|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
Grosia wnosze o usuniecie jej z pierwszej strony! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Domii mozesz nie napisac nic o seksie a tylko wrocilas i temat sie pojawił
![]() ![]() Malinka super ze synus juz taki duzy, teraz juz mozesz odetchnąc skoro ciaza jutro donoszona My z mezem tez juz jakis czas nic bo bylam padnieta wieczorami a teraz to nie qiem kiedy cokolwiek sie zdarzy... choc chcialoby sie... Po za tym dziekuje za wszystkie mile slowa wsparcia i otuchy i kciuki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Ha ha a co ja mam powiedzieć ... to dopiero geriatria ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Reniferku dobrze ze napisalas bo mi sie przypomnialo ze mialam odniesc sie do Twojego posta
jak dobrze ze wizyta w spa dobiegla konca! Te nasze watkowe zboczuchy podkrecaja temat a pozniej powiedza ze to ja ![]() takie kolezanki z nich! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
Ja na chwile obecna nie wyobrażam sobie żadnego - nawet szybkiego numerku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej nie wierze ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Domima
Ty już na bombie tykajacej siedzisz tylko patrzec jak wybuchniesz ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze na kogos trzeba zrzucic winę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magdalenka a kobiety to podobno po 30tce sie dopiero rożkrecaja.
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misia mam nadzieje ze jednak Cię wcześniej wypuszcza - trzymam za to szczerze kciuki ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamietam czy pisalam to napisze jeszcze raz jak cos.
W sobote jak wiecie przenieslismy mlodemu lozko do jego pokoju. Zasnelam dopiero po 3, tak sie stresowalam Wczoraj poszlismy do znajomego a mlody zostal z babcia, mowilam mu ze jak chce to moze spac w naszym lozku to go tatus pozniej przeniesie. Babcia mu wlaczyla bajki u nas w sypialni i poszla sie szybko wykapac. Jak wrocila to mlody lezal juz u siebie w lozku, gotowy do spania i czekal az babcia mu bajki na dobranoc przeczyta, ale ze babcia literek nie widziala a swiatla nie chciala swiecic to zaczela mu spiewac kosciolowe piesni, tak go umeczyla ze zasnal Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trochę tak I naprawdę boli mnie wszystko ... tak Ze nie wiem co to będzie ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Tez coś takiego słyszałam ale jeszcze chyba ta informacja nie dotarła do mnie ze zrozumieniem ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Niud - Słońce - trzymaj się tam dzielnie - mnie tez irytują te różne podejścia jakby nie było jednych „książek” do medycyny ... nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ilu lekarzy tyle różnych - niespójnych podejść ... to mnie tak wnerwia ze szok. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i myśle o Was ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A babka dobra jest z tymi pieśniami ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Qazsew - jak tam Laska u Ciebie ? Wszystko dobrze ?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kochana uwielbiam Twój luz i spokój ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Ja tez stringi nosze od kiedy pamietam - nie ma dla mnie noc wygodniejszego ... nienawidzę gaci które mi się odbijają na du.pie ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
Ja panikuję wewnętrznie, że Ty już na wylocie!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś Cię tu mało - jak tam u Ciebie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3170 |
|
Konto usunięte
|
Zaklnąć soczyście mam ochotę na ten wizaż - musiałam zaktualizować apkę, bo stara przestała działać
ta doprowadza mnie do szału tym, że nie pamięta danych logowania. Lady jak zombie chodzę, bo ćwiczę nocne karmienie. Malinka dobre wieści - myślę, że można już powoli wywoływać ![]() Niud nabiegasz się po tych szpitalachDomima zaplanowane co pysznego i nieprzyzwoicie słodkiego skonsumujesz po?Domii pajęczyne zapuścisz to już ja mam krótszą przerwę! Wstyd ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej ... dziękuje Ci kochana za życzenia dla Synka ❤️ jakie to mileeee ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
A ja podjechałam niedawno do Biedry u siebie i mam pełno tych pampow - kupić Ci ? Chcesz ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
O jaaaa ... tak mi się chce kiełbasy z grilla ... o raaannnyyyy jak bardzo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|||||
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
ja sie ostro trzymam tego ze przenosze troche dzis mialam zalatwien i nie bylo kiedy sie zameldowac,ale jestem na bieząco a u Ciebie widze ze juz ostatnia prosta,jak rozwarcie tak ladnie postepuje to i porod mam nadzieje bedzie szybki i latwyBylam w biedronie i byly te pampersy ale nie bralam bo stwierdzilam ze co chwila jakas promka na pieluchy wiec jakby czasem malej dupci podpasowaly dady czy rossmanowskie to nie bed takiej wielkiej paki kupowac,no zobaczymy jak bedzie reniferek super ze wychodzisz domii myslalam dzis o Tobie rano jak nadrabialam ze cos podejrzanie malo Cie super ze synek polubil tak swoj pokojCo do stringów,ło matulu,kiedy to bylo tak jak ktoras pisala chyba za kawalerki zeby tz skusic a tak to przed jakimis szalenstwami przywdzieje ale zaraz tz wszystko zdejmuje i tyle z moich lozkowych stylizacji![]() ladymama tez bym sie pisala na taki obiadek moze wykombinuje na tygodniuWitam nowa przyszła mamusie
|
|
|
|
|
#3173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne z tym gbs ![]() raz ujemny a teraz dodatni ? Może jakiś błąd ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Ha ha zapisuje tego posta i przesyłam mężowi ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
Jeszcze mam brac globulki dopóki mi organizm pozwoli ale mówi Ze jak już weekend brałam to już na bank jest ok i nie ma się co martwić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Eh ... ja mam jeszcze mieszane uczucia ... muszę się z tym przespać ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Stresss póki co mnie paraliżuje ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetka który masz dziś tc ???
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8297039 6]Zaklnąć soczyście mam ochotę na ten wizaż - musiałam zaktualizować apkę, bo stara przestała działać
ta doprowadza mnie do szału tym, że nie pamięta danych logowania. Lady jak zombie chodzę, bo ćwiczę nocne karmienie. Malinka dobre wieści - myślę, że można już powoli wywoływać ![]() Niud nabiegasz się po tych szpitalachDomima zaplanowane co pysznego i nieprzyzwoicie słodkiego skonsumujesz po?Domii pajęczyne zapuścisz to już ja mam krótszą przerwę! Wstyd ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja to bym chciała Taka beze Pavlova jak robi nasza Coccinella ❤️ Ale zadowolę się tez - ciastem oreo, czekolada oreo, eklerem , kremówka, Napoleonem iiiii wz’ka ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, zeby bez oxy sie obylo jak tak ladnie postepuje. Bedzie dobrze a jaka waga Lenki z ostatniego usg? Moj kalafior nie pamieta Jak co to jestes na stalym laczu z Grosia? Musimy wiedziec co u Was ![]() Cytat:
Poszlam tylko torbe dopakowac, wracam do Was a tu tyyyyle postow. No ale widze, ze Domii wrocila i jakims dziwnym przypadkiem temat seksow sie zaczal ![]() ![]() ![]() Wrzucilam Wam na fb ta moja walize ![]() Jejku Adas to chyba czuje ze torba spakowana, skacze jak szalony w tym brzuchu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee No ja bym akurat oxy nie pogardziła wiec chciałabym wytrzymać do soboty - żeby jednak ta kroplówkę dostać ... Lenka w piątek miała 3200 Jeszcze Blaira i Brunetka maja mój numer wiec spoko - ktoś będzie wiedział co i jak w razie wu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Grosia wnosze o usuniecie jej z pierwszej strony! 

jak dobrze ze wizyta w spa dobiegla konca! 
takie kolezanki z nich! 

Maz juz tak wyposzczony ze ło matulu, az mi glupio 

️

A babka dobra jest z tymi pieśniami
ta doprowadza mnie do szału tym, że nie pamięta danych logowania. 

zdziwiłam się, bo ostatnio był ujemny...

Jak co to jestes na stalym laczu z Grosia? Musimy wiedziec co u Was