![]() |
#4801 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
![]() Ja tak czekalam z Iguniowym praniem rzeczy z lozeczka do wtorku bo mamy jechac do lekarza i zamarzyl mi sie kocyk z tesco dla malej. Stwierdzilam ze jak go kupie to wrzuce juz wszystko razem, ale jak mnie wczoraj te skurcze dopadly to ogarnelam lozeczko juz na gotowo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ---------- Dzien dobry!! ![]() No dobra przyznaje, ta sesja to byl super pomysl bo bede miala pamiatke na cale zycie ale wchodzenie do wody jednak madrym posunieciem nie bylo... Katar mam przeokropny ![]() ![]() Niech ten czas szybciej leci bo porobilabym cos (nosi mnie) a tu wszyscy jeszcze spia wiec nie bede lazic i sie tluc ![]() Juz mnie maz przed chwila opierdzielil ze zamiast spac bawie sie telefonem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj trochę pochodzilismy i mam zakwasy w łydkach. Weź tu urodź kobieto jak kondycja -500. Masakra. Domi czyś ty oszalala, wchodzić do wody ![]() Kolejny ładny dzień sie zapowiada ale nie mamy jeszcze planów na dzisiaj.
#4803 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Domii mam nadzieje, ze ten katar tak tylko Cie straszy i nie bedziesz bardziej chora
![]() Ja chyba musialam odespac wczorajsza pobudke o 5:40 ![]() PS. Cukier 75 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-22 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej z rana
![]() Dziś 3 razy w nocy wstawałam na siku. Na zmianę ja i córka. Domi ja na sesji roczkowej córki musiałam przyjść do foto i wybrać sobie zdjęcia które mi się podobają i dopiero je obrabiali. Masakra. Zdjęć z 200, a my tylko 3 ujęcia braliśmy (bo koszt jednego to był 70zl...). I weź tu wybierz tylko 3.. A nie chciałam też majątku zostawić u fotografa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Co tam macie w planach na dzisiaj?
![]() U nas na pewno trochę sprzątania, na obiad mam gulasz od wczoraj tylko ziemniaki ugotować albo kaszę ![]() Pogoda zapowiada się ładna więc może jakiś spacer popołudniu ![]() Ech miałam taką fajną pomadkę z avonu i nie wiem gdzie ona jest... zawsze jakąś zgubię a później się znajduje gdzieś pod łóżkiem np., ale już chyba wszędzie sprawdzałam ![]() Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-22 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty z pomadką to jak ja z pendrive. Mc temu kupiłam nowy i już nie mam pojęcia gdzie jest, a nawet jakiego był koloru ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje Piękne
![]() No więc relacja jak obiecałam. Ślub na 15, a ja o 11 ogarnęłam że nie mam w posiadaniu żadnej małej torebki ![]() ![]() ![]() Mąż oczywiście nie miał wcześniej czasu wyprasować sobie koszuli (zresztą jak się za to zabrał to no delikatnie mówiąc mu nie szło), także w przypływie małżeńskiej miłości wyrwałam mu żelazko i po 5 min koszula była w stanie akceptowalnym ![]() ![]() ![]() ![]() W między czasie mąż wstawił na szybko pizzę, zjedliśmy, wyprostowałam włosy bo na nic innego czasu nie było i 14:45 jak mąż zakładał garnitur malowałam paznokcie (kocham seche vite, dzięki niemu wyschły w drodze do kościoła) ![]() ![]() Żeby nie było tak różowo to samochód zastępczy, który dostaliśmy po wypadku zaczął nam po drodze piszczeć jak oszalały i myślałam, że nie dojedziemy ale udało się i pół godziny później byliśmy na miejscu. Poczekaliśmy chwilę na młodych, pierwszy toast, kieliszki potłuczone i przywitanie gości na sali. Groszek pierwsze kroki skierował do łazienki ![]() Mała całe wesele była super aktywna co mnie niepokoiło mocno, ale wydaje mi się że to przez hałas i moje wcześniejsze zdenerwowanie. Teściowie zostawali na noc w hotelu, więc raz byłam w pokoju i 20 min poleżałam, kilka razy musiałam wyjść pochodzić, ale udało nam się zatańczyć parę przytulańców i to bardziej mąż zaniemógł niż ja, bo boli go połowa ciała po wypadku. Po oczepinach pożegnaliśmy się z młodymi i wróciliśmy do domu, już byłam mega zmęczona. Generalnie każdy był w szoku, że dałam radę tyle wytrzymać i jeszcze na parkiecie byliśmy. Usłyszałam mnóstwo komplementów i bardzo ciepłych słów ![]() Samo wesele prowadzone w duecie DJ + wodzirej nie porwało gości. Parkiet często był pusty, a młodzi też mało na nim byli. Mieli piękny, podświetlany napis LOVE, zdjęcie grupowe z początku wesela, później sesja na dworze z tymi którzy chcieli i wprowadzenie gości polonezem na salę taneczną - to było super ![]() Koniec spamu, jak ktoś dotrwał do końca to szczerze podziwiam i gratuluję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeszcze chciałam napisać, że wcale się nie dziwię że komplementom nie było końca. Wygladalas po prostu cudownie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I też podziwiam,że tak długo wytrzymałaś! Serio. Ja o 22 myślę juz tylko o ciepłym wyrku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!!!
Witam się po jednodniowej nieobecności spowodowanej porządkami w mieszkaniu, łącznie z odsuwaniem mebli, wymiataniem kotów etc :P Zostały tylko okna do ogarnięcia, ale to już po majówce ![]() Melduję, że po wczorajszych 3 godzinach przy desce do prasowania, wszystkie ciuszki, pieluszki, kocyki i td są wyprasowane ![]() ![]() Groszku, gratuluję kondycji, super, że mieliście okazję troszkę się pobawić ![]() Domii, mam nadzieję, że dzisiaj już dobrze się czujesz i Igunia posiedzi jeszcze trochę u mamy ![]() ![]() Jakie macie plany na niedzielę? Mnie mąż zabiera na pierogi z jagodami, bo chodzą za mną od dobrego tygodnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4817 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Katar chyba udało mi się pokonać za to gardło boli... Płukanie wodą z soda mam wrażenie, że pogorszyło a nie pomogło... Żebym mogła chociaż miód do herbaty dodać żeby okleił to gardło, a tak nie mam pomysłu już jak się ratować :/ Groszku masz moc ![]() Wczoraj przyjechał do nas teściu i mega mnie w☠☠☠☠ia i przeszkadza i kłuce się z tż, a właściwie porządnie pokłucic się nie mogę... Wqrw i ryk od wczoraj... Chciałabym gdzieś uciec ale nie wiem gdzie, bo sklepy zamkniete ![]() Cytat:
Ja wczoraj 92 dziś 91 i nie wiem czy zwiększać. Chyba nie będę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Niud zdrówka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4820 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niud, zdrówka!!!! Dziewczyny, które teraz czekają na drugiego maluszka - czy po pierwszym miałyście problemy z zastojem pokarmu w piersiach??? Jak byłam u położnej, to akurat na wizytę czekały dwie dziewczyny, z ich rozmów wynikało, że nic nie pomagało i czekały na wizytę u fizykoterapeuty na rozbicie ultradźwiękami. Mam nadzieję, że uniknę problemów z laktacją, w ogóle im bliżej porodu tym większa ilość rzeczy zaczyna mnie stresować :/
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziadziowi ugotowałam wczoraj rosół, a u mamy na obiad kotlety z piersi kurczaka, ziemniaczki i mizeria ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4823 |
Zakorzenienie
|
Domii 1 kawałeczek także przybywaj
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Sunset nie miała ale nie karmiłam - ściągałam pierwszy miesiąc laktatorem a potem mm samo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4824 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy zakładać nowy wątek, ale chyba to zrobię i najwyżej poczeka sobie grzecznie aż skończymy ten, co Wy na to?
![]()
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo często twardnieje mi dzisiaj cały brzuch. Zaczynam się martwić... Nie wiem czy pisać do lekarza czy to normalne na tym etapie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Sunset ja nie mialam zastojow,karmilam prawie poltora roku |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz nie będę w top gadułach tak dziewczyny poszalały z postami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ogolnie mi diablo juz dawno mowila o zmniejszaniu ze mam sama regulowac jak wyniki niskie, ale ostatnio mialam jednego dnia i stwierdzilam ze poczekam do nastepnego ze zmiana dawki a nastepnego dnia rano 94... Wiec dobrze ze nie zmniejszylam. Sama nie wiem o co tu chodzi. Mam mieszane uczucia czy troche zmniejszyc czy zobaczyc co jutro wyjdzie. Cytat:
![]() Wyszorowalismy jakos z mezem ten lezaczek od szwagierki, zobaczymy co z tego bedzie jak wyschnie. Pranie zrobione, zmywarka skonczyla wlasnie zmywac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mielismy być wczoraj na weselu ale ja już bym nie dala rady i za daleko. Siostra mi fotorelacje robiła. Cytat:
![]() |
#4830 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.