6 kg do zrzucenia - kto sie przyłączy? - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 09:11   #391
Yoostynka
Raczkowanie

GG do Yoostynka
Wink Dot.: 6 kg do zrzucenia - kto sie przyłączy?

Witajcie! Ja się przyłączam do zrzucenia 6kg.. chociaż nie ukrywam, ze przydałoby się więcej ale na początek dobre i to. Zaczynam od wysokobiałkowej, bo ostatnio rozwaliłam sobie metabolizm i jakoś muszę go odreperować
Yoostynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 18:04   #392
-Finezja-
Rozeznanie

Dot.: 6 kg do zrzucenia - kto sie przyłączy?

Cytat:
Napisane przez pamka Pokaż wiadomość
No nic dam sobie rade same- jak reszta skonczy sie obijac wakacjujac to wroca
Finezja co nowego? Jakies zmiany, postepy??
Narazie trzymam te 52kg i zważę sie może pod koniec przyszłego tygodnia gdy będę wyjeżdżała na obóz. Aby wiedzieć jak waga się zmieniła w czasie obozu Chciałabym aby po przyjeździe było 50kg..
Wczoraj wypiłam kawe z mlekiem "light" i cukrem. Znajoma wpadła. Nie wiem czemu ale siusiam po niej jakbym 3l wody na raz wypiła! Jak myślicie czy można sobie od czasu do czasu pozwolić na taką kawke? Kocham ją poprostu
Heh co jeszcze u siebie zauważyłam - trzymam diete 7-10 dni po czym jem co chcę, piję gazowane, jem słodkie i waga 2-3 dni po tym folgowaniu leci w dół

Cytat:
Napisane przez vanilia1 Pokaż wiadomość
Wczoraj będąc w sklepie, poszłam w stronę półki gdzie były płatki kukurydziane, musli itp. miałam nie kupować już nic z tych rzeczy ale tak kilka razy patrzyłam na te płatki aż wreszcie skusiłam się na musli, myślałam, ze ta paczka starczy mi przynajmniej na kilka dni ale po przyjściu do domu dostałam ochotę na coś słodkiego, więc otworzyłam paczkę i wyjadłam wszystkie owoce, zaczynając od rodzynek - efekt wiadomo ponad połowa paczki zjedzona a wcześniej mówiłam, że nie kupię. Do dzisiaj mam pełny brzuch, zresztą jeszcze dzisiaj w nocy jadłam lody, rybę i pieczywo białe Chyba przestanę pisać tutaj, bo widzę że jakoś mi nie idzie i popełniam te same błędy co kiedyś
Ehh jakbym czytała siebie kiedyś. Natomiast ostatnio gdy byłam w bomi w jednym centrum handlowym, robiłam zakupy i pomyślałam sobie że kupię sobie bardzo gorzką czekolade bo taką na R można, nio i wybrałam jedną 99% kakao. Chodząc między regałami sklepu zachciało mi się kawy z mlekiem (matko czy to już choroba?!) i wybrałam sobie jedną taką prosto do zalania, to było jakieś cappucino z pianką.. Potem wziełam jeszcze jedną zupke do zalania bo ma mało kcal (wiem że to jest śmieciowe jedzenie..) a mieliśmy nastepnego dnia jechać na działke. Do koszyka wrzuciłam też drugą bo nie wiedziałam na jaką sie zdecydować to wziełam dwie Idąc już w stronę kas zapachniało mi dopiero co upieczone pieczywo czosnkowe. Takie bagietki. To wziełam, pomyślałam sobie "a co tam!" Stoję już w kolejc, czynne były tylko 3 kasy a ludzi masa. Przede mną były 4 osoby. Stoję i się zastanawiam, że jeden dzień, tylko jeden taki dzień czekoladowo-kawowo-czosnkowy ale wiedziałam że źle robie, miałam wyrzuty sumienia. Gdy osoba przede mną była już kasowana ja obruciłam się i pisnełam "ohh zapomniałam!" i pobiegłam pozostawiać wszystkie te pyszności tam gdzie było ich miejsce. Gdy to wszystko odniosłam i miałam tylko te zakupy które miałam zrobić po raz 2 ustawiłam się w kolejce

vanilia1 - rzeczy w sklepach kuszą, wiem, tym bardziej gdy ma się głoooda ale może zamiast tej dużej paczki która jak myślałaś miała by Ci starczyć na kilka dni, wybrałabyć małą paczuszke musli? Kiedyś widziałam takie zupełnie małe, bananowe, czekoladowe.. Jeśli już musisz je zjeść to wybierz tą małą paczke! Skończy Ci się i nie będzie over. Swoją drogą.. "starczy mi przynajmniej na kilka dni".. a po co ? Na te kilka dni znowu rezugnujesz z redukcji tak ?
"dzisiaj w nocy jadłam lody, rybę i pieczywo białe" - dopada Cię w nocy głód. O której jesz ostatni posiłek i co to zazwyczaj jest? Może zacznijmy od tego jak Ty jesz za dnia hmm? Jest 5 posiłków? Czy są rozsądne czy nie? A może masz bardzo surową dietę a potem w nocy nie możesz już wytrzymać ??

Nie zostawiaj nas tu tylko dlatego że znowu był jakiś dołek. Jak długo już jesteś na redukcji? Napisz coś więcej.

Cytat:
Napisane przez pomeloelo Pokaż wiadomość
Zostało jeszcze TYLKO 5kg. Zdrowy tryb życia się jednak opłaca
No pewnie ! Gratuluje i powodzenia dalej !

Cytat:
Napisane przez Yoostynka Pokaż wiadomość
Witajcie! Ja się przyłączam do zrzucenia 6kg.. chociaż nie ukrywam, ze przydałoby się więcej ale na początek dobre i to. Zaczynam od wysokobiałkowej, bo ostatnio rozwaliłam sobie metabolizm i jakoś muszę go odreperować
Witaj Yoostynka!

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-19, 04:41   #393
pamka
Raczkowanie

GG do pamka

Cytat:
Witaj
Dziewczyny nie mozna na glodnego robic zakupow!!!
Zawsze przed wyprawa do sklepu trzeba cos zjesc! Ja za kazdym razem jak ide glodna to wracam z 1000 zupelnie niepotrzebnych rzeczy na ktore mialam ochote w sklepie. Najlepiej zrobic sobie liste i sie jej trzymac.
Finezja co to jest mleko light? To mleko 0%??
Lyzeczka cukru ma tylko 16 kcal wiec nie jest to jakies przestepstwo... Zawsze to lepsze niz slodzik. Waga Ci nie idzie w gore po takim folgowaniu bo metabolizm masz ciagle przyspieszony i Twoj organizm z rozpedu spali i to. Jednak musisz uwazac bo pewnego razu po takim szalenstwie mozesz stanac na wage i zobaczyc 3 kilo wiecej...
Ja dzis sie trzymalam ale zobaczymy jutro bo zaczyna sie weekend i wybieram sie do znajomych poszalec i na ostatnie zakupy...
Stary 2008-07-19, 10:12   #394
-Finezja-
Rozeznanie

Pamka - pisząc "mleko light" miałam na myśli zagęszczone mleko "light" takie do kawy. Nie chodziło mi o zwykłe mleko odtłuszczone. Też są takie 0% ale ja nigdy nie piłam. Wogóle nie lubię mleka.
Czy wam też się chce tak jeść ? Ja nie wiem co jest grane bo właściwie nigdy nie byłam głodna na redukcji a teraz zjadłabym konia z kopytami ale się trzymam.
Wczoraj wieczorem myślałam że zgłupieję.. Doszło do tego że wąchałam jabłko i walczyłam ze sobą "zjeść - nie zjeść" ale nie zjadłam. Wypiłam litr wody w 2 minuty Wiem, że organizm jej nie przyjmie w takiej ilości, w takim czasie ale bynajmniej miałam brzuch wypełniony. A tak by the way - przedwczoraj była pełnia prawda ? I ten mój głód mniej więcej w tym czasie się zaczął. Chyba zaczne wierzyć w takie rzeczy

PS: w załączniku mój wczorajszy obiad
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obiadek.jpg (65,8 KB, 22 załadowań)

Stary 2008-07-19, 14:16   #395
pamka
Raczkowanie

GG do pamka

Cytat:
Napisane przez -Finezja- Pokaż wiadomość
Pamka - pisząc "mleko light" miałam na myśli zagęszczone mleko "light" takie do kawy. Nie chodziło mi o zwykłe mleko odtłuszczone. Też są takie 0% ale ja nigdy nie piłam. Wogóle nie lubię mleka.
Czy wam też się chce tak jeść ? Ja nie wiem co jest grane bo właściwie nigdy nie byłam głodna na redukcji a teraz zjadłabym konia z kopytami ale się trzymam.
Wczoraj wieczorem myślałam że zgłupieję.. Doszło do tego że wąchałam jabłko i walczyłam ze sobą "zjeść - nie zjeść" ale nie zjadłam. Wypiłam litr wody w 2 minuty Wiem, że organizm jej nie przyjmie w takiej ilości, w takim czasie ale bynajmniej miałam brzuch wypełniony. A tak by the way - przedwczoraj była pełnia prawda ? I ten mój głód mniej więcej w tym czasie się zaczął. Chyba zaczne wierzyć w takie rzeczy

Obiad
Sprawdz sobie ile takie mleko ma kalorii i ile cukru wtedy podejmij decyzje czy warto
Jesli jestes taka glodna na redukcji to moze sproboj jesc wiecej bialka bo to zapycha. Ile w ogole kalorii zjadasz dziennie i jaka masz ta diete?? Ja berdziej niz w pelnie wierze w moj cykl menstruacyjny zawsze tydzien przed @ wlacza mi sie glodomor
Stary 2008-07-19, 15:11   #396
blackberry456
Zadomowienie

ja się jako tak trzymam, chociaż jest ciężko, bo mama upiekła pyszne ciasto.. no i mam manie wagi (ważę się chyba co pół godziny ). Takie małe pytanie: jak to jest z tą wodą? w jakich porcjach ją pić, żeby sie wchłaniała, a nie tylko "przelatywała"?? Ja ostatnio wypiłam 3 litry i byłam pewna, że to ok, ale teraz to już nie wiem...
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-19, 15:39   #397
Yoostynka
Raczkowanie

GG do Yoostynka

Cytat:
Napisane przez -Finezja- Pokaż wiadomość

aż czuję jego zapach

ja dzisiaj bez jakiś wykwintnych szaleństw - pierś kurczaka z zieloną soczewica i warzywami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 16:10   #398
Lanessa
Zadomowienie

Hej, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie Mam okolo 168cm wzrostu, 59kg waze.
nie wydaje sie byc duzo, ale lepiej wygladam przy wadze 53.

Zalezy mi na zdrowej diecie i braku efektu jojo. I na udowodnieniu samej sobie, ze potrafie.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-19, 18:24   #399
-Finezja-
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pamka Pokaż wiadomość
Obiad
Sprawdz sobie ile takie mleko ma kalorii i ile cukru wtedy podejmij decyzje czy warto
Jesli jestes taka glodna na redukcji to moze sproboj jesc wiecej bialka bo to zapycha. Ile w ogole kalorii zjadasz dziennie i jaka masz ta diete?? Ja berdziej niz w pelnie wierze w moj cykl menstruacyjny zawsze tydzien przed @ wlacza mi sie glodomor
To mleczko light ma 51kcal na 100ml a słodze 2 łyżeczki. Wiem że nie warto ale jak już pisałam jestem żywym przykładem na to że kawa uzależnia i kocham tę kawke ze śmietanką

Nie wiem ile kcal jem dziennie. Staram się około 1000 aby nie było JOJO potem. I abym dobrze się czuła a nie słaba i pokładająca się.. Diete mam "własną" tj. jem dużo zdrowych rzeczy i staram się pić 2l wody dziennie. Dużo czytałam o zdrowym odchudzaniu i byłam w klasie biologicznej Nie głodzę się itp

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
ja się jako tak trzymam, chociaż jest ciężko, bo mama upiekła pyszne ciasto.. no i mam manie wagi (ważę się chyba co pół godziny ). Takie małe pytanie: jak to jest z tą wodą? w jakich porcjach ją pić, żeby sie wchłaniała, a nie tylko "przelatywała"?? Ja ostatnio wypiłam 3 litry i byłam pewna, że to ok, ale teraz to już nie wiem...
Serio mania.. kochana oby to się w obsesję nie zamieniło.. Wodę trzeba pić łyczkami co jakiś czas, tak aby wypijać 1.5 - 2l wody mineralnej na dzień. Nie należy jej pić po litrze hurtem "na jeden rzut" wtedy właśnie przeleci...

Cytat:
aż czuję jego zapach

ja dzisiaj bez jakiś wykwintnych szaleństw - pierś kurczaka z zieloną soczewica i warzywami
Też zjadłaś bardzo sympatyczny obiadek

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Hej, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie Mam okolo 168cm wzrostu, 59kg waze.
nie wydaje sie byc duzo, ale lepiej wygladam przy wadze 53.

Zalezy mi na zdrowej diecie i braku efektu jojo. I na udowodnieniu samej sobie, ze potrafie.
Pewnie że przyjmiemy, prawda dziewczyny ?! Witaj !
______

A to moja kanapeczka którą zjadłam na podwieczorek. Tak za godzinke będzie białkowa kolacja i over na dziś Druga fatka to ja w spodenkach które kupiłam jakoś w styczniu. Teraz są za luźne, moge je zdjąć bez rozpinania

Kochane a może Wy macie jakieś fotki to też wklejajcie !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kanapka.jpg (52,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie.jpg (30,9 KB, 40 załadowań)

Stary 2008-07-19, 19:11   #400
justyna2639
Zakorzenienie

witam kiedys juz pisalam na tym watku, ale od kiedy zaczely sie wakacje moje odchudzanie troszke sie popsulo, no... moze wiecej niz troszke... przyjmiecie mnie znow do siebie? prosze, pomozcie mi znalezc jakas skuteczna diete.. no i mam nadzieje ze moge tez liczyc na Wasze wsparcie...
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-19, 21:08   #401
Yoostynka
Raczkowanie

GG do Yoostynka

Mi też wakacje nie sprzyjają.. znaczy się - mojej linii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 06:00   #402
justyna2639
Zakorzenienie

ja od dzisiaj zaczynam cwiczyc, moje najgorsze miejsca to uda i pupa, musze troche nad nimi popracowac... w sumie to po moim ostatnim odchudzaniu schudlam ok 8 kg, teraz by sie jeszcze przydalo to powtorzyc to by bylo fajnie
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 08:39   #403
trucizna007
Zakorzenienie

sądzę, że nie jest jeszcze za późno, bym się dołączyła
polecacie jakieś dietki lub ćwiczonka ?
ja osobiście jestem na diecie 1000kcal i rzeczywiście chudnę.
nawet mnie ona dużo [pieniędzy i wysiłku[ nie kosztuje

Wade <3

https://si0.twimg.com/profile_images...fdc260aea.jpeg
trucizna007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 09:26   #404
blackberry456
Zadomowienie

jestem z siebie dumna wczoraj trzymałam sie diety (i nie zjadłam nawet kawałka ciasta!), a do tego przejechałam na rowerku stacjonarnym 26.5 km (603 spalonych kalorii wg. licznika) to jak na mnie dużo, (zazwyczaj jest sporo mniej), zastanawia mnie tylko, czy od częstego jeżdżenia na rowerku nogi się umięśnią czy wyszczupleją??
Stary 2008-07-20, 10:14   #405
-Finezja-
Rozeznanie

Przy wszystkich regularnych ćwiczeniach budują się pewne mięśnie. Ale słyszałam, że gdy są to dosyć lekkie ćwiczenie (jazda na pierwszych przerzutkach, lekkie ciężarki itp) to mięśnie aż tak się nie rozbudowują. Pytałam dziewczyny z wątku o bieganiu czy mocno to wpływa na nogi i powiedziały, że troche wpływa ale nie będą to Bóg wie jakie mięśnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 10:40   #406
blackberry456
Zadomowienie

czyli najlepszym sposobem na CHUDE nogi, jest jednak dieta, tak?
dzisiaj rano waga wskazywała mi 62.0 kg, a po śniadaniu i wodzie jest już 62.8
Stary 2008-07-20, 11:38   #407
Taliaa
Raczkowanie

hej dziewczyny!
Moge do was dołączyc?
Mam 18 lat,170cm wzrostu i waze 60.61 kg?
Chciałabym tak ok 55,54? Juz wiele razy próbowałam róznych diet,niestety brak silnej woli to moja pieta Achillesa.Najdłuzej na diecie wytrzymałam chyba tydzien,musze przyznac ze jestem bardzo łakoma,a jak zobacze coś słodkiego to zjadam w ogromnych ilosciach i pewnie dlatego moja waga jest taka a nie inna.
Oprócz tego zaniedbuje sie równiez fizycznie,przez pewien czas codziennie kręciłam hula hop i uciekło mi pare cm z talii.
Mam nadzieje ze z wami bedzie mi raźńiej dziewczyny! )
Na początku postaram sie mniej jesc i ogólnie wycofuje słodycze.
Tu i teraz wam obiecuje ze nie rusze nic słodkiego
I codziennie jakies cwiczenia hula hop conajmniej godzinka,bieganie,jazda na rowerze.
No i postaram sie jesc dziennie ok 1500kcal,nie chce sie tez głodzic.
Jak bede miała czas to wrzuce jakies fotki.
Pozdrawiam dziewczyny
Taliaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 15:06   #408
-Finezja-
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
czyli najlepszym sposobem na CHUDE nogi, jest jednak dieta, tak?
dzisiaj rano waga wskazywała mi 62.0 kg, a po śniadaniu i wodzie jest już 62.8
Hmm trudno na to odpowiedzieć jednoznacznie. Zależy to od Twojej budowy ciała, od tego w jakich miejscach najbardziej chudniesz (i najszybciej), w jakim stanie są Twoje nóżki teraz itp Nie jest nigdzie napisane, że aby zeszczupleć z nóg musimy trzymać się diety i to wystarczy. Najlepsze rezultaty osiągniesz trzymając dietę i regularnie ćwicząc (przede wszystkim wybrane partie ciała, w Twoim przypadku - nogi). Nie obawiaj się, że zbyt mocno rozbudujesz mięśnie nóg. Musiałby być to solidny, trudny i regularny trening. Ćwicząc samemu nawet nie da się osiągnąć takiego wyglądu, więc muskularne nogi Ci nie grożą Wejdż na fitness i poczytaj wątki o wyszczupleniu nóg. Dziewczyny zamieszczają masę ćwiczeń.

To Ty się dziś już 2 razy wazyłaś ? Po co ?

Cytat:
Napisane przez Taliaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Moge do was dołączyc?
Mam 18 lat,170cm wzrostu i waze 60.61 kg?
Chciałabym tak ok 55,54? Juz wiele razy próbowałam róznych diet,niestety brak silnej woli to moja pieta Achillesa.Najdłuzej na diecie wytrzymałam chyba tydzien,musze przyznac ze jestem bardzo łakoma,a jak zobacze coś słodkiego to zjadam w ogromnych ilosciach i pewnie dlatego moja waga jest taka a nie inna.
Oprócz tego zaniedbuje sie równiez fizycznie,przez pewien czas codziennie kręciłam hula hop i uciekło mi pare cm z talii.
Mam nadzieje ze z wami bedzie mi raźńiej dziewczyny! )
Na początku postaram sie mniej jesc i ogólnie wycofuje słodycze.
Tu i teraz wam obiecuje ze nie rusze nic słodkiego
I codziennie jakies cwiczenia hula hop conajmniej godzinka,bieganie,jazda na rowerze.
No i postaram sie jesc dziennie ok 1500kcal,nie chce sie tez głodzic.
Jak bede miała czas to wrzuce jakies fotki.
Pozdrawiam dziewczyny
Witaj Taliaa ! Powodzenia !

Stary 2008-07-20, 16:53   #409
blackberry456
Zadomowienie

ważyłam sie z nudów i ciekawości, to źle, że tak często - wiem . Postaram sie ważyć max raz dziennie..
no i zgrzeszyłam niestety kawałeczkiem ciasta , ale pocieszam sie tym, że był nie duży, ostatni (więcej nie ma ;p) i że odpracuje, bo mam zamiar pojeździć znowu na rowerku. No i mam chyba mam figure gruszki, bo moje ręce itd są w miarę szczupłe, ale brzuch i uda spędzają mi sen z powiek. ehh..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 18:01   #410
vanilia1
Raczkowanie

Finazjo Gratuluję na zdjęciu widać, ze sporo ci zleciało w pasie cm. A jak patrzę na twoje pyszne obiadki to mi ślinka leci i jestem głodna bardzo smacznie wyglądają. Dziewczyny zauważyłam, ze jak jadłam więcej gotowanych potraw to na dłużej byłam nasycona i w dodatku chudłam a teraz jedząc pieczywo nawet pełnoziarniste, jogurty, różne płatki itp to cały czas czuję głód, mam wielką ochotę na słodycze chociaż ich nie wykluczyłam a wdodatku przytyłam i ciężko mi teraz zrzucić te 6 kg. wtedy jadłam 3 posiłki teraz róznie, czasmi wydaje mi się, że duzo nie jem ale jak podliczę ile kalori to wszystko ma razem to nie wierzę czasmi się zapomina, że takie małe jogurciki z muslii jako przekąska też mają jakieś kalorie i trzeba to wliczyć itp a to parę orzeszków, ciasteczek itd. Finezjo a ile ty zjadasz posiłków w ciągu dnia?
vanilia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 19:24   #411
-Finezja-
Rozeznanie

Dziękuje Nie powiem, że jem codziennie 5 posiłków ale staram się. Często jem zdrowe, ładne śniadanko, potem jako "na drugie śniadanie" jakiś owoc lub kromke razowego z plasterkiem szynki. Obiad jem zawsze mniej więcej około 15 i potem tak o 18 jakiś podwieczorek (juz nie owoce) i o 20 lub troche po 20 zazwyczaj serek wiejski z czymś.
Wczoraj kupiłam sobie herbatke Herbalife Spalanie. Piłam ją przed posiłkami 3 razy dziennie w zeszłe wakacje i powiem wam szczerze że jakoś tak szybciej mi to wszystko szło. Pamiętam jak się zważyłam dokładnie 1 sierpnia i było 49kg. Nie wiem czy to zasługa herbatki czy nie, ale napewno nadawała mi ona pewien rytm. Wtedy jadłam nawet 6 posiłków ale były maciupkie (śniadanie normalne) i jakoś piłam więcej. W tym roku odchudzam się od miesiąca i pomimo, że są efekty to przechodzę w rutynę i troche mi się to juź nudzi a chcę jeszcze zawalczyć o te 2kg. Odliczam dni do obozu bo tam będzie i bieganie i basen i przede wszystkim duużo czasu na lodowisku = dużo spalonych kalorii

Stary 2008-07-21, 10:11   #412
blackberry456
Zadomowienie

Hejka! ja juz po śniadanku - smakowitych kanapeczkach (foto.) Popijam jeszcze teraz czerwoną herbatę
No i jestem szczęśliwa, bo widze, że schodzi mi już troche z brzucha
A jak u Was??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 098.jpg (67,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-07-21, 12:32   #413
-Finezja-
Rozeznanie

Blackberry jakie pyszne kanapeczki mmm Aż poczułam ten zapach pomidorka Ja już po 2 śniadaniu i co najważniejsze - nie czuję się głodna. Wypiłam też 2 herbatki Herbalife SlimFigura.
Na wizażu jestem do czwartku bo wtedy już wyjezdzamy za miasto a w sobotę wsiadam do pociągu i na obozik Wracam po 18 sierpnia więc bede miała sporo do nadrobienia na Wizażu. Rozwijajcie wątek dalje kochane

Stary 2008-07-21, 12:37   #414
Tequillla
Zadomowienie

CZEŚĆ DZIEWCZYNY A ja jestem unieruchomiona siedzę w domu bo skręciłam kostkę. Nudzi mi się strasznie więc jem, przytyłam kilogram Mam wyrzuty sumienia i brak możliwości spalenia tych niedobrych kalorii, bo ze spuchniętą stopą nie da się biegać ani pedałować. Buuuu.....
Tequillla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-21, 13:29   #415
-Finezja-
Rozeznanie

Tequillla współczuje

Stary 2008-07-21, 15:32   #416
aniulek87
Rozeznanie

finezja smaczna kanpeczka i bardzo ładny brzuszek

aniulek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-21, 20:04   #417
craaazygirl
Zadomowienie

witam po krotkiej nieobecnosci
ja dzis zjadalm na sniadanie :salatke w skald ktorej wchodzily ogorkek, pomidor, cebolka, ser bialy(suchy) jogurt, i przyprawy do tego zjadlam 2 kromki chleba.
na drugie sniadanie wypilam 1,5 kubka maslanki smakowej
obiad: gzik i 1,5 kromki

myslicie ze moze byc??(0 slodyczy, duzo sera, niestety nie ograniczylam zbytnio pieczywa.. ale nad tym pracuje)

"ci, którzy kochają, sami kształtują sobie sny..."
craaazygirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-22, 16:29   #418
Tequillla
Zadomowienie

craaazygirl, a co to gzik ?? Ja zjadłam na śnadanie serek wiejski z pomidorem, na drugie j..pieroga (ale tylko jednego ) a na obiad duszone warzywa: patison, cebulka, marchewka, pietruszka i pomidor i duuużo natki PYCHA!!
Tequillla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-22, 17:28   #419
Roxana20
Przyczajenie

Edytowane przez Roxana20
Czas edycji: 2008-07-22 o 18:14
Roxana20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-22, 17:36   #420
weraaa900
Przyczajenie

GG do weraaa900

ja sie przylaczam!! juz od dluzszego czasu mecze sie z moja waga bardzobym chciala zrzucic te 6 kg ale jest ciezko najbardziej z brzucha , do tego mam problemy z wyproznianiem nie macie jakis sprawdzonych sposobow zeby sie pozbyc tego problemu?? pomocy!!
weraaa900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości