejsze skojarzenia Agia-Shalimar Agnyska - Zagorsk Aragonte-Smok Bjeata - Flowerbombka Bluegirl - Innocent Dominikaha -jaśmin, Organza, ogródki Angela, Classique Dreamer -Blonde Favkes -Violetta Di Parma Gryx - BC, Opium Kattarina- Dzongha, Amarige, Mahora Katty_p13 - Fleurs D Oranger Kate30 - 24F, Poeme, wędrująca Mahora i wiele wspólnych zapachów w kolekcji ![]() Kota 24 F, Safari, Szypry , Siostra Czarnej Zuzi ![]() Kropka - Stella Czarna Zuzia - Czarna Coco( Madziczka - Madness MariolaSl - lutki MoniaK - HC, Cocon Neonka- Theorema Rachela - Ouarzazate Renia30 - Smok ![]() Rozterka - Zagorsk, Silver Rain, Różowy Strachulec - Organza Jaśminowa, Shalimar Sabbath - Idole Santorio- French Lover Sasia - ciągi Dzinga , BCSpanish Myszka - OI, BC Szara Róża- BC Tulipanka - Dolce Vita Your Angel - Flowerbomb Zuziunia-Lotos Tesori, HP, Innocent Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-07-21 o 20:28 |
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Yoluś
VdP - moje mhrrroczne fiołusie Cytat:
Rachelo - cieszę się, że jesteś stęskniłam się si, si |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
W 100% tak, nieodłączna, upolowana od Ciebie różdżka Niwinnego Anioła w moje torebce.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

np. Blonde
i CdG - wszystkie. Zwłaszcza Incensy w sukienkach 

Jak miło że ktoś pamięta mój kuferek
Jeszcze Favkes, która nie wiadomo dlaczego mi się nie zacytowała - ale tu jestem bardzo mocno zdziwiona. Byłam absolutnie pewna, że podobał Ci się Calamus... 
, czemu właśnie Gloria?
A co do pachnacego zbiorku, to kiedys sie wreszcie zbiore...