|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasypię was tu zdjęciami Wiszę wam zdjęcia zegarka, bluzki kupionej na rozdanie podyplomowe no i kolekcji![]() Będę pstrykać jak zapalony japoński turysta
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorwałam się wreszcie do Internetu
![]() ![]() ![]() Tymeno, ładne eleganckie butki i torebka też A w takich obcasach ostatnio zaczęłam śmigać - wygodne są? Dobrze wyprofilowane? Bo jeśli tak, to też powinno Ci się dobrze chodzić.Fenris, dla mnie Twoje torebki też byłyby pewnie ciut za małe bo jak dla mnie to do torebki powinien wejść format A4 ![]() Yolu, co za historia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poprawiałam sobie dzisiaj kaprawy humor zakupami (głównie kosmetyki - jakbym ich mało miała ). Empetrójka nie działała mi na wyjeździe i wytrąciło mnie to jakoś z równowagi (PMS trwa dalej Ogółem doszłam ostatnio do wniosku, że nie nadaję się do mieszkania z kimś - to taka reminiscencja po wizycie koleżanki z pewnego forum
|
|
|
|
#4804 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ta jedyna torebka, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia (
cielak, czarna miękka skórka, profil łódki) też jest mała i ogólnie lubię nieduże torebki. Nie za małe, nie znoszę kopertówek. Ale dużą mam z Camaieu, taka trochę workowata, ze skóry świńskiej, miękka, brązowa, ale mieści wszystko Ile piwa A wczoraj weszła do niej 2litrowa butelka Tymbarka, kurtka, bluzka, kosmetyki, perfumy, jedzenie z pracy (kanapka, zupka chińska ).Także dużo ![]() Ale na codzień taki wór nosić to niebardzo. Godzina szukania kluczy... Głupia jestem, właśnie pożyczyłam kasę na Moon Sparkle. W Sephorze promocja 30ml za 99zł i jutro idę nabyć. A Pure Poison i Funny jeszcze nawet nie doleciały... Aha, no i nie pochwaliłam się, że jadę w drugim tygodniu sierpnia znowu z dzieciakami w okolice Gdańska nad jezioro. Tym razem tak ustaliłam grafik w pracy, że nie musiałam brać urlopu, a mam 5 dni wolnego (ale potem to harówa). Dwa dni na przejazd i 3 dni spędzę na kajakach, rowerze, może quadzie. Bajer ![]() ![]()
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
E tam przy pomyslnych wiatrach moze 2 minuty ![]() Nie lubie malych torebek, tzn lubie - imprezowo. Zazwyczaj targam wory. Wczorak kupilam z brazowej 'skorki' (nie wiem czy prawdziwa) duza. Dostalam Nokie 6300, uzywke. Nie wiem co z nia zrobic, w sumie ladna jest i nie lubie sprzedawac telefonow ale ja swoj telefon porzadny (porzadniejszy) mam. Do tego stara i sterana, pancerna 6230i jako dodatkowy tel wiec ten w sumie mi na g.. potrzebny...Zreszta serce mi sie kraje jak sprzedaje telefon w komis a facet daje mi takie grosze, ze wole sobie go w szuflade wsadzic. Fenris - ja Cie w sumie podziwiam, dziwuje sie Tobie. Nie lubie pozyczac kasy. Zbytki i luksusy lubie, potrafie wydac kupe kasy miesiecznie na pierdy sasanki ale chyba na perfumy nie dalabym rady sie zadluzyc... nie moglabym noca spac. |
|
|
|
#4806 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tak, jak pisała Contax - musi być wiadomo, który patrol wysłano do Waszego zgłoszenia. Domagałabym się wyciągnięcia konsekwencji wobec tych ludzi. Nie tak powinna zachowywać się policja. Cytat:
![]() Ja tak sobie myślę, że jeśli w ogóle masz czas na swoje "spadaj" czy na jakąkolwiek dyskusję, to zwykle znaczy, że napastnik nie jest zdecydowany bić. Wielokrotnie zdarzało mi się, że po tekście w stylu "Chcesz się bić?" albo zdecydowanej reakcji w stylu "Sspadaj" własnie nawet ekipa większa i liczniejsza odpuszczała konfrontację. Cytat:
![]() A prezentu gratuluję. Aparat to niesamowicie fajna rzecz. Cytat:
Po drugie widziałam i skiniarzy używających kastetów, kijów, rzucających kamieniami. Za to osobiście nie widziałam nigdy pancura z bejsbolem. Zdarzyło mi się mieć złamany nos w bójce, w której sześciu napakowanych łysoli napadło dwie samotne dziewczyny. Łańcuchy w sumie nie były im potrzebne. I nie wiem jak bym teraz wyglądała, gdyby nie lata treningów. Widziałam jak skini napadali na hippisów z małymi dziećmi, widziałam dziewczynę (nie w trakcie gwałtu oczywiście), którą zgwałcili w kilkunastu za to, że miała na kurtce Punk's not dead. A z najświeższych spotkań ze skinami - byłam przy tym jak świetnie zorganizowani ONRowcy usiłowali bić trzynastolatki organizujące happening artystyczny (na szczęście policja czuwała) i pamiętam pogodne i radosne Manify z okazji 8 marca, na których łysi stawiali się uzbrojeni w pały i rzucali jajami w kobiety z dziećmi. Kiedy organizowałam manifestacje mogłam liczyć na to, że w ochronie pomoże mi Federacja Anarchistyczna - czyli pancury. Interweniować nigdy nie musieli, bo łysi widząc, że w tłumie poza dziećmi i kobietami są osoby, które mogłyby im stawić opór po prostu nie atakowali. Nie wierzę w normalnych narodowców, w normalnych neonazistów, w normalnych rasistów i w normalnych antysemitów. Cytat:
Człowiek napadający słabszego, to degeneruch i tchórz do tego. Cytat:
Czekam. Tymeno, ja pisałam już, że butki zapinane lub zawiązywane wokół kostki ogromnie mi się podobają. Niniejszym podtrzymuję tę opinię. Cytat:
![]() Ale ogólnie - sama uważam samodzielne mieszkanie za szczyt komfortu.
|
|
#4807 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sabbath - są normalni skini, a Ci, z którymi się spotkałaś to wyjątki, de.bi.le krótko mówiąc, bez honoru. Szkoda, że nie znasz normalnych, wartościowych i szkoda, że nie wierzysz, że mogą tacy być.
Rasista może być równie fajnym gościem jak katolik. I katolik jak rasista, mimo że moje poglądy na temat wiary znasz. Hecate - ja ogólnie nie pożyczam kasy i nie pożyczyłabym, ale od taty i brata się nie wstydzę, wiadomo. Mieszkam z nimi. A pożyczyłam od brata teraz, bo po wypłacie jest
|
|
|
|
#4808 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam całe ręce w Artisanach
|
|||
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta wiesz... nie chce ani Ci w portfel ani w zycie zagladac. Koniec tematu zreszta Mam nadzieje, ze nie wyszlam na jakas wscibska scierke! Nie chcialam Cie urazic i nie powinnam byla pytac.Sabbath - wypowiedz o Skinach... coraz bardziej mnie przekonuje w mojej do tej subkultury (?) niecheci. |
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Yolu, fatalna sytuacja
Postawa policji jestem zszokowana. Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo eleganckie buty Tymeno. A ja ostatnio mam ochotę na jakieś małe platformy, może z drewnianym obcasem... ![]()
|
||
|
|
|
#4811 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej tym razemCytat:
![]() Yolu, okropna sytuacja.Reakcja policjantów to dla mnie skandal Takie uwagi powinni zostawić dla siebie.Cytat:
Mój tata to specjalista od"ucinania" głów. I od ustawiania wszystkiego takdługo, ze czuję się jakbym pozowała do obrazu Śliczności, klasyka i elegancja.Muszę coś takiego w końcuupolować. Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim. Nie wiem, czy nadrobię barowe zaległości
![]() Okropnie dziś ponuro i ciemno- leje od północy. Ostatnio praca mnie wykańcza, tzn. głównie psychicznie. Pamiętacie może mój awans, który sobie dzielnie wywalczyłam? Tak więc pracuję na nowym stanowisku od niespełna miesiąca, a jestem zasypywana naprawdę poważnymi zadaniami. Taki rzut na głęboką wodę. I nie chodzi mi o to, że sobie nie radzę, bo jakoś mi idzie, ale głównie o to, że strasznie się tą pracą przejmuję i myślę o niej prawie cały czas Nawet w nocy już zaczyna mi się śnić Nie potrafię cieszyć się np weekendem, bo wiem, że u jego kresu leży powrót do biura... I nie jest wcale tak, że ja tej nowej pracy nie lubię, ale stres i lęk, że coś pójdzie nie tak niedługo mnie wykończą Jak mam się wyluzować i przestać tak bardzo wszystkim przejmować? Może wpływ na moje samopoczucie ma to, że to moje pierwsze w życiu wakacje bez wakacji i jakoś ciężko mi się z tym pogodzić. Ech, nie ma to jak pomarudzić z rana Wybaczcie
|
|
|
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsza! Miłego dnia wszystkim
U nas leje, a ja nie mam w domu ani jednej parasolki ![]() Sabbath... straszne historię piszesz Ale niestety... ![]() Co do skargi to pisałam, że zrobię tak jak postanowią kumple, chociaż jestem zrezygnowana.. Kolega jest zdecydowany, ja w razie czego pomogę, będę zeznawać, pomogę napisać.. Tylko znając jego nie wiem czy dojdzie do skutku. Wyjątkowo szybko zmienia plany, zdanie i nastroje. Truskawko... mój TŻ robi fotki jakby to był jakiś wielki obciach chyba. Twierdzi, że wcale nie, ale jak widać pstryka w ekspresowym tempie zanim się zdążę ustawić i chowa aparat. ![]() A powiedzcie mi... jak odebrać niezapominajkę z N-K? Jeśli przychodzi o 4 rano z wiadomością że "jutro ten i ten obchodzi.." to on ma urodziny na pewno dopiero jutro ... czy może dziś jednak? ![]() Edit Druga jednak ![]() Mendosita.. |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane wizazanki
Przepraszam ze was tak czesto nie odwiedzalem Moje zycie sie zmienilo o 180° musialem wiele przemyslec,przepraszam ale nie bede o tym rozmawiac.Mam dosc zycia....Zaczalem znow palic![]() Jestem slaby psychicznie zeby rzucic palenie.W tym tygodniu zmieniam prace(; bedzie mi brakowac obecnej no ale coz czlowiek musi sie rozwijac w tym wyscigu szczurow gdzie tylko kasa i pozycja spoleczna sie liczy Pozdrawiam wszystkich oraz zycze milego dnia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
no i po urlopie
chcę z powrotem.
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem
Cytat:
![]() Było plażowanie, była zabawa z dziećmi Ale już jestem. Cytat:
Za to puncury, metale, bluesmeni i hipisi, chattymani - są zwykle pokojowo nastwionymi fajnymi ludźmi. Oczywiście zwykle nie znaczy, że zawsze - nie będę tu generalizować, bo ludzie są różni. |
||
|
|
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Vesenko -
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Favkesiku - fajnie, że już jesteś ![]() Zauważyłam, że tęsknię , jak ktoś z wizażu wyjeżdża
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Jezdem
wróciłam ![]() Witam Was wszystkie po przerwie Do domu dotarłam wczoraj wieczorem, ale nawet nie miałam siły siedzieć przed komputerem, poza musiałam nacieszyć swoją osobą stęskniona rodzinę ![]() Dziękuje ślicznie wszystkim osobom które życzyły mi miłego wypoczynku Powiem tyle- było fenomenalnie, cudowne miejsce i ludzie których szalenie lubie. Zaraz biorę się za nadrabianie chociaż części forumowych zaległości
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pojechalismy do brata męża w odwiedziny, była tam cała rodzina - brat męża, jego żona i dwie małe córeczki. Byli też w gościach brat owej żony z własną żoną io też dwójka dzieci. Obie panie od razu do mnie: "A może jak sie tak przypatrzysz tym słodkim dzieciakom, to i Wam się cos przytrafi, przecież to już dwa lata po ślubie". Już nie chciało mi się nic gadać, odwróciłam się do nich plecami, co było może mało grzeczne, ale już czasem nie wytrzymuję niektórych pytań. Dlaczego otoczenie sądzi, że jak się jest po ślubie, to się koniecznie chce i musi miec dzieci? A jakby ktoś nie mógł mieć dzieci, nie byłoby przykro usłyszec coś takiego? A gdyby ktoś naprawdę tych dzieci nie chciał mieć?
![]() My chcemy, ale niekoniecznie teraz, w zasadzie to u nas będzie chyba tak, że albo będziemy mieli albo nie, w tej chwili o tym nie myślimy. Ale te głupie pytania plus dodatkowo głupi uśmieszek to mnie drażni na maksa. A powiedzieć komuś, żeby się odwalił i nie wtykał nosa w cudze sprawy troche nieuprzejme, ale już mnie zaczyna powoli swędzieć jęzor...
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggie doskonale Cię rozumiem i pewnie nie tylko ja ... Jest to wkurzające.
Dotyka też moje koleżanki przed 30tką które nie są mężatkami, a nawet nie mają partnera... ![]() Ja ostatnio usłyszałam już prawie drwiny, że "przecież niedługo mi jajeczka staną!" i to z ust młodszej koleżanki która w pracy ma coraz częstsze ataki padaczki, a jej mąż dosyć poważnie walczy z nowotworem. Więc co gdybym jej odpowiedziała, że sama ma pomyśleć o ciąży? Byłby to szczyt chamstwa Jak Ciebie język swędzi to może sobie nie odmawiaj? Ja mam kilka tekstów na takie okazje. Ale przejmować się tym nie warto |
|
|
|
#4821 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Mendosito, Tezo
Witam wszystkich pourlopowych Miło Was znowu widzieć.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4822 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Blond ale kochana szalejesz nie mogę sie doczekać efektu!Oczywiście, że jak tylko zawitam do LBN-a to sie spotkamy- nie ma innej opcji. Zatęskniłam się za Wami! Poza tym u mnie nic ciekawego...spać mi się chce straszni |
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze jest gdzie pomarudzić.
Mam nadzieję, ze będzie lepiej Cytat:
Cytat:
A wiesz, że ja też tak mam. Teraz np. niesamowicie brakowało mi Racheli. A niech tylko Sabbath się nie odezwie chociaż raz dziennie - to normlanie mam zachwiane poczucie równowagi Czasami brak mi kogoś kto nie odzywa się więcej niż jeden dzień - bo bez niego forum jest takie ... niepełne .... jak by kogoś z domowników zabrakło. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich - niektórych osób - takich z którymi mam kontakt poza forumowopubliczny - ale nie tylko. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie - czemu Rachela do nas nie wpada na plotkowy?
Chyba się na nas nie pogniewała?
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zaczynają się problemy, jakieś schodki, coś co nie idzie zgodnie z planem, to w nocy budzę się, czy aby na pewno ja tam dobrze dopisałam?, a jak się nie będzie zgadzało o ten 1 mm? Czy tak było 638mm czy 683mm? Czy aby na pewno ta formatka jest w zebrano, czy w trawie morskiej, czy tam zmianiłam, czy o tym powiedziałam. Niestety taki ze mnie typ, walczę z tym, wmawiam sobie że z każdym dniem coraz lepiej sobie z tym radzę, ale do czasu, znów problemy i znów to samo. A w nowej pracy to już wogóle bezsenność dobre kilka miesięcy
|
|
|
#4826 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
jestem po pierwszym dniu praktyk. ufff, żyję
|
#4827 |
|
czyli Endżi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4828 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
tak, dietetyka
dzis byłam na laryngologii, jutro ide na chirurgie szczękową ( ) a wsrode wreszcie do poradni dietetycznej ![]() głównie pomagalam w roznoszeniu posiłków i karmiłam pacjentow pozajelitowo...
|
#4829 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Moja koleżanka, która właśnie kończy miesięczne praktyki na pierwszym roku dietetyki pracowała w przedszkolu przy posiłkach
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
zobaczymy jak bedzie dalej ![]() praktyki w przedszkolu to by było... przedszkole
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

Torebka będzie noszona od wielkiego dzwonu, o ile jej nie zgubię za pierwszym razem

). Empetrójka nie działała mi na wyjeździe
i wytrąciło mnie to jakoś z równowagi (PMS trwa dalej 
Akurat na ich teksty zareagowaliśmy I dlatego chyba nawet jeden z nich przycichł..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale kochana szalejesz
zobaczymy jak bedzie dalej