PM 2018, cz. XI - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-04-21, 08:19   #4651
damgala
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018, cz. XI

A w ogóle to myślę że mam jakiś rodzaj depresji już od dłuższego czasu. Między innymi dlatego tu do Was się wpisałam w zeszłym roku bo przynajmniej ze ślubem Wy mnie rozumiecie. Nie mam super przyjaciółek które zawsze dla mnie mają czas. A tu takie mam wrażenie że jest ktoś kto mi zawsze dobrze podpowie i zmobilizuje. Dzięki dziewczyny

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

I przy okazji - z rzeczy załatwianych mamy już większość piwa i napoje gazowane. TŻ się postarał

damgala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 08:50   #4652
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Jadę na panieński Nie za bardzo lubię takie niewiadome jak ten weekend Ale mam nadzieje ze bedzie fajnie
Ale ten czas leci!!

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 09:03   #4653
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Jadę na panieński Nie za bardzo lubię takie niewiadome jak ten weekend Ale mam nadzieje ze bedzie fajnie
Ale ten czas leci!!

Mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić

Stary 2018-04-21, 09:12   #4654
pani_smith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Za tydzień o tej porze będę się kręcić w łóżku - ostatnia noc przed ślubem
aaaaaaa kolejny ślub tuż tuż...
postaraj się znaleźć w tym ostatnim tygodniu chwilę na oddech, dla psychicznej higieny
Cytat:
Napisane przez damgala Pokaż wiadomość
My mamy dla części gości nocleg. Nie zamawialismy żadnego busa czy autokaru. Goście z kościoła maja 8 km i raczej dadzą radę sami samochodami.
nasi goście nocują u siebie w domach po imprezie. ponieważ taksówka kosztuje ich ze 30 zł, to większość naszych gości będzie bez samochodów już w kościele, głupio mi w tej sytuacji zostawić ich pod kościołem z tekstem "do zobaczenia na sali" - jakaś opcja będzie musiała być przewidziana (pewnie zorganizujemy kilka taksówek lub ze dwa-trzy busiki, bo oczywiście ten kłopot nie dotyczy wszystkich)

Cytat:
Napisane przez damgala Pokaż wiadomość
A w ogóle to myślę że mam jakiś rodzaj depresji już od dłuższego czasu. Między innymi dlatego tu do Was się wpisałam w zeszłym roku bo przynajmniej ze ślubem Wy mnie rozumiecie. Nie mam super przyjaciółek które zawsze dla mnie mają czas. A tu takie mam wrażenie że jest ktoś kto mi zawsze dobrze podpowie i zmobilizuje. Dzięki dziewczyny
nie daj się temu, to pewnie po prostu przesilenie i znużenie tematem. póki nie masz kryzysu sukienkowego - luz
a tak serio, jestem pewna, ze to chwilowe.
i też bym poszła na solarium dla podładowania bateryjek, choć mam za oknem taką ładną pogodę, że chyba wystarczy buzię za okno.
Cytat:
Ale ten czas leci!!

baw się doskonale, szalej do białego

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 10:29   #4655
sovianka
Rozeznanie

Dzisiaj idę na wesele do koleżanki, może podpatrze coś ciekawego

sovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 11:11   #4656
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Też dobra firma zalewam tak 1,5 łyżeczki. Najlepiej nie wrzątkiem tylko taką już parującą wodą Przepis to zioła ojca Klimuszki na płodność i trzeba kupić zielsko i samemu umieszac. Pic trzeba chyba 2x dziennie. Na necie są przepisy Aaaaaa nie mogę się doczekać sezon w pełni!

Transport dla gości to też niezła kasa. Cieszę się że brałam noclegi. Każdy siedział w opór bo nie musieli się spieszyć na kimanie w domu. Nawet starzyki długo siedzieli
Ja teeeez my chcieliśmy w górach wesele ale nie wiedzieliśmy co z babciami.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez sunshine_25 Pokaż wiadomość
Zapodajcie przepisy na jakies latwe drinki
Chce postawic na stole akoholowym jakies przepisy .
Narazie z latwych (i z tych alkoholi co bede miec) to mam Cuba Libre, Blue Lagoon, Szarlotke i One Way Ticket (maritini+sok+ jager ) . Mysle nad przepisem na Long Island Tea ale szczerze watpie ze ktokolwiek to zrobi bo za duzo nalewania roznych rzeczy

I tak wydaje mi sie ze goscie nie beda drinkow robic tylko jak juz cos to wezma whisky/rum z cola albo shota z tequili ale jakies przepisy by sie przydaly.
Też chcieliśmy kartę drinków ale wtedy soki też trzeba postawić specjalne czy syropy

Jakie balony kupić dla dzieci aby przywiazac do krzesel? Jakieś postacie czy zwykle?

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez EwkaP Pokaż wiadomość
Moja teściowa wystąpi z chórem na naszym ślubie . Fajna sprawa ,ale teraz myślę przeciągnie się to ? Bo niezbyt wiem w którym momencie to będzie . Uprzedzić parę za nami ? Mam z nimi kontakt , 15 minut różnicy jest . Goście zdarzą wyjść ? U nas wychodzi się głównym wejściem. Jak u Was ceremonia będzie wyglądać , tata będzie Was prowadził , ksiądz , TŻ ?

Któraś z Was bawi się w druhny ? Byłam teraz na ślubie trzy druhny były ubrane identycznie i mega się to przeciągnęło ,chyba najdłuższy ślub na jakim byłam ,aż 3 h trwał .

I mamy bombę w dniu naszego ślubu maraton biegów jest , TŻ musiał dostać pozwolenie od prezydenta miasta na to ,abyśmy mogli przejechać. Najgorsze to , że z kościoła jedziemy okrężną trasą ,albo w towarzystwie spoconych biegaczy...
My z tz wchodzimy do kościoła. Siostra kościelna normalnie będzie śpiewać A poprosiłam kuzynke kumpeli aby nam raz czy dwa zaśpiewała w kościele bo jak śpiewała u niej to miałam mega wzrusz

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Dziś jest zakręcony dzień, ale pozytywny
Fryzura, majkijaż i suknia Wszystko "wypróbowane"i zaraz wrzucam zdjecia na fb.

Dziś jak mnie malowali i czesali to myślałam o tym co będę w tej chwili czuć w dniu ślubu... oj będą stresy
Ale zaopatrzyłam się dziś w Persen forte
Piękna poziomka ja w środę będę w Krakowie aaaa

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Paratrophy Pokaż wiadomość
Jestem po próbnym makijażu! Jeju, ta wspaniała kobieta zrobiła coś pięknego o makijażystkę jestem spokojna. ale się cieszę
Wczoraj się właśnie kaplam że mam Cię na insta

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Nadrobie resztę później. Spadam na siłownię i zakupy A później lecę do koleżanki mojej swiadkowej szykować dla niej niespodziankę na wieczór panieński 4 miesiące się nie widzieliśmy

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 15:23   #4657
EwkaP
Raczkowanie

Pełen relaks oglądamy film z wesela , na którym byliśmy 5 lata temu. Szybko nam go dali nie ma co..

Orientuje się ktoś czy będąc na L 4,mogę gdzieś jechać ?
W zasadzie wypisałam urlop , przed tym niż skręciłam nadgarstek . Teraz myślę czy tak można ?

6 tyg L 4 zanudze się w domu.
EwkaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 15:34   #4658
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Pełen relaks oglądamy film z wesela , na którym byliśmy 5 lata temu. Szybko nam go dali nie ma co..

Orientuje się ktoś czy będąc na L 4,mogę gdzieś jechać ?
W zasadzie wypisałam urlop , przed tym niż skręciłam nadgarstek . Teraz myślę czy tak można ?

6 tyg L 4 zanudze się w domu.
Zapytaj szefostwa czy mogą Ci przenieść urlop bo na l4 to pewnie, że nie można. Dużo osób tak robi a chyba nie zdają sobie sprawy z kar za takie coś. I też nie ma czegoś takiego jak l4 "wychodne". Są dwa oznaczenia tj. możesz łazić po domu a drugie to masz tylko leżeć i nie łazić po domu. Można wyjść do lekarza, do apteki albo na rehabilitację.

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 19:01   #4659
Paratrophy
TrustMe, I'mApsychologist

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Ja teeeez my chcieliśmy w górach wesele ale nie wiedzieliśmy co z babciami.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Też chcieliśmy kartę drinków ale wtedy soki też trzeba postawić specjalne czy syropy

Jakie balony kupić dla dzieci aby przywiazac do krzesel? Jakieś postacie czy zwykle?

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

My z tz wchodzimy do kościoła. Siostra kościelna normalnie będzie śpiewać A poprosiłam kuzynke kumpeli aby nam raz czy dwa zaśpiewała w kościele bo jak śpiewała u niej to miałam mega wzrusz

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Piękna poziomka ja w środę będę w Krakowie aaaa

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Wczoraj się właśnie kaplam że mam Cię na insta

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Nadrobie resztę później. Spadam na siłownię i zakupy A później lecę do koleżanki mojej swiadkowej szykować dla niej niespodziankę na wieczór panieński 4 miesiące się nie widzieliśmy

Hehehe a no masz mnie na insta , ja ogólnie mam kilka z Was na insta.

Kupiliśmy Tżowi garnitur ślubny, muchę, poszetkę została nam koszula i spinki oraz ewentualnie buty. Kolejna rzecz z listy załatwiona.

Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu.

Paratrophy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 19:43   #4660
girlandzia
:)

Cytat:
Mnie w sumie aż tak bardzo nie przeraza okres na slub bo pewnie z emocji zapomnialabym ze go mam Ale poki co aplikacja mowi ze skonczy sie dwa dni przed

Dziewczyny macie jakies sprawdzone miejsce noclegowe w Kazimierzu nad Wisłą albo Sandomierzu?

Mam teraz 4 dni wolnego
Dzis probna fryzura, makijaz i przymiarka. Uff troche sie stresuje

A jutro panieński

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Brawo za motywacje

W Kazimierzu polecam http://rezydencjaeger.pl

Super miejsce i pyszne jedzenie

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Któraś z Was bawi się w druhny ? Byłam teraz na ślubie trzy druhny były ubrane identycznie i mega się to przeciągnęło ,chyba najdłuższy ślub na jakim byłam ,aż 3 h trwał .
Co tam się działo,że trwał 3h?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość

[/URL]
Zwykłe postacie jakoś nie bardzo pasują mi do wesela

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 22:36   #4661
adie94
Zadomowienie

Pokazałam się dziś rodzinie i Tż w tej trzeciej sukni i patrzył na mnie tak jak na początku związku wszyscy mówili że szkoda, że jej nie wzięłam. Spodziewałam się innej reakcji typu "nie przesadzasz?".

A.

Stary 2018-04-21, 22:38   #4662
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Pokazałam się dziś rodzinie i Tż w tej trzeciej sukni i patrzył na mnie tak jak na początku związku wszyscy mówili że szkoda, że jej nie wzięłam. Spodziewałam się innej reakcji typu "nie przesadzasz?".

Wszystkie suknie miałaś piękne

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-21, 22:44   #4663
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość

Wszystkie suknie miałaś piękne

Dziękuję żałuję, że nie wykorzystałam tej trzeciej mówię Tż, że za rok zrobimy imprezę z okazji roku w małżeństwie i wtedy założę tę sukienkę

Jeśli na czymś wam zależy to nie odpuszczajcie. Już się tego nie powtórzy

A.

Stary 2018-04-22, 09:23   #4664
EwkaP
Raczkowanie

Cytat:
Zapytaj szefostwa czy mogą Ci przenieść urlop bo na l4 to pewnie, że nie można. Dużo osób tak robi a chyba nie zdają sobie sprawy z kar za takie coś. I też nie ma czegoś takiego jak l4 "wychodne". Są dwa oznaczenia tj. możesz łazić po domu a drugie to masz tylko leżeć i nie łazić po domu. Można wyjść do lekarza, do apteki albo na rehabilitację.

Oki dzięki 😃 jutro zapytam . Ogólnie wszyscy mają wolne mamy remont kanalizy i wody.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

3h film ,bo były na nim przygotowania państwa młodych . Mega szybko to przeleciało ,ale życzenia każdy był na filmie (państwo młodzi sobie tego życzyli) 50 osób było i mieli z poprawin trochę . Takie flaki z olejem ten film ,ale wiem jak wyglądałam w 6 miesiącu ciąży przynajmniej , nie jest źle .
EwkaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-22, 22:04   #4665
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Ale cicho...

Wróciłam z wspaniałego wyjazdu - świadkowa i bliskie koleżanki zorganizowały mi super "wieczór" panieński
Chodziłyśmy po górach we wiankach, malownicze miejsca, pogoda cudo
Ja miałam wianek z welonem. Wszyscy się do nas uśmiechali, chcieli sobie z nami robić zdjęcia, nawet bili brawo, każdy na szlaku coś zagadywał albo składali mi życzenia. To było takie miłe!

Później kolacja w cudownym drewnianym, góralskim domku z widokiem na Tatry i jezioro i kominek <3 Wszystko udekorowane w środku, pompony tiulowe i inne cuda.
Były gry, %, prezenty, muzyka i nawet troche tańców. Ale byłyśmy tak zmęczone... prawie 7h wędrówki miałyśmy wcześniej więc o 2 już padłyśmy

Rano śniadanie na tarasie
Później kościół, lody, spacer, cudowne widoki, obiad i powrót.

Nigdy bym nie przypuszczała że będę miała taki wieczór panieński i to w takim miejscu. Musiałam się pochwalić.
Wspaniale spędzony czas, mimo że @ przyszła na czas jak w zegarku
Było dziś sporo tematów weselnych i w zasadzie troche mnie stres dopada czy zdążymy ze wszystkim ale póki co, chyba nie daje po sobie tego poznać

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-22, 22:59   #4666
Paratrophy
TrustMe, I'mApsychologist

Cytat:
Ale cicho...

Wróciłam z wspaniałego wyjazdu - świadkowa i bliskie koleżanki zorganizowały mi super "wieczór" panieński
Ja miałam wianek z welonem. Wszyscy się do nas uśmiechali, chcieli sobie z nami robić zdjęcia, nawet bili brawo, każdy na szlaku coś zagadywał albo składali mi życzenia. To było takie miłe!

Później kolacja w cudownym drewnianym, góralskim domku z widokiem na Tatry i jezioro i kominek <3 Wszystko udekorowane w środku, pompony tiulowe i inne cuda.
Były gry, %, prezenty, muzyka i nawet troche tańców. Ale byłyśmy tak zmęczone... prawie 7h wędrówki miałyśmy wcześniej więc o 2 już padłyśmy

Nigdy bym nie przypuszczała że będę miała taki wieczór panieński i to w takim miejscu. Musiałam się pochwalić.
Było dziś sporo tematów weselnych i w zasadzie troche mnie stres dopada czy zdążymy ze wszystkim ale póki co, chyba nie daje po sobie tego poznać
Ale super wyjazd. Brzmi jak wieczór panieński marzeń. szkoda, że ja w góry mam tak daleko...

Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu.

Paratrophy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 06:34   #4667
broadwaydream
Wtajemniczenie

Wow jaki super orginalny i fajnie pomyślany panieński swiafkowa się postarala odpoczywaj i niczym się nie stresuj, będzie jak w bajce!
Stary 2018-04-23, 07:20   #4668
MrsSeductive
Żona

Hej

Strasznie ciężki weekend mieliśmy. Najpierw wyjazd na nauki wczoraj nauka tańca.

Przez miesiąc mamy się nauczyć kroku podstawowego a w okolicach czerwca mamy się odezwać

Ja dziś ledwo wstaję do pracy bo cały czas muszę wstawać wcześnie rano bo jak nie praca to zajecia na siłowni

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 07:26   #4669
pani_smith
Zakorzenienie

to prawda! fajny oryginalny pomysł no i pogoda chyba też wam dopisała. ogromnie zazdroszczę tego śniadania na tarasie ��

tymczasem ruszam do weterynarza i do roboty.
kurczę wariacki to będzie tydzień i trochę nie mam pomysłu jak go udźwignąć no ale cóż począć. w weekend w każdym razie nie stoczyliśmy dla odmiany żadnej wojny
a dziś milion-trzecie podejście do odchudzania - dzień 1.

miłego dnia!

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 07:37   #4670
MrsSeductive
Żona

A i w ogóle miałam napisać że mój zespół rozpoczął działalność na face

Powodzenia w odchudzaniu!

Stary 2018-04-23, 08:20   #4671
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:

.
Ślub 3h, bo były druhny? Miały tam jakieś występy?
Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Jeśli masz już suknie, to odradzałabym solarium - suknie dopasowuje się też do cery. W ogóle jak macie tak mało czasu do ślubu, to żadnych radykalnych zmian nie róbcie - człowiek też musi mieć trochę czasu, żeby się do własnego wyglądu przyzwyczaić. Damgala, spokojnie. 6 tygodni to jest kupa czasu. Ja wiem, że to zleci, ale nie ma się co na zapas stresować. Ten czas ucieka tak szybko, że ja osobiście trochę żałuję, że już po i koniec przygotowań. Nie mam poczucia, że "mogliśmy coś zrobić lepiej", ale zawsze przez ten rok coś się robiło, a teraz trzeba sobie obrać inny cel

Ja marzę o tym stanie, o którym Adie ostatnio pisała- relax weekendowy... Nie mieć nic z tyłu głowy
Cytat:
Ale cicho...

Wow, ekstra niespodzianka Napisz na priv jaki to domek

My przez weekend napracowaliśmy się z zaproszeniami, zostało nam 20. Myślę, że większość w maju rozdamy i zostaną pojedyncze sztuki.

Pisałam już dziewczynom na msng, że prawie wtopilibyśmy z księdzem wujkiem, który w kalendarzu miał zaznaczoną komunię młodego, a my go w sumie zaprosiliśmy w ostatniej chwili nie myśląc wcześniej o tym byłaby wtopa, gdyby się pojawił, a my wyliczone miejsca w restauracji

W tym tygodniu zaczynamy przeprowadzkę i syn mnie pyta "Ale jak my się przeprowadzimy do tego mieszkania, jak tam jeszcze remont jest?"- chciałabym znać odpowiedź!
Stary 2018-04-23, 08:31   #4672
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Ślub 3h, bo były druhny? Miały tam jakieś występy?

Ja marzę o tym stanie, o którym Adie ostatnio pisała- relax weekendowy... Nie mieć nic z tyłu głowy

Wow, ekstra niespodzianka Napisz na priv jaki to domek

My przez weekend napracowaliśmy się z zaproszeniami, zostało nam 20. Myślę, że większość w maju rozdamy i zostaną pojedyncze sztuki.

Pisałam już dziewczynom na msng, że prawie wtopilibyśmy z księdzem wujkiem, który w kalendarzu miał zaznaczoną komunię młodego, a my go w sumie zaprosiliśmy w ostatniej chwili nie myśląc wcześniej o tym byłaby wtopa, gdyby się pojawił, a my wyliczone miejsca w restauracji

W tym tygodniu zaczynamy przeprowadzkę i syn mnie pyta "Ale jak my się przeprowadzimy do tego mieszkania, jak tam jeszcze remont jest?"- chciałabym znać odpowiedź!
Kinder, nie szukaj na siłę problemów - już Ci mówiłam, ognisko na środku kuchni, kiełba w rękę i przeżyjecie

Witam piękne panie
Mamy gotowe zaproszenia, co prawda nie jest to szczyt moich marzeń, ale nie mam już czasu na ich spełnianie - w konkursie na najbardziej wyluzowaną peemę bankowo stanę na podium. Pod koniec miesiąca powinnam też odebrać sukienkę - dalej nie mam butów, więc będzie problem z pryzmiarka. Muszę też szukać innych obrączek jest coś fajnego w Yes? Bo tylko tam nas nie było.
I jak tak zaczęłam sobie o tym wszystkim myśleć to poczułam ten mityczny ścisk w żołądku

patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 08:35   #4673
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
Kinder, nie szukaj na siłę problemów - już Ci mówiłam, ognisko na środku kuchni, kiełba w rękę i przeżyjecie

Witam piękne panie
Mamy gotowe zaproszenia, co prawda nie jest to szczyt moich marzeń, ale nie mam już czasu na ich spełnianie - w konkursie na najbardziej wyluzowaną peemę bankowo stanę na podium. Pod koniec miesiąca powinnam też odebrać sukienkę - dalej nie mam butów, więc będzie problem z pryzmiarka. Muszę też szukać innych obrączek jest coś fajnego w Yes? Bo tylko tam nas nie było.
I jak tak zaczęłam sobie o tym wszystkim myśleć to poczułam ten mityczny ścisk w żołądku

Jak Cię na parapetówkę na tą kiełbasę zaproszę to Ci nie będzie do śmiechu

Pochwal się zaproszeniem, no i ja chyba nie wiem jaką masz sukienkę!

Mi się w Yes nic nie podobało, widziałam ładne w galerii krakowskiej ale nie pamiętam nazwy tego jubsa-u nas go nie ma.
Stary 2018-04-23, 08:35   #4674
patisonowa
Wtajemniczenie

I nie jest to nietrawność

Stary 2018-04-23, 08:36   #4675
babysbreath
Raczkowanie

Cytat:
Ale cicho...

Mój wymarzony panieński... Ale u mnie z wszystkimi bliskimi dziewczynami łażenie po górach by niestety nie przeszło

Dzień dobry w poniedziałek, dzień zaczynam od prania i sprzątania
babysbreath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 08:40   #4676
nikkus
Zadomowienie

Cytat:
Ale cicho...

Panieński marzeń
Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Hej

Strasznie ciężki weekend mieliśmy. Najpierw wyjazd na nauki wczoraj nauka tańca.

Przez miesiąc mamy się nauczyć kroku podstawowego a w okolicach czerwca mamy się odezwać

Ja dziś ledwo wstaję do pracy bo cały czas muszę wstawać wcześnie rano bo jak nie praca to zajecia na siłowni

My jutro mamy pierwszą lekcję. Trochę się stresuje

Witam się po mega intensywnym weekendzie. Całe szczęście większość zaproszeń już rozdana. Zostały same niedobitki

Idziemy dziś zamówić obrączki a ja dalej nie wiem czy chce 3mm czy 3.5 i dalej nie wybraliśmy graweru

Wczoraj w kościele jak usłyszeliśmy pieśni, które chcemy na ślubie to obojgu nam się łezka w oku zakręciła. TŻ stwierdził, że mega się wzrusza ostatnio na myśl o ślubie i będzie bardzo śmiesznie jak oboje nie wydusimy z siebie słowa ze wzruszenia ale mega jest to miłe, że jednak też to przeżywa

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Kinder to już przeprowadzka? Jejku dopiero co kupowaliscie to mieszkanie powodzenia w przeprowadzce

nikkus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 08:41   #4677
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Jak Cię na parapetówkę na tą kiełbasę zaproszę to Ci nie będzie do śmiechu

Pochwal się zaproszeniem, no i ja chyba nie wiem jaką masz sukienkę!

Mi się w Yes nic nie podobało, widziałam ładne w galerii krakowskiej ale nie pamiętam nazwy tego jubsa-u nas go nie ma.
Kochana, na parapetówkę to ja nawet kaszanę przyniosę i do tego dwa stołki wędkarskie

Wrzucę wizualizację zaproszeń na msg, ale w zasadzie niewiele się zmieniła pierwotna wersja. Musieliśmy zrezygnować z ciemnogranatowych, choć były piękne, bo ciężko na nich będzie wypisać ręcznie nazwiska gości w razie 'w' dzisiaj albo jutro idą do druku, jak TŻ wybierze odpowiednią drukarnię.
Sukienki nie pokażę, póki nie będzie gotowa - te zdjecia, które mam nie wyglądają też nie jestem przekonana, że to będzie to, ale trudno już - przebrana nie będę, chociaż tyle dobrze.

Stary 2018-04-23, 09:27   #4678
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikkus Pokaż wiadomość

Kinder to już przeprowadzka? Jejku dopiero co kupowaliscie to mieszkanie powodzenia w przeprowadzce

To prawda, pamiętam moją rozmowę z Tż czy damy radę kupić mieszkanie i robić wesele i po powrocie z wakacji zaczęłam przeglądać
Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
Kochana, na parapetówkę to ja nawet kaszanę przyniosę i do tego dwa stołki wędkarskie

Wrzucę wizualizację zaproszeń na msg, ale w zasadzie niewiele się zmieniła pierwotna wersja. Musieliśmy zrezygnować z ciemnogranatowych, choć były piękne, bo ciężko na nich będzie wypisać ręcznie nazwiska gości w razie 'w' dzisiaj albo jutro idą do druku, jak TŻ wybierze odpowiednią drukarnię.
Sukienki nie pokażę, póki nie będzie gotowa - te zdjecia, które mam nie wyglądają też nie jestem przekonana, że to będzie to, ale trudno już - przebrana nie będę, chociaż tyle dobrze.

Fakt, ciężko wypisać potem takie ciemne.
Stary 2018-04-23, 09:37   #4679
cichazabka
...

Cześć
Jadę dzisiaj znowu mierzyć suknie, tym razem tylko 3 "najlepsze". Tym razem też z mamą i trochę się boję, bo bardzo lubi krytykować wszystko, co jest związane ze mną. Trzymajcie kciuki.

Jeszcze trochę zaproszeń mi zostało do rozdania, dzisiaj idę na pocztę wysłać kilka.

O tytuł najbardziej wyluzowanej też mogę się bić. Ale chociaż ogarnęliśmy nauki w maju (oczywiście na ostatnią chwilę, bo chyba tydzień przed tym, jak mamy przyjść spisać protokół). Problem jest z tą poradnią, bo na razie udało nam się znaleźć na koniec czerwca (to nie za późno?).
Tż się ociąga z kupnem garnituru, bo twierdzi, że najpierw mam kupić suknię, żeby pasowała. I nie dociera argument, że przecież nie będę go dopasowywała pod kolor.
Poza tym musimy w końcu ogarnąć obrączki, ale nie wiem jak z rozmiarem. Pierścionek w lecie mi się wbija, a zimą kilka razy bym go zgubiła.
Do tego w końcu musimy iść na naukę tańca, bo mój TŻ nie tańczy w ogóle i bez tego nie wyjdzie na parkiet.
A, i w czwartek idę z tatą na degustację tortów.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 09:51   #4680
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez nikkus Pokaż wiadomość
Panieński marzeń My jutro mamy pierwszą lekcję. Trochę się stresuje

Ja nie umiem tańczyć z Tżtem

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości