|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik
Dziewczyny kochane czy macie moze doswiadczenia z cosmelanem przy może nie jeszcze pękających ale podrażnionych naczynkach ? Mam jeszcze miesiac do zabiegu, czy trzeba to podleczyc jakoś ? czy nie ma to moze żadnego wpływu ? czy maść arnikowa jest wystarczająca ?
Cassatta dzięki za link do BU. Zajrzałam tam na razie na moment tylko, ale widzę już że spędzę tam więcej czasu
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Cassatto, ja juz nawet nie wiem od jakich specyfików polepszyla mi sie tak bardzo cera, nie mam juz popekanych naczynek, a po kuracji cos1 mialam, nie mam piegow o tym tez pisalam, jestem arystokratycznie blada
czasami osmagana samoopalaczem specyfiki upiekszajace. Moze trzeba zalozyc jakis biznesik![]() Obie branze bardzo popularne |
|
|
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hannah40 czy to własnie cosmelan 1 spowodował popękanie naczynek u ciebie ? Czym sobie z tym poradziłaś ? Ja mam w tym momencie podrażnione naczynka i lekko zaczerwienione, boję się że po cosmelanie właśnie mogą popękać. Czy mogłabyś coś poradzić jak się przed tym zabezpieczyć ? Czy teraz powinnam już co robić z tym przed zabiegiem jeszcze, no i co potem ? Zeby sie nie okazało że co prawda plamki zejdą ale pojawi się druga zmora
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Masima - a palisz????jak tak to przeczytaj......
Dziewczyny, Czy przypadkiem od palenia nie robia sie zmarszczki, pekają naczynka i szarzeje cera Ja kiedys tez palilam ale po 30+ zero papieroskow,powody j.w. czasami wspomnienie wraca jak chocby teraz, oj zapaliloby sie do kawki, oj zapaliloby sie, jednak............a jak nie to i tak kup sobie w aptece zwykła maść arnikową. Swego czasu kupiłam ją swojej mamie( bo też miała okropnie popękane- tendencje rodzinne, mnie dzięki Bogu to ominęło) i rewelacja jest zachwycona, efekty było szybko widać.... bo wcześniej nic jej nie pomagało nawet laser. Więc możesz w ten sposób sie troche wzmocnić. Słyszałam, że też witamina "k" wzmacnia naczynka, więc może jest dostępna w aptece.... |
|
|
|
#2585 |
|
Zadomowienie
|
Masima- w zestawie z cosmelanem dostajesz taki krem- hydrawital "k", podczas kuracji on właśnie chroni naczynka, któraś z cosmelanek to mądrze opisała- bodajże...cassatta.( wiecie tyle tych postów, że godzine trzeba szukać żeby coś zacytować....bo piszemy... OGROM
) |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzalam sobie fotke i....jakbym siebie widziala(z wiekasza iloscia plam) Obiecuje Ci,ze juz najpozniej po 3 tygodniach pozbedziesz sie plamek.A wlasciwie to po tygodniu .Oj wypiekniejesz namAAAA ,a pewnie,ze naczynka po cosmelanie pekaja,obojetne mi to-wole naczynka niz plamy Hannah,Ty chudzielcu!!! Jutro impreza!!! Prosze pamietac!!!!!!!!!!!!!!!Wi no masz? madziusia,czerwone wino teraz chleje Ponoc tez zdrowe
|
|
|
#2587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madziusia777 nie pale od 2,5 roku. Po 35 r.z. biorąc tabsy i paląc wzrasta ryzyko zakrzepicy i ginekolog za każdym razem pytała o palenie i ostrzegała. Więc rzuciłam. Witamina K jest tylko na receptę, więc pozostaje maść arnikowa, jutro lece do apterki. A co do kremu Hydra-vital to nie mam pojęcia czy moja dermatolog zamierza mi go dać, niestety o to nie spytałam wczesniej, bo nie spodziewałam sie że niektórzy po prostu oszukują i nie daja pacjentkom, ale jak przyjdzie co co czego upomne sie o niego na pewno. Właśnie dzięki temu forum i wymianie doświadczeń przez dziewczyny, które mają już to za sobą łatwiej przejsć przez to wszystko. Same widzimy ze lekarze nie mówią wszystkiego co powinni mimo że dostają za to ciężką kasę. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny "po" jak i te które sa jeszcze "przed" |
|
|
|
|
#2588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O ktorej godzinie jutro spotykamy sie na party u Buczaczy???? Dobrze byloby razem ![]() Winko, czy nalewki preferowane?????
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buczacza dzięki, musi być dobrze, jestem zdesperowana i ale i zdecydowana. Też wolałabym już popękane naczynka niż te okropne plamiska. Z dnia na dzień wydaje mi sie że ich przybywa, nie wiem jak to sie dzieje, chyba reagują już na światlo żyrandola, bo przy takiej pogodzie słońca przecież nie widzą ![]() Hannah40 czy serum FlavoC o którym piszesz mozna stosować przy cerze suchej ? |
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
O Boze
,znowu o paleniu! Buczacza pali,oj pali i ma zamiar sie poddac hipnozie,bo nie daje rady sama.OGLOSZENIE Jutro od 19 godziny zebranie cosmelanek Obecnosc obowiazkowa p.s. alkohol tez obowiazkowy(inaczej sie tu nie wytrzyma)
|
|
#2591 |
|
Zadomowienie
|
Kochane cosmelanki.Zagladanie na to fotum to jedne dla mnie miłe chwile w ostatnich dniach.Mam wrażenie,że w mojej rodzinie ktoś otworzył puszkę Pandory i mielismy już pogrzeb,teraz tata jest w szpitalu a na dodatek okazalo się,że mam kłopoty z łękotką i moja "kariera" narciarska wisi na włosku.U was choć na chwilę mogę zapomnieć o troskach dnia codziennego.
Kiedyś już pisałam,że wszystkie jesteście kobietami przez duże K.Wesołe,zadbane i świadome swojego kobiecego piekna. Hannah 40,cassatta dzięki za moc cennych informacji. Buczacza z tobą to nie tylko beczkę wina Madziusia777 masz AgNiESzKa00 nasza sprzedawczyni z ebay cały czas sprzedaje cosmelan.Ciekawe ile jeszcze przyjdzie nam czekać ![]() Molly kobieto ! Ciesz się ze swojego wieku bo to najpiękniejsze lata w życiu.Już nie szczenięca młodość ale jeszcze nie stateczna dojrzałość.Ja w twoim wieku dopiero zaczęłam żyć ! |
|
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
Hannah40 czy serum FlavoC o którym piszesz mozna stosować przy cerze suchej ?[/quote]
Przeznaczenie produktu FlavoC : cera sucha, tlusta, dojrzala, wrazliwa, naczynkowa, bez wgledu na wiek, nadaje sie pod oczy, szyje i dekolt ( info od producenta) Buczaczo, jestem jeszcze dwa dni na urlopie, jutro przyjde na party - przeciez nie codzien Buczacza konczy 40 latek .
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Megi kochana! Bardzo mi przykro
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buczaczo, jestem jeszcze dwa dni na urlopie, jutro przyjde na party - przeciez nie codzien Buczacza konczy 40 latek .[/quote]ALEEE masz szczescie!!! Wkurzylabym sie troszke jakby Cie nie bylo! Szkoda,ze sama w domu bede .
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
Uch Buczacza a kiedy dokładnie się urodziłaś? tz o której godzinie, w nocy, rano. Składam już teraz mnostwo całusów na twym pięknym licu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kla ski:![]() ![]() |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
cassatta,o 6.30 rano,a co?Ja tam mam ohydny lipiec ,zimno i mokro u Okupanta
.Grzeczna nie bylam i nie bede .Dziekuje za zyczeniaNo nie mozna tu spokojnie zapalic,dlatego ide sie hipnotyzowac
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
......że mam kłopoty z łękotką i moja "kariera" narciarska wisi na włosku.....
hej Megi72, ja tez jezdze na nartach, uwielbiam, uwielbiam, to jeden ze sportow ktory czynnie uprawiam, oczywiscie zima musisz wyzdrowiec, bedziemy po sezonie opwiadac wrazenia ze stosowania filtrow tez, oczywiscie . Buczaczo, nie bedziesz sama w domu, my bedziemy z Toba duchem, poraz pierwszy bede na wirtualnej imprezie,na tym forum wiele rzeczy robimy poraz pierwszy, forum dziewiczych przedsiewziec ![]() Rozgadalam sie dzisiaj, bo jestem na urlopie - luzik, gdy pracuje to jestem jednym wielkim stresem
|
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda kasy lepiej kup sobie coś odlotowego i sama z siebie skończ z nałogiem
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dla mnie tez premiera-wirtuana impreza.A ja wzielam sobie wolne Co do stresu...czasami wydaje mi sie ,ze od niego moje plamy. Cudownie,ze bedzesz ze mna w tak "ciezkiej chwili"
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Masima - mamy prawie tak samo rozłożone plamy
Ja ma jeszcze nad oczami . Cassata, Buczacza - dziękuję za wsparcie , dobre i mądre rady. Tego mi dzisiaj potrzeba bo , dziewczyny. ciężki za mną dzień. Czasami takiej krzywdy ludzkiej się naoglądam i nasłucham, że potem to moje - plamy, że cos1 i czerwona twarz, aż bolą swoją normalnością. Ze ja mam taki etap w życiu, ze takimi sprawami się mogę zajmować. Weszłam na stronę BU i mazideł - zupełnie nieznany mi świat ! Ale fascynujący! I jakie niskie ceny! ale chyba na początek mojej kariery - tuż po zabiegu, nic stamtąd nie ma sensu kupować ? |
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odbieraj mi nadzieji!!!Ponoc hipnoza pomaga!!!
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilia,kup i to koniecznie serum antyoksydacyjne flavo!!!!
Tez usiluje zamowic przez rodzinke w Polsce
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
Buczacza - ad. palenia - jeżeli nie masz świadomości większej korzyści niż strat, to nawet hipnoza Ci nie pomoże, bo nieświadomie będziesz " bojkotować" polecenia dawane Ci w hipnozie. Hipnoza za Ciebie wszystkiego nie załatwi - niestety
|
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Nie!!!!!!!!!! Kiedys zaczniesz uzywac 1x dziennie i rzadziej. Ten serum DOSKONALE sie nadaje pod filtr
Zaczelam od 3 dni uzywac Flavo C ,Aurgii.Cudo ,tylko o wiele drozsze!Dlatego starania kupna na BU,bo slyszalam,ze jeszcze lepsze. To jeszcze przemysle te hipnoze,ale jestem ciekawa jak to jest w trakcie!
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
Buczacza - dziękuję za szybką reakcję bo już zaczęłam zamawiać! Chyba Ci się oświadczę ! Nie chcesz żony ? Gotować nie lubię, sprzątać też, ale za chwilę plam nie będe miała! Istna gładź tynkowa! I zazdrosna nie będę! co Ty na to ?
A może jest sens, żebym teraz coś kupiła na mazidłach lub BU, co mi pomoże przetrwać te pierwsze tygodnie ? Np. czym wy myłyście twarz ? |
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
kamilia,nie no,ja tez nie lubie sprzatac i gotowac! To co? Bedziemy zyc brudne i glodne,ale bez plam? Bedziemy zamiast plam likwidowac,leczyc swierzba i anemie?
Zastanowie sie jeszcze nad Twoja propozycja(moze troche potrwac)
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
Hannah40 ja tez uwielbiam.Wszystko było dobrze do czasu gdy wzięłam sobie wyczynowe narty
i tak się wyp.....ze łękotka nie wytrzymała![]() Buczacza dzięki za dobre słowo.Ja tylko tak smutno zabrzmiałam a tak naprawdę chora jestem na optymizm.
|
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
Buczaczo, pisalam juz wczesniej, ze tez palilam, ale po 30+ koniec, nie bylo latwo, oj nie, najpierw przez rok nie palilam, potem zaczelam "podpalac" i znowu sie zaczelo, musialam dojrzec do "niepalenia"i poszukacz konkretnej motywacji i pomyslec dlaczego pale?
I oczywiscie znalazlam, oj nie zdrowie to bylo, lecz uroda, tak dla urody rzucilam palenie (nie mowie tego glosno), nastepnie doszlam do wniosku, ze pale dla przyjemnosci a nie z powodu nalogu i skojarzylam to z czynnosciami przy ktorych uwielbialam zapalic np. piciem kawy, winka (przecilam sie na mocne trunki),malowaniem paznokci(raz zrobialm tipsy) paleniem w piecu (w piwnicy palilam) - maz palil przez rok az wymienil na centralne samopalace |
|
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
No pieknie ....już związki nam się tutaj tworzą
Już to widzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

czasami osmagana samoopalaczem
specyfiki upiekszajace. Moze trzeba zalozyc jakis biznesik
Obie branze bardzo popularne
Ja kiedys tez palilam
ale po 30+ zero papieroskow,powody j.w. czasami wspomnienie wraca jak chocby teraz, oj zapaliloby sie do kawki, oj zapaliloby sie, jednak
Ponoc tez zdrowe

musi być dobrze, jestem zdesperowana i ale i zdecydowana. Też wolałabym już popękane naczynka niż te okropne plamiska. Z dnia na dzień wydaje mi sie że ich przybywa, nie wiem jak to sie dzieje, chyba reagują już na światlo żyrandola, bo przy takiej pogodzie słońca przecież nie widzą
,znowu o paleniu! Buczacza pali,oj pali i ma zamiar sie poddac hipnozie,bo nie daje rady sama.
.

kla ski: