|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnąca wymiana - zapraszam!
Niestety wśród Twoich zapachów nie znalazłam nic dla siebie, dzięki !
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
Początek ma taki wytrawny , jak bursztynowa nalewka a potem słodko, słodko sie robi i nawet jakąś wanilie wyczuwam. Ogólnie, przemiły otulacz. Po ostatnimi czasy przetestowaniu ponownie obu l'occitanów coraz mniejszą mam ochotę na rozstawanie sie z nimi .
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jakos nam cienko ida negocjacje...)w kazdym razie bylabym wstepnie zainteresowana tym zapachem oraz Coconem YR. Z zapachow moge zaoferowac: polowa z 30 ml rozowe Gucci 30 ml limitowanki Chinska Orchidea Opium YSL oraz to, co w nowym watku (nie wszytko rzecz jasna oddam )pzdr
|
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
No , faktycznie cięzko nam te wymiany szły.. Ale pewnie za dobrze wiemy czego chcemy i stąd te opory.
tak jak teraz, perfumy chciałabym tylko za perfumy oddać a Gucci nie za bardzo lubię. Tej wersji Opium nie znam , ciekawe jak sie ma do klasycznej, której niestety też nie lubię . A chyba to mało prawdopodobne aby limitowanka była całkowicie pozbawiona opiumowego stylu.
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Damskie jest to XS Black.
|
|
#698 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
envy gucci - dokładka !
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Emporio Armani City Glam 30 ml dwa razy uzyte
Avene - Diacneal Coś u mnie? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za Gap Scent Dream ok.25/30 ml ??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244265 pozdrawiam
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
DAISSY - witaj, niestety z Twoich zapachów nic mnie nie uwiodło, a za sam Diacneal też nic nie znalazłam..
mprawda - niestety nic nie znalazłam w kramiku, może masz jeszcze jakis zapach w podobnej ilości ?
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Avene woda termalna, w razie czego kilka rzeczy na pewno jeszcze bym znalazła.
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#707 |
|
BAN stały
|
Witaj , czy skusisz się na coś w moim wątku w zamian za tesori d'oriente / moze byc całośc lub odlewka dla zapoznania się z zapachem /
|
|
|
|
|
#708 |
|
Konto usunięte
|
witaj ragutko. byłaś u mnie zainteresowana Carmexem w słoiczku. już go nie mam, ale poza wątkiem został mi jeden w tubce, nieużywany. jesteś nadal zainteresowana? nie wiem jak to się stało, ale wcześniej nie zauważyłam u Ciebie tego błyszczyka:
YR Deligloss Rouge Framboise - kolor i zapach malinowy - tubka czy on jest nowy i nieużywany? |
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Umbra - własnie przekopałam swoje zakamarki w poszukiwaniu tego malinowego YR i jak narazie (?) go nie ma nigdzie, a był najwyżej pomazany na ręku bo pamietam że sprawdzałam zapach.
No przykro mi, będe go szukac jeszcze bo na Carmex jestem zawsze chetna. A gdyby poszukiwania sie nie powiodły to mam jeszcze nowiutki sweet jelly rimmel w kolorze sorbet 140 , nieco jaśniejszy rózowy.
|
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
Rimmel też mi odpowiada.
był testowany?
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Nie testowałam go , tubka wprawdzie nie była zaklejona ale przed sekundą otworzyłam ja po raz pierwszy, aplikator jest czyściutki, odrobina blyszczyku tylko przy "otworku".
Chetnie go wymienię bo ja takich błyszczyków nie używam. jak masz ochote na wymiane to czekam na PW
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#715 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo przepraszam za przeoczenie Twojego pytania.
Nie bardzo widze coś u Ciebie za resztę tego tesori, mało ma kosmetykowych potrzeb, jedynie zapachów poszukuję. Ale jak tylko znajde jakąś fiolkę chetnie zrobie Ci próbkę. Chyba że cos Ci jeszcze wpadnie w oko za tę mgiełke Biotherm lub Ultraviolet, ale musiałabym go sobie gdzieś pzypomnieć, bo bardzo mgliście go pamiętam. pozdrawiam
|
|
#717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Biotherm niestety już nieaktualny , a i ultraviolet rozchodzi mi się w odlewkach jak woda. resztkę chyba sobie zostawię. Nic innego Cię nie skusi? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale jakbys mogla jutro zabrac ze soba Tesori to dolacze je do mojej przesylki do Idiaminki Pasi?
|
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
O, przyszła Pani !
A to jak Ty masz mgiełke to i ja jakbym ją miała już trochę ... A z tesori postaram sie próbke zrobić bo całości raczej nie wymienię, taka ze mnie kosmetykowa ascetka sie zrobiła.. Ni ma mnie czym skusić..
|
|
#720 |
|
BAN stały
|
Zaocznie dziękuję za próbkę tesori, nie wydajcie za dużo kasy w tych złotych tarasach. ja tam nie jezdżę bo dostaje ciężkiej choroby nerwowej po wizytach w perfumeriach i zazwyczaj mąż mi ogranicza debet mówiąc że to dla mojego dobra / jakoś tak na większe zakupy zabieram jego kartę no niewiem czemu ....... /
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

.

)