![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie! Ja się przyłączam do zrzucenia 6kg.. chociaż nie ukrywam, ze przydałoby się więcej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: 6 kg do zrzucenia - kto sie przyłączy?
Cytat:
![]() Wczoraj wypiłam kawe z mlekiem "light" i cukrem. Znajoma wpadła. Nie wiem czemu ale siusiam po niej jakbym 3l wody na raz wypiła! ![]() ![]() Heh co jeszcze u siebie zauważyłam - trzymam diete 7-10 dni po czym jem co chcę, piję gazowane, jem słodkie i waga 2-3 dni po tym folgowaniu leci w dół ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() vanilia1 - rzeczy w sklepach kuszą, wiem, tym bardziej gdy ma się głoooda ale może zamiast tej dużej paczki która jak myślałaś miała by Ci starczyć na kilka dni, wybrałabyć małą paczuszke musli? Kiedyś widziałam takie zupełnie małe, bananowe, czekoladowe.. Jeśli już musisz je zjeść to wybierz tą małą paczke! Skończy Ci się i nie będzie over. Swoją drogą.. "starczy mi przynajmniej na kilka dni".. a po co ? Na te kilka dni znowu rezugnujesz z redukcji tak ? "dzisiaj w nocy jadłam lody, rybę i pieczywo białe" - dopada Cię w nocy głód. O której jesz ostatni posiłek i co to zazwyczaj jest? Może zacznijmy od tego jak Ty jesz za dnia hmm? Jest 5 posiłków? Czy są rozsądne czy nie? A może masz bardzo surową dietę a potem w nocy nie możesz już wytrzymać ?? Nie zostawiaj nas tu tylko dlatego że znowu był jakiś dołek. Jak długo już jesteś na redukcji? Napisz coś więcej. No pewnie ! Gratuluje i powodzenia dalej ! Witaj Yoostynka!
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie mozna na glodnego robic zakupow!!! Zawsze przed wyprawa do sklepu trzeba cos zjesc! Ja za kazdym razem jak ide glodna to wracam z 1000 zupelnie niepotrzebnych rzeczy na ktore mialam ochote w sklepie. Najlepiej zrobic sobie liste i sie jej trzymac. Finezja co to jest mleko light? To mleko 0%?? Lyzeczka cukru ma tylko 16 kcal wiec nie jest to jakies przestepstwo... Zawsze to lepsze niz slodzik. Waga Ci nie idzie w gore po takim folgowaniu bo metabolizm masz ciagle przyspieszony i Twoj organizm z rozpedu spali i to. Jednak musisz uwazac bo pewnego razu po takim szalenstwie mozesz stanac na wage i zobaczyc 3 kilo wiecej... Ja dzis sie trzymalam ale zobaczymy jutro bo zaczyna sie weekend i wybieram sie do znajomych poszalec i na ostatnie zakupy... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
Pamka - pisząc "mleko light" miałam na myśli zagęszczone mleko "light" takie do kawy. Nie chodziło mi o zwykłe mleko odtłuszczone. Też są takie 0% ale ja nigdy nie piłam. Wogóle nie lubię mleka.
![]() Czy wam też się chce tak jeść ? Ja nie wiem co jest grane bo właściwie nigdy nie byłam głodna na redukcji a teraz zjadłabym konia z kopytami ale się trzymam. Wczoraj wieczorem myślałam że zgłupieję.. Doszło do tego że wąchałam jabłko i walczyłam ze sobą "zjeść - nie zjeść" ![]() ![]() ![]() ![]() PS: w załączniku mój wczorajszy obiad
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sprawdz sobie ile takie mleko ma kalorii i ile cukru wtedy podejmij decyzje czy warto ![]() Jesli jestes taka glodna na redukcji to moze sproboj jesc wiecej bialka bo to zapycha. Ile w ogole kalorii zjadasz dziennie i jaka masz ta diete?? Ja berdziej niz w pelnie wierze w moj cykl menstruacyjny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
ja się jako tak trzymam, chociaż jest ciężko, bo mama upiekła pyszne ciasto..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Hej, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie
![]() nie wydaje sie byc duzo, ale lepiej wygladam przy wadze 53. Zalezy mi na zdrowej diecie i braku efektu jojo. I na udowodnieniu samej sobie, ze potrafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile kcal jem dziennie. Staram się około 1000 aby nie było JOJO potem. I abym dobrze się czuła a nie słaba i pokładająca się.. Diete mam "własną" tj. jem dużo zdrowych rzeczy i staram się pić 2l wody dziennie. Dużo czytałam o zdrowym odchudzaniu i byłam w klasie biologicznej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
______ A to moja kanapeczka którą zjadłam na podwieczorek. Tak za godzinke będzie białkowa kolacja i over na dziś ![]() ![]() Kochane a może Wy macie jakieś fotki to też wklejajcie ! ![]()
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Mi też wakacje nie sprzyjają.. znaczy się - mojej linii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
ja od dzisiaj zaczynam cwiczyc, moje najgorsze miejsca to uda i pupa, musze troche nad nimi popracowac... w sumie to po moim ostatnim odchudzaniu schudlam ok 8 kg, teraz by sie jeszcze przydalo to powtorzyc to by bylo fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
sądzę, że nie jest jeszcze za późno, bym się dołączyła
![]() polecacie jakieś dietki lub ćwiczonka ? ja osobiście jestem na diecie 1000kcal i rzeczywiście chudnę. nawet mnie ona dużo [pieniędzy i wysiłku[ nie kosztuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
jestem z siebie dumna
![]()
![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Przy wszystkich regularnych ćwiczeniach budują się pewne mięśnie. Ale słyszałam, że gdy są to dosyć lekkie ćwiczenie (jazda na pierwszych przerzutkach, lekkie ciężarki itp) to mięśnie aż tak się nie rozbudowują. Pytałam dziewczyny z wątku o bieganiu czy mocno to wpływa na nogi i powiedziały, że troche wpływa ale nie będą to Bóg wie jakie mięśnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
czyli najlepszym sposobem na CHUDE nogi, jest jednak dieta, tak?
dzisiaj rano waga wskazywała mi 62.0 kg, a po śniadaniu i wodzie jest już 62.8 ![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
![]() Moge do was dołączyc? ![]() Mam 18 lat,170cm wzrostu i waze 60.61 kg? ![]() Chciałabym tak ok 55,54? Juz wiele razy próbowałam róznych diet,niestety brak silnej woli to moja pieta Achillesa.Najdłuzej na diecie wytrzymałam chyba tydzien,musze przyznac ze jestem bardzo łakoma,a jak zobacze coś słodkiego to zjadam w ogromnych ilosciach i pewnie dlatego moja waga jest taka a nie inna. Oprócz tego zaniedbuje sie równiez fizycznie,przez pewien czas codziennie kręciłam hula hop i uciekło mi pare cm z talii. Mam nadzieje ze z wami bedzie mi raźńiej dziewczyny! ![]() Na początku postaram sie mniej jesc i ogólnie wycofuje słodycze. Tu i teraz wam obiecuje ze nie rusze nic słodkiego ![]() I codziennie jakies cwiczenia hula hop conajmniej godzinka,bieganie,jazda na rowerze. No i postaram sie jesc dziennie ok 1500kcal,nie chce sie tez głodzic. Jak bede miała czas to wrzuce jakies fotki. Pozdrawiam dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To Ty się dziś już 2 razy wazyłaś ? ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
ważyłam sie z nudów i ciekawości, to źle, że tak często - wiem
![]() no i zgrzeszyłam niestety kawałeczkiem ciasta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Finazjo Gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Dziękuje
![]() Wczoraj kupiłam sobie herbatke Herbalife Spalanie. Piłam ją przed posiłkami 3 razy dziennie w zeszłe wakacje i powiem wam szczerze że jakoś tak szybciej mi to wszystko szło. Pamiętam jak się zważyłam dokładnie 1 sierpnia i było 49kg. Nie wiem czy to zasługa herbatki czy nie, ale napewno nadawała mi ona pewien rytm. Wtedy jadłam nawet 6 posiłków ale były maciupkie (śniadanie normalne) i jakoś piłam więcej. W tym roku odchudzam się od miesiąca i pomimo, że są efekty to przechodzę w rutynę i troche mi się to juź nudzi a chcę jeszcze zawalczyć o te 2kg. Odliczam dni do obozu bo tam będzie i bieganie i basen i przede wszystkim duużo czasu na lodowisku = dużo spalonych kalorii ![]()
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Hejka! ja juz po śniadanku - smakowitych kanapeczkach
![]() ![]() No i jestem szczęśliwa, bo widze, że schodzi mi już troche z brzucha ![]() A jak u Was??
![]() |
![]() |
#413 |
Rozeznanie
|
Blackberry jakie pyszne kanapeczki mmm
![]() ![]() Na wizażu jestem do czwartku bo wtedy już wyjezdzamy za miasto ![]() ![]() ![]()
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNY A ja jestem unieruchomiona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Rozeznanie
|
Tequillla współczuje
![]()
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
finezja smaczna kanpeczka i bardzo ładny brzuszek
![]()
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
witam po krotkiej nieobecnosci
![]() ja dzis zjadalm na sniadanie :salatke w skald ktorej wchodzily ogorkek, pomidor, cebolka, ser bialy(suchy) jogurt, i przyprawy do tego zjadlam 2 kromki chleba. na drugie sniadanie wypilam 1,5 kubka maslanki smakowej obiad: gzik i 1,5 kromki myslicie ze moze byc??(0 slodyczy, duzo sera, niestety nie ograniczylam zbytnio pieczywa.. ale nad tym pracuje ![]()
![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
craaazygirl, a co to gzik ??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez Roxana20 Czas edycji: 2008-07-22 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
ja sie przylaczam!! juz od dluzszego czasu mecze sie z moja waga bardzobym chciala zrzucic te 6 kg ale jest ciezko najbardziej z brzucha , do tego mam problemy z wyproznianiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.