|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
A w ogóle to myślę że mam jakiś rodzaj depresji już od dłuższego czasu. Między innymi dlatego tu do Was się wpisałam w zeszłym roku bo przynajmniej ze ślubem Wy mnie rozumiecie. Nie mam super przyjaciółek które zawsze dla mnie mają czas. A tu takie mam wrażenie że jest ktoś kto mi zawsze dobrze podpowie i zmobilizuje. Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- I przy okazji - z rzeczy załatwianych mamy już większość piwa i napoje gazowane. TŻ się postarał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Jadę na panieński
Nie za bardzo lubię takie niewiadome jak ten weekend Ale mam nadzieje ze bedzie fajnie ![]() Ale ten czas leci!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaraj się znaleźć w tym ostatnim tygodniu chwilę na oddech, dla psychicznej higieny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak serio, jestem pewna, ze to chwilowe. i też bym poszła na solarium dla podładowania bateryjek, choć mam za oknem taką ładną pogodę, że chyba wystarczy buzię za okno. Cytat:
![]() baw się doskonale, szalej do białego
|
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj idę na wesele do koleżanki, może podpatrze coś ciekawego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my chcieliśmy w górach wesele ale nie wiedzieliśmy co z babciami.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() Jakie balony kupić dla dzieci aby przywiazac do krzesel? Jakieś postacie czy zwykle? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja w środę będę w Krakowie aaaa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Nadrobie resztę później. Spadam na siłownię i zakupy A później lecę do koleżanki mojej swiadkowej szykować dla niej niespodziankę na wieczór panieński 4 miesiące się nie widzieliśmy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
Pełen relaks oglądamy film z wesela , na którym byliśmy 5 lata temu. Szybko nam go dali nie ma co..
Orientuje się ktoś czy będąc na L 4,mogę gdzieś jechać ? W zasadzie wypisałam urlop , przed tym niż skręciłam nadgarstek . Teraz myślę czy tak można ? 6 tyg L 4 zanudze się w domu. |
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4659 | |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
Hehehe a no masz mnie na insta , ja ogólnie mam kilka z Was na insta. ![]() Kupiliśmy Tżowi garnitur ślubny, muchę, poszetkę
|
|
|
|
|
|
#4660 | |||
|
:)
|
Cytat:
Super miejsce i pyszne jedzenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
postacie jakoś nie bardzo pasują mi do weselaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#4661 |
|
Zadomowienie
|
Pokazałam się dziś rodzinie i Tż w tej trzeciej sukni i patrzył na mnie tak jak na początku związku
wszyscy mówili że szkoda, że jej nie wzięłam. Spodziewałam się innej reakcji typu "nie przesadzasz?". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie suknie miałaś piękne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() żałuję, że nie wykorzystałam tej trzeciej mówię Tż, że za rok zrobimy imprezę z okazji roku w małżeństwie i wtedy założę tę sukienkę ![]() Jeśli na czymś wam zależy to nie odpuszczajcie. Już się tego nie powtórzy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oki dzięki 😃 jutro zapytam . Ogólnie wszyscy mają wolne mamy remont kanalizy i wody. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- 3h film ,bo były na nim przygotowania państwa młodych . Mega szybko to przeleciało ,ale życzenia każdy był na filmie (państwo młodzi sobie tego życzyli) 50 osób było i mieli z poprawin trochę . Takie flaki z olejem ten film ,ale wiem jak wyglądałam w 6 miesiącu ciąży przynajmniej , nie jest źle . |
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cicho...
Wróciłam z wspaniałego wyjazdu - świadkowa i bliskie koleżanki zorganizowały mi super "wieczór" panieński ![]() Chodziłyśmy po górach we wiankach, malownicze miejsca, pogoda cudo Ja miałam wianek z welonem. Wszyscy się do nas uśmiechali, chcieli sobie z nami robić zdjęcia, nawet bili brawo, każdy na szlaku coś zagadywał albo składali mi życzenia. To było takie miłe! Później kolacja w cudownym drewnianym, góralskim domku z widokiem na Tatry i jezioro i kominek <3 Wszystko udekorowane w środku, pompony tiulowe i inne cuda. Były gry, %, prezenty, muzyka i nawet troche tańców. Ale byłyśmy tak zmęczone... prawie 7h wędrówki miałyśmy wcześniej więc o 2 już padłyśmy ![]() Rano śniadanie na tarasie Później kościół, lody, spacer, cudowne widoki, obiad i powrót. Nigdy bym nie przypuszczała że będę miała taki wieczór panieński i to w takim miejscu. Musiałam się pochwalić. Wspaniale spędzony czas, mimo że @ przyszła na czas jak w zegarku ![]() Było dziś sporo tematów weselnych i w zasadzie troche mnie stres dopada czy zdążymy ze wszystkim ale póki co, chyba nie daje po sobie tego poznać
|
|
#4666 | |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
szkoda, że ja w góry mam tak daleko... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow jaki super orginalny i fajnie pomyślany panieński
swiafkowa się postarala odpoczywaj i niczym się nie stresuj, będzie jak w bajce!
|
|
|
#4668 |
|
Żona
|
Hej
Strasznie ciężki weekend mieliśmy. Najpierw wyjazd na nauki wczoraj nauka tańca. Przez miesiąc mamy się nauczyć kroku podstawowego a w okolicach czerwca mamy się odezwać Ja dziś ledwo wstaję do pracy bo cały czas muszę wstawać wcześnie rano bo jak nie praca to zajecia na siłowni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda! fajny oryginalny pomysł no i pogoda chyba też wam dopisała. ogromnie zazdroszczę tego śniadania na tarasie
tymczasem ruszam do weterynarza i do roboty. kurczę wariacki to będzie tydzień i trochę nie mam pomysłu jak go udźwignąć no ale cóż począć. w weekend w każdym razie nie stoczyliśmy dla odmiany żadnej wojny a dziś milion-trzecie podejście do odchudzania - dzień 1. miłego dnia!
|
|
|
#4670 |
|
Żona
|
A i w ogóle miałam napisać że mój zespół rozpoczął działalność na face
Powodzenia w odchudzaniu! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisz na priv jaki to domek ![]() My przez weekend napracowaliśmy się z zaproszeniami, zostało nam 20. Myślę, że większość w maju rozdamy i zostaną pojedyncze sztuki. Pisałam już dziewczynom na msng, że prawie wtopilibyśmy z księdzem wujkiem, który w kalendarzu miał zaznaczoną komunię młodego, a my go w sumie zaprosiliśmy w ostatniej chwili nie myśląc wcześniej o tym byłaby wtopa, gdyby się pojawił, a my wyliczone miejsca w restauracji W tym tygodniu zaczynamy przeprowadzkę i syn mnie pyta "Ale jak my się przeprowadzimy do tego mieszkania, jak tam jeszcze remont jest?"- chciałabym znać odpowiedź!
|
|
|
|
#4672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam piękne panie Mamy gotowe zaproszenia, co prawda nie jest to szczyt moich marzeń, ale nie mam już czasu na ich spełnianie - w konkursie na najbardziej wyluzowaną peemę bankowo stanę na podium. Pod koniec miesiąca powinnam też odebrać sukienkę - dalej nie mam butów, więc będzie problem z pryzmiarka. Muszę też szukać innych obrączek I jak tak zaczęłam sobie o tym wszystkim myśleć to poczułam ten mityczny ścisk w żołądku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się zaproszeniem, no i ja chyba nie wiem jaką masz sukienkę! Mi się w Yes nic nie podobało, widziałam ładne w galerii krakowskiej ale nie pamiętam nazwy tego jubsa-u nas go nie ma.
|
|
|
|
#4674 |
|
Wtajemniczenie
|
I nie jest to nietrawność
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzień dobry w poniedziałek, dzień zaczynam od prania i sprzątania |
|
|
|
|
|
#4676 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witam się po mega intensywnym weekendzie. Całe szczęście większość zaproszeń już rozdana. Zostały same niedobitki Idziemy dziś zamówić obrączki a ja dalej nie wiem czy chce 3mm czy 3.5 i dalej nie wybraliśmy graweru Wczoraj w kościele jak usłyszeliśmy pieśni, które chcemy na ślubie to obojgu nam się łezka w oku zakręciła. TŻ stwierdził, że mega się wzrusza ostatnio na myśl o ślubie i będzie bardzo śmiesznie jak oboje nie wydusimy z siebie słowa ze wzruszenia ale mega jest to miłe, że jednak też to przeżywa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Kinder to już przeprowadzka? Jejku dopiero co kupowaliscie to mieszkanie powodzenia w przeprowadzce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrzucę wizualizację zaproszeń na msg, ale w zasadzie niewiele się zmieniła pierwotna wersja. Musieliśmy zrezygnować z ciemnogranatowych, choć były piękne, bo ciężko na nich będzie wypisać ręcznie nazwiska gości w razie 'w' dzisiaj albo jutro idą do druku, jak TŻ wybierze odpowiednią drukarnię.Sukienki nie pokażę, póki nie będzie gotowa - te zdjecia, które mam nie wyglądają też nie jestem przekonana, że to będzie to, ale trudno już - przebrana nie będę, chociaż tyle dobrze.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4679 |
|
...
|
Cześć
Jadę dzisiaj znowu mierzyć suknie, tym razem tylko 3 "najlepsze". Tym razem też z mamą i trochę się boję, bo bardzo lubi krytykować wszystko, co jest związane ze mną. Trzymajcie kciuki. Jeszcze trochę zaproszeń mi zostało do rozdania, dzisiaj idę na pocztę wysłać kilka. O tytuł najbardziej wyluzowanej też mogę się bić. Ale chociaż ogarnęliśmy nauki w maju (oczywiście na ostatnią chwilę, bo chyba tydzień przed tym, jak mamy przyjść spisać protokół). Problem jest z tą poradnią, bo na razie udało nam się znaleźć na koniec czerwca (to nie za późno?). Tż się ociąga z kupnem garnituru, bo twierdzi, że najpierw mam kupić suknię, żeby pasowała. I nie dociera argument, że przecież nie będę go dopasowywała pod kolor. Poza tym musimy w końcu ogarnąć obrączki, ale nie wiem jak z rozmiarem. Pierścionek w lecie mi się wbija, a zimą kilka razy bym go zgubiła. Do tego w końcu musimy iść na naukę tańca, bo mój TŻ nie tańczy w ogóle i bez tego nie wyjdzie na parkiet. A, i w czwartek idę z tatą na degustację tortów. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4680 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Nie za bardzo lubię takie niewiadome jak ten weekend
Ale mam nadzieje ze bedzie fajnie 

szczęśliwa Panna Młoda 

my chcieliśmy w górach wesele ale nie wiedzieliśmy co z babciami.

Ale poki co aplikacja mowi ze skonczy sie dwa dni przed 

mówię Tż, że za rok zrobimy imprezę z okazji roku w małżeństwie i wtedy założę tę sukienkę 

szkoda, że ja w góry mam tak daleko...
Napisz na priv jaki to domek
byłaby wtopa, gdyby się pojawił, a my wyliczone miejsca w restauracji