|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Toffie, no mi sę udało dwukrotnie wyjechać poprzez żyłę na wskroś a głównie co innego odbierać młodej osobie z żyłami prężnymi i zdrowymi a co innego dziadkowi 80letniemu, albo człowieku z atrofiami, to już zupełnie inna budowa. Najgorsze że ci ludzie mają odbiory co dnia - jak im żyłę zakatrupię to jest to poważna sprawa jak nie ma potem skąd odbierać, albo mają ogromne siniaki, zdarza się, że taka żyła nawet pęka po nieumiejętnym odbiorze co mi się chyba też dziś przytrafiło . Ale dziękujęWerka - przepraszam za ewentualną wścibskość, ale interesuje mnie to co Toffie...w sumie - czy nie przesada? Ja nie mówię, że młodzi są bóg wie jak super, ale żeby przynajmniej facet około 30nie był tak samo odpowiedni - wiesz no akurat nie tylko na wieku zależy odpowiedzialność, wartość i dobro człowieka...ale twój wybór... |
|
|
|
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4923 |
|
Gość
|
Kocham Go na serio.
|
|
|
|
#4924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :conf used:nie znacie się w realu?? nie rozumiem..
|
|
#4925 |
|
Gość
|
Nie, jeszcze nie, ale niedługo.....wiem, dla niektórch to chore (Szpieg
) ale tak jest, ja poprostu lubię dojrzałych panów, nie jakiś tam lalusiów. Możemy, już o Nim nie mówić? |
|
|
|
#4926 |
|
Rozeznanie
|
Czekaj, czekaj, czyli chodzi o Gerharda Schroedera? :O
O, przepraszam, nie odpisuj jak nie chcesz o tym więcej mówić.
|
#4927 |
|
Gość
|
Bingo, ale nie mówmy już więcej, to bardzo Osobista sprawa dla mnie.
|
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem o co chodzi ale ok
![]()
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Werka, sekunda... ale pisałaś, że jesteście razem
![]() już nic nie kapuję ![]() Monochrome, cieszę się z tego, że u Ciebie tak dobrze! a jak kontakty ze znajomymi? przytyłaś coś? ![]()
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :conf used: Ja też nic nie rozumiem, trochę gmatwasz Werka, no ale jeśli nie chcesz o tym mówić, to ok (pomijając to, że wcześniej sama o tym pisałaś). Facet ma żonę? Hyh...
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo:
Cytat:
S(k) co u Ciebie??????
|
|
|
#4932 |
|
Gość
|
Izka, spoks, sprawa skończona (temat mocno osobisty).
p.s gadaj do mnie, nie jestem obrażona na ciebie za tamto |
|
|
|
#4933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze znajomymi bardzo dobrze, jakoś odradza się to życie towarzyskie. Nawet poznałam jednego miłego pana. ![]() Nie przytyłam i zastanawiam się, czy by nie pójść do dietetyka, bo taki fajny jest w przychodni, gdzie pracuje moja endokrynolog. W innych momentach znów myślę, że może samo przyjdzie, jak nie będę tak się na tym skupiać. ;DA co tam u Ciebie? ^^
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie! mam do Ciebie pytanie! pojutrze się dowiesz, czy się dostałaś na dziennikarstwo, tak? bo ja też właśnie nad dziennikarstwem myślę, ale trzeba chyba bardzo bardzo bardzo dobrze zdać maturę, prawda? no i potem co z pracą? niektórzy dziennikarze (niestety mówię tu o takich pseudo) pracują mimo, że nie mają odpowiedniego wykształcenia chcesz pisać do gazet, czy być dziennikarką telewizyjną??
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wymiary? albo wizualnie może choć troszkę przybyło? ![]() oo kolejna na granicy zakochania! zazdroszczę! ja chyba nikogo nie poznam ![]() ekhhm odpowiedniego do dietetyka - czemu nie? a może byś spróbowała codziennie po kolacji jeść duuużo orzechów? choć np w moim przypadku by się to nie sprawdziło, bo mam strasznie wrażliwy żołądek i zawsze delikatnie mówiąc CIERPIĘ po orzechach
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynyyy.. nie wiem, czy to dobry wątek na takie rzeczy..
ale.. zrobiłam coś głupiego.. coś, co zarzekałam się, że nie zrobię za nic w świecie ![]() ![]() ![]() kupiłam S. (przeczyszczacz) ![]() tak właśnie wygląda moje wychodzenie z choroby (?) ![]() nie użyłam tego jeszcze, chociaż strasznie mnie korci ta lepsza część mnie nakazuje przyznać się mamie i wyrzucić to świństwo, rozsądek mówi że powinnam to wyrzucić..
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam raczej wystudiować treściwszy kierunek i potem jako fachowiec pisać. Bo po dziennikarstwie będziesz właściwie nikim jeśli chodzi o dziennikarstwo gazetowe zwłaszcza, bo nic konkretnie nie studiujesz - ani ekonomii, ani politologii, ani kultury... |
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wybacz, ale nie jestem jeszcze gotowa, aby opowiadać. Ostatnio tylko się wydarzyło, jeszcze sobie tego dokładnie nie poukładałam. A tak w większym skrócie - znowu zaatakowały mnie kompulsy, patrzę na to jak tyję z dnia na dzień i nie potrafię z tym nic zrobić, zatrzymać tego.
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4940 |
|
Gość
|
Iza maturę trzeba dobrze zdać (najlepsza jest taka konfiguracja):
polski (podstawa może być) niemiecki/angielski (do wyboru z języków) (dobra podstawa) WOS (rozszerzenie najlepiej) Historia (rozszerzenie, wiem, że kobyła, ale trzeba) + kursy językowe (dwa i więcej zakończone certyfikatami). Ja mam jeden w Instytucie Austryjackim a drugi w Archibaldzie. Kończę go na C1+ (w ÖI) i C2+ (w Archim) + może francuski. Nad tym jaką specjalizację, to zobaczę. Do TV przydadzą się dobre zdolności aktorskie (trochę mam i śmiałość). Pracować chcę albo w Polsce, lub w Niemczech (Deutsche Welle - niemiecka TV informacyjna lub "Der Spiegel" (coś jak "Polityka") mi się marzy. W Polsce to pewnie TVN lub TVN24. Redakcja najlepiej polityczna. Mogłabym redagować teksty z Bundestagu (mam w tym obycie, bo znam system Niemiecki, a polityków też). Pozatym chyba zrobię dwa fakultety - politologiczny i germanistyczny. Wszystko od razu szykuję pod dobre CV do roboty. |
|
|
|
#4941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałaś opieprz?! masz ![]() a tak na serio, kurczę, ale coś się stało? kompuls? nie, jadłaś normalnie przecież! po co Ci to, chcesz, żeby perystaltykę Twoich jelit szlag trafił? Nie rób głupot, bo mądra z Ciebie babka. Cytat:
a co sądzisz o psychologii? ![]() Cytat:
przepraszam, pisałaś, że nie chcesz o tym mówić.
|
|
|
#4942 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam mieszankę orzeszków w pokoju nawet, otwieramy, nie zaszkodzi na pewno! ;] Co do poznawania miłych panów, to nigdy nic nie wiadomo, w najmniej oczekiwanym momencie się zjawiają. ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4943 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pomidory też uwielbiam i jem je tak samo w dużych ilościach gratuluję loda- z pewnością był pyszny ja miałam iśc na prawko, ale zdecysowałam, że poczekam i pójdę po maturze co do humoru to świetnie, ze dopisuje oby tak dalej![]() ![]() Cytat:
sytuacja z Tatą jest świetna więc też mnie to cieszy co do jeża to mojego już dawno nie ma, ale u mnie było dwóch facetów do jego konsumpcji widzę, że spodobało Ci się pieczenie może nowe "hobby"?![]() ![]() ale to b. dobrze, będę miała od kogo brac przepisy![]() ![]() Super, że znowu cieszysz się z życia i dostrzegasz jego uroki 3mam kciuki, żeby tak już zostało![]() Cytat:
może z tymi porcjami to właśnie dobry pomysł na tę chwilę, tak samo jak z tym, że mówisz otwarcie co Ci się nie podoba, dobrze, że nie dusisz tego w sobie...z tym komp to miałam podobnie, byle wyjść z kuchni bo tam było zbyt dużo jedzenia ale teraz jakoś to kontroluję choć tak naprawdę nigdy nie miałam napadów...Kurcze chyba 3 osobie to dziś napiszę: od każdej diety jest jakieś 10% ustępstw więc śmiało możesz sobie zrobić taki luźny dzień a może z okazji urodzin jednak lody z bitą śmietaną?:![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
|
|
|
#4944 |
|
Gość
|
Cóź, enex to naukowiec. Ja dlatego robię dodatkowe fakultety, na psyche nie idź (wszyscy to doradzają świrom wszelkiej maści). Mi na dziennikarstwie bardziej zależy niż np. na psyche. Ja naukowca pracy nie muszę mieć. Nie dla wszystkich nauki ścisłe. Jak ma się dobre CV (z dobrą uczelnią nie jakąś Pseudo, a dobre znam). Dodatkwo trzeba wiedzieć na co się ma predyspozycje i nie pchać się tam gdzie wszyscy - no bo robota po tym jest. Ja mam akurat dziennkarsko-artystyczno-psychologiczne.
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Starlight! Wyrzuć ten przeczyszczas do kosza, albo użyj jeśli naprawdę będzie potrzeba (w sensie, że nie będziesz się mogła wypróżnić).
Co do batoników...no pewnie, że jest w nich mleko! Mleko jest wszędzie praktycznie ![]() Nawet w głupich ciastkach bez niczego tylko z jakimś cukrem >.> |
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
i jak tak wygląda to prędko ED nie zniknie z padołu ziemskiego...Cuś mi świta ktoś na forum i nawet z KZ jest cuś mi się zdaje na psychologii, tylko za pierona sobie przypomnieć nie mogę kto
|
|
|
|
|
#4947 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I na pewno nie zaszkodzą ![]() A dziewczyny co myślicie o biotechnologii lub marketingu z zarządzaniem i psychologią zarządzania? bo ja właśnie się zastanawiam ...
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Werka uprzejmie ciebie proszę o zaprzestanie obrażania mnie jeśli chodzi o naukę, bo cokolwiek ci nie podpasi to wyzywasz mnie od naukowca, jakby to były jakieś tępole z klapkami na oczach co nosa nigdy na światło dzienne nie wysunęły i nie znają się na życiu... .A z tym dziennikarstwem chodzi mi o to, że niestety jeśli nie znasz się na rzeczy to dość to idzie poznać z tekstu - ludzie co nie mają pojęcia o pewnych sprawach zazwyczaj o nich piszą tak, że obeznanym w temacie się włosy na głowie jeżą, dlatego lepiej być bardziej zainteresowanym niż tylko tak po trochu... |
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok napiszę, co mnie gryzie, może będzie łatwiej... Już widzę że przytyłam, nie dopinam się w spodnie, które ostatnio kupiłam i były całkiem luźne . Ale teraz najważniejsze jest dla mnie, że skończył się ten koszmar, jakim był dla mnie psychiatryk, strasznie się boję że tam znowu trafię, jestem jeszcze bardziej rozbita niż przed tym pobytem. Czuję się upokorzona, wstydzę się, to dla mnie jasna sytuacja: trafiłam tam = nie poradziłam sobie! I teraz jeszcze zostałam wypisana na własne żądanie... miałam rozmowę z psychiatrą, który dał mi do zrozumienia, że jestem beznadziejna, bo nie potrafię żadnej sprawy doprowadzić do końca, że zachowuję się jak rozkapryszona księżniczka, która zmienia zasady kiedy chce, aby dopasować je pod siebie. Pieprzył coś, o tym, że jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B... I wiesz co? On miał rację. Nawet jednej sprawy nie potrafię doprowadzić do końca. I tak jest w każdej dziedzinie mojego życia - zaczynam się odchudzać - przerywam to; zaczynam jeść normalnie - po jakimś czasie wracam do redukcji itd.Boję się, bo każdy dzień jest dla mnie ciężarem, nie mam siły z tym walczyć, ulegam. Jeszcze kiedyś myślałam, że dam radę, że jednak może mi się udać, bo jestem silna i nie raz udowodniłam, że potrafię. Ale teraz... nie wierzę, że jeszcze kiedykolwiek mi się coś uda. Przestałam się łudzić. Poza tym już nie chodzę do psychologa. Mama powiedziała, że postara się poszukać innego, ale nie wiem co z tego będzie. Wszystko się sypie...
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Enex - przepraszam, bo nie doczytałam, na jaki kierunek chcesz iść?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

. Ale dziękuję
ogólnie przyjazne podejście... bardzo fajny personel.. ale za to niektóre dziewczyny... eeh szkoda słów..

a jak kontakty ze znajomymi? przytyłaś coś?

Nawet poznałam jednego miłego pana. 
Nie wiem, co tak na mnie wpłynęło, może praca.