![]() |
#91 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wyjdź za mnie
Cytat:
![]() A Kaśka... skoro ten program jest ustawką, myślicie, że zachowanie Kaśki też jest ustawione? Cytat:
-Chcę z Tobą być - mówi Ania -Ale ja nie wiem - mówi Kamil -To się w końcu dowiedz! -To ja zadzwonię do mamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
To że Tomasz jest 3 miesiące po rozwodzie, nie oznacza, że rozstał się z żoną 3 miesiące temu. Na sprawę się czeka, są dzieci, wiec pewnie na jedanej sprawie się nie skończyło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyjdź za mnie - nowy program Polsatu
Dokładnie, skoro Anka i Grzesiek czekali na rozwód rok, a byli takim szemranym malzenstwem, to w tym przypadku też rozpad związku nastąpił pewnie znacznie wcześniej niż 3 miesiące temu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
no właśnie ja też tak siedzę i się zastanawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Szef ds. Wymianek
|
Bohaterowie programu "Ślub od pierwszego wejrzenia"
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Tak mi się właśnie kojarzyło że o nich może chodzić xD jest jakieś info co się dzieje z tymi parami? Czy przetrwali?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Szef ds. Wymianek
|
No jasne, niby tak - ale mimo wszystko jakoś tego nie czuję.
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Huhu ogladam wlasnie^^ panna nogi! Jaka piekna figura^^
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Masakra z tym Tomkiem, koleś tragiczny wręcz, no ale doczekał sie "kucharka i sprzataczka" przyszła do tego wysoka, ale w zapowiedzi było ze zaś buty jej mu sie nie podobają
![]() Tydzień temu wszedł jakiś koles-czy on tam dalej jest? Dziś kolejny-pogubiłam sie. Laska też nowa z zeszłego tygodnia spławiła Grzesia-chyba ma sie za lepsza od niego, coś mi sie wydaje że chciała sie tylko w TV pokazać, mam nadzieję że odpadnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Ta cała nowa Gosia, dobrze że odpadła. Nie wiem kogo ona tam szukała, milionera jakiegoś czy jak..
Tomek dramat.. Zakopywanie jej butów, marudzenie na temat balerin, ciągle gadanie o gotowaniu, cała jego osoba jest jakaś skrzywiona psychicznie, nie mogę juz na niego patrzeć. Grzegorza mi trochę szkoda. W zapowiedzi było, że chyba się tej beznadziejnej Kaśce oświadczy :/ Co się porobiło, że nowa Kasia i Paweł się oddalili? Przegapiłam moment moment kiedy rozmawiali :/ Laura i Waldemar moim zdaniem mądre posunięcie. Po co robić cyrk na wizji i jakiś ślub dla picu. Kamil i Ania bez komentarza. To jest jakaś koszmarna pomyłka ta cała ich relacja. Zero chemii, zero bliskości, oni nawet rozmawiać ze sobą nie umieją! A ona widząc jego niechęć, też mógłaby sobie dać spokój. Ciekawe czy faktycznie w następnym odcinku on zacznie coś z Martą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Jakie to jest irytujące, gdy z wielkiej, kobylastej, zębatej babki robią jakąś niewiarygodną miss
![]() Scena z zasypywaniem balerinek... ![]() A podczas zaręczyn od by się oświadczył, gdyby ona tą głową tak nie kręciła ostrzegawczo. Co za baran. Laura i Waldemar - super ![]() Pani ponaciągana, która dała kosza Grzegorzowi - co ona tam mówiła o nim, bo nie dosłyszałam? Że prymitywny? ![]() ![]() Kamil i Ania - już chyba bardziej iskrzy między osobnikami tej samem płci, niż między nimi. Co to ma być...? Kazali im czy co...? Marcie pewnie realizatorzy kazali się tak zachować, zazdrość Ani tez była sztuczna, wyreżyserowana. Podkręcają napięcie i tyle. Nowy facet mnie zainteresował, chyba będzie wreszcie na kim oko zawiesić, bo póki co ani jednej atrakcyjnej męskiej buźki. Fajnie, może namiesza ![]() I mam nadzieję, że Tomek rzuci się na nową, koń alias Janice z Przyjaciół za pewnie się poczuł w programie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Tomasz już sie szczerzył jak wchodziła ta nowa na koniec odcinka
![]() Ta co odpadła to ewidetnie przylansowac sie w TV chciała , już sie bałam ze zostanie-na szczęście 3 panów starczyło żyby odpadła. O tak najmadrzejsi z całej edycji Laura i Waldek ![]() Na Insta Laury żadnych fotek z Waldkiem. Swoja drogą wrzucila fotkę sprzed dwóch lat gdy ważyła 25 kilo więcej-niesamowita przemiana Edytowane przez annav22 Czas edycji: 2018-04-19 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Tez uwazam, ze ten Tomek to cos ma z glowa, zasypywac baleriny
![]() i to jego szczerzenie ja nie moge ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Nowa laska, aktualna miłość Tomasza
![]() Przypomina mi Agnieszkę Perepeczko (grała Simonę w "M jak Miłość"), choć jest oczywiście milion lat młodsza. Nie wiem jak można twierdzić, że ta kobitka jest atrakcyjna wizualnie. Na marginesie: na "ceremonii zaręczyn" miała jakoś strasznie krzywo pomalowane usta. Nowy, zarozumiały, facecik nabył się w programie, że hoho! ![]() A ten który wszedł poprzednio (chyba również Tomasz, choć nie wiem na pewno) jest albo totalnie bezbarwny, albo totalnie pomijany przy montażu odcinków. W ogóle nic o nim nie ma. Uważam, że powinien wylecieć. Jeśli chodzi o Kamila i Annę, to czegoś nie rozumiem. Jak wynikało z "wstępniaków" Anna kiedyś prawie uciekła sprzed ołtarza, bo zrozumiała, że to nie "ten" facet... Znaczy - jest silną babką z charakterem, bo naprawdę wiele kobiet nie zdecydowałoby się na taki krok tuż przed, a.... w programie łasi się na siłę do tego Kamila, jakby uważała, że jest jej ostatnią deską ratunku. Kamil natomiast... niby twardziel, a mięczak. Ani urody, ani intelektu, ani błyskotliwości. Myślę, że jego osiągnięcia sportowe to jedyne czym może się popisać. Edytowane przez anna1412 Czas edycji: 2018-04-20 o 10:49 Powód: styl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Twój nick mnie zaciekawil , te liczby i z imieniem ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A Tomasz - nieciekawa postać, mam wrażenie, że nowa koleżanka już go rozgryza, bo na samym końcu odcinka nie była już tak do niego entuzjastycznie nastawiona.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
To taki typ, który całe życie będzie z mamusią mieszkał dopóki nie znajdzie idealnej jej kopii. On tam mie szuka miłości, szuka drugiej matki, która upiecze ciasto w niedziele, posprząta i ogołnie będzie robiła wszystko to czego on chce.
Szkoda mi jednak Ani...
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba , że o innym Tomaszu piszesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Ja się dziwię, że ta nowa nie ucieka gdzie pieprz rośnie od niego, jak słyszy jego teksty ciągle o tym gotowaniu. Nawet na ceremonii jak go zapytali o nią, to wspomniał o tym że lubi gotować -_- to już jest psychoza przecież..
A Kaśki, tej świruski od Grześka, już znieść nie mogę.. Lata koło tych nowych facetów, mówi na dzień dobry że ona jest wolna, wdzięczy się do nich jak nastolatka jakąś. Zarzuca tymi włosami, które swoją drogą wyglądają okropnie. No nie mogę na nią patrzeć.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#114 |
Szef ds. Wymianek
|
Tomasz w każdej dziewczynie prędzej czy później widzi wady, tak mi się wydaje. Ewentualnie są też takie, które go szybko przejrzą i same odrzucą.
Masz na myśli Martę? Jeśli tak, to mi jej nie żal. Tomasz ją jawnie olał przy drugiej Kasi, ona mu to potem wybaczyła, następnie znów ją olał (na rzecz Janice), a ona jeszcze popłakuje za takim lowelasem. Myślę, że może Kamil się koło niej zakręci. Przynajmniej się coś zacznie dziać, bo ileż można patrzeć na to męczenie buły przez duet Ania & Kamil.
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Fakt, że ta Aneta i Kamil zupełnie do siebie nie pasują i klepią muła w swoim towarzystwie. Ona musiała dzwonić do mamy, tamten dzwonił do mamy kuźwa co tu się odwala. Podczas seksu 5 min też zadrynda, czy majtki czerwone czy czarne? A prezerwatywa poziomkowa czy jagodowa?No ludzie.
Ja Tomasza nazwałam szczerzygębą. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2018-04-20 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Mi się rzuciła w oczy jedna rzecz, otóż jak Grzesiek przyszedł do Małgośki ze śniadaniem to między nimi na łóżku leżała jej książka (widziałam ją wcześniej na jej profilu), czekałam tylko aż mu ją wręczy i da autograf czy coś ale na szczęście nie albo tego nie pokazali
![]() A z par to najbardziej obecnie mnie wkurzają Ania i Kamil, szkoda czasu antenowego na nich. Mogliby też więcej nowych pokazywać bo niektórzy ledwo co przyjdą i już ich nie ma ![]() Tomasz i te jego ciągłe ochy i achy mnie rozbrajają. ![]() ![]()
![]() |
#117 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Oglądam na bieżąco, a nie pomyślałam, żeby tutaj napisać.
![]() Tomasz to mistrz. Szczególnie ta akcja z balerinami. On nie może, no bo to przecież kapcie są! ![]() Laura i Waldek według mnie dobrze zrobili. ![]() Kaśka to dla mnie przepita, przepalona (od solarium), zdesperowana kobieta. Nie bardzo wiem o co jej chodzi, podziwiam, że Grzesiek jakoś tam się z nią dogadywał. Widać, że mu chyba nie do końca przeszyło, ale na chwilę obecną zaproponowałabym mu trzymanie się od niej z daleka. Nie macie wrażenia, że to taki (Kaśka) roztrzepaniec, który sam nie wie czego chce? ![]() Lata, kręci tym tyłkiem. Spokój, za chwilę ADHD, awantura, przepraszanie. Dla mnie wyższy poziom abstrakcji. Szkoda trochę Marty, ale nie czaje jak ona może latać za Tomaszem. Ciekawa jestem czy rzeczywiście coś się zacznie między nią i Kamilem. Swoją drogą Ania i Kamil to chyba pomyłka, tam się nic nie dzieje. Mam wrażenie, że jak siedzą tylko we dwoje to jedyna czynność, którą robią to patrzenie na siebie. ![]() A no i ciekawa jestem tego faceta, który pojawi się w kolejnym odcinku. ![]()
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2018-04-20 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;83068266]Fakt, że ta Aneta i Kamil zupełnie do siebie nie pasują i klepią muła w swoim towarzystwie. Ona musiała dzwonić do mamy, tamten dzwonił do mamy kuźwa co tu się odwala. Podczas seksu 5 min też zadrynda, czy majtki czerwone czy czarne? A prezerwatywa poziomkowa czy jagodowa?No ludzie.
Ja Tomasza nazwałam szczerzygębą.[/QUOTE] O majtki i gumki zapyta przed seksem, w trakcie może dryndnąć do mamy z pytaniem, gdzie jest punkt G ![]() A tak nawiasem mówiąc, odkąd ktoś tu wrzucił powyżej regulamin programu, nabrałam przekonania, że to wszystko jest wyreżyserowane - i zachwyty wyznaczoną osobą, i niektóre "związki", i kłótnie, i zazdrość. Niektórzy grają lepiej (Marta), niektórzy gorzej (Ania i Kamil). A już całkiem idiotyczne jest wpuszczanie nowych i natychmiastowe ich wywalanie. Zupełnie jakby stałemu składowi węży w terrarium wpuszczali myszki i szczurki, patrzyli czy zjedzą, a jeśli nie to wyrzucali i wkładali następne, bardziej dostosowane do gustu węży (Perepeczko/Janice dla Tomasza) ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Określenie że Ewelina wyglada jak Perepeczko jest idealne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.