Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-21, 21:05   #631
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
Puchatek M. Ja dzwoniłam do Muszkietera i przejazd z kościoła na sale (ok 4 km) Pan wycenił na 350 zł w pksie powiedzieli mi 200 zł i jeszcze dzwoniłam do jednej prywatnej firmy i tam też 200 zł powiedzieli, także dla mnie muszkieter najdroższy chyba jest
Dziewczyny i tak macie dobrze. Ja płacę za przejazd gości z Kościoła na sale --> ok. 1 km--> 400 zł i nie było mowy o żadnej wycenie. To stawka autokaru na terenie mojego miasta i basta. Z tego co się jeszcze orientowaliśmy byli tacy cwaniacy co telefonicznie nie chcieli nam podać ile wyniesie nas przejazd, bo oni nie wiedzą ile będzie paliwo kosztowało w sierpniu . Reszta zerwała się z choinki i żądała 700 zł + Vat. W PKS powiadomiono nas, że takowych usług nie wykonują .
Stary 2008-07-21, 21:38   #632
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
lilusto:butki genialne też bym takie chciała
Fajnie że butki się podobają, bo do tej pory zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam kupując je.

Kobietki, czy któraś z Was bierze ślub w kieleckim Wojciechu? A może któraś była tam na ślubie? Ja w ostatnią sobotę weszłam na chwilę na czyjś ślub i miałam wrażenie że księża prowadzący pomylili ślub z pogrzebem!!! BArdziej smętnej mszy ślubnej w życiu nie widziałam!

I wracając do tematu fryzurki... Ja mam długie (proste), gęste i grube włosy, które dość ciężko się układają. Już kilka razy byłam w różnych salonach fryzjerskich z zapytaniem czy mogą mi zrobić fale (nie loki). I niestety zawsze słyszałam odmowę! Panie kręciły nosami, że podobno się nie da?!! Jeden pan powiedział że nie ma tyle wałków...??? Nie mam pojęcia o co chodzi??? Gdzie są DOBRZY fryzjerzy???
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 01:29   #633
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
lilusto:butki genialne też bym takie chciała

gazelcia: gośćmi nie należy się przejmować. jeśli ktoś odmówi to jego sprawa a wy spędzicie i tak super czas z tymi najważniejszymi. wiem że każdy kto dostal zaprosznie jest wam bliski i cos dla was znaczy ale czasami są rózne losowe wypadki i tak to się staje że ze 150 zostaje 100. więc głowa do góry bo zabawa i tak będzie pierwsza klasa
może po prostu teraz zaproście kogoś kto nie łapał sie na liste z powodu kosztów i teraz bez żadnych dylematów mozecie ich zaprosić

musze powiedziec ze madziadominik bardzo dobrze to ujela
u nas gosci prosilismy "na maxa"poniewaz wiedzielismy z gory ile nie przyjdzie,
wiec na 140 (a nawet i chyba wiecejzaproszonych jak bedzie 85 to wszystko.ja tym sie wogole nie martwie bo osoby na ktorych w szczegolnosci mi zalezy beda!
zreszta nie kazdy moze przyjsc z takich lub innych powodow ale nie jest to powod do zmartwien bedzie tyle ile ma byc

co do opalania to jestem troche zniechecona,bo po naturalnym opalaniu postanowilam utrwalic opalenizne i poszlam na solarium(8min!)teraz jestem na etapie zdzierania ostatniej brazowej skorki,wiec zaczynam od nowa!

autokar mamy z Muszkietera ale osob do przetransportowania niewiele,szkoda ze Kalex wczesniej nie powiedziala o pomysle z taksowkami
a mozna wiedziec ile to dokladnie wychodzi za przewiezienie 10os?rozumiem ze osob wchodzi 4 do jednej?
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 07:28   #634
moonikkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
a mozna wiedziec ile to dokladnie wychodzi za przewiezienie 10os?rozumiem ze osob wchodzi 4 do jednej?
mozna zamówic dwie duże taksówki, do których mieści się zazwyczaj 6 osób i kierowca jako 7 (nie wiem moze jeszcze wieksze taksówki sa), ja jechałam kiedys wlasnie w 6 osób i płaci sie oczywiscie identycznie jak za ta 4 osobową. nie wiem jaka trase bys chciała ale to jest tak ze 6 zł za tzw trzasniecie drzwiami i 3 zł z km, a w taryfie nocnej 4,5zł/km, a obrazowo ja za taksówke z Rynku na Warszawska na jeta place 12 zł w taryfie nocnej

liliusto sliczne buciki

fenomenka sukienka super taka bardzo elegancka i dziewczeca na tym zdjeciu
Stary 2008-07-22, 08:30   #635
Puchatek M.
Rozeznanie

Fenomenka śliczna sukieneczka
Stary 2008-07-22, 09:03   #636
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, ja już po podróży poślubnej i wracam powoli do szarej rzeczywistości. Wklejam kilka fotek ze ślubu, niestety szanowny małżonek zażądał wykasowania swojej buźki więc są takie niedokończone...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0168a.JPG (53,5 KB, 158 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0188a.JPG (59,2 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0247a.JPG (52,9 KB, 158 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0304a.JPG (56,1 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0347a.JPG (56,0 KB, 86 załadowań)

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 09:09   #637
Puchatek M.
Rozeznanie

Gosikk zdjęcia prześliczne, pięknie wyglądaliście

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 09:33   #638
lilusto
Raczkowanie

Gosikk_s piękne zdjęcia! Wszystkiego dobrego życzę!!!
Stary 2008-07-22, 10:21   #639
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Gosikk_s i ja sie dolaczam do zachwytow
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 10:34   #640
fenomenka84
Raczkowanie

Fajnie że wam się sukienka podoba, ja tez jestem bardzo zadowolona z zakupu

gosikk_s super wyglądaliście wszystkiego najlepszego. Jeszcze mam pytanie co do bukietu, z ilu cantadesek miałaś bukiet, w której kwiaciarni zamawiałaś i ile kosztował
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 10:50   #641
martyna_martyna
Rozeznanie

dziewczyny drogie zamowilam wiazanke i srojenie auta na ulicy panoramicznej na przeciwko jadlodajni tampo za wiazanke 150 zl,a za strojenie samochodu takze,tylko teraz pytanie co za te 150 zl sama wiazanka na ptrzod auta? bo nie zapytalam i teraz jestemw kropce a drugi problem to swiadek i swidkowa,swiadkiem jest brat TZ,swiadkowa jego dziewczyna moja kolezanka,bardziej zgpdzilam sie na ta swiadkowa ze wzgledu na rodzine itd, nie cierpie brata TZ, z powodow ktorych tu nie bede wymieniac zeby nie podniesc sobie cisnienia.Oni razem sa w anglii,powiedzieli ze na nasz slub przyjada, po czym wczoraj madry braciszek TZ stwierdzil ze moze ich to za duzo kosztowac i raczej ich nie bedzie, mozecie wyobrazic sobie moja zlosc za dwa dni zadzwonil i moj TZ powiedzial mu ze MA PRZYJECHC, i oni jednak przyjada,ja sie do niego nie odzywam ,z nia rozmawiam sporadycznie, jak mi wiadomo swiadkowa tez powinna miec wiazanke a swiadek butonierke,ale oni wogole nie ykazuja zainteresowania tym i niczym innym, i tu pytanie zy to my mamy im zamawiac kwiaty??? bo jesli ona sobie wiazanki nie zamowi to ja takze tego nie zrobie,a przyjezdzaja 3 dni przed naszym slubem. miesiac do slubu a ja zaczynam wpadac w panike,..
martyna_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 10:58   #642
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez martyna_martyna Pokaż wiadomość
dziewczyny drogie zamowilam wiazanke i srojenie auta na ulicy panoramicznej na przeciwko jadlodajni tampo za wiazanke 150 zl,a za strojenie samochodu takze,tylko teraz pytanie co za te 150 zl sama wiazanka na ptrzod auta? bo nie zapytalam i teraz jestemw kropce a drugi problem to swiadek i swidkowa,swiadkiem jest brat TZ,swiadkowa jego dziewczyna moja kolezanka,bardziej zgpdzilam sie na ta swiadkowa ze wzgledu na rodzine itd, nie cierpie brata TZ, z powodow ktorych tu nie bede wymieniac zeby nie podniesc sobie cisnienia.Oni razem sa w anglii,powiedzieli ze na nasz slub przyjada, po czym wczoraj madry braciszek TZ stwierdzil ze moze ich to za duzo kosztowac i raczej ich nie bedzie, mozecie wyobrazic sobie moja zlosc za dwa dni zadzwonil i moj TZ powiedzial mu ze MA PRZYJECHC, i oni jednak przyjada,ja sie do niego nie odzywam ,z nia rozmawiam sporadycznie, jak mi wiadomo swiadkowa tez powinna miec wiazanke a swiadek butonierke,ale oni wogole nie ykazuja zainteresowania tym i niczym innym, i tu pytanie zy to my mamy im zamawiac kwiaty??? bo jesli ona sobie wiazanki nie zamowi to ja takze tego nie zrobie,a przyjezdzaja 3 dni przed naszym slubem. miesiac do slubu a ja zaczynam wpadac w panike,..

jeśli za przystrojenie samochodu zapłaciłaś 150 to nie wydaje mi sie zeby to byla sama wiazanka...a nie wybieralas sobie przystrojenia?bo dla mnie to troszke dziwne...zazwyczaj jest tak ze Pani pokazuje Ci katalog ( albo sama cos przynosisz) wybierasz wystroj auta , jak ma wygladac, z jakich kwiatow itp i wtedy podaja Ci cene..
A co do kwiatow dla swidakowej , to tak Mlodzi je kupują ( a przynamniej ja nie spotkalam sie z inna wersja)

Biustonosze:

Stary 2008-07-22, 10:59   #643
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
jak mi wiadomo swiadkowa tez powinna miec wiazanke a swiadek butonierke,ale oni wogole nie ykazuja zainteresowania tym i niczym innym, i tu pytanie zy to my mamy im zamawiac kwiaty??? bo jesli ona sobie wiazanki nie zamowi to ja takze tego nie zrobie,a przyjezdzaja 3 dni przed naszym slubem. miesiac do slubu a ja zaczynam wpadac w panike,..
Ja bylam swiadkowa w zeszłym roku mój TZ brat panny młodej. Ona zamowila wiazanke bo miała byc nawiazaniem do jej kwiatów tak ustaliłysmy a ja sobie pozniej za nia zapłaciłam i wszystko. Ale duzo par kupuje swiadkom butonierke i wiazanke. Wiesz brata twojego TZ stac na to zeby wydac te 150zł na kwiaty bo pracuje za granica ale jak sie ma swiadków pracujacych za małe pieniadze lub nie pracujacych tylko np studiujacych to troszke krzywo według mnie jeszcze ich naciagac na koszt zakupu kwiatów.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 10:59   #644
Puchatek M.
Rozeznanie

Ja kupuję kwiaty dla świadkowej i butonierkę dla świadka.
Stary 2008-07-22, 11:06   #645
lilusto
Raczkowanie

Nie no... pierwsze słyszę żeby świadkowie kupowali wiązankę i butonierkę???
Stary 2008-07-22, 11:10   #646
fenomenka84
Raczkowanie

Ja też kupuje wiązankę mojej siostrze, butonierka dla świadka będzie chyba gratis.
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 11:57   #647
agnes208
Zakorzenienie

Dziewczyny doradzcie mi jak wygladam w tej sukni czy pasuje do niej taka fryzura oczywiscie chce do niej welon i jakie dodatki?? Planuje tez zdecydowac sie na kolor ecru dodam ze jestem brunetka. Pomóżcie To bedzie ta moja jedyna no chyba ze w kolekcjach 2009 pojawi sie cos co mi sie spodoba bardziej. Powiedzcie gdzie w kielcach dobrze przedłuzaja włosy i ile to mniej wiecej kosztuje. Slub co prawda za rok ale nie sadze zeby bardzo włosy mi urosły tym bardziej ze teraz mam bardzo krotkie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF6226.JPG (50,8 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6237.JPG (44,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1139600.jpg (22,9 KB, 62 załadowań)
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 12:00   #648
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
mozna zamówic dwie duże taksówki, do których mieści się zazwyczaj 6 osób i kierowca jako 7 (nie wiem moze jeszcze wieksze taksówki sa), ja jechałam kiedys wlasnie w 6 osób i płaci sie oczywiscie identycznie jak za ta 4 osobową. nie wiem jaka trase bys chciała ale to jest tak ze 6 zł za tzw trzasniecie drzwiami i 3 zł z km, a w taryfie nocnej 4,5zł/km, a obrazowo ja za taksówke z Rynku na Warszawska na jeta place 12 zł w taryfie nocnej
Dzieki
faktycznie ze bardziej sie oplaca jak osob bedzie nie duzo jechac!
szkoda ze Muszkieter juz zamowiony,ale z drugiej strony moze sie okazaz ze bedzie potrzebny wiekszy transport,ehh zostawie jak jest.
Stary 2008-07-22, 12:02   #649
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradzcie mi jak wygladam w tej sukni czy pasuje do niej taka fryzura oczywiscie chce do niej welon i jakie dodatki?? Planuje tez zdecydowac sie na kolor ecru dodam ze jestem brunetka. Pomóżcie To bedzie ta moja jedyna no chyba ze w kolekcjach 2009 pojawi sie cos co mi sie spodoba bardziej. Powiedzcie gdzie w kielcach dobrze przedłuzaja włosy i ile to mniej wiecej kosztuje. Slub co prawda za rok ale nie sadze zeby bardzo włosy mi urosły tym bardziej ze teraz mam bardzo krotkie.
jak dla mnie bardzo fajnie leży na Tobie ta suknia, fryzurka która wybrałaś tez do niej pasuje
A jezeli chodzi o przedłużanie włosów to dziewczyny pisały o tym ze 2 strony wcześniej

Biustonosze:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 12:10   #650
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo Ci w niej ładnie i fryzurka też będzie pasowała
Stary 2008-07-22, 12:19   #651
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
,..

martyna_martyna troche Ci wspolczuje wyboru swiadkow bo jak wszystkie wiemy maja to byc osoby szczegolnie nam bliskie i odpowiedzialne(zwlaszcza swiadkowa).
Naszymi swiadkami maja byc moja-siostra i TZ-brat.
To my organizujemy wesele i koszt wiazanek my rowniez ponosimy,ustalilysmy tylko jaki bukiecik zyczy sobie moja siostra i tyle.

Bylam swiadkiem 4razy(a byloby wieceji zawsze to ja sama kupowalam sobie wiazanke a czasem jak mnie zdazyla poinformowac" niebogata"P.Mloda ponosilam jeszcze inne koszta- sluchajcie -glupota!!!dzis podziekowalabym jej grzecznie pozwolila ta przyjemnosc dac komus innemu ale ..wiadomo,tak bardzo chcialam byc ze sie zgodzilam(choc sama wtedy jeszcze sie uczylam i kaski tez milam tak nie za wiele)
Takze moim skromnym zdaniem powinno sie o takich rzeczach rozmawiac,wiedziec co od kogo mozna wymagac!ja od swoich swiadkow wymagam bycia i dobrej zabawy!
Stary 2008-07-22, 12:22   #652
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
ja od swoich swiadkow wymagam bycia i dobrej zabawy!
Ja od moich tego samego
Stary 2008-07-22, 12:48   #653
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

Cytat:
nie martw sie o przystrojenie i wiazanki. Ta kwiaciarnia jest z tych tanszych ale Pani to profesjonalistka. Jest bardzo mila osoba i na pewno Ci doradzi fachowo. Idz po prostu i dopytaj. Ja takze zamawialam tam swoje wiazanki, przystrojenie auta i kosciola. Tzn. nie osobiscie bo jeszcze nie jestem w Kielcach ale moja mama byla i wypytala o wszystko. Za wiazanki 150 zl jesli wymysle cos bardzo strojnego i ekstrawaganckiego. Mysle, ze w tych 150 zl sie zmieszcze a wiazanka dla swiadkowej to koszt 70 zl lub troche wiecej w zaleznosci od pomyslu. Koszt przystrojenia kosciola zywymi kwiatami to chyba 800 zl a auta nie pamietam. Ale przyznam szczerze nie jestem do konca pewna tych cen. Jednak na pewno nie jest drogo!!! Nic sie nie martw!
Wspolczuje problemow ze swiadkami, slub za pasem a tu dodatkowy stres. Mysle jednak, ze wszystko sie ulozy, badz dobrej mysli bo to najwazniejsze!
Ja za kwiatki swiadkowej sama zaplace, nie chce aby swiadkowie ponosili jakiekolwiek koszty w zwiazku z moim slubem! Maja pieknie wygladac i pomagac w miare mozliwosci. Swiadek to moj brat a swiadkowa ukochana przyjaciolka z pracy! Moge na nich liczyc w kazdym momencie i wiem, ze bedzie ok!

Jeszcze jedno! ostatnio kupilam puder true match minerals z pedzelkiem. Wiecie co dziewczyny? Jest super. Na weselne poprawki a takze inne stresujace okazje. Swietnie sie trzyma, matuje i wyglada bardzo naturalnie. Na pewno bedzie w mojej weselnej kosmetyczce na 'w razie czego ' osobiscie polecam - to dla dziewczyn, ktore chca robic ewentualne poprawki w trakcie imprezy!
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 12:53   #654
Puchatek M.
Rozeznanie

Kiedy płacicie DJowi i za lokal?
Stary 2008-07-22, 13:02   #655
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Kiedy płacicie DJowi i za lokal?
My chyba dzien przed...niby w umowie pisze ze tego samego dnia, najpozniej 2 h po rozpoczęciu przyjęcia , ale nie chce sie jeszcze uganiać z płatnościami..wiec najprawdopodobniej żeby miec to juz z glowy podjade dzien przed i zaplace, mam nadzieje ze zadnego numeru mi nie wywina

Biustonosze:

Stary 2008-07-22, 13:02   #656
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczna sukienka a fryzurka bombowa. Też taką bym chciała. Narazie zapuszczam włosy ale bez zagęszczenia i przedłużenia nic z tego , mam ładne włosy ale cienkie i nie podatne na układanie, więc też będę się na to decydować. zastanawiam sie tylko czy zrobić to na dłużej czy tylko jednorazowo, z tego co wiem po takim przedłużaniu włosy naturalne bardzo się niszczą i jakoś te dopinane inaczej trzeba pielęgnować słyszałam o jakiś specjalnych szamponach i myciu. Nie wiem mam jeszcze trochę czasu.

Jeśli o sukienkę chodzi ja mam już wybraną, ale im więcej ich oglądam tym coraz mniej jestem przekonana do niej, już każda mi sie podoba chociaż krojem podobne do mojej wybranki. Więc jesli jesteś juz pewna to już nie rozglądaj się za innymi, chyba że masz jeszcze sporo czasu na zmiany tak jak ja to możesz się zastanawiać i tak zdanie zmienisz jeszcze ze sto razy.

martyna _ martyna ja na twoim miejscu zmieniłabym świadkową nawet jeśli masz tak mało czasu. Z tego co piszesz to wnioskuje że ona ma to gdzieś tak samo jak brat twojego TŻ. Najpierw się zgodzili, potem nie mogą a teraz znowu zmienili zdanie. Tak to wygląda jakby ci łaskę robili że w ogóle przyjadą na wasze wesele, a co dopiero świadkować wam. Ja bym porozmawiała z moim przyszłym i zdecydowałabym się na kogoś innego w tej sytuacji, pamiętaj zawsze znajdzie się ktoś kto bardzo by chciał wystąpić na weselu w tej roli.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 13:04   #657
dzustine_ck
Przyczajenie

Witam wszystkie "wizazystki"
we wrześniu 2010 roku planuję z moim narzeczonym ślub, dlatego postanowiłam zajrzeć na to forum Szukam fajnej sali weselnej, najlepiej bez jedzonka bo mamy sprawdzonego kucharza. Może któraś z was słyszała o takich i posiada jakieś namiary. Z góry dzięki za wszystkie wskazówki
dzustine_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 13:23   #658
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
Fajnie że wam się sukienka podoba, ja tez jestem bardzo zadowolona z zakupu

gosikk_s super wyglądaliście wszystkiego najlepszego. Jeszcze mam pytanie co do bukietu, z ilu cantadesek miałaś bukiet, w której kwiaciarni zamawiałaś i ile kosztował
Dziękuję bardzo

Bukiet miałam z 9 cantadesek, zamawiałam w Pasji na Żeromskiego a kosztował 250 zł. Drogo jak na tak maleńką wiązankę. Szczerze mówiąc myślałam że będzie większa, nie dogadałam się z kwiaciarką i kwiatki zginęły na tle kiecki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 13:24   #659
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzustine_ck Pokaż wiadomość
Witam wszystkie "wizazystki"
we wrześniu 2010 roku planuję z moim narzeczonym ślub, dlatego postanowiłam zajrzeć na to forum Szukam fajnej sali weselnej, najlepiej bez jedzonka bo mamy sprawdzonego kucharza. Może któraś z was słyszała o takich i posiada jakieś namiary. Z góry dzięki za wszystkie wskazówki
Z tego co pamiętam to chyba w Kielcach nie ma takiej sali ale mogę się mylić. Polecam przejażdżkę po salach którejś wolnej soboty, chociaż jedna ci nie wystarczy ( ja spędziłam tak 4 soboty) i wtedy popytać. Gdzieś podobno w Borkowie jest taka sala ale nie wiem czy chcesz blisko Kielc czy dalej. Bo po za Kielcami to chyba znajdziesz.

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, ja już po podróży poślubnej i wracam powoli do szarej rzeczywistości. Wklejam kilka fotek ze ślubu, niestety szanowny małżonek zażądał wykasowania swojej buźki więc są takie niedokończone...
Świetne zdjęcia SUPER SUKIENKA

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-22 o 19:05 Powód: post pod postem
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 13:31   #660
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja
Panny Młode - Kielce cz. II

slyszalam, ze w Piekoszowie tez jest taka sala. Tam mozna organizowac wesele na dwa sposoby czyli zamawiasz wszystko i nic cie nie interesuje albo metoda gospodarcza. To sa slowa mojej fryzjerki. Oni organizowali metoda gospodarcza bo mieli bardzo duzo gosci i tak wyszlo taniej.

gosikk_s - gapa ze mnie! w poprzednim poscie chcialam napisac i nie napisalam wiec pisze teraz. Wygladalas pieknie, bardzo elegancko i z klasa! Gratulacje i wszystkiego naj!!!

wybaczcie post pod postem ale znow zapomne i sie nie zapytam.
dziewczyny, ktore biora slub w sw. Krzyzu w sierpniu - odezwijcie sie do mnie na priva!

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-07-22 o 18:08 Powód: post pod postem :(
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości