|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Mi podobno do twarzy w czerwonym.
Ale mało mam ubran w tym kolorze. Najwiecej to chyba czarnych rzeczy...albo takich ciemniejszych albo kremowe, biale.....wszystkiego po trochu. ;] Mialam dwa male kotki...jeden mi zginął. Taki słodziak...az mi żle i tak przykro...i szkoda ![]() kurrrrrde no. A na wsi to wszysko mozliwe...gdzies polazł albo wpadł w jaką dziure czy coo...nie mówię już o psach. ;/
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
szarmancka, ojej
Kotki to w ogóle są takie biedne i kochane ![]() syduniu , A ja tam lubię na kolorowo A jak nie- to oczywiście czarny ![]() W gruncie rzeczy, to wszystko mi jedno, ważne, żeby kolor był ładny i "do rzeczy", a przede wszystkim nei błyszczał się
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Koty... Uwielbiam koty!
Ale moja mama ma jakąś fobię i mieć raczej nie mogę
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
idę do łóżka. będę czytać pół nocy książkę. chociaż czymś się może zajmę.
życie chyba generalnie musi być niesprawiedliwe. i chyba generalnie chce ludziom dokopać. mnie postanowiło posprawdzać we wszystkich możliwych niefajnych sytuacjach. od pewnego czasu, dłuższego czasu, tak się czuję. może nie każdego dnia i w każdej chwili, ale jednak... eh. |
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy z Tobą! Bądź dzielna tym bardziej gdy dzieje się coś złego
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
będzie dobrze, musi być.
Chwile słabości mijają... Jak coś...wiesz gdzie nas znaleźć |
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
sydunia nie martw sie
![]() tez uwielbiam kotki i mam 3 male i 2 duze wogole u mnie jest duzo zwierzatek...mieszkam na wsi mam tez 3 psy mialam 4 ale sasiad potracil jednego... i biedny piesek zdechl a byl u nas od kad pamietam... jakies 15 lat...
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam. jakieś pół godziny temu. trochę lepiej. mimo koszmarów, które śnią się mi gdzieś od tygodnia
ja po prostu czasem czuję się przytłoczona tym wszystkim, co się dzieje wokół mnie i we mnie. dobra, nie smęcę już
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
A tu pada...
Nie mogę się jakoś zmobilizować do roboty...
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia- będzie dobrze
Dzisiaj z 10 razy rozryczałam się z głupich powodów z czego raz na mieście bo zobaczyłam, że weszłam w kałuże- bez sensu ![]() Cholerka, pasuje mi sie coś pouczyć a tu zainstalowałam Guild Wars ( grę RPG) i pewnie znowu będę siedzieć dniami i nocami przy kompie
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
Sydunia - nie martw się... handra przejdzie
Głowa do góry ![]() Anuu - a co Ty byś chciala robić, że się zmobilizować do tego nie możesz? ![]() Witam Dzisiaj tak jakos cichutko tutaj w tym wątku...wszystkie jeszcze śpią? ![]() Ja dzisiaj odebralam paczke - komplet książek z Operonu do chemii... Ehh i napisalam jeszcze do nich meila, czy na rok 2009 również zrobią te kalendarze przygotowań do matury...fajne to ![]() EDIT: Wszełka - wyprzedziłaś mnie ![]() A co to za gra?
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
wszełka, sydunia, przytulam obie z osobna
![]() Możliwe, że wszystkie śpią, ja wstałam przed chwilką, tak że nawet nie jadłam śniadania, tylko od razu obiad Codziennie wstaję coraz później ![]() Mam nadzieję, że przynajmniej w roku szkolnym dadzą nam ludzki podział godzin i nie trzeba będzie często wstawać na 8
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę cicho bo nie mam mózgu
a jutro przyjeżdża kolega z wawy na parę dni więc nie wiem czy znajdę czas na wizaż ![]() Nika1990 o jakim kalendarzu mówisz?
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Nika- szczerze powiedziawszy to sama nie wiem
dostałam w prezencie od znajomego Gra internetowa, RPG, chodzisz, zabijasz potworki, zdobywasz doświadczenie itp itd ![]() Mam ochote pójśc na jakąś impreze, potańczyć, ale nie mam z kim ![]() EDIt: Właśnie. Jaki kalendarz?
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Nika, nie wiem, coś by się przydało zacząć do tego maturalnego koszmaru robić:P
Właśnie, jaki kalendarz?:P |
|
|
|
#3286 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.matura.operon.pl/dla_uczn...rz_przygotowan Jednak one są na 2008 rok, i np przerwy świąteczne są w innych terminach, dlatego zapytalam ich meilem, czy na 2009 rok też cos takiego przygotują ![]() p.s. z tego kalendarza wynika, że nie musimy się jeszcze uczyć
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Boże, dzisiaj na jeździe czułam się jak po jakichś środkach uspokajających. Zero nerwów, wszystko powoli. ![]() Jutro znowu pobudka o szóstej. ![]() Miłego dnia
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, chyba już lubię ten kalendarz:P
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
eh, dziękuję Wam dziewczyny
minie, ja wiem, wróci, też to wiem. no nic. bądź co bądź nie upijam się dzisiaj, ba, nawet tego jednego piwa nie wypiję, bo padało w nocy czy nad ranem, wszędzie mokro i zimno, więc picie na powietrzu średnio przyjemne by było. wszełka jak bark? ksh ja nie cierpię wstawania na 8 do szkoły, ale jednak chyba wolę iść tak i wcześniej skończyć. a że ja i tak będę mieć ponad 30 godzin w tygodniu, więc pewnie będę mieć codziennie na 8 i kończyć prawie codziennie po 14
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej klasie wyszło że będziemy mieć ok 25 godzin tygodniowo więc nie jest źle Zawsze lepiej jest iść na 8 i wyjść wcześniej, ale jak znam nauczyciela który układa plan lekcji to znów będzie tak że mimo że będziemy mieć mało lekcji to będziemy przychodzić na 12 i do 16-17
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę na 8.. a raczej na 7:30.. nieznoszę tych porannych ciemności ale to lepsze niż wracanie o 19. 3 klasy u nas zawsze i bezwzglednie mają na rano.
Kalendarz dobry pomysł ale ja bym się nie trzymała tego planu wogóle.. coś mi się zdaje. Ale jak zrobią to ściągnę, bo okazuje się, że jednak mam w domu książki operonu
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka u Was pogoda?
U mnie zebrały się czarne chmury i okropny wiatr; teraz zaczęło lać niesamowicie. Brrr
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba zaraz lunie ![]() W złączniku zdjęcie z czerwcowego gradobicia mówie wam wtedy to się już nie na żarty bałam że wywali okna!
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
A tu zimno i właśnie przestało padać.
Śmiesznie wygląda ta biel wśród zielonych drzew i trawy:P |
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
większość, jeśli nie wszystkie, licea w moim mieście tak robią siatki godzin, że w 3 klasie iluś przedmiotów się nie ma już. w ten oto sposób wszyscy w innych liceach mają w 3 klasie po 4-5 godzin dziennie. mi odpadają: WOK, PO i przedsiębiorczość;]
w ogóle to jest chore, bo ja np, która nie mam rozszerzonej fizyki, w ciągu 3 lat mam w sumie 4godziny. klasa humanistyczna zaś, która też nie ma rozszerzonej fizyki, ma 3. i tak po kolei;] nie wiem dlaczego tak jest. nawet kiedyś spytałam mojego nauczyciela od niemieckiego, który jest wicedyrektorem, ale on odpowiedział, że to pytanie nie do neigo, on się siatką godzin nie zajmuje ![]() poza tym klasy maturalne mają u mnie 2 godziny dyrektorskie. to, na co zostaną przeznaczone, zależy od uczniów. nasza wychowawczyni chciała, żeby jedna godzina była na matematykę, ejdna na geografię. większość chciała jednak dwie godziny matmy. i mamy tak. tylko że ona załatwiła jakoś, niby mówiąc, że jest jakaś luka jednej godziny w przedmiotach z grupy, do której geo należy, że mamy jeszcze dodatkowo i tak tą dyrektorską z geo;] i co z tego, że ja zdaję geo, skoro lekcje z tą kobietą nie dają mi niczego. równie dobrze mogłabym wcale nie mieć ich. generalnie będę mieć 8 godzin matematyki w tygodniu. 5 normalnie + 2 dyrektorskie + 1 kółka. i akurat te 8h coś mi da. 3h geo + pewnie czasem wychowawcza nie dadzą mi nic ![]() znikam, bo za 17min muszę wyjść, a nawet się nie przebrałam jeszcze. w dodatku chmury się zbierają i pewnie się rozpada
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie leje a teraz zaczeło słońce świecić
zaraz będzie tęcza ![]() Mam wyniki, na zdjęciu nie ma nic- czyli ze bark wygląda na zdrowy to czemu mnie boli? ![]() Mama na pocieszenie przywiozła mi pierogi z borówkami
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
A ja upiekłam dzisiaj pieguski, pyszne wyszły, skromnie powiem
![]() A jutro idę do księgarni i antykwariatów, polować na repetytorium i chcę jeszcze kupić kilka używanych map. Oglądałam ostatnio, w ogóle nie zniszczone, można kupić za grosze A wczoraj byliśmy w kinie samochodowym, wszystkim z miasta kononowicza gorąco polecam
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna sprawa ten kalendarz
Na pewno też trochę mobilizuje ![]() U mnie właśnie lunęło deszczem Okropna pogoda. I jeszcze mama cały czas trąbiąca o tym, żeby sprzątać Żyć, nie umierać ![]() Jednak na razie jestem w połowie oglądania "Bonnie and Clyde" i ciężko jest mi się oderwać
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kalendarz fajny. tylko przeraza mnie to, ze matura coraz blizej, a ten rok bedzie wyjatkowo krotki! w dodatku dowiedzialam sie, ze rok szkolny moze sie u mnie zaczac tydzien pozniej, bo planowany jest strajk ![]() grudniowa-szatynka, do ktorej szkoly chodzisz? pytam, bo widze, ze tak jak i ja, jestes z krakowa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

Ale mało mam ubran w tym kolorze.
Najwiecej to chyba czarnych rzeczy...albo takich ciemniejszych albo kremowe, biale.....wszystkiego po trochu. ;]
Taki słodziak...az mi żle i tak przykro...i szkoda 

Kotki to w ogóle są takie biedne i kochane 
A jak nie- to oczywiście czarny 
mialam 4 ale sasiad potracil jednego...

ja po prostu czasem czuję się przytłoczona tym wszystkim, co się dzieje wokół mnie i we mnie. dobra, nie smęcę już

a jutro przyjeżdża kolega z wawy na parę dni więc nie wiem czy znajdę czas na wizaż

Okropna pogoda. I jeszcze mama cały czas trąbiąca o tym, żeby sprzątać