|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
ja najpier musze zrobic sobie wymarzony karmelk na glowie, chyba na poczatku sierpnia to zalatwie.. bez sensu u mnie kupic teraz jak chce kolor zmieniac
ale jak juz zmienie to niezla opcja w sumie ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/6771056/gallery/104 fajna figura fajny styl fajne wlosy, takie łagodne delikatne niezamierzone AG trafione przypadkiem
|
|
#4142 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a puszyste sa takie zawsze bo ja mam krecone naturalnie i po kazdym myciu na okraglej szczotce je wywijam wiec mam ogolnie puszysty nielad na glowie... a tz oblecial wzrokiem, powiedzial ze ladnie i tyle hehe..
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka oj korci mnie ten zakup
a mozesz mi jeszcze napisac ile w sumie w cm jest tej taśmy? wyczytałam ze 8 pasm ale ja wole dokładniej wiedziec albo ile gram
|
|
#4144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?b.ładnie Ci ![]() sawa a moze Nam sie wkońcu pokazesz ? wszystkie się ujawniłysmy, po avatarze myśle, ze troszkę przesadzasz, wiec wrzucaj zdjęcie i nie marudź.Ja tez sie wychowywałam z chłopakami, i chyba coś mi sie udzieliło bo do tej pory mi mowią ze jestem z męskim charakterem w spodniczce. jednak co prawda to prawda, kto z kim przestaje takim sie staje no i potwierdzam, ze faceci są mniej problemowi, i nie skupiają sie na głupotach. Teraz sie przeprowadzam na studia i tez chciałabym zamieszkać z męzczyznami, bo jak sie mieszka z kobietami chyba nie muszę kończyć...
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Porządniejsze masz te włosy ostatnio widziałam jak dziewczyna szla w doczepianych włosach od razu to się rzucało w oczy a w nocy tak się świeciły że widać je było z daleka tak były sztuczne.
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Icy popieram zdanie o facetach
lubię byc kobietą ale do "towrzystwa" wole facetow, szczerzy sa, nie marudza no ogolnie lepsi kompani do rozmowy niz kobiety.
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4148 |
|
BAN stały
|
icy nie mam koszyczka, otworzylam szafe w przedpokoju, zrobilam miejsce w jednej z szuflad i oznajmilam w domu ze to nowe mieszkanie moich wloskow
mam nadzieje ze bedzie im tam dobrze ale nad koszykiem pomysle hehe![]() na twoich jak masz wszystkie dopiete tez z tylu widac ze konce sa ciensze? jaka jest dl twoich natruralnych w ogole? mialam dzisiaj nieprostowane wlosy wiec widac ze konce moich sa wpowywijane ale tak sie z nich ucieszylam ze narobilam zdjec na szybko i musialam wam pokazac
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie szła na różowo i miała tak sztuczne włosy blond że tak mi się skojarzyło wyglądał jak lalka, a jej włosy jak u barbie
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka dobrze, ze pokazałaś
bo ochoty niesamowitej narobiłaś pewnie wszystkim ahh zawsze chciałam mieć włosy takie hym.. za piersi ( nie smiejcie sie ale wzielo mi sie to stad ze zawsze podobaly mi sie syrenki ktore mialy biust zakryty wlosami :P )a nizej ew. kolorki wloskow ktore mi sie marza... tylko, ze teraz mam wiekszosc farbowanych na czarno a do tego jakies 5cm odrostow w naturalny kolorze a jestem szatynka.. wiec malo widac ze one w ogole sa.. pojecia nie mam jak przejsc na taki jasniejszy kolor teraz ;/ a boje sie o wlosy najbardziej mi sie marza ten jasniejszy co widac cale clipy oraz ten srednio ciemny na czarny tle ---- edit : zapomniałam załadować fotkę ;D
|
|
#4151 |
|
Rozeznanie
|
czekoladko u mnie nie widać, tzn z przodu może obrobine ale efekt taki jak by były cieniowane. włosy swoje mam długosci ok 40-42 cm.
eyo dobrze napisałas nie pier***ą o dupie marynie, tylko mówią wprost ja chodziłam do liceum gdzie miałam w klasie 29 bab i 5 mężczyzn, nie powiem bo extra bylo, i ciągle mam takie wrażenie że od września zejdziemy sie wszystkie i będzie tak jak dawniej, ale teraz wybieram sie na studia inżynierskie gdzie kobiet jest sosunkowo mało, wiec spodziewam sie że bedzie jeszcze lepiej ![]() juz gdzieś zdjęcia tej niewiasty sie przewinęły w tym wątku, ale dla mnie urode ma nieziemską
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
puszysta 17letnia Miss http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453...ss_Anglii.html
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdyby Polska była normalnym krajem i gdyby zarobki były takie jak w stanach (nawet teraz gdy dolar jest po 1,8 to co to za różnica skoro przecietnie sie tam ma 30 dolców na godzine) to by wszystkie polki tak wyglądały....Bo watpie czy przy naszej sredniej krajowej ktos ma na cyce,białe zabki,piękne włosy,topowe ciuchy,odsysanie tłuszczu,i-phona w swavorskich kryształkach,mercedesa sl,tak samo wątpie czy Amerykanki by chciały wyglądac jak Polki...Choc uwazam tez po czesci ze nasz obraz ag jest troszke wyidealizowany,mamy tu pare przykładów pieknych ag i tylko one sie w kółko przewijają. Przepraszam was dziewczyny jesli coś napisałam co mogło kogos w jakis sposób urazic,ale w głębi serca jestem zła na to co sie dzieje z ludzmi i naszym krajem,zawsze bedziemy gdzies za kims...zawsze w oddali. I bedziemy snuc marzenia...snuc marzenia bo prezydent akurat puscił bąka na delegacji do USA...
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Icy to chyba sie dobrze rozumiemy : ja w liceum miałam 22 baby i 8 facetów... i czesto sie zdarzało, że ja i moja kumpla z same z nimi siedziałyśmy bo obie takie mamy podejscie - przyjaciólka to jedna czy dwie od serca, z dzieciństwa, sprawdzone - kumple to faceci. Ach nigdy nie zapomne tego spojrzenia reszty panienek jakby chcialy tasakiem zamordowac ;D
ubaw po pachy ale co tam.Inna śmieszna sprawa z relacjami szkolnymi : doswiadczylam zazdrosci kolezanek z klasy o dziewczyne kumpla ( takich nawet co to maja po kilka lat facetow) - coz tez mnie nie znosily i dogryzaly jak tylko jego nie bylo obok a przy nim to wiesz.. cukiereczki ;/ nie znosze bab normalnie. Efekt taki ze nienawidze lasek z bylej klasy mojego TZ. Na studia poszłam na politechnike ale kierunek taki ze w sumie pol na pol jest ale zawsze chodzi sie na zajecia na inne wydzialy a tam juz czesto sami faceci Duzo lepiej sie czuje teraz w takich warunkach gdzie i kobiety normalniejsze ( bo na poli to czesciej "rowne" laski chodza niz takie mizie kizie ;P ) i facetow wiecej niz w liceum.
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo sa piekne dziewczyny z natury, i prawie wszystko maja idealne, ale to sa przypadki ktore sa rzadko spotykane wiec trzeba sie upiekszac, ale co jesli nie ma za co... bo nie oszukujmy sie ale u nas ta stawka za godz. wyglada tragicznie, dosyc ze drogie zycie, drogie ubrania w sklepacj, droga zywnosc to do tego kompletu male zarobki...
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac dziewczyny...
jutro wyjazd o tej porze, wpadne tutaj jeszcze na chwilke jak wstane
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada bosko! I naprawde młodziej wyglądasz... nie no naprawde super
![]() Uh ja nawet jakbym chciala to sobie nie kupie a jak juz mi wlosy odrosna do naturalnych to beda takiej dlugosci hehe... Ale u Ciebie naprawde świetnie to wygląda![]() Zgadzam sie do zarobkow... I tej ramy nas dzielącej;p Tylko dlaczego w takim razie mówia ze Polki są najpiękniejsze ?
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż.. kilka amerykanek o ameryce nie swiadczy.
Czytałam gdzieś ze w Polsce najlepiej sprzedają się rozmiary z zakresu 34/36 - Polki są szczupłe, zgrabne, zazwyczaj w miare wysokie... a panienki w stanach ? Małe grube pyrpecie Ogółem mówiąc. oni tam już nawet manekiny mają na wsytwach w rozmiarze 40 żeby nikomu przykrości nie robic.Moje zdanie o USa - jak już jesteś szczupły to zrobisz karierę ( z racji deficytu szczupłych ludzi). Sądzę że gdyby dać takiej Polce tę kasę która mają amerykanki to jednak wyszłoby z tego coś o wiele ładniejszego niż te AG. Zresztą wiele Polek i bez zrobienia jest ładniejsza od niektórych myspecowych gwiazdek.
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie pozatym w USA bardzo duzo jest grybych,nieumalowanych,ub ranych niedbale kobiet a prezentowane tutaj dziewczyny na fotkach to rzadkość
|
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
a kto tak mowi ? Polki sa poprostu moim zdaniem zaniedbane, maja wiele stresow, mniej pieniedzy
Ja mieszkam w islandii, dziewczyny tutaj od najmlodszych lat pracuja maja fajne auta, sa zadbane jak gwiazdy hollywood - serio ! sa poprostu sliczne kazda polka jakby miala takie warunki w polsce ... one zarabiaja tyle ze spokojnie stac je na wszystko ... u nas sie niby polepsza, ale...
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale cóż za granica ceny są 2 razy mniejsza a zarobki z-3 razy wyższe
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was prośbę, w tym wątku jest trochę blondynek
, więc chciałabym się spytać co byście poleciły mi na odrosty w takim odcieniu jak mam teraz kolor?Wczoraj u fryzjera otrzymałam swój wymarzony blond i teraz odrosty chcę robić w domu. Ten kolorek nie jest popielaty, raczej lekko ciepły, taki beżowy. Mój naturalny to ciemny blond, bardzo łatwo rozjaśniający się. Pomożecie?
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole to masz sliczny kolorek ! i takie gladkie zdrowe wlosy, jak to robisz?
|
|
|
#4167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahaha oj Eyo a tak na marignesie to nie ukrywam, ze sama bywam wredna, i mam czasami cięte poczucie humoru U mnie w klasie w LO nie rozmawiałam moze z 4 dziewczynami, bo nie miałam najzwyczajniej o czym, co nie zmienia dalej faktu ze klase miałam extra zobaczymy jak u mnie na uczelni będzie.. ale o tym dopiero napiszę w październiku.Czy któraś z Wizażanek zamawiała tę bokserke ? jaka jest jej długość ? napisałam maila do allegrowicza w pt, ale odpowiedzi brak http://www.allegro.pl/show_item.php?item=401851723
|
|
#4168 |
|
Rozeznanie
|
Patrze,patrze i nabrałam ochoty na małą zmianę zaczynamy od dziś!!
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez cos przechwyce
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
teraz wygladam tak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

ale jak juz zmienie to niezla opcja w sumie 

nie wiedziałam, że efekt jest aż tak dobry przy nich.