|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
witajcie skarbiki
![]() muszę sie pochwalić że wczoraj zawieźliśmy ostatnie zaproszonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u księdza też źle nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..no ja wiem...że musi się wszystkiego wywiedzieć.. ![]() a do ślubu pojedziemy autkiem Ford Focus C-MAX mojego kuzyna a zarazem świadka ![]() na załączniku widać, tylko że kuzyn mma ciemnego.
#3062 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Iza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszy mnieTwoja informacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() malutka_24 podam Ci dwa linki na te dyplomy: http://www.anma-jaslo.pl/?p=productsMore&iProduct=242 http://www.codam.pl/systemProducts/show/1484 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-22 o 08:35 Powód: zjadlam nawias |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() W największym skrócie: wczoraj byłam jeszcze na przeróbce sukienki (zaufałam pani z salonu, że mierzyć już nie trzeba i w efekcie dostałam za długą suknię) i oczywiście wymianie halki (do białej dostałam eckru, za krótką i na dodatek na wielgaśnym kole - aż się popłakałam przy mierzeniu w domu ![]() ![]() ![]() Jestem już po wieczorze panieńskim - nie obyło się również bez nerwów, ale najważniejsze jest to, że się wybawiłam (ah te chłopaki z wieczorów kawalerskich - każdy chciał z przyszłą PM zatańczyć ![]() ![]() ![]() Następna sprawa próbny makijaż - chciałam mieć oczy mocna podkreślone w odcieniach popielu, usta delikatne. Niestety p. pomalowała mnie tak wulgarnie, że aż mi się odechciało ![]() Idę jutro do tej kosmetyczki to ją jeszcze dopadne. Może własne cienie przyniosę... Poradźcie mi coś, nie mam szans na inną kosmetyczkę, sama boję się malować ![]() Dzisiaj załatwiam notariusza + solarium Jutro kosmetyczka + sprzątanie czw. rozjaśnianie + kancelaria + ustalenie wystroju kościoła + ostatnie rozmowy z florystką pt. aż strach się bać - przyjeżdza rodzinka, spowiedź i pewnie jeszcze mnustwo różnych rzeczy A i w między czasie muszę zrobić kosze ze słodyczami dla rodziców... Grafik napięty... bądźcie litościwe co do pisania ![]()
#3066 | ||||
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny... moze dzisiaj troche wiecej czasu bedzie to sie poudzielam troche bo ma zaleglosci straszne a Wy pedzicie jak szalone
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to co takiego malas na obiad ze az widelec chcialas zjesc??? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak pytania przy spisaniu protokolu sa ![]() idem robic herbatke (z cytrynka ![]() ![]()
![]() |
#3067 |
Wtajemniczenie
|
Ja poproszę- bez cytrynki i bez cukru
![]() A tak to jadę do swojego promotora na pogaduchy ![]() ![]()
#3068 |
Raczkowanie
|
tak, ja poproszę herbatkę z cytrynką!!!!!
![]() ale bez cukru! ![]() my pierwsze zaproszenie daliśmy bliskiej rodzince w pierwszych dniach maja ![]() ![]() aha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomniałam Wam powiezieć że na 13 idę dziś do pierwszej przymiarki1!!!1!!!! a nie mam jeszcze stanika!!!!!! musze niedługo sie wypuścić na zakupy bo wolne dziś mam. Zdjęcia tylko komórką jak coś moge zrobić bo siorka mi aparat na wycieczkę zabrała i nie mam ....
Edytowane przez brawurkaaa Czas edycji: 2008-07-22 o 08:44 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
Ja poprosze... Bo normalnie przy zimnej kawie siedze i chyba trzeba zmienic jadlospis....
W ogole to chcialam sie poskarzyc... Przez wczorajszy wypadek Marty z zebem chyba jakies fatum padlo i na mnie, wypadla mi plomba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3071 |
Wtajemniczenie
|
też mogę? chyba się przeziębiłam
![]() Agata zamówiłaś tą księgę? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Rozeznanie
|
nie jeszcze nie... musze zajrzec do jednego sklepu u nas w cz-wie i jak tam nie bedzie to kupie... ale wczoraj mialam mala zalamke... ksiega 150, kosze dla rodzicow 140zl jeden, i jeszcze ten projektor... szarpnie troche dlatego siedze i mysle...
![]()
#3073 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wczoraj wróciłam do domku o 21 ![]() Ale rozdaliśmy 5 zaproszeń ![]() Dziś kolejne rozwozimy! ![]() Wczoraj chyba zaczarowałyście tę pogodę, bo u mnie jest pięęęęknie! Ostatnie moje słowa w trudnym temacie i kończymy... Liluś Jasne! Zgadzam się z tym w zupełności! To jest tak trudna sytuacja, że sama nie wiem jakbym się zachowała... Która kobieta potrafiłaby pokochać dziecko zrodzone z gwałtu... ![]() Milibili To jest tak trudny wybór, że nie warto o tym dyskutować. Dopiero kiedy człowiek znajdzie się w takiej sytuacji dowie się co zrobi... Ja tylko Wam mówię, że ja jako JA <którą wiecznie gryzą wyrzuty sumienia jak coś zrobię> nie potrafiłabym żyć dalej z tak podjętą decyzją... Nigdy bym sobie tego nie wybaczyła! Obym nigdy nie musiała podejmować takich decyzji ![]() Ale Mili buziak dla Ciebie za Twoją dojrzałość ![]() gosiunia22 Jak dla mnie umrzeć a stracić wzrok to ogromna różnica... I to i to nieszczęście, ale które większe?? Nasze życie ciągle wiąże się z ryzykiem ![]() ava80 Nie mam dzieci i na razie nie planuję takowych, bo nie jestem na to psychicznie gotowa... Jeśli jednak zaszłabym w ciążę to nie załamałabym się ![]() Ja mam troszkę gorszy problem, ponieważ nie wiem czy w ogóle będziemy mieć dzieci... Nie stosujemy żadnych zabezpieczeń od jakichś 2 lat i nadal nic. ![]() Wiem na pewno, że jeśli będę miała dziecko mój światopogląd się zmieni. Mówię o moich odczuciach w tym momencie, bo nie wiem jak będzie kiedyś. co do wiary... nie chcę wyjść tutaj na jakąs fanatyczkę- bo nie jestem takową, poza tym o wierze się nie dyskutuje- to jest każdego indywidualna sprawa. Dlatego podeszlam do tej sprawy od strony moralności i sumienia i od strony tej drugiej... nie KOBIETY tylko DZIECKA! Ok,masz dziecko i męża- na pewno bardzo ich kochasz... ![]() Ale czy tak z czystym sumieniem potrafiłabyś wybrać swoje życie zamiast życia dziecka, które mogłabyś mieć a właściwie już je masz <skoro jesteś w ciąży>? Jak już mówiłam ja nie wiem co bym zrobiła, tłumaczę sobie to w ten sposób, bo wiem na 1000% że nie pogodziłabym się z tym nigdy <podejmując taką decyzję>. Więc pozostaje jak dla mnie pytanie, co jest lepsze... Mieć dziecko, kochać je nad życie i w jakiś sposób nieść to brzemię, które Bóg mi dał, czy jeśli mowa o śmierci... oddać życie dziecku??? Czy zlikwidować swoje dziecko i żyć z wyrzutami sumienia??? malutka_24 Znam kilka osób, które mają dzieci z porażeniem mózgowym... Takie dzieci są bardzo trudne, ale też okazują swoje uczucia i kocha się je o stokroć bardziej niż zdrowe dzieci... Wiadomo, że każdy chciałby mieć zdrowe dzieciątko, bo przecież zdrowie jest najważniejsze... Ale trzeba zawsze sobie tłumaczyć <i Twoja mama na pewno to wie>, że to dziecko to wielki dar! I daję głowę, że nie wyobraża sobie teraz życia bez niego! ![]() Dobra ja już się nie udzielam więcej na ten temat. ![]() Każdy ma swoje zdanie i nikt nikomu nic nie może narzucić. Nie mnie jest oceniać czy krytykować takie czy inne zachowania. Każdy sam musi zadecydować i sam będzie się z tym borykał do końca życia. Obym nigdy nie musiała patrzeć na taką sprawę z tej drugiej strony... i oby żadna z Was nigdy nie miała takiego dylematu. Tego Wam życzę kochane ![]() Dżastinko bardzo ładny ten stanior! Tyle, że zdradź mi proszę jaki masz w nim kształt cycuszków??? ![]() Nie cierrrrrpię <oprócz poniedziałków> trójkątnych cycorów! ![]() To jest niezwykle dificultowe odnaleźć staniczysko- w dodatku bardotkę- który robi te cycuszki takie śliczne okrąglutkie! ![]() Cytat:
Nic z tym nie zrobiłam, ale to była 7, a nie ząbek z przodu. Idź do dentysty on z pewnością coś zaradzi i doklei Ci ząbeczka. Cytat:
![]() Rzeczywiście lachona z Ciebie cudaczna ![]() Cytat:
Bardzo mi się podoba!!! My nawet auta nie mamy, a co dopiero ozdobę szukać ![]()
![]() |
#3075 |
Rozeznanie
|
![]()
daget BARDZO ŁADNA BIZU
SUPERANCKA ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]()
#3077 |
Raczkowanie
|
Kejti wreszcie cos napisałas. Ciesze sie ze problemy z suknia i halką już są rozwiązane. Racja jesli mozesz zmienić makijażystke to tak zrób, chyba ze dasz jej konkretne wskazówki jak ma zrobić i będziesz co jakiś czas podglądac jej efekty pracy by w razie co zminic od razu.
Kurczaczki ale Ci mało czasu zostało... ale na pewno dasz sobie ze wszytskim rade! trzymam kciuki, oczywiscie tylko nie wtedy kiedy tu pisze ![]() Co do podwójengo nazwiska.. jeszcze sie nie zdecydowałam. Bukiet amarantowy zamówiony ![]() ![]() ![]() Pokaze wam nasze autko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Zakorzenienie
|
kejti85- no to rzeczywiście grafik napięty
pokombinuj coś jeszcze z tą makijażystką! musi być tak, żeby było Ci dobrze w tym makijerku! Cytat:
A moja przymiarka będzie dopiero pod koniec sierpnia ! Buuuuuu Albo i początek września ![]() Jak ja tyle wytrzymam! Tymczasem idę sama po herbatkę i kanapkę! ![]()
![]() |
#3079 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Raczkowanie
|
cześć Dziewczęta,
Chciałam się tylko zameldować, że jestem. Niestety nie mam czasu do Was zajżeć na dłużej. Panieński bardzo udany i na pewno jestem bardzo wdzięczna za przemiły wieczór moim kochanym dziewuszkom. Mam jednak cięzkie dwa dni. Coraz to jakaś koszmarna wiadomość, coraz to jakieś spięcie. W pracy też dziś rozpoczęłam dzień od sprzeczki. Generalnie miły weekend poszedł w zapomnienie z uwagi na dzień wczorajszy i na to jak się rozpoczął dzisiejszy. Dawno nie miałam takich przytłaczających dni. Staram się uspokoić, ale do tego przydałaby się chociaż dobra jedna nowina, a tu jest coraz gorzej. pozdrawiam Was gorąco i proszę trzymajcie za mnie kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Raczkowanie
|
soffera ależ proszę bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wozik boski - super bedziecie wygladac my jedziemy swoim BMW CZARNYM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() maugosia będzie dobrze, przetrzymasz i zobaczysz że w końcu i dobre wiadomości zaczną napływać. Po burzy zawsze świeci słońce, pamiętaj, ZAWSZE! Fajowo że się panieński udał, jak Ci źle to wspominaj go jak najczęściej ![]() A dla Ciebie nie tylko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3084 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
[quote=agunia82;8306515]
Czerwony- kolor miłości, więc i do ślubu pasuje ![]() ![]() Dzięki ziewczyny! No mam nadzieje ze ten czerwony kolor rozgrzeje nas bardzo... i potem bedzie tez upojna noc poślubna hihi ![]() O nie udało mi se cytowanie Aguni... co ja zle robie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Wtajemniczenie
|
kejti
ale masz maraton ![]() gratulacje z powodu udanego wwieczorka panieńskiego ![]() makijażystce powiedz co Ci nie pasuje i żeby nma bierząco brała pod uwagę Twoje wskazówki ![]() brawurkaaa fajnie masz z tą przymiarką- ![]() daget-szybko do dentysty ![]() Agata, a projektor to jaki mw koszt? na stronce, którą podała soffera są rzeczywiście fajne wzory ja jednak cały czas myślę o tych z all asiuk miłego pracowania ![]() agunia zaspałaś? ![]() jeszczepanna super to Wasze autko a już bukiet(2) to ![]() maugo to pewnie chwilowe załanie-nie smuć się ![]() ![]() pozdrawiam Was gorąco i proszę trzymajcie za mnie kciuki.[/quote] mi właśnie zadzwonił Pan z wiadomością, że NIE MOŻE WYNAJĄĆ AUTOKARU bo trafiła mu się wycieczka i to jest dla niego bardziej opłacalne ![]() najgorsze, że to było umówione tylko słownie bo jak twierdził wystarczy w sierpniu że przyjdę i podpiszę umowę ![]() masakra gdzie ja teraz znajdę busa. dzwonię i słyszę że na 30.08 wszystko zajete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Na dodatek rozwóz gości wisi na włosku, oczywiście przez niezorganizowanie w naszej firmie... Cytat:
Mój tata niby taki spokojny i opanowany, ale widze po nim że przeżywa, a mama panikara na każdym kroku jeszcze muszę juą uspokajać... ![]() Wczoraj znowu w salonie mnie zaskoczył... Stanęło na tym że do kościoła, na początek zabawy i na sesje ide w halce bez koła, a potem UWAGA MÓJ TATUŚ WYMYŚLIŁ że skoro te koło to taka wygoda a ja nie chce mieć sukienki naprężonej tylko bardziej lejącą to się to koło zmniejszy do minimum i serio nic nie poznać że koło jest, a luzu się troche pod tą suknią zrobiło ![]() Wiedziałam że zamówisz właśnie ten kolor ![]() ![]() Cytat:
Polećcie mi jakieś nie zrujnujące mojego budżetu cienie coś w popielu właśnie... Ładnie proszę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra dziewuszki moje, jadę złożyć papierzyska na uczelnię, nie chce mi się okropnie, ale co zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
[quote=jeszczepanna;830666 1][quote=agunia82;8306515]
Czerwony- kolor miłości, więc i do ślubu pasuje ![]() ![]() Cytat:
W tamtym poprzednim poście próbowałam to lepiej wytłumaczyć, i zrobił się jeden wielki cytat :P PS. Martunia usuń tamtego posta, nie wiem co się stało że dałam edycję a mi posta zdublowało, sorki
![]() |
#3090 |
Raczkowanie
|
Agunia widzisz jeden znaczek "/" a juz nie wychodzi. dzięki.
Lilstar mnie tez sie bukiet podoba dlatego zamówiła ![]() Kejti twója tata jest niezastąpiony w każdej sytuacji, tylko pogratulowac super taty i jego pomysłó! Minimalne koło rozwiązało problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.