|
|
#4591 | |
|
Żona
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trochę smutno że tutaj tak mało się dzieje
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Mega
te co mają najwięcej czasu będą pisać i nadrabiać A my w czarnej upceWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tam się nic ciekawego nie dzieje. Planuje próbnego fryzjera (farbowanie) w czerwcu, ale to mam już od miss_smith poleconego, wiec choć o tyle, że poszukiwań nie musi być. Do końca maja mamy potwierdzenie obecności, potem zacznie się usadzanie, bo i w czwartek idziemy 2raz do urzędu, kolejne podejście do polslubu.
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek jadę przymierzac kiecki ślubne. Jakieś rady? Założyć białą/cielistą bieliznę? Włosy związać? Już się tym stresuje :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziołchy @ mi się spoznia. Z jednej strony to super bo może ciąża nareszcie. Z drugiej mam wszystkie objawy na @ w tym przede wszystko totalne rozdrażnienie i duuuzy ból piersi jak się kładę spać. Ja się jeszcze spóźnię kilka dni @ to mi wyjdzie w kolejnym cyklu na ślubie. Jestem przerażona. Wpadam w panike. Bardzo dużo stresu u mnie ostatnio w pracy no i ślub bo czuje się z ręką w nocniku. Coraz mniej czasu a tyle rzeczy jeszcze do ogarnięcia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
Damgala, ja miałam @ na ślubie.
Taka jestem nie wyspana. Po pracy ciągle coś załatwiamy, jeździmy itp. Chcę się wyspać rano wstaję taka zmęczona ja chcę majówkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Cytat:
A i jeszcze chcemy wstępnie sami ustalić menu żeby w przyszłą sobotę omówić na sali i konkretnie zaklepac co będziemy dobrego jeść. Wyklarowala się mam lista gosci. Wyjdzie więcej noclegów niż zakładaliśmy. No to się rozpisalam. Same widzicie że wiele spraw rozgrzebanych... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#4599 |
|
Żona
|
Hej
![]() Ja właśnie wstałam i lecę na siłownię ![]() W maju mam zamiar iść na farbowanko włosów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sikaj na test i daj znać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Ja nie chciałabym mieć @ na ślubie, jakieś okropne mi się to wydaje i mega niekomfortowe, więc ciągnę anty do lipca. Zostały 3 opakowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- I jeszcze jedno - dziewczyny, racja, wróćmy trochę bardziej tutaj - mam sentyment do tego miejsca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie w sumie aż tak bardzo nie przeraza okres na slub bo pewnie z emocji zapomnialabym ze go mam
Ale poki co aplikacja mowi ze skonczy sie dwa dni przed ![]() Dziewczyny macie jakies sprawdzone miejsce noclegowe w Kazimierzu nad Wisłą albo Sandomierzu? ![]() Mam teraz 4 dni wolnego ![]() Dzis probna fryzura, makijaz i przymiarka. Uff troche sie stresuje ![]() A jutro panieński Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za! dość spamowania (zreszta i tu da się naszukać 10 str di nadrabiania
)już w pracy, kawcia leci i zaraz startuje. siedzę i czekam na błogosławieństwo od księcia, żeby odmieniona listę gości wysłać... kurka, opon jeszcze nie ogarnelam
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w niektórych salonach w leginsach mierzyłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Ja jestem strasznie poddenerowana naukami i musze wybrać ten bukiet :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Dzisiaj załatwiamy sprawę alkoholu, bo to już ostatnia prosta... 15 dni zostało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jakos nie przywiązuje wielkiej uwagi do bukietu. Powiem jakie kolory i preferencje ale chyba zdam sie na frorystke, nie chce sie rozczarowac jak wymysle sobie ze ma byc dokladnie taki i taki a bedzie inny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czym się denerwujesz?
|
|
|
|
#4608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wino dalej nie wiem jakie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
Damgala, nie było tak źle bo odkąd pije mięte mam lajtowy okres. Nawet mnie brzuch specjalnie nie boli. Ponoć mięta bardzo wskazana przy pcos. W sukni miałam spódnice oddzielnie i jak szłam do łazienki to świadkowa mi odsowala zamek i ściągala spódnice, a ja sobie w kole i pończochach szlam TP kabiny ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Damgala, ja miałam spódnice i gorset wiec w toalecie spódnice ściągalam i swiadkowa mi jak trzymała, a ja wchodziłam sama do kabiny ☺ dzięki mięcie mam lajtowy okres ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
boziu, cieplej się zrobiło i wszystkie baby poszlały.
chciałam się umówić na pedikiura - pierwszy wolny termin: 10 maja
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Smith na komunię też baby się chcą zrobić
|
|
|
#4612 | ||
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też będę szczęśliwa jeśli tutaj PeeMki wrócicie, bo wiem, że jest nas kilka, które nie należą do Waszego zacnego grona i jest nam przykro. ![]() A ja już się jakoś przyzwyczaiłam tu zaglądać i czuję się "opuszczona" ![]() :brzyda l:
|
||
|
|
|
|
#4613 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Poziomka mi na razie wychodzi że zacznie się dwa dni po. Wolalabym aby skończył się dwa dni przed ![]() Czekam z niecierpliwością na foty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Kurde musimy zapłacić zaliczkę wieksza za usługodawcę jednego Ale dalej nam ktoś nie oddał kasiury i nie mam z czego. Muszę coś wykombinować.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, przecie komunie zaraz. moja pani halinka się będzie śmiała, jak się znów na cały sezon umówię z góry
|
|
|
#4615 | |
|
Zadomowienie
|
Na komunie pięta musi być gładka
poszłabym Na pedicure ale mam takie laskotki ze sobie sama masażu stop nie umiem zrobić ![]() Cytat:
Kiedyś piłam mieszankę ziół ojca Klimuszki na płodność i po 2 cyklach zaszłam z 35 dniowego cyklu na 28 dni ![]() Sent from my E2303 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
Mamy listę zapięta ,a teraz wskoczyły nam trzy osoby dorosłe .
Nie miało by dzieci ,a przybywa ich. Wrryy Wysłaliśmy zaproszenia bez dzieci ,że sami rodzice. A teraz dzwonią ,że przyjadą z dziećmi i tak mamy z 40 osób i już 50 , a jak za tydzień stwierdzą bez dzieci ? Co ja mam kucharce mówić , wyjdę na głupią . Już dodałam trójkę teraz znowu. To są małe dzieci roczek i najstarsze ma 4 latka ,rodzice twierdzą ,że one mało jedzą . Ale jak teraz , krzesła , miejsce i wgl Potwierdzenie było do 14 kwietnia , aż jestem zła. Czekam tylko aby się spakować i do Zakopanego ,ale to za tydzień . Lubię mieć wszystko dopięte , a teraz czuję frustrację .. |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze zaczelam szukac transportu po weselu i powiem Wam ze nie wiedzialam ze to az tyle kosztuje :/ Na razie dostalam dwie oferty 1- 500 zl , od 24-6 rano, limit 200 km, pozniej doplata 2- 450 zl + 2zl za kazdy kilometr - odwoz samochodow gosci po obiedzie i pozniej odwoz gosci od 24- 6 rano Ile wy placicie ?
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy to do transportu z kosciola do sali? Ja nie moge miec autobusu, wszyscy mieszkaja w odleglosci do 20km, mam tylko 90 gosci i jak sie zbiora do autobusu to mi polowa gosci ucieknie na raz. Wole malego busa albo osobowke tylko kurcze nie wiedzialam ze to az tyle kosztuje
|
|
|
#4620 | |
|
Raczkowanie
|
Adie dzięki przyjaciółka mi właśnie kupiła bo pracuje obok zielarskiego
ale firmy Flos bo tamtej nie ma.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

11.10.2014
rano wstaję taka zmęczona
ja chcę majówkę 

Ale poki co aplikacja mowi ze skonczy sie dwa dni przed 

Wino dalej nie wiem jakie 

poszłabym Na pedicure ale mam takie laskotki ze sobie sama masażu stop nie umiem zrobić