![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Blaira super,że wyniki ok
![]() Stokrotka ale super, ja dalej czekam. W tym tygodniu robi podejście do naszej sesji bo bidulka ma zaległości w obrabianiu...mam nadzieje,że w nastepnym tygodniu już nam wyślę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam gdzies, ze teraz dziecko moze byc mniej aktywne a ja mam wrazenie, ze u mnie jest zupelnie na odwrot ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rano syn pojechał na wycieczkę strusie oglądac z przedszkolem, popłakałam się, bo taki malutki w tym autokarze ![]() ![]() więc rybcia zarazaj dobrym humorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Bidulko, hormony atakują widzę. To słodkie,że się tak synkiem wzruszyłaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Blaira corsa roczna
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Lady ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Ja swoją owcę postanowiłam wyprać ręcznie, to samo misie tulisie i te inne pierdółki materiałowe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4600 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Energii nie oddam, wczoraj ręką ani nogą nie ruszyłam cały dzień tak mnie łeb bolał więc dziś nadrabiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Czy wspominałam, że dzisiaj jadę na warsztaty z chustowania?
![]()
#4602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Początkowo może rzeczywiście będziesz się dziwnie czuć, ale za to ulgę odczujesz przy parkowaniu w mniejszych szczelinach. No i pali też zapewne zdecydowanie mniej ![]() Skończyłam ogarniać auto, muszę odsapnąć bo to słońce daje nieźle w kość...zresztą psy też już uciekły z ogrodu. Stokrotka, mój młody też się rozpycha niemiłosiernie a to pupą, a to prawą nogą w moje żebra lub wciska mi rączkę w pachwinę...mają już mało miejsca te nasze dzieciaczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Nie wspominalas. Daj znac koniecznie jak bylo
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8306877 6]Myślisz, że wywołam?
![]() Strusie to są dobre ziomki ![]() Super ![]() ![]() Kupił właśnie wraca corsa benzyna dobre wyposażenie ![]() super ze byliście zadowoleni mam właśnie nadzieje ze mało będzie paliła szczególnie jako podwiezidupka na małe trasy bo ten mój diesel to było ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Good news ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak słodko ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Mi ogólnie rybka czym jadę byle bezpiecznie i nie jakieś rdzewiejące bo się boje / za to mój stary ma takiego hopla ze tylko dwie marki uznaje i kręcił nosem na tego Opla. Podglądaliśmy i rzeczywiście nowka 1,5 roku nic do ukrycia facio nie miał.
Także jak wróci to stawiam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
1,5 od produkcji rok od rejestracji się okazało / żeby nie było ze naciągam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Mirabilka gratuluję zakupu. Kciuki za wizyty kto jeszcze dzisiaj nie miał. Brunetka przykro siedzieć w spa, ale najważniejsze, żeby wszystko było dobrze.
Czytałam tak tyle o ile, bo dzisiaj mam totalny zjazd formy i fizycznej i psychicznej. Takiego chyba nie miałam w całej ciąży także witam w klubie płaczących. Brzuch mi się ciągle stawia czy chodzę czy siedze czy leżę, boli mnie głowa i tak mnie muli od obiadu, że szok. Głowa mnie boli i brzuch aż od kręgosłupa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 2 godziny na mieście, 3 przy desce z żelazkiem, zaraz się zbieramy do gina, ale na bank o 17 nie wejdę, zobaczymy jak kolejka i pewnie podjedziemy do Leroya z 1,5 godziny się pokręcić, żeby nie czekać. Power nadal mnie nie opuszcza
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||
Zakorzenienie
|
O super! Zazdro 😊 daj znać jak było
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Groszek pochwal się jak tam chustowanie wyszło
![]() Mirabilka super ![]() ![]() ![]() Wyników jednak nie odebrałam bo już mi się nie chciało tam iść. Odbiorę sobie w poniedziałek autem ![]() Chciałam Wam napisać, że rano w Gemini kolejka taka, że aż na dworze stałam. Dwóch farmaceutów tylko obsługiwało (godz 9 więc luz), i jak już udało mi się wejść do środka to przede mną jeszcze z 8 osób było i dwie osoby przede mną kobieta powiedziala że ja bez kolejki powinnam iść od razu do kasy. Oczywiście w kolejce sama geriatria, więc tylko usiadłam sobie na krzesło żeby nie stać i czekałam grzecznie na swoją kolej. Ta pani co się odezwała i jeszcze jedna przed nią mnie puściły, to skorzystałam ![]() Hormony powiem Wam mi też mega buzują. Wczoraj zdarzył się na wiosce obok wypadek. Facet zginął na miejscu. Nawet nie wiem kto to, nie wiem jak wygląda, nie znam. A tak zaczęłam ryczeć, bo okazało się że w styczniu urodziło mu się dziecko. Mój mąż aż pytał że czemu aż tak ryczę. Mówię że hormony... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Autko stoi także 🥂🥂🥂 Stresowało mnie to jak zostawałem bez a wszyscy w pracy a ja ani do przedszkola ani nic . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4617 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No może magdalence i Nat ( chociaż ona ma stopy fiony ![]() Na KTG wszystko wporzo. Na Inflanckiej bez zmian. Ta sama gburowata położna I ten sam gburowaty lekarz z brudnymi paznokciami co ponad 2,5 roku temu ![]() Po powrocie zrobiłam obiad i przynajmniej te 1.5h poleżałam. Potem odebrałam bąbla, zrobiłam naleśniki i leżę i smarcze. Zgubiła się główna cześć od inhalatora! Ale nie mam siły jej szukać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Lady nawet Ciebie dopadło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczeta
![]() widziałam ze mnie wywolywalyscie z rana - kurczę powiem szczerze ze niby mam tu tyle czasu a w ogóle go nie mam ... cały czas ktoś przychodzi a jak nie obchód to neonatolog to zaraz Polozna - to mała śpi to biorą na badania i tak cały czas ... Teraz wiem już na stówkę ze zostanę do wtorku Ew środy No ale ok - już się z tym pogodziłam - mimo wszystko szybko tu leci czas . Wczoraj ktoś ( przepraszam ze nie pamietam kto ) się pytał jaka była szacowana waga Lenki to w zeszły piątek była 3200 a urodziła się za tydzień - 3340 wiec całkiem ładnie dr wymierzył ![]() Skorpio Ty pytałaś o insulinę (?) odstawiłam od razu - ja miałam 28j ... Mała ma wyrywkowo sprawdzany cukier - jeszcze coś tam z krwi No i ten kardiolog przede wszystkim ... Nie wiem co chciałam pisać ... jestem jakos mega rozbita ... chciałabym już być w domu. Tule wszystkie dziewczyny z dołami ![]() ![]() Niud - zdrówka dla Ciebie ❤️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() GROSIA i jak było na warsztatach? ![]() Cytat:
![]() MIRABILKA gratuluję zakupu! Zgrabniutkie te nowe corsy są! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos kolejek dziś w tesco stanęliśmy w kasie pierwszeństwa, ale było dużo osób przed nami, nikt uprzywilejowany, Pani nas zawołała a Mąż nie zajarzył o co chodzi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co na mrówki? Włażą mi do domu przez dziurkę taśmy od rolety zewnętrznej...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.