|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
aaaaaaaaaaaaaach dziś poćwiczyłam
![]() ![]() ![]() ![]() oczywiscie coby dać sobi e odetchnąc będę chyba na zmianę co dwa dni stepperek/skakanka. bo dziś byłam na wadze - zero ubyło mi kilos, ale czuję się szczuplej niż np. 3 miesiące temu. wiec co to waży - mięśnie, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Melduję że wczoraj 20 minutrk a dzis 38 minutek na steperze
![]()
#2883 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.hehehe dzisiaj nie wytrzymałam i slęczę tu po nocy zeby zobaczyc co u Was .Rzweczywiscie sie nie wysiliłyscie za natto,nic nie ćwiczy czy co
![]() Ja zaległosci z mężem nadrobiłam,swoją droga to fajnie wraca się po dłuższym rozstaniu ![]() ![]() ![]() Internecik ma bezprzewodowy,zasięg podobno jest, na wizaż obowiążkowo zajrze. buziaki dziewczynki icwiczyc,cwiczyć!!!! A ja 1,5 kg przytyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
witajcie
![]() czy któraś z Was jest może posiadaczką takiego oto ministeppera http://www.decathlon.com.pl/PL/ministepper-10516554/ ? nie chcę kupować na allegro a podoba mi się ten skrętny i chciałam wcześniej poznać opinie ew. użytkowniczek ![]() będę wdzięczna za informacje pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Witam!!!
rzeczywiście strasznie cichutko na tym naszym forum ![]() Quillaja musiała wprawdzie sama zmotywować się do ćwiczeń, ale za to jak poćwiczyła!! Scarlet23 gratuluję dwukrotnego przebicia czasu ćwiczeń ![]() Madzia GRATULUJĘ, ale pamiętasz? już kilka dni temu mówiłam Ci zebyś przymierzyła jakieś za małe spodenki i sprawdziła czy rzeczywiście nie jest nic mniej. Ja tak wtedy zrobiłam i okazało się że ciuchy stały się luźniejsze mimo, że waga stoi. A będzie jeszcze lepiej ![]() Madziarella a Ty jedź gdzie tylko zapragniesz ale tylko tam gdzie jest internet zebyś nam tu nie przepadła!!! Acha dziewczyny. Zachęcona komentarzaami na wizażu kupiłam sobie serum chłodzące Eveline. Hmmm używam go już parę dni. Pomijając fakt że skóra jest mięciutka to jeszcze wydaje mi się że spłaszczył mi się brzuch. Ja nigdy nie wierzyłam że takie kosmetyki mogą coś poprawić i nadal podchodzę trochę sceptycznie do tego, ale mimo dość dużej ilości pochłoniętych posiłków nadal pozostał płaski (a po sobotnim grillu u moich rodziców i niedzielnym obiadku u przyszłej teściowej wyglądałam zazwyczaj jak kobieta w dość zaawansowanej ciąży). Jeśli nadal będzie tak fajnie dam Wam znać może i Wy wypróbujecie. Wiem że niektóre z Was używają tego grzejącego. A jaki on jest? Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tak Was czytam to stwierdzam, że to jednak dobrze, że nie mam wagi w domu. Czasami mnie kusi by kupić, ale wiem, że wtedy bym się nałogowo ważyła. Tak to mierze postępy w polepszaniu sylwetki tym jak sama się czuję i jak wyglądam w lustrze. Bez presji kilogramów ![]() Dziś jeszcze nie stepperowałam, ale na pewno będę. Wczoraj pół godzinki przed pracą znalazłam na stepper. Cytat:
btw, fajnie, że Twój mąż chce Cię mieć cały czas blisko siebie. Romantico ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ufff, już zaliczyłam dziś 30 minut steppera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() Jestem na kompletnym wygwizdowie,jest bardzo ładnie, pięknie,ale kompletnie nic sie nie dzieje.Czuje się jak w polskich górach,zielono, miło,ciesze sie ,że dałam się namówić.TŻ i tak od rana do wieczora w pracy,ale przeżyje,mam przecież wizaż działa ![]() ![]() ![]() dziękuję laseczki za pamięć,na pewno Was nie opuszczę za bardzo jestem uzalezniona od wizażu ![]() madzia,klionik cieszę się ,ze wkońcu coś tam się u was rusza,a rzeczywiście po ciuszkach najlepiej widać czy sadełko schodzi czy nie ![]() ![]() życzę i innym naszym laseczkom,żeby coś się ruszyło czy na wadze czy po ciuszkach Teraz to się martwie ,że przytyje,mieszkam teraz z chłopakami którzy pracuja razem z TŻ-tem,wszyscy razem sie żywimy ,do najblizszego sklepu 15km,chyba bedę miała problemik,a najgorzej,ze nie ma tu czarnego chleba ,takie zadupie ,tylko jedna piekarnia i to z białym chlebusiem ![]() ![]() No,nic dopiero pierwszy dzień więc może się jeszcze zorientuje czy cos tu mozna zdrowego kupić ![]() No,dobra bo cały życiorys Wam napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
Madziarella, ale tych gór, to ja Ci zazdroszczę
![]() Ja nie ćwiczyłam 3 dni ![]() Wczoraj byłam na basenie i popływałam trochę więc chyba wystarczy. Moja siostra dziś wyjechała ![]() Z drugiej strony, to miałam nadzieję, że jak przyjedzie, to powie mi, że schudłam, albo co, bo przecież nie widziałyśmy się prawie rok, a ona nic! Trochę mnie to zasmuciło. Dziś siedziałam w wc z 6 razy i brzuch mam całkiem całkiem ![]() Przyjadę do domu i robię 3 x 8 min a co?! A później oczywiście mój "ukochany" stepperek ![]() Madzia, zazdroszczę wciśnięcia się w spodnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zadomowienie
|
Madziarella! A ja tam chętnie poczytam Twój życiorys
![]() Dyrektor na naradzie, to mam luzik ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio u koleżanki, jak zobaczyłam, że nic nie spadło, to nażarłam sie jak prosie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
Łeeee, nikogo nie ma
![]() Idę zaraz do domu i biorę się za ćwiczenia. Pewnie będę miała zakwasy jutro, bo 3 dni nie ćwiczyłam 8 min. ![]() Ale co tam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Rozeznanie
|
ja dziś wskoczę znwu na stepperek i skakankę; zawzięłam się i muszę schudnąc.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
Dorcia nie przejmuj sie ,ja ostatnio też ,nie ćwiczyłam ,przytyłam
![]() nic mi sie nie chce,chyba wakacje też poczułam ![]() ehhh mam nadzieje ,ze chociaż sie zmobilizuje do biegania,póki mam okazje na takim zadupiu. Mówie,Wam dziewczynki,ale fajnie sie tu czuje jest ładnie,poza tym nie ma takiego żaru słońca jak w Atenach,normalnie niespodziewanie mam urlopik,tylko oczywiście nie ma sie do kogo odezwać przez cały dzień.Dobrze ,że internecik działa ![]() ![]() ![]() Spadam dziewczynki na obiadowego grilla,pewnie wieczorkiem do Was zajrze. Buziaki.papapapap ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
witam
przez weekend nie ćwiczyłam bo był tż,zis też nie będę ćwiczyła bo źle się czuję...już zdążyłam zwymiotować i zaraz idę do łózeczka...nawet nie mam siły czytać tego co napisałyście...od jutra pracuje i ja nie wiem jak wytrzymam te doajzdy poranne d wawy i spowrotem skoro dzis tak źle się źle poczułam po pierwszym dniu...a to z głodu pewnei i i przemokłam i głowa tak bardzo bolała... lecę do wyra buziki dla WAs i dziękuje dziewczyny za komentarze na na ![]() ![]() ![]()
#2899 |
Rozeznanie
|
dygotko kuruj się Kochana!
![]() a Madziarella to widze wakacje pełną gębą uskuteczniasz / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smacznego grilla ![]() a ja dziś 45 minut steppereka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
![]() skakanka rozciąganie wspięcia na palce rozciąganie twister cwiczenia z taśmą rower rozciąganie steper ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Rozeznanie
|
ło matko i córko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Rozeznanie
|
no wlaśnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo się zawzięłam na te moje udziska ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
JA dziś 40 minut na steperze i tylko dlatego że pogoda jest kijowa
![]()
#2907 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jakoś tu u nas ostatnio cicho,nie ma co czytać,pewnie nikomu ćwiczyć sie nie chce,no chyba ,że większość wakacjuje poza swoim miastem i netem. Ja pobiegałam już ![]() ![]() ![]() Potem mam zamiar zacząć w końcu tą A6w,mam nadzieję,ze zacznę ![]() W domu nie chce mi się ćwiczyć na stepperku,ale teraz jak go nie mam ze sobą to tęsknię za nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No,laseczki żyjecie???????? gdzie wszystkie są ???? madzia,Dorcia,klionik,gra ffka miło,że reszta się melduję,neska cóz za podejście,ale się zawzięłaś na tą swoja sylwetkę ![]() ![]() teraz nadrobię troszkę zaległości,co prawda narazie nie na stepperku,ale bieganie też jest ok. Miłego dnia wszystkim życzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczuszki
Ja mam dziś depresję,bo powiększyły się moje boczki i wyglądam fatalnie.Przymierzałam bieliznę ślubną,to jak się zobaczyłam w lustrze mało co się nie popłakałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
graffka nie przejmuj się tak bardzo,Twój przyszły mąż,widocznie kocha te Twoje boczki skoro sie z Tobą żeni
![]() Ze mną było tak,że jak już schudłam to najpierw odpuściłam sobie 1 dzień bo pomyślałam że przecież nic się nie stanie,skoro już schudłam, potem następny i tak ćwiczyłam tylko 3 razy w tyg.i to tak aby szybciej żeby mieć jak najszybciej ćwiczenia za sobą,efekty są takie ,że 1,5 kg poszło mi na nowo w brzuch i na pewno w boczki. graffka na boczki to najlepsze są ćwiczenia ,a nie depresja.Wskakuj na stepperek i do roboty. Jeśli nie zdążysz do ślubu ,to świat się nie zawali,na ślubie ważniejsze rzeczy będą Cię interesowały,niż jakieś tam boczki co nie znaczy,że możesz sobie odpuszczać ćwiczenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
Madziarella
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.