![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
Blanka uważaj na Was!
Jej dziewczyny zaczynam panikować bo nie patrzyłam na razie za niczym ![]() Czy Wam też jest duszno od brzucha? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kropko, patrze na te inspiracje karuzelowe, są rewelacyjne !!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A karuzele są cudowne! I co? Namowilam Cie i bedziesz sama robic? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Witam się już nastepnego dnia.. Przepraszam Was bardzo za takie doskoki z mojej strony, okropnie z tym się czuję..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
Gdyby któraś chciała podejrzeć, to wrzucam screeny z wyprawki. Oczywiście, to nie wszystko, bo dwa ręczniki BabyOno, po dwa prześcieradła do łóżeczka i wózka oraz prześcieradełko/pokrowiec na przewijak czy szczoteczką, cążki i jedną pieluszkę flanelową mam. Nu i mam też poduszeczkę do karmienia Poofi. Recenzję napiszę kiedy zacznę używać.
![]() Zastanawia mnie ten spray do noska Frida. Czy wystarczy do rczytego sól fizjologiczna? No ale jak długo może stać otwarta sól fizjo.? Jeden pojemniczek ma 5 ml. To samo ten klin.. Czytałam opinie i te ZA bardziej do mnie przemawiają. PS. Pasta do zębów jest dla mnie. ![]()
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Norciu ooo witaj i już od razu koszyk gotowy ![]() ![]() Dziewczyny pomóżcie, zmieniłam magnez na aspargin by ten potas też dostarczać i mam takie skurcze łydek, że nie mogę sobie poradzić ![]() Wcześniej brałam magneb6 bo około 8-10 tabl dziennie, a teraz może za mało tego asparginu, bo biorę 2x2? Ale boje się więcej z uwagi na zawartość też potasu, co myślicie? Emma wiem, że też masz już szumisia, mam więc pytanie - czy Twój też taki głośny? ![]() ![]() ![]() Udało mi się wyrwać 3miesiecznego, nówkę w sumie, bo nie sprawdził się przy dzidziusiu, do tego z czujnikiem, a tańszy o 20zl niż ten ostatnio w rosmannie nowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-04-20 o 05:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, ze czujesz bardziej Małą. Ale myślę, że nie powinnaś za bardzo myśleć o tym- ja mam tak ze im bardziej wyczekuje te ruchy, tym rzadziej/slabiej je czuję. Ale niezawodne u mnie są krowli- zjem jedną i od razu taniec w brzuchu ![]() Dzieki za koszyki! Ja zdecydowalam sie na Fride zamiast Katarku- zobaczymy czy sie polubimy czy jednak będę domawiac katarek ![]() Cytat:
A tak w ogole to dzien dobry! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
hej. Ja obudziłam się o 4.30 nie spałam do 6 prawie a teraz bym spała to wstały dzieci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | ||||
Zadomowienie
|
Ty przekorna bestio, Emma, ty wszystkie fundusze zostawiasz gdzie indziej, ciebie nie pytam :P a tak na serio, to chyba na Gemini masz duże zamówienie
![]() Cytat:
![]() Z książkami miałam to samo, ![]() ![]() Wstawię fotki potem albo jutro, bo mam potworny dzień (prawnik, szkoła rodzenia itd.), ale u mnie to taka podstawa: butelka, pieluchy itp. Część zamówię na gemini, więc tu nie było z czym za bardzo poszaleć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bio oil jest cudowny!! używam od samego początku ciąży i jestem w nim zakochana! Na początku smarowałam tylko brzuch, a teraz już wszystko. Jak dostałam próbki Palmersa to zastanawiałam się o co tyle krzyku, skoro to takie zwykłe drogeryjne mazidło ![]() ![]() Witam dziewczyny! Dzisiaj mam ciężki dzień, w południe spotkanie z prawnikiem, trzymajcie za mnie kciukasy, bardzo, bardzo, bardzo proszę! Zapowiada się ciepło i słonecznie, ja już nie brzmię jak dworcowy menel, więc wynurzam się z mojej pieczary! Powodzenia dla wszystkich wizytujących! P.s. skasowało mi cały koszyk na baby boom!!!!! ŁAJ!!!!!????? ![]() Edytowane przez summer_overture Czas edycji: 2018-04-20 o 06:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Norciu ciesze się, że jesteś ! Moje koszyki trochę obszerniejsze, dodam dziś jak wejde na kompa. Z tym laktatorem to wrzucilam go, bo doradzila mi koleżanka, że w szpitalach mają bardzo kiepskie i mogą zaburzyc jakoś laktacje..... ale racja, jeszcze o tym poczytam, bo w sumie 100 zl to kawał pieniądza. Pogoda dzisiaj piekna sie zapowiada, zastanawiam się, czy nie uderzyc do sh.... Musze znaleźć sukienke na komunię, jednak dostaliśmy zaproszenie ![]() Summer, a co za prawnicze sprawy, coś przegapilam ? Wynurz się z pieczary, tylko uwazaj żeby Cię słońce nie zabiło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-04-20 o 06:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na babyboom bylas zarejestrowana? Bo tam pamięta koszyk tylko jak jestes zalogowana do swojego konta... Co do bio oil to ja wlasnie mialam takie podejscie jak ty do palmersa- tyle krzyku, nie wiadomo o co. A palmersa kupowalam bo to w sumie zawsze na promce w rossmannie z karta rossne. Ale teraz bio oil pojdzie w ruch! Na te najgorsze miesiace ![]() A co to za sprawa z prawnikiem? Pisalas tutaj a ja przegapilam, czy nie chcesz pisac tutaj o tym? Tak czy inaczej trzymam kciukasy! Cytat:
No a sprawa z laktatorem to wiem, ze jest to mega indywidualna sprawa i boje sie kupować z wyprzedzeniem. Szkoda mi po prostu kasy... Tez zagadam o to polozna, może da jakas zlota rade! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
Kropka, jak bedziesz juz cos wiedziala o laktatorze to daj znac ! A co do położnej.... skad Ty juz masz położną ?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a później z małym dzieckiem to przyzwyczaimy się do spania w różnych warunkach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() również uwielbiam bio oil ![]() ![]() a koszyk mogło Ci skasować, bo nie byłaś zalogowana. Najpierw lepiej utworzyć konto w sklepie i później robić zakupy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-04-20 o 07:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gin poleciła właśnie w takiej dawce aspargin, ale chyba będę musiała zadzwonić i dopytać, masz rację, bo w sumie jak brałam sam magneb6 to skurcze były mniej bolesne i rzadsze, ale się zdarzały, więc dołożyłam ten potas i jest gorzej ![]() Cytat:
wynurzaj się, wynurzaj ! na słoneczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dziś otworzyłam paczkę ze szkoły rodzenia, a tam butelka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i potwierdzam, uwaga na słońce - pamiętałam o filtrze na twarz, ale o ciele już nie :/ i podczas wczorajszego spaceru w parku strasznie spiekło mi ramiona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() taaak kiedyś tak niecierpliwe czekałam na weekend, teraz trochę też, bo mąż ma wolne, ale inaczej smakował ten czas kiedy było się po całym tygodniu pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będziemy mieć dziecko w innej przychodni niż my sami i właśnie nie wiem jak to ogarnąć, bo w tym moim ośrodku nawet nie będą wiedzieć, że ja urodziłam - poza tym i tak nie jest to nawet gmina ta sama i nie chciałabym żeby stamtąd ktoś się do mnie kłopocił. Wolałabym by przyszedł ktoś z tej przychodni w której będzie dziecko, ale wtedy muszę złożyć pewnie swoją deklarację? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak to jest potem rozliczane, ktoś jej musi zapłacić pewnie za te wizyty u mnie, czy to już nie mam się co wgłębiać? ![]() dziękuję! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Rozeznanie
|
A ja się pochwalę zakupami z babyboutik
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Rozeznanie
|
20180420_083709-1.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli któraś ma w swoim mieście sklep Smykoland to polecam zrobić zakupy. Do soboty jest wiosenny kiermasz i wszystko przecenione od 10 do 50 %. Wczoraj kupiłam wózek, łóżeczko, materac, wannę i stelaż, kolderke i przewijak, dostałam na całość rabat 400 zł plus gratis laktator Avent o wartości 199 zł takze polecam zakupy😉
![]() |
#808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie mgiełka ta sama ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaki wózek wybraliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.