![]() |
#691 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Ovejita,podczytując inne fora wiem, że dziewczyny biorą tę immunoglibulinę.
Monyaa, kiepsko,że musisz iść do szpitala, ale tak będzie najlepiej. Mam nadzieję, że tam unormują Ci to ciśnienie. Blanka,też bym bardziej obstawiała infekcję. Czop jest raczej z krwią. A ja mam jakiś twardy brzuch i boli mnie trochę jak na okres. Jak stoję albo chodzę to tak jakby męczy mi się ten brzuch jak po wysiłku, nie wiem czy to te słynne twardnienia:/w tamtej ciąży nie miałam zupełnie żadnych objawów tego typu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Monya wiem,że szpital to nic.pezyjemnego,ale czasami jest wyższa konieczność.
Asiaczku to te slynne twardnienia. Ja też dzisiaj mam,lecę na magnezie i scopolanie.Drgala mi.powieka,więc brakuje mi.magnezu.Poprosilam szwagra o zakup muszynianki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Pola, ja po Muszyniance wymiotuję
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
O tak się dziś czuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny witam się dopiero późnym popołudniem
![]() Byłam właśnie u mojego gina pokazać się mu po szpitalu, chociaż podczas pobytu trafiłam na niego 2 razy jak miał dyżur bo pracuje też w tym szpitalu w którym leżałam. Ostatnio pisałam że przepisał mi krem który uspokoił te moje infekcje ale niestety znowu mnie dopadło i chyba a raczej na pewno złapałam w szpitalu. No cóż będę skazana do końca ciąży na to dziadostwo, chociaż długo ten krem dawał rady, przepisał mi go znowu zobaczymy ile teraz będzie spokoju ![]() Blanka z twojego opisu bardziej a raczej na pewno stawiam na infekcje i to może bakteryjną skoro masz upławy zielone. Blanka wpisz mi proszę wizyty USG 3 trymestru 26.04, wizyta 07.05 dziękuję ![]() Monyaa szkoda że musisz trafić do szpitala, nic miłego ale niestety jak trzeba to trzeba, głowa do góry i jakoś tą końcówkę trzeba przetrwać, trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku mało przytylas.
Blanka oby tylko.upałów nie było,bo się zameczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Wtajemniczenie
|
Blanka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Blanka haha no tak, ja zaraz zjem te czipsy za 50 zl to pewnie tez sie tak poczuje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Zua to Ty polecałaś "Za zamkniętymi drzwiami?". Właśnie czytam, zapowiada się nieźle. W kolejce "Ciąża z klasą"
![]()
![]() |
#704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Monya oby Ci pomogli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znalazlam kolejną pozycje - jutro wypozyczam z biblioteki - "złota godzina", ponad 800 stron lektury ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, to musisz zadbać o siebie i Mareczka... Będziemy czekać i martwić się! Więc skrobnij choć zdanie jak dasz radę ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Czop ma różne odcienie, niekoniecznie z krwią. Blanka, nic nie piszę, bo nie mam żadnej sensownej rady. Wiem, że będziesz trzymać rękę na pulsie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku też mialam.taki moment że czułam się ociezala,to chyba zbiegło się ze wzrostem brzuszka,teraz jest lepiej szybciej się ruszam.
Zua niestety nie mam nic do.czytania... Pije muszynianke i czuje się tak.fajnie nawodniona,jakoś z brzuchem.lepiej. Przyszly rzeczy m.in.torba ale ta torba trochę duża,kobiecie w ciąży nie dogodzisz.Mam.nadzieję,że będę z niej zadowolona. Jutro przychodzi paczka z gemini.Muszę dorwać jakąś listę do.szpitala i chyba powoli będę pakować torbę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie miałam Was pytać moje czytelniczki kochane gdzie się zaopatrujecie w książki czy ebooki? Miałam czas na ebooki, bo miejsca brakowało, a teraz od niedawna znowu składuję zwłaszcza dzieciom z taniaksiazka.pl, ale może macie coś lepszego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Monya współczuje szpitala. Ale jak trzeba to trzeba. Już coraz bliżej do końca. Ovejita ta immunoglobulina chyba raczej zalecana przy Rh minus, chyba o to chodzi żeby na przyszłość przeciwciała nie powstały. Co do książek to , Za zamkniętymi drzwiami tez łyknęła w 1 wieczór. W ogóle wszystkie kryminały m teraz super wchodzą. Czytam naraz kilka książek, teraz m.in tak tematycznie W Paryżu dzieci nie grymaszą, i powiem Wam ze fajna. Zgodna z moja wizja i podejściem do wychowania. Ja dziś czuje się mega zmeczona - w pracy dość ciężko a potem jeszcze w ogrodzie popracowałam, na wolnych obrotach ale jednak. Przepraszam za wygląd posta ale pisze z komórki i trochę ciezko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kupuje mało książek, obecnie nie mam gdzie tego trzymać, ale mam mojego ukochanego kindelka pw3 i to ma nim najwiecej czytam, a jak mam ochotę na papierową książkę to wypozyczam z biblio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
monya współczuję pobytu w szpitalu, ale co zrobisz jak mus to mus, już nam dużo do końca ciąży nie zostało.
Blanka ja mam czasem takie zbite grudy żółtego śluzu i to objawy infekcji, które w ciąży mam jedna za drugą, mimo max higieny! dopiero zakończyłam 10 dniową kurację Gynalginem, a chyba i tak nie jest jak powinno. Za tydz. pewnie dostanę kolejną porcję globulek. Już brałam Vagical, Clotrimazol, 2 razy Macmiror, Gynalgin, Pimafucin w kremie plus tonami probiotyki i guzik z tego ![]() wczoraj narzekałam na nieruchliwość mojego dziecka, to dzisiaj niedawno za karę dostałam kopy w pęcherz aż nieźle zabolało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio to ja siętak czuję już od jakiegoś czasu. Uważam, że najlepiej wyglądałam i czułam się w 4-5 miesiącu. Teraz to czuję się jak 5-dniowy pączek... Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie jestem w trakcie Księgi Rodzicielstwa Bliskości! W kolejce stos książek...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Za zamkniętymi drzwiami tez czytałam.
Mi rowniez brakuje ubran.nic juz zupełnie nie mam. Do pracy zakładam w kółko to samo w co sie jeszczez mieszczę. Wczoraj zamówiłam dwie kiecki ciążowe, jeansy i kardigan maja jutro przyjść. Tz’a nie ma jestem sama. I dzis po pracy juz wykończona... ledwo żyje. Ide spac a jutro mam spotkanie z położna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Na razie ogarniam transport to okolo 70 km, a raczej transportem publicznym trudno dojechac w weekend bo kilka przesiadek. Jutro mam okuliste juz dawno umowionego wiec chyba pojade w niedziele zeby juz od rana w poniedzielk miec badania. Na weekend nie ma sensu jechac bo przeleze bez badan totez moja gin tego zdania byla.
Szukam kto moze mnie zawiezc chociaz w jedna strone potem to jakos wroce tramwajami i pociagiem. A w temacie ubrań ciążowych to ja korzystam z bonprix, i jestem bardzo zadowolona sa tez ubrania do karminienia, ja mam tak duze rozmiary ze kupowanie potrojnych xl nic nie daje wiec dlatego zamawiam u nich maja szeroka rozmiarowke i mozna znalezc w normalnej cenie i sensownej jakosci. Wlasciwie z kazdego rodzaju ubran cos mam i kurtke ciazowa taka wiatrowke z kapturem i legginsy, pizamke, t-shirty - wszystko z wstawkami wygodnymi na brzuch. nawet szorty znalazlam na upaly beda super. Teraz kompletuje torbe a raczej walizke do szpitala - o latwiej na kolakach niz dzwigac, no i sie okazuje ze nie mieszcze sie w klapki pod prysznic takie nogi spuchniete! troche dokupie kosmetykow w miniaturkach w rossmanie i wlasciwei zakladam ze 3-4 dni bede jak nic sie nie ruszy to sie wypisze juz nie dam sie trzymac bez sensu dwa tygodnie. Edytowane przez monyaa108 Czas edycji: 2018-04-18 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
U mnie wraca bezsenność...
![]() Ratunku! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Monya trzymamy więc kciuki za pobyt i szybkie wyjście ze szpitala! Melduj nam się ![]() Przede mną znowu intensywny dzień z rodzinka, pewnie jakiś obiad na mieście, lody i mini zoo ![]() Może dziś dowiemy się co z naszą przeprowadzka ![]() ![]() Miłego dnia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zasnelam kolo 2.a teraz trzeba wstać do dzieci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Też coś ostatnio popsuł mi się sen, szybko zasypiam ale często budzę się w nocy ![]() Elaa ogromne kciuki za mieszkanie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.