![]() |
#3301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Hello kochane
![]() Kasiu fajnie wygladałyście z taką gromadka dzieciaków i w dodatku z widocznymi jeszcze brzuszkami ![]() Moni@ szkoda, że z kolegą nic poważnego sie nie kroi. ![]() Ja po weselu i wczoraj po poprawinach jakoś żyję. Fajnie było. W ostatniej chwili moi bracia sie zbuntowali - dlatego Wiki była z nami na weselu. Przed 22 zasneła, więc położyłam jej kilka koców w aucie i tak spała do 1. A potem jak wstała to do domu wrócilismy. Byłam wściekła, że nikt nie chce sie Wiki zająć, ale w sumie nie było najgorzej. Moni@ ja miałam taką różową sukienkę (taka nie całkiem rózowa) i czarne dodatki. Ale dziewczyny różnie były ubrane i w takich długich eleganckich i takich letnich sukienkach. W szpilakch, sandałkach ,a nawet w balerinkach ![]() Mam prośbę może któraś z was mi podać jakiś programik, do zmniejszania zdjęć. Wczesniej w domu miałam, ale nie pamiętam co to było. |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze cos lepszego poleci Iwonka - małżonka fachowego fotografa ![]() ![]() Z tym slubem to dzieki bardzo, ja nawet nie wiem czy pójde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Rozeznanie
|
Moni@ze ślubem zrobisz jak uważasz. Nikt Cię na siłę nie weźmie.
Za to mnie TŻ wczoraj zaskoczył. Bylismy na tych poprawinach W sumie sama nie wiem co myśleć. Ni z tego, ni z owego, tak bez zapowiedzi - zapytał co bym powiedziała, żebyśmy w przyszłym roku zrobili taka imprezkę z okazji naszego ślubu. ![]() ![]() Ciekawe co u Niki. On a na tydzień czy na 2 pojechała do tej Hiszpanii?? A gdzie reszta dziewczynek sie podziewa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Wiesz ABC ja nie wiem czy bym tak szybko sie zwiazała slubem znowu, ale to tylko takie moje zdanie..
![]() ![]() Po prostu chyba wolałabym sie zadomowic z nowym partnerem..Ja w ogole jakos tak szybko nie potrafie sie wiazac..stad moze zostane sama juz na dobre.. ![]() Jak Szymek zasnie to napisze co mi sie przydazylo w nocy .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zadomowienie
|
ABC ja też jestem takiego zdania co Monia tzn.kolejnego związku z facetem w tak krótkim czasie.Życzę Ci oczywiście jak najlepiej ale ja jestem inaczej wychowana i stąd moje zdanie.
![]() Ja na weekend byłam u siostry w Poznaniu.Amelcia super się bawiła z 4 letnim kuzynkiem.Załączam fotki z ich igraszek ![]()
#3306 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale ja nie mówię, że ślub wezmę. TŻ tylko tak wspomniał. Na dzień dzisiejszy jest nam dobrze tak jak jest. A z czasem zobaczymy. Wiecie ja z ex przed ślubem byłam 6,5 roku. Więc czas po jakim bierze się ślub jak dla mnie nie ma znaczenia. Moje byłe małżeństwo jest tego świetnym dowodem. Jak patrze z boku na mój obecny związek, to widzę różnicę. ja TŻta znam bardziej niż mojego ex. Nieudany związek dodał mi sił do walki o lepsze życie. Nie zniechęcił mnie, przeciwnie, teraz wiem na co zwracać uwagę.
Wiki wczoraj zasnęła o 20 ![]() Nel ale z ciebie niezła mamuśka ![]() Moni@ a ty coś miałaś napisać, ale chyba usnęłaś z Szymkiem razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Krew jest potrzebna dla mojej kolezanki- mamy.... ![]() Zdjecia Nel oczywiscie bajeczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
ABC rozumiem Cię odnośnie tego,że zuważasz teraz różnicę jak było z ex a jaki jest teraz tż.Życie pokaże swój scenariusz,bo wiadomo,nie zawsze będzie kolorowo. ![]() Moni to gg już mnie wkurza,bo nawala ![]() Ale miałaś napisać co się przydarzyło Ci w nocy????
#3309 |
Zakorzenienie
|
ABC..ja zasnelam to fakt ale dlatego ze mialam ciezka poprzednia noc..
NO wiec tak...wrocilam z Szymusiem z Opola okolo 18 i on zaczal mi mowic ze go boli za uchem, jakby policzek, czy zeby...dałam mu danonka nie chcial jesc, dałąm mu chlebek z masełkiem to samo..potem o kaszy nie chcial słyszec... O godz 20 zaczal goraczkowac i spuchł jakby na świnke ![]() Ze bylam u siostry owinełam go w koc i do domu...usypiałam go ale nic...placze i placze...ze mial goraczke dałam mu Ibufen i jakos sie lekko uspokoił...Ale godz 23 on dalej placze zadzwonilam do mojej lekarki ale nie odbierała wiec wezwałam pogotowie..przyjechal lekarz obejrzał go ale nic niepokojacego nie widział ,mowi albo zapalenie ucha albo inne i mowi zebym rano poszła zrobic mu wyniki i zarejstrowała sie na rejon... Lekarka mowi ze ma lekko ucho mokre i nie wie czy tam nie ma jakiegos zapalenia a poza tym Szymus wewnatrz buzi ma jakas rankę i to mu spuchło bardzo... ![]() i tak oto okolo 2 w nocy poszłam spac...zanim sie Szymek uspokoił... Co ja sie nerwow najadłam, ile strachu itd.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Rozeznanie
|
Moni@ to od takiego ugryzienia policzka wewnątrz buzi może być gorączka i opuchlizna??
A może mu zęby idą kątne?? Oj współczuję Ci, nieciekawie miałaś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3312 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki!
Ja nie piszę, bo raz że nie mam czasu, a dwa nie mogę się zalogowac na wizaż, bo coś mi się z kompem porobiło i nikt nie może mi pomóc. Ale może w tym tyg. mi się uda dojść z tym do ładu. Przyjechałam teraz do pracy na chwilę, więc mogę napisać kilka słów. O remoncie nie będę wspominać, bo za dużo nerw mnie to kosztuje. Zamówiłam dzis meble, zmywarkę, kuchnię i czekam na transport. Trzymajcie się kochane. Abc do zmniejszania zdjęć polecam IrfanView, nie traci się na jakości za dużo. Ja używam najczęściej. Jest darmowy do sciągniecia z netu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie wczoraj Iwonka prosila mnie bym napisała ze nie moze wejsc na wizaz, nie moze sie zalogowac..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Rozeznanie
|
Hello dziewczynki
![]() Iwonko koniecznie pochwal sie kuchnią, jak już wszystko skończysz. ![]() ![]() ![]() Moni@ a jak Szymek?? już się mu ta ranka wygoiła?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Hej , ja malo pisze bo mam palec zabandazowany i nie mam jak...reka mi rwie na 16 ide do lekarki..Zrobil mi sie jakis "zastrzal"
![]() ![]() Szymek - chyba sie mu zagilo, ale nie na dobre, bo on ciagle tam cos przygryza ![]() ![]() ABC ty tu fotki szybko pokazuj bo wysiedziec nie moge Alien, Humbaczek, Katesia, NIKI, Calineczka Jastin, - POZDRAWIAM !!! ps Chyba wszystkie mamusie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny no humor mi TŻ popsuł - właśnie dzwonił, ze mu telefon ukradli i laptop.
![]() ![]() ![]() On ma taki dziwny nawyk, ze mieszkania nie zamyka. No Moni@ teraz to muszę fotki w pracy do którejś z Was puścić na e-maila. Bo ja nie mam teraz jak i gdzie. Ajjj zła jestem. Zajadę, to muszę popatrzeć, czy reszta jest na miejscu. ![]() Moni@ może drzazgę zabiłaś?? Edytowane przez abc_81 Czas edycji: 2008-07-24 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Rozeznanie
|
Iwonka pokusiłam się o ściągnięcie tego programu IrfanView w pracy.
Ale ty mi kochana powiedz, jak te fotki zmniejszać, bo niby rozmiar zmniejszam, ale zamiast np. jpg u mnie jest bmp i nie moge na forum wrzucic tych fotek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki na razie kilka fotek. Dużo fotek poszło wczoraj razem z laptopem
![]() Moni@ musisz uzbroić sie w cierpliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
ABC ja sobie skorke chyba sama wyrwałam z boku bo mialam zadziorka..i chyba to od tego...
Palec dalej mnie boli i mam obrzek ![]() ![]() Dzis mam kiepski dzien...Po prostu wstalam rano kupilam gazete wydzwonilam jak od 3 miesiecy to robie po mieszkaniach i nic nie ma...albo juz nieaktualne albo jakas pipidowka za 700zł samo odstepne, albo chca tyle ze zarabiajac 1500 nie bedzie mnie samej stac na mieszkanie, oplaty, zycie i dziecko ![]() Zaczynam w kryzys popadac, w dodatku wychowawcze mi sie skonczylo płatne...nie chce myslec co bedzie dalej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zdjec to Wikusia ładniutak...fajnie wyglada w tym reczniczku na glowie..jak mała gospodyni domowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dlaczego ty chcez mieszkanie zmienić? Cytat:
![]() Ponieważ jutro wzięłam wolny dzień - to na szybko zrobilam kilka fotek i załączę. Tak mniej więcej kształt i kolorek. Generalnie taki kolor mam od stycznia. Spodobał mi się i ciągle go robie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drugi pokoj to tylko TV w nim ogladam.. Po 2 nie wiem jak to Ci wytlumaczyc... Pracy w mojej miejscowosci nie znajde raczej bo tu nie ma fabryk, urzedow tylko spozywka i ciuchy ..wiec praca do 18..Szymka nie przyjeli do przedszkola w tym roku...A nawet jakby Szymek poszedł do przedszkola to ja nie zdarze wrocic z pracy pociagiem tak by go do 16 odebrac... ![]() ![]() Zaczelam myslec o wyprowadzce do innego miasta, gdzie praca przedszkole i mieszkanie bedzie na mniejscu...jak na razie nie mam dobrych wizji na zrealizowanie mojego marzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | ||
Rozeznanie
|
Napisałam długiego posta i mi go wcięło
![]() Cytat:
Moni@ nie wiem co ci napisać, sytuacja nie wygląda najlepiej. Wiem co znaczy gonić rano do pracy, w dodatku Wiki do niani zawieźć jeszcze , potem ja odebrać. Codziennie robię 70 km takich stałych. Ale jak wyprowadzisz sie gdzieś, to też potrzebna bedzie ci pomoc. Bo jak SZymek nie będzie mógł do przedszkola iść np. - to przecież nie będziesz ciagle wolnego brała. , Powiem tak - nie bedzie ci lekko samej, ale szukaj pracy i mieszkania najpierw w innym mieście (jeśli chcesz), a resztę potem dostosujesz. Zawsze możesz wynaj.ąc kogos na odbieranie Szymonka z przedszkola. To już duży chłopak, więc nawet jakaś licealistaka sobie poradzi ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Zdjęcia super ABC,Wiki śliczna dziewczynka i bardzo wesoła. ![]() Kasia a Twoja fryzurka również super. ![]() Moni niedawno Martynka miala zastrzał i Amelka drzazgę,to ból straszny ,ale moczenie w wrzątku i rivanolu powinno pomóc. Odnośnie płatnego wychowawczego to ja mam to samo właśnie mi się skończył.I planuję od stycznia iść do pracy a Amelcię dam do przedszkola.Powiem Wam ,że już odpoczęłam od pracy i ciągnie mnie do ludzi,także po zimie powracam do pracy. ![]() Dzisiaj byłam z dziewczynami i mamą na kawce mrożonej i lodach (zdjecia załączę wieczorkiem).Po obiedzie przychodzi Amelci chrzestna także miłe popołudnie będzie.A 11 pażdziernika mam wesele aż w Łańcucie także będzie weselisko na maxa.
#3327 |
Zadomowienie
|
Ale cisza....
![]() U nas dzionek minął mile ale zakończył się kiepsko ![]() Załączam kilka fotek.
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Dzieki ABC za jakas rade..zawsze to cos, niz siedzenie samej i gdybanie..
![]() Nel..zdjecia urocze..tylko wiesz co? Ty sie juz taka blondi zrobilas???????? ![]() Kasienko jak Twoj brzuszek? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz kochana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Abc super wyglądasz w nowej fryzurce ![]() ![]() Moni@ kurcze widzę że nieciekawie u Ciebie, przykro mi bardzo z tego powodu. Nie wiem co doradzić, wygląda na to ze do pracy będziesz musiała iść, Szymek do przedszkola tylko tak ciężko o miejsce ![]() Szkoda że Iwonka nie może teraz do nas pisac , zawsze byłoby nas więcej. Nel w sprawie zafarbowanych ubrań nie pomogę ![]() A ja się nie odzywałam bo jakoś weny do pisania mi brakowało ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.