|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Blaira super,że wyniki ok
![]() Stokrotka ale super, ja dalej czekam. W tym tygodniu robi podejście do naszej sesji bo bidulka ma zaległości w obrabianiu...mam nadzieje,że w nastepnym tygodniu już nam wyślę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam gdzies, ze teraz dziecko moze byc mniej aktywne a ja mam wrazenie, ze u mnie jest zupelnie na odwrot ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robiłam humus, pokręciłam przepis, musiałam jeszcze raz co oczywiście doprowadziło mnie do łez, rano syn pojechał na wycieczkę strusie oglądac z przedszkolem, popłakałam się, bo taki malutki w tym autokarze i sama nie wierze w to ze płącze z tego powodu, ale tak włąsnie jest ![]() więc rybcia zarazaj dobrym humorem
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie taki malutki ten Twoj synus na pewno bedzie przezywal wycieczke ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to rodzina, sesja darmowa więc nie wymagam od niej fotek na szybkości bo wiem,że nas na siłę wcisnęła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ️ przesyłam dobry humor!! ![]() Bidulko, hormony atakują widzę. To słodkie,że się tak synkiem wzruszyłaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira corsa roczna
podoba mi się tylko ze szok będzie z mojej wielkiej kolumbryny się przesiąść do mniejszego ![]() ![]() ale jestem na tak ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Lady ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku będzie lalka metoo i jednorożec![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoją owcę postanowiłam wyprać ręcznie, to samo misie tulisie i te inne pierdółki materiałowe
ale dzisiaj juz sił nie miałam, zajmę się tym w następnym tygWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4600 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Energii nie oddam, wczoraj ręką ani nogą nie ruszyłam cały dzień tak mnie łeb bolał więc dziś nadrabiam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajnie się ostatnimi oplami jeździ - pożyczaliśmy na wakacjach ostatnio corsę i astrę - były pyszniutkie i paliły tyle co kot napłakał
|
|||||
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wspominałam, że dzisiaj jadę na warsztaty z chustowania?
|
#4602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Początkowo może rzeczywiście będziesz się dziwnie czuć, ale za to ulgę odczujesz przy parkowaniu w mniejszych szczelinach. No i pali też zapewne zdecydowanie mniej ![]() Skończyłam ogarniać auto, muszę odsapnąć bo to słońce daje nieźle w kość...zresztą psy też już uciekły z ogrodu. Stokrotka, mój młody też się rozpycha niemiłosiernie a to pupą, a to prawą nogą w moje żebra lub wciska mi rączkę w pachwinę...mają już mało miejsca te nasze dzieciaczki. |
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wspominalas. Daj znac koniecznie jak bylo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie nie rodze. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8306877 6]Myślisz, że wywołam?
Strusie to są dobre ziomki Super Bardzo fajnie się ostatnimi oplami jeździ - pożyczaliśmy na wakacjach ostatnio corsę i astrę - były pyszniutkie i paliły tyle co kot napłakał [/QUOTE]Kupił właśnie wraca corsa benzyna dobre wyposażenie super ze byliście zadowoleni mam właśnie nadzieje ze mało będzie paliła szczególnie jako podwiezidupka na małe trasy bo ten mój diesel to było ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Good news ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak słodko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() roczne autko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi ogólnie rybka czym jadę byle bezpiecznie i nie jakieś rdzewiejące bo się boje / za to mój stary ma takiego hopla ze tylko dwie marki uznaje i kręcił nosem na tego Opla. Podglądaliśmy i rzeczywiście nowka 1,5 roku nic do ukrycia facio nie miał.
Także jak wróci to stawiam ![]() ![]() ![]() picollo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
1,5 od produkcji rok od rejestracji się okazało / żeby nie było ze naciągam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Mirabilka gratuluję zakupu. Kciuki za wizyty kto jeszcze dzisiaj nie miał. Brunetka przykro siedzieć w spa, ale najważniejsze, żeby wszystko było dobrze.
Czytałam tak tyle o ile, bo dzisiaj mam totalny zjazd formy i fizycznej i psychicznej. Takiego chyba nie miałam w całej ciąży także witam w klubie płaczących. Brzuch mi się ciągle stawia czy chodzę czy siedze czy leżę, boli mnie głowa i tak mnie muli od obiadu, że szok. Głowa mnie boli i brzuch aż od kręgosłupa. |
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 2 godziny na mieście, 3 przy desce z żelazkiem, zaraz się zbieramy do gina, ale na bank o 17 nie wejdę, zobaczymy jak kolejka i pewnie podjedziemy do Leroya z 1,5 godziny się pokręcić, żeby nie czekać. Power nadal mnie nie opuszcza
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4613 | ||
|
Zakorzenienie
|
O super! Zazdro 😊 daj znać jak było
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Groszek pochwal się jak tam chustowanie wyszło
![]() Mirabilka super autko zapowiada się pieknie. Ja z sedana przesiadłam się w małego Peugeota 206 i w sumie było świetnie, bo to za czasów studiów jeszcze, więc na każdy parking wjechałam w pierwszej ciąży zmieniliśmy na kombi. Byłam przerażona, bo w dodatku automat. Ale teraz nie zmieniłabym. Chyba że na nowszy model, ale też audi ![]() Wyników jednak nie odebrałam bo już mi się nie chciało tam iść. Odbiorę sobie w poniedziałek autem może jeszcze po te podklady na łóżko pojadę gdzieś.Chciałam Wam napisać, że rano w Gemini kolejka taka, że aż na dworze stałam. Dwóch farmaceutów tylko obsługiwało (godz 9 więc luz), i jak już udało mi się wejść do środka to przede mną jeszcze z 8 osób było i dwie osoby przede mną kobieta powiedziala że ja bez kolejki powinnam iść od razu do kasy. Oczywiście w kolejce sama geriatria, więc tylko usiadłam sobie na krzesło żeby nie stać i czekałam grzecznie na swoją kolej. Ta pani co się odezwała i jeszcze jedna przed nią mnie puściły, to skorzystałam ![]() Hormony powiem Wam mi też mega buzują. Wczoraj zdarzył się na wiosce obok wypadek. Facet zginął na miejscu. Nawet nie wiem kto to, nie wiem jak wygląda, nie znam. A tak zaczęłam ryczeć, bo okazało się że w styczniu urodziło mu się dziecko. Mój mąż aż pytał że czemu aż tak ryczę. Mówię że hormony... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Autko stoi także 🥂🥂🥂 Stresowało mnie to jak zostawałem bez a wszyscy w pracy a ja ani do przedszkola ani nic . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4617 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No może magdalence i Nat ( chociaż ona ma stopy fiony )Na KTG wszystko wporzo. Na Inflanckiej bez zmian. Ta sama gburowata położna I ten sam gburowaty lekarz z brudnymi paznokciami co ponad 2,5 roku temu Serio nie wyobrażam sobie, że gość miałby mnie badać, masakra. Huk że w rękawiczkach, porzygalabym się na fotelu.Po powrocie zrobiłam obiad i przynajmniej te 1.5h poleżałam. Potem odebrałam bąbla, zrobiłam naleśniki i leżę i smarcze. Zgubiła się główna cześć od inhalatora! Ale nie mam siły jej szukać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Lady nawet Ciebie dopadło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczeta
widziałam ze mnie wywolywalyscie z rana - kurczę powiem szczerze ze niby mam tu tyle czasu a w ogóle go nie mam ... cały czas ktoś przychodzi a jak nie obchód to neonatolog to zaraz Polozna - to mała śpi to biorą na badania i tak cały czas ... Teraz wiem już na stówkę ze zostanę do wtorku Ew środy No ale ok - już się z tym pogodziłam - mimo wszystko szybko tu leci czas . Wczoraj ktoś ( przepraszam ze nie pamietam kto ) się pytał jaka była szacowana waga Lenki to w zeszły piątek była 3200 a urodziła się za tydzień - 3340 wiec całkiem ładnie dr wymierzył Skorpio Ty pytałaś o insulinę (?) odstawiłam od razu - ja miałam 28j ... Mała ma wyrywkowo sprawdzany cukier - jeszcze coś tam z krwi No i ten kardiolog przede wszystkim ... Nie wiem co chciałam pisać ... jestem jakos mega rozbita ... chciałabym już być w domu. Tule wszystkie dziewczyny z dołami ❤️- No i Brunetka Ciebie ściskam wyjątkowo mocno a Mirabilka Tobie gratuluje nowej fury Niud - zdrówka dla Ciebie ❤️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4619 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzięki
GROSIA i jak było na warsztatach? ![]() Cytat:
MIRABILKA gratuluję zakupu! Zgrabniutkie te nowe corsy są! Cytat:
o insulinę też ja, świetna pamięć! Apropos kolejek dziś w tesco stanęliśmy w kasie pierwszeństwa, ale było dużo osób przed nami, nikt uprzywilejowany, Pani nas zawołała a Mąż nie zajarzył o co chodzi podziękowałam Pani za dostrzeżenie, tylko trochę zachodu jednak było, żeby wszyscy poodsuwali swoje zakupy robiąc miejsce na taśmie na nasze.... ale co tam, już niedługo nie będzie mi się należało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co na mrówki? Włażą mi do domu przez dziurkę taśmy od rolety zewnętrznej...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Ale mi humor dopisuje
️

robiłam humus, pokręciłam przepis, musiałam jeszcze raz
i sama nie wierze w to ze płącze z tego powodu, ale tak włąsnie jest 
juz nie taki malutki ten Twoj synus
podoba mi się tylko ze szok będzie z mojej wielkiej kolumbryny się przesiąść do mniejszego 

na razie nie rodze.