![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Fajnie że butki się podobają, bo do tej pory zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam kupując je.
Kobietki, czy któraś z Was bierze ślub w kieleckim Wojciechu? A może któraś była tam na ślubie? Ja w ostatnią sobotę weszłam na chwilę na czyjś ślub i miałam wrażenie że księża prowadzący pomylili ślub z pogrzebem!!! ![]() ![]() I wracając do tematu fryzurki... Ja mam długie (proste), gęste i grube włosy, które dość ciężko się układają. Już kilka razy byłam w różnych salonach fryzjerskich z zapytaniem czy mogą mi zrobić fale (nie loki). I niestety zawsze słyszałam odmowę! Panie kręciły nosami, że podobno się nie da?!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
musze powiedziec ze madziadominik bardzo dobrze to ujela ![]() u nas gosci prosilismy "na maxa" ![]() wiec na 140 (a nawet i chyba wiecej ![]() zreszta nie kazdy moze przyjsc z takich lub innych powodow ale nie jest to powod do zmartwien bedzie tyle ile ma byc ![]() co do opalania to jestem troche zniechecona,bo po naturalnym opalaniu postanowilam utrwalic opalenizne i poszlam na solarium(8min!)teraz jestem na etapie zdzierania ostatniej brazowej skorki ![]() autokar mamy z Muszkietera ale osob do przetransportowania niewiele,szkoda ze Kalex wczesniej nie powiedziala o pomysle z taksowkami ![]() a mozna wiedziec ile to dokladnie wychodzi za przewiezienie 10os?rozumiem ze osob wchodzi 4 do jednej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
liliusto sliczne buciki fenomenka sukienka super taka bardzo elegancka i dziewczeca na tym zdjeciu
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
Fenomenka śliczna sukieneczka
![]()
#636 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ja już po podróży poślubnej i wracam powoli do szarej rzeczywistości. Wklejam kilka fotek ze ślubu, niestety szanowny małżonek zażądał wykasowania swojej buźki więc są takie niedokończone...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
Gosikk zdjęcia prześliczne, pięknie wyglądaliście
![]()
#638 |
Raczkowanie
|
Gosikk_s piękne zdjęcia! Wszystkiego dobrego życzę!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Gosikk_s i ja sie dolaczam do zachwytow
![]()
#640 |
Raczkowanie
|
Fajnie że wam się sukienka podoba, ja tez jestem bardzo zadowolona z zakupu
![]() gosikk_s super wyglądaliście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Rozeznanie
|
dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli za przystrojenie samochodu zapłaciłaś 150 to nie wydaje mi sie zeby to byla sama wiazanka...a nie wybieralas sobie przystrojenia?bo dla mnie to troszke dziwne...zazwyczaj jest tak ze Pani pokazuje Ci katalog ( albo sama cos przynosisz) wybierasz wystroj auta , jak ma wygladac, z jakich kwiatow itp i wtedy podaja Ci cene.. A co do kwiatow dla swidakowej , to tak Mlodzi je kupują ( a przynamniej ja nie spotkalam sie z inna wersja)
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
Ja kupuję kwiaty dla świadkowej i butonierkę dla świadka.
#645 |
Raczkowanie
|
Nie no... pierwsze słyszę żeby świadkowie kupowali wiązankę i butonierkę???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Ja też kupuje wiązankę mojej siostrze, butonierka dla świadka będzie chyba gratis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradzcie mi jak wygladam w tej sukni czy pasuje do niej taka fryzura oczywiscie chce do niej welon i jakie dodatki?? Planuje tez zdecydowac sie na kolor ecru dodam ze jestem brunetka. Pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() faktycznie ze bardziej sie oplaca jak osob bedzie nie duzo jechac! szkoda ze Muszkieter juz zamowiony,ale z drugiej strony moze sie okazaz ze bedzie potrzebny wiekszy transport,ehh zostawie jak jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jezeli chodzi o przedłużanie włosów to dziewczyny pisały o tym ze 2 strony wcześniej
![]() |
#650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#651 |
Rozeznanie
|
martyna_martyna troche Ci wspolczuje wyboru swiadkow bo jak wszystkie wiemy maja to byc osoby szczegolnie nam bliskie i odpowiedzialne(zwlaszcza swiadkowa). Naszymi swiadkami maja byc moja-siostra i TZ-brat. To my organizujemy wesele i koszt wiazanek my rowniez ponosimy,ustalilysmy tylko jaki bukiecik zyczy sobie moja siostra i tyle. Bylam swiadkiem 4razy(a byloby wiecej ![]() Takze moim skromnym zdaniem powinno sie o takich rzeczach rozmawiac,wiedziec co od kogo mozna wymagac!ja od swoich swiadkow wymagam bycia i dobrej zabawy! |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Rozeznanie
|
Ja od moich tego samego
![]()
#653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wspolczuje problemow ze swiadkami, slub za pasem a tu dodatkowy stres. Mysle jednak, ze wszystko sie ulozy, badz dobrej mysli bo to najwazniejsze! ![]() Ja za kwiatki swiadkowej sama zaplace, nie chce aby swiadkowie ponosili jakiekolwiek koszty w zwiazku z moim slubem! Maja pieknie wygladac i pomagac w miare mozliwosci. Swiadek to moj brat a swiadkowa ukochana przyjaciolka z pracy! Moge na nich liczyc w kazdym momencie i wiem, ze bedzie ok! Jeszcze jedno! ostatnio kupilam puder true match minerals z pedzelkiem. Wiecie co dziewczyny? Jest super. Na weselne poprawki a takze inne stresujace okazje. Swietnie sie trzyma, matuje i wyglada bardzo naturalnie. Na pewno bedzie w mojej weselnej kosmetyczce na 'w razie czego ![]()
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
Kiedy płacicie DJowi i za lokal?
#655 |
Zakorzenienie
|
My chyba dzien przed...niby w umowie pisze ze tego samego dnia, najpozniej 2 h po rozpoczęciu przyjęcia , ale nie chce sie jeszcze uganiać z płatnościami..wiec najprawdopodobniej żeby miec to juz z glowy podjade dzien przed i zaplace, mam nadzieje ze zadnego numeru mi nie wywina
![]()
#656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli o sukienkę chodzi ja mam już wybraną, ale im więcej ich oglądam tym coraz mniej jestem przekonana do niej, już każda mi sie podoba chociaż krojem podobne do mojej wybranki. Więc jesli jesteś juz pewna to już nie rozglądaj się za innymi, chyba że masz jeszcze sporo czasu na zmiany tak jak ja to możesz się zastanawiać i tak zdanie zmienisz jeszcze ze sto razy. martyna _ martyna ja na twoim miejscu zmieniłabym świadkową nawet jeśli masz tak mało czasu. Z tego co piszesz to wnioskuje że ona ma to gdzieś tak samo jak brat twojego TŻ. Najpierw się zgodzili, potem nie mogą a teraz znowu zmienili zdanie. Tak to wygląda jakby ci łaskę robili że w ogóle przyjadą na wasze wesele, a co dopiero świadkować wam. Ja bym porozmawiała z moim przyszłym i zdecydowałabym się na kogoś innego w tej sytuacji, pamiętaj zawsze znajdzie się ktoś kto bardzo by chciał wystąpić na weselu w tej roli.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie "wizazystki"
![]() we wrześniu 2010 roku planuję z moim narzeczonym ślub, dlatego postanowiłam zajrzeć na to forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bukiet miałam z 9 cantadesek, zamawiałam w Pasji na Żeromskiego a kosztował 250 zł. Drogo jak na tak maleńką wiązankę. Szczerze mówiąc myślałam że będzie większa, nie dogadałam się z kwiaciarką i kwiatki zginęły na tle kiecki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetne zdjęcia SUPER SUKIENKA
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-22 o 19:05 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
Panny Młode - Kielce cz. II
slyszalam, ze w Piekoszowie tez jest taka sala. Tam mozna organizowac wesele na dwa sposoby czyli zamawiasz wszystko i nic cie nie interesuje albo metoda gospodarcza. To sa slowa mojej fryzjerki. Oni organizowali metoda gospodarcza bo mieli bardzo duzo gosci i tak wyszlo taniej.
gosikk_s - gapa ze mnie! w poprzednim poscie chcialam napisac i nie napisalam wiec pisze teraz. Wygladalas pieknie, bardzo elegancko i z klasa! Gratulacje i wszystkiego naj!!! wybaczcie post pod postem ale znow zapomne i sie nie zapytam. dziewczyny, ktore biora slub w sw. Krzyzu w sierpniu - odezwijcie sie do mnie na priva!
http://www.annavdesign.blogspot.com/ Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 18:08 Powód: post pod postem :( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.