|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
Przedstawiam wam 4 AG tzn. mlode AG
![]() Ta 1 ma 15 prawie 16 juz ![]() 2 to siostry Kim a ta ostatnia ma 13. Miska - to szkoda ja tez bym nigdy imprezy nie odmowiła
Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2008-07-21 o 19:00 Powód: Blad |
|
|
|
#4082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jak gdzies mam sie pokazac zeby mnie ogladali itp to mi się słabo robi![]() ![]()
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle w roku szkolnym często wychodziłam pomimo nauki, bo dziewczyny o mnie pamiętały. Wakacje naszły i z osobą, którą uważałam za przyjaciółkę widziałam się tylko raz, m ówię jej żeby zadzwoniła czy coś, a ona mnie najwzyczajniej w swiecie unika:/ teraz wiem, ze mam jedna prawdziwą przyjaciółkę ktora nigdy się ode mnie nie odwroci chociaz tyle na pocieszenie... ![]() (wybaczcie, ale musialam sie troszke wyzalic) |
|
|
|
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
ghana mam tak jak Ty
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
ja tez mam sporo kompleksow, ale nie warto zamykac sie w domu! tym bardziej w wakacje
![]() szkoda czasu na marudzenie, wiecej odwagi |
|
|
|
#4086 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.Dziś też się wku..., bo sie nastwiłam na tą imprezę, a że nie wyszła to kazałam TŻ obdzwonić znajomych i wpadnie do nas 2 jego kumpli dziś na grilla .Nie można się zamykać, jesteś młodsza, więc bardziej wszytsko przeżywasz i jest Ci trudniej, ale korzystaj z każdej okazji - jak napisała Agatka - więcej odwagi |
|
|
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
to jest bardzo trudne gdyz duzo przytyłam a zawsze byłam wysportowana i w ogole
a teraz na mnie dziwnie patrza jak cokolwiek robie wstydze sie i w ogolenie raz słyszałam chamskie komentarze moja samocena jest tragiczna wiem ze to brzmi strasznie ale tak jest niepotrafie siebie zakceptować ![]() wszyscy "wspaniali" mnie denerwują Nie jestem fajna bo nie pale,nie pije i nie mam chłopaka wiec po co mam sobie nerwy szarpac z debilami? mam 2 szczere przyjaciolki i to doceniam sa takie jak ja no ale ileż mozna dziennie razem wytrzymać wiec jestem brana za odludka
|
#4088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez nie pale i nie mam chlopaka, pije okazyjnie ![]() nie warto zamykac sie na innych ludzi. tez myslalam, ze mam przyjaciolke, poki nie poznala chlopaka i nie zostalam calkiem sama. wtedy zrozumialam, ze warto spotykac sie z roznymi osobami
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie, moja przyjaciolka tez znalazla sobie chlopaka , i wtedy okazalo sie ze trzeba sie otworzyc na nowych ludzi
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wam powiem tak-nie mam przyjaciółek. Mam tylko koleżanki,znajome,dziewcz yny z którymi pracuje,studiuje i na nikim sie nie zawodze tak jak wtedy gdy miałam naście lat... I jest mi z tym dobrze. "Przyjaciółka"mocne słowo . Moją jest moja Mama,Mama mojego TZ,mój Tz jest dla mnie "przyjaciółką" 5lat. Przyjaciółka może zranic bardziej niż kolezanka...
|
|
#4091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz racje ;-). przyjaciolka, . hmmm. tez juz sie zawiodlam dwa razy, takze , juz dla mnie takie cos nie istnieje, najlepsza przyjaciolka moze okazac sie najwiekszym wrogiem, ;-) ` źle sie w poprzednim wposcie wyrazilam, z przyzwyczajenia.... mialo byc ` kolezanka` juz koleżanka ![]() najlepiej jest ufac samej sobie, , nigdy sie nie zawiedziemy wtedy ;P
|
|
|
|
|
#4092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() :ee k:![]() ![]() ![]() :ee k:![]() ![]() ![]() :ee k:![]() ![]() ![]() :ee k: nigdy bym nie pomyslala ze taka mlodaCytat:
Masz racje to brzmi strasznie... kiedys bylas wysportowana to bylo dobrze a teraz przytylas i wszyscy sie dziwnie patrza..czy aby napewno?? Zreszta jesli Tobie to przeszkadza to zrob z tym cos to jest akurat kompleks ktory mozna zmienic A przez takie powody nie warto zamykac sie i izolowac od ludzi... Bo mysle ze wiekszosc nie zwrocilaby na takie szczegoly uwagi... Troszke wiary w siebie ... Kazdy ma kompleksy a jakos ludzie potrafia sie bawic razem
|
||
|
|
|
#4093 |
|
Rozeznanie
|
moja najlepsza przyjaciolka jest moja cioteczna siostra.
tylko jej jestem w stanie zaufac, od dziecka wychowujemy sie razem. i powiem wam szczerze, ze dziewczyny sa wredne ciezko znalezc przyjaciolke. dlatego 4/5 moich znajomych to faceci i zawsze tak bylo, ze na podworku ja jedna przypadalam na 5 chlopakow oczywiscie nie doslownie ![]() dla chlopakow cos jest albo czarne albo biale. i nie rzucaja fochow na dwa miesiace
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz moim najlepszym przyjacielem jest TŻ ale wiadomo ze jakiejs babuszki do pogadania brak.. Facet przyjaciółki do konca nie zastapi ale z kolei dziewczyny wlasnie czesto sa wredne,zazdrosne itd (oczywiscie nie kazde Ale niestety duzo takich) wiec mysle ze najlepszym przyjacielem/przyjaciółką bylby gej
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
na podworku ja jedna przypadalam na 5 chlopakow
oczywiscie nie doslownie ![]() Dobre dawno sie tak nie usmiałam do kompa![]() Podobnie mamy ale faceci (nie wszyscy oczywiscie) tez są wredni
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam tą bluzeczkę ale strasznie farba puszcza przy praniu więc trzeba uważać- ale lubie ją ,bardzo żywy kolorek Kupowałam ją w Katowicach jakiś czas temu, nie wiem czy dalej są bo tam nie mieszkam
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nikomu nic nie zazdroszczę, ale dziś jednak Też taką chcę... jest cudowna...
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
a tu ktos sie pobawil i myslał ze ktos w to uwierzy
http://www.fotka.pl/profil/BaByXFaCe/ |
|
|
|
#4100 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z tym gejem to swieta racja. nie raz mialam problem z kolegami, ktorzy mysleli, ze jestem wiecej niz tylko ich kolezanka... a wtedy juz nie bylo fajnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie "znam"jej ale naprawde mi sie wydaje dziwna....tzn niecodzienna![]() no i za sztuczna ![]() Weronika ale Ty to masz sokole oko a jaki biust i usta!!! strasznie przesadzona
|
|
|
#4102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bylam po poludniu na tym profiluu :| photoshop jak nie wiem ...
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakas taka... niewyrazna
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co czujesz. również nie palę, nie piję, nie mam chłopaka i każdy mówi że jestem dziwna. też mam zrujnowane poczucie samoakceptacji. najpierw przez cala podstawowke dzieci i nauczycielka od wfu smialy sie ze mnie ze jestem sumo, ze mozna na mnie smalec przetapiac, a o ich zachowaniu na lekcji wfu-gdy kazdy mnie odtracal i sie ze mnie smial-nawet nie warto wspominac. postanowilam sie za siebie wziasc, niestety ,moj opor i determinacja zaprowadzily mnie do anoreksji, z ktorej wychodzilam 2 lata. A co było gdy byłam taka szczupla? znow pytania czy jestem chora, czemu tak schudlam -i pytaly sie mnie te osoby, ktore sprawialy mi na codizen taki wielki bol. druga sprawa to to, ze wiele razy ludzie mowili mi wprost ze jestem brzydka-padlo to z ust nawet mojego przyjaciela.... Jak na razie w moim calym zyciu nie zranila mnie tylko jedna osoba, znamy sie od dziecka i zawsze mnie wspiera... Chociaz tyle. Wybaczcie dziewczyny musialam to z siebie wylac, kilka lez polalo sie na klawiature, ale coz... Trzeba sie trzymac i nie poddawac. Po wakacjach ide do nowej szkoly, spotkam nowych ludzi i mam nadzieje ze wylecze sie z kompleksow. Sawa-sawa to Ty jestes w Avku? zdjecie male, ale naprawde ladna z Ciebie dziewczyna
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna z nas juz skomentowała
![]() No
|
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Trochę mnie tu nie było heh... Właśnie wróciłam z Włoch, super było Opaliłam się i kupiłam trochę ciuszków
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż ciuszki i opalenizne
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż ciuszki i opalenizne![]() Bezenzu i co ja zrobiłam :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

. Skad tyle zamulonych ludzi na świecie? Ja nigdy nie odmawiam imprezki, zawsze to okazja, by za***iście się pobawić i nawiazać kontakt z ludźmi. A tu ch..