![]() |
#2791 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Macie jakieś fajne opisy o deszczu, ulewie, burzy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
miło mi, że się podoba! dziękujęę
![]() `obrazy w mojej głowie, nigdy o nich Ci nie powiem.` `Niepropolcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą.` `mamy spore szanse przeżyć jeszcze jeden taki dzień.` `tysiące gwiazd krąży wokół nas...na zawsze Ty i ja` `I nagle skończy się,to wszystko co kochasz w co wierzysz zasypie śnieg.' `Więc nie bój się deszczu,bo ja jestem deszczem,co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce` `Czasami warto pozostawić rzeczy własnemu biegowi` `Każdy może być niewidzialny jeżeli tego zapragnie`
#2793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz strasznie fajne opisy ![]() ![]() dziekowaĆ ;***
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() --------------------------------------------------- Gumiarda, może takie coś, o tym deszczu i burzy ? : > Jak w taki dzień dzień deszczowy Ocalić płomień serc, Gdy smutek deszcz przemienia W krople łez? Odgłos tłuczonych o szyby kropli deszczu. Mogłabym słuchać go godzinami. <3 Cisza przed burzą przenika cały ciemny ląd. Błyski na niebie rozpoczynają czarną noc. Krople łez po ziemi płyną . Dając szmer . Drzewa i kwiaty w rytmie wiatru Kołyszą się. To czego tylko chce: ja z tobą w chłodnym deszczu. <33 Marzyłam kiedyś, żeby ten deszcz zmył cały brud z wszystkich ulic świata. Czy można nie kochać nieba dlatego tylko, że czasem jest burza? Śpiewam dla Ciebie. Z akompaniamentem deszczu. Pada. A ja na przekór wszystkim idę bez parasola. : ) Dla Ciebie wszystko zrobić mogę. W perły zmieniać deszcz. <3 Najczęstszy ludzki błąd – nie przewidzieć burzy w piękny czas. Po burzy zawsze świeci słońce. Bo wiesz, słońce z deszczem wywołuję tęczę. : ) Pada deszcz. Płacz anioła, któremu ktoś złamał serduszko... Przeczekamy cały podły czas, burza zgaśnie w lekki wiatr. Bo po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
17 lat temu dołączyłam do świata wariatów x] 'It's my day .. My B-Day.. / to mój dzień.. mój dzień urodzin..' dzisiaj rozdaję darmowe cukierki:P jeszcze chwila i będę DUŻA!. XD sto lat?? kto ze mna tyle wytrzyma??:P wszyscy mają słodkie minki.. dziś są moje urodzinki:P a w metryce znów przybyło..:P I nie wiedzieć czemu czuje sie jakaś dorosła czy to już 17 w moim życiu lato??:P czekam na życzenia:P mam tylko takie... może coś wybierzesz;* i życzę wszystkiego najseksowniejszego i spełnienia marzeń ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Raczkowanie
|
12 Stonka ,Plotkaraaa[ wszystkiego najlepsiejszego ;* tak na marginesie ^^], Michalinka89,agattee,Cysi ia ? ![]()
#2797 |
Raczkowanie
|
A moze cos o tym ze jestem chora.. preziębiona i leżę w łóżku..?
zaczne wierzyc w to że zyć bez Ciebie sie da ![]() olewajmy się nawzajem, chociaż dużo wody będzie. Nic. Słodkie i urocze nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm może coś takiego (część z wizażu ![]() `mam swoje życie i jest tylko moje.` `zapytana co słychać, odpowie, że nic i tak jest jej dobrze.` `I widzę, i widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie.` `Wymarzyłam sobie świat gdzie nie ma grubych krat wszyscy są wolni jak wiatr.` `bańka miłości prysła!` `samotność wypije do dna jak słodki likirerek.` `Bez Ciebie moja bajka na nowo sie rozpocznie <3 ` `mam piękne życie, choć nie ma już nas` `moja bajka, jestem księżniczką, a królewicz jest tu zbędny.` może coś Ci podpasuje.. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
![]()
Allahu, Allahu zrzuć pół litra z dachu ^^
Milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc nie chcę ciasta z kremem,tortu i wisienki...nie chcę Bransoletek uwiera mnie sznur pereł Prawdziwe przesłanie wolności: mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać "nie zamykaj oczu bo na zawsze chce być w zasięgu Twego wzroku" ...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami. " ... Obie ręce położyłam na oczach, żeby już nic nie widzieć ... " Nie myśl tyle, bo Cię zjedzą motyle.^^ "...A Ty spójrz w lustro,by wiedzieć kto nadzieje zabił..." Odczytaj z blizny -litery ciała historię mego życia |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
one wszystkie są cudnowne boski poprostu nie do opisania! własnie o to chodzi ![]() ![]() dzieki ciiiiiiiii ![]()
![]() |
#2801 |
Raczkowanie
|
‘ktośtam czeka by ktoś powrócił” ‘z Tobą choćby pomilczeć jakże jest ciekawie’ ‘czasem nagle smutniejesz (...) i nie wiem jak Ci pomóc’ czasem nagle smutniejesz... nad domem przysiadła tęcza...J czasem taki anioł samotny zapomni dokąd ma lecieć... wystukaj po torach do mnie list napisz od serca do mnie list, lecz proszę nie wysyłaj go nigdy może własnie tutaj lub na końcu świata dzisiaj musze odejść, już mnie nie zatrzymuj rozstawiłeś straże wokół mioch snów daj mi wreszcie spokój, dosyć mam już słów. Wrócę gdy zrozumiesz Czemu Cię nie ma na odległość ręki, Czemu mówimy do siebie listami |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Raczkowanie
|
To jeszcze cos ode mnie ;]] :
_mamY w Sobie Wady .. aLe posiadamY znaczniE wiĘcej zalEt. jedną z niCh jesT ... Miłość, którą potrafImy siĘ nawzajEm dzieLić, potrafImy w niezwykły sposÓb podzieliĆ się niĄ z Drugą Osoba.. w mOim przyapdku .. z Tobą! . <33
#2803 |
Raczkowanie
|
Wiesz, zapomniałam Ci powiedzieć, że jestem zakochana.
Więc lepiej mnie zabij, wyrzuć z pamięci. Najgorsze jest to Twoje rozczarowanie. All I want is your lips next to mine.. / Wszystko czego chce to twych ust tuż obok moich. Come on, let's synchronize lips. / No dalej, zsynchronizujmy usta. I kiedy przyjdą deszczowe dni nauczę sie chodzic pomiędzy kroplami. Widać po oczach, że kochasz czasem tracić kontrole. Spróbuj zrozumieć, to nie jest proste. Ja jeszcze nie potrafie tego, chyba nie dorosłem.. See, somehow i can't forget you. / Widzisz, jakoś nie mogę Cie zapomnieć.
![]() |
#2804 |
Raczkowanie
|
dziękuję, że wam się podobają !
![]() dzisiaj nie będzie opisów. Ah. brak czasu =( Może jesio wieczorkiem tu zajrzę i wszystkim napisze poproszone opisiki ! =*
bzii ! . ;*
#2805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje ![]()
![]() |
#2806 |
BAN stały
|
~Chcę być szczęśliwa i szczęśliwa będę, chcę Ciebie i Ciebie zdobęde.
~I decide, how I live, I decide, who i love /ja decyduje jak żyje, kogo kocham/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo.
Kocham gdy się uśmiechasz zawsze, wiedząc że ten uśmiech jest tylko dla mnie... życie ma wiele barw, Ty oddajesz każdy odcień. Innamorata cotta. // zakochana do szaleństwa I wanna be the habit that really makes you crave. //Chcę być nałogiem od ktorego nie możesz się uwolnić. bądź mą gorącą czekoladą w zimną bezksiężycową noc.. Nasze oczy wreszcie się spotkały, jak odbicia zagubionych gwiazd... Jestes moim najsłodszym nałogiem. seni seviyorum / kocham Cię - po turecku Najważniejsze jest to, aby kochać sercem, a nie okiem.
#2808 |
BAN stały
|
-Może moje sny, w których jesteś Ty będą miały
siłę zmienić świat? -On patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt... -W taką noc jak ta chłonąć emocje... -Wspomnienie dnia jest już tylko żartem, jutro jest nic nie warte -Otrzeźwieć byle gdzie nad ranem - pijana szczęściem. -Miejsca w których nie ma nas mówią, że to koniec... -Zasypiać uczę się, bo nie potrafię już usnąć, gdy nie ma Cię - nie wiem, po co jestem tu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Raczkowanie
|
bo serca są po to by krwawić tęsknotą
za Twoje serce dam wszystko to, co mam czym jest miłość? Potrzebą ucieczki od samego siebie bezmyślna małolata w brutalnej rzeczywistości ja Cię chciałam tylko kochać a w sercu deszcz bo jest różowo .! namieszał w moim sercu zgubiłam maleńki kluczyk od jego serca to niesamowite, że świat może być ukryty w jednej osobie szary świat, gdy brak w nim barw...nadziei brak może jesteś jednym z tych, których powinnam ignorować ?! może powinniśmy usiąść i wreszcie pogadać ?! ze strzępków zdań, składamy świat wieczorne wyznania cichną dopiero nad ranem pewnie nigdy się nie dowiesz jak wiele znaczysz najbardziej boli to, że byłam tak blisko ktoś czekał by Cię spotkać...całe swe życie zrozumiałam, że kochałam...zbyt późno dlaczego ciągle zaprzeczasz samemu sobie .? dzika plaża, słońce, letni wiatr ile razy było tak, że Twe słowa wyśmiał czas nie mów mi nigdy, że chcesz zawsze ze mną być...bo skąd to wiesz ? kocham Cię - nie możesz mi tego zabronić a my.? my to się już prawie nie znamy .! powiedz mi jak zdobyć Twoje serce ?
![]() |
#2810 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomozecie?
Potrzebuje opisow o tym ze moj zwiazek sie rozpada ze wiem ze nadchodzi koniec ale ze tego nie chce.. Proszee pomozcie ![]()
#2811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm .. moze jakos pomoge.. chce zebys znow kochal mnie, ale wiem, ze tak nie da sie ![]() Kochałam...Wierzyłam...i straciłam.... ;( Jeśli zapomniałeś że jestem to pamiętaj że byłam .... _naćpana nadzieją.. Chciałabym na nowo poczuć,że jesteś bliski mi... ;( _Ona czuje , że on odchodzi..mimo ze nadal przy niej siedzi.. _Czuje ze To konczy sie..Ale wciąż kocham Cie! `Zmieniłam sie?? Dla Ciebie bEde taka jak kiedys! ,i choc stoisz obok mnie,choc całujesz mnie..ja wiem ze za chwile juz nie bedzie tu Cie! ;(( Moze jakos pomogłam.
![]() |
#2812 |
Raczkowanie
|
I ponawiam Prosbe o opisy o księzniczkach i Księciach w stylu
_Ksieżniczka Ksieżniczką jest. A Ksieżniczki nie potrzebują marnego Ksiecia._ ![]()
#2813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 'W poduszkę wtulam twarz, jak wspominam gdy...' 'To Twoja twarz oddala się, im szybciej się zbliżam' |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 |
Zadomowienie
|
Domiiniisiia dziękuje za uznanie. ja też po prostu ubóstwiam Twoje opisy . <33
Nie o uśmiech mi chodzi, bo się śmiałeś nieraz... Coś co przyszło tak szybko i przeszło jak wiatr... O miłości w ogóle nie mówiliśmy nic... Wyjechałeś tak nagle, cichutko jak mysz. W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę... Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła... Jesteś moim aniołem, miłością bez dna... Jakże długo mam czekać, jak prosić Cię mam. Każesz trwać w niepewności, więc trwam... Żyję jak grzeszny anioł w tłumie ludzi, lecz sam... Jeszcze tli się nadzieja, że spotkamy się znów... a macie coś że ktoś o kim próbowałam [ i nawet się udało ] zapomnieć, się przypomniał... może nie jest to najgorsze , tylko boję się że znów nic z tego nie będzie. po prostu chce żeby się nam ułożyło i żeby mnie nie 'zostawił' znów, abo żeby od razu się to skończyło i nie rozwijało, bo się boje kolejnego 'upadku'. ? Frizz? Cysia ? Domiiniisiia i RESZTA ? ;d liczę na Was. ![]() Pozdrawiam ; ***
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-07-21 o 18:59 Powód: literówaaa. ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
taak dziekuje ;*
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie. <333 Zostawmy wszystko, niech mówi serce, tak mało trzeba by znaleźć szczęście. <33 'Bo chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko.' *: Pozwól mi wziąć Cię za rękę, opowiedzieć o miłości dwojga ludzi. Ochronię twe serce i zmienię to miejsce jeśli szansę mi dasz. Ja wciąż wierzę, że razem będzie Nam prze-pię-knie. Bo od kiedy pamiętam, zawsze Cię szukałam. Każdej nocy jest ktoś, kto myśli o Tobie zanim zaśnie. By ktoś mnie tak mocno przytulił.Schował mnie całą w swoich ramionach. ~*~ lara152, wiem jak to jest, kiedy nikt nie zauważa Twoich próśb. ![]() Coś ode mnie: O co nie dbasz- tracisz, nie odzyskasz nigdy. Dbaj o mnie, bo jeszcze z rąk Ci się wywinę. Nie oczekuję od Ciebie wiele. Tylko mnie kochaj. I dbaj o mnie. Chcesz poznać moją wartość dopiero po tym jak mnie stracisz, Kotku? Możesz mieć tylko jedno niebo.Jeśli nie wierzysz w moje,zapomnij, że istnieje. Oby nigdy nie zabrakło Ci czasu aby okazać uczucia.
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Przyczajenie
|
witam Was serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ojj dziekuje dziekuje!! Czarne swietne - ideeaaalne! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
xoxo
|
Cytat:
Super opisy bardzo dziękuje;* i również wszystkim bardzo bardzo dziękuję za życzenia;**** <3
![]() |
#2820 | |
xoxo
|
Cytat:
`nieśmiałość - jakie to urocze zjawisko. `wiesz zawsze gustowałam w pewnych siebie chłopcach ale gdy Ciebie poznałam to się zmieniło ;D `jesteś strasznie nieśmiały i przy tym tak bardzo seksowny `ahhh ta twoja nieśmiałość jest tak seksowna `uwielbiam te przypadkowe musnięcia `twój nieśmiały wzrok powowduje u mnie szybsze bicie serduszka _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Dziś coś nie mam weny;/ Mam nadzieję, że te moje wypociny Ci się spodobają ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.