|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majówki 2016 - część siódma ❤
Iwonia, Igor miał stwierdzone jakieś nieprawidłowości, że musicie tak często badać bioderka?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że pojechaliscie dzisiaj i nic nie załatwiliście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobitki.
Nie było mnie tu całe wieki. Jedyne co wiem co u Was to ze zdjęć kilku z Was na Insta i na Facebooku. Za cel sobie stawiam po południu nadrobić tenże wątek. U nas tyle, ze Emi gada ostatnio jak najęta ![]() Całymi zdaniami się już posługuje 5cio i 6 wyrazowymi. Jesteśmy w szoku bo używa tak trudnych słów. I myślimy nad wybraniem się tylko no własnie... do kogo...do psychologa? Żeby przebadać jej rozwój bo jest nad wyraz rozwinięta, duża i chcielibyśmy ją wspierać w rozwoju nie hamować. 5 i 6 elementowe puzzle to dla niej pestka. Czasem mam wrażenie, że moje dziecko mnie przerasta :P Kolejne wyzwanie przed nami. ROWEREK BIEGOWY. Czy któraś już kupowała i mozecie podzielić się wrażeniami i opiniami?
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka stron wcześniej sie cofnij. Niedawno debaty sie odbywały nt rowerkow biegowych to bedziesz na bieżąco ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Urszula super ze się odezwalas i zazdroszczę tego gadania bo u nas większość migowym
![]() puzzle takie 5/6 układa też bez problemu, jak minie ładna pogoda i będziemy więcej w domu to chce spróbować 15 elementowe, właśnie w ramce jak ktoś tu kiedyś polecal(chyba biedronka)narazie najbardziej lubi układac zwierzątka do pary z czuczu, ale inne też. fajnie tak czytać na jakim etapie są dzieci. rowerek biegowy był tematem ostatnich stron więc może coś doczytasz, my mamy taki 3 kołowy który dostaliśmy w prezencie więc już nie kupuje biegówki bo to chyba bez sensu. zresztą nie chce nawet przymierzyć kasku więc nie wiem czy w ogóle jej pokazywać że można bez Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zazdroszczę rozgadanego dziecka. Mój mały specjalnie się nie garnie do rozmów Opowiadaj co tam jeszcze słychać? Emi chodzi do żłobka? Jak Twoja mama? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę że możesz już swobodnie i ze zrozumieniem porozmawiać z własnym dzieckiem ![]() Kupiliśmy puky Tymkowi ale dopiero po 5 maja będzie testowanie ![]() Puzzle u nas to jeszcze nie ten etap ehh ale chłopcy troszkę w tyle z takimi rzeczami przeważnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Hej urshoola
pisz co poza tym u Was![]() U nas też są pełne zdania ale w języku Mateusza On bez przerwy coś gada,aż się boję jak zacznie zadawać pytania![]() I puzzli też nie ogarnia i nie lubi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Igor do 10 elementów spokojnie układa i to uwielbia po kilkanaście razy dziennie wyciaga i uklada. A jeszcze niedawno nie ogarnial nawet dwuelementowych. Mamy takie fajne grube z trefla. Chce dokupic wiecej. A D. oooj weez on juz ma tych puzzli tyle (dwa male opakowania) i zabawek (tez w mojej ocenie nie duzo) ze ja tyle nie mialem. Nic na razie nie trzeba.
taaaaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonia Lenka ma kilkanaście puzzli więc uważam że 2 to wręcz mało, szczególnie że lubi.
u nas ułoży i 25 takich dużych z czuczu no ale z delikatną pomocą więc nie liczę. Lenka też do nas gada ciągle, czasami aż błagam o ciszę ale ona przeplata 2 słowa tam tylko reszta po chińsku ale ona będzie 2 jezyczna więc pewnie potrzebuje czasu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- polecam też puzzle baby z trefl, są tam 4 układanki od 2 do 5 elementów, nawet nie drogie. musicie wygoglowac bo nie mogę wstawić zdjęcia. plus zamówiłam na Internecie kilka par puzzli w ramce. oprocz tego mamy zwierzątka do pary i duza farme czuczu, kupiłam też memory i niedługo chce ja zacząć uczyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Drugie w rozsypce aktualnie a pudelka juz nie mam i nawet nie wiem jaka firma czy nazwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycje
może jak mu kupię coś nowego to go wciągnie;Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
a ktos zaczynal może uczyć dziecko memory? Lenka nie łapie za bardzo i odsłania wszystkie karty
schowalam na jakiś czas , zobaczę później. kupiliśmy kask, rozmiar 46-52, mam nadzieję że będzie dobry, bo mała nie chciała absolutnie dam przymierzyć, na ostatnim zamierzeniu w październiku miała 49.5( o ile to było dobrze zamierzone) ale jakoś to większe rozmiary wydają mi się o wiele za duże, sama nie wiem ale nie znalazłam nic "pomiędzy" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam mu się samo zasłania, więc nie ma, że odsłoni wszystkie. Na podłodze układamy obrazkami do góry i po prostu wybiera kolejne pary.
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka jeszcze nie wie że na telefonie są takie cuda
u nas ewentualnie czasami obejrzy coś na youtube bo jakbym jej pokazała możliwości telefonu to mogłabym się z nim pozegnac ale może właśnie spróbuje z obrazkami do góry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Anulus ja nie kojarzę tej zabawy. Popatrze o co biega.
Co do telefonu Igor tez nie zna jego mozliwosci. Po odwyku w jesieni juz nie pamieta ze moga byc tam jakies bajki. Poki co sam potrafi zadzwonić do D. wchodzi na zablokowanym ekranie w połączenia alarmowe i tam mam w razie nieszczęścia dodany tel do D. ze zdjęciem i Igor naciska mowiac ooo tata ajoo i dzwoni jak ten jest w pracy w najmniej odpowiednich momentach hahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Najlepsze ze D. jak w domu odbierze tel to chodzi po calym domu i rozmawia to zajrzy przez jedno okno to przez drugie (tak chaotycznie) ja z kolei siedze w jednym miejscu a Igor nasladuje D. cos mowi po swojemu do niego i chodzi po calym pokoju ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka tez spaceruje po mieszkaniu i trzyma telefon tak jak ja jak ktoś dzwoni czyli przytrzymuje go ramieniem do ucha i ręce mam wolne. lenka często przy telefonie idzie coś robić do swojej kuchni
taka zajęta nie ma czasu do straceniaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
jedziemy dzisiaj do Polski, zmarła moja babcia, muszę nas jeszcze spakować. babcia była już leżąca więc człowiek liczył się z tym ze umrze, ale mam nadzieję że się nie rozkleje bo miesiąc temu widziałam ja na urlopie i nie było Lenki ze mną więc strasznie mi przykro że jej nie obudziłal z tej drzemki
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pamiętam jak babcia mojego męża nie chciała żeby jej robić zdjęcia z Zuzia bo ona już taka stara itp ale mówię do niej że to na pamiątkę, żeby można było zdjęcia dzieciom pokazać chociaż ![]() Moja ukochana babcia nie doczekała mojego ślubu, moich dzieci nawet 18 tek wszystkich wnuków nie doczekała Tymek urodził się dzień przed jej śmiercią, tyle że 12 lat później ![]() Trzymaj się Kochana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie mamy z pierwszego wyjazdu, babcia też wtedy dostała ale tak jakoś mi teraz dziwnie że nie zobaczyła jej ostatni raz.
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Anulus,przykro mi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, nie wiem dlaczego ciągle mi to siedzi w głowie
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Anulus wspolczuje śmierci babci.
|
|
|
#3568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od wtorku zapalenie ucha i przytkane strasznie.... masakra
(( źle się czuję....W ogóle dziewczyny muszę się Wam pożalić..... rano chciałam włączyć córce bajkę. Mój telefon się ładował, więc wzięłam telefon męża, a tam..... nie zamknął okna czata i była rozmowa....erotyczna, zbereźna to mało powiedziane... niedobrze mi się robi jak myślę o niektórych tekstach....z jakąś laską.... nie wiem, czy to pierwszy raz...pierwszy raz zapomniał zamknąć okno czatu.... nie wiem, co mam zrobić (((
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

zazdroszczę rozgadanego dziecka. Mój mały specjalnie się nie garnie do rozmów

TEN dzień: 09.08.2014