|
|
#4201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
Cytat:
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
a więc własnie.
nie ważne jak piękną masz twarz, ale to jak o nią dbasz!
|
|
#4204 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz bardzo kształtną i fotogeniczną buzię. A mi najbardziej podobałaś się w prostej grzywce .
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
ej nawet mi sie zrymowała poprzednia wypowiedź ;p he
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Slyszałam juz to gdzies
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
ja myslalam ze to jakies powiedzenie Oj dziewczyny nie przesadzajcie z kompleksami |
|
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszylas mnie ze na studiach ludzie sa bardziej dojrzali... chociaz juz watpilam w to, jak skladalam papiery na studia, to pelno lasek takie grupki, widzialam jak sie gapily i gadaly pod nosem, glupio sie usmiechajac... a wykladowcy jak traktuja takie dziewczyny ktore sa odpicowane? czy nie traktuja ich z gory, albo czy nie sa zlosliwi przez to? wiem jak bylo z LO, nauczycielki specjalnie bardzo czesto braly te ladne do odpowiedzi, zadajac o wiele trudniejsze pytania, a jak nie opowiedzialo sie, to mowila ze gdybys nie ozdabila paznokci przez godzine to mialabym czas zeby o tym przeczytac. Cytat:
|
|
|
#4209 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny wszystkie jesteście piękne a to,że mamy kompleksy jest rzeczą normalną! nie znam osoby która akceptowałaby siebie w 100% taką jaką jest! nawet te wszystkie ślicznotki wklejane w tym wątku musiały mieć kompleksy skoro zdecydowały się na zrobienie piersi,nosa czy wybielenie ząbków.I tak samo my powinnyśmy dązyc do tego by jeszcze bardziej podkreślać swoje atuty.Ja np mam bardzo duże policzki ,robie wszystko zeby uwydatnić choć troche kości policzkowe ale szczerze to troche kiepsko mi to wychodzi ;-p no nic trzeba próbować
|
#4210 |
|
BAN stały
|
Ja zawsze mam najwieksza satysfakcje, jak ludzie, którzy uważali mnie za brzydką teraz ślinią się na mój widok
Przed chiwlą też kumpel, którego nie widziałam od 5 lat napisał do mnie na nk wiadomość, ale sie zmieniłam, jak pięknie wygladam, jaka śliczna ... i ble ble ble. Dlatego warto sie zmianiać
|
|
|
|
#4211 |
|
Rozeznanie
|
bo pewnie tak jest ;p ja to też chyba gdzies słyszałam... he
|
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie ladne i fajne dziolchy z Was tylko moze jeszcze nie do konca same siebie odkrylyscie i brakuje Wam pewnosci siebie![]() Wyobrazcie sobie np. Sandre bez makijazu, opalenizny z wlosami do ramion zaniedbanymi nieulozonymi , a do tego ... pracujaca np w Tesco czy gdzies, dziewczyny niczego byscie jej nie zazdroscily zwykla i tyle ,.... a ona dba o siebie na maxa przypuszczam ze 50% swojego dotychczasowego zycia przed lustrem spedza umie dbac o siebie i to wychodzi jej najlepiej
|
|
#4213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko, nienawidze tego! albo "znowu sie spoznilas? trzeba bylo wczesniej wyjsc, a nie tyle czasu sie malowac" :/ |
|
|
|
|
#4214 |
|
Rozeznanie
|
bo one są po prostu zazdrosne,.że w ich czasach tak nie było. a one są teraz stare i brzydkie.
wiem jak to jest. tak samo w moim LO sie dzieje
|
|
#4215 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), ale jednak klimat jest całkowicie inny niż w Lo i na pewno nikt sie z nikogo nie wyśmiewa, ludzie są jednak naprawdę trochę bardziej dojrzali . Co do wykładowców to na pewno nikt nie ma prawa sie tak odezwać do studenta, choć jakiś świr zawsze moze się gdzieś znaleźć, no ale u mnie czegoś takiego nie było. Choć np. na niektóre egzaminy lepiej sie malować, bo zdarzają sie przypadki, że jakaś wielka pani profesor może oblać za taką pierdołę. No, ale to też raczej sie nie zdarza .
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka buzke chcesz zmienic , taka Twoja uroda moim zdaniem te policzki dodaja CI uroku, a uwierz mi (jestes mlodziutka z tego co wiem ) , jeszcze buzia z wiekiem ci sie zmieni
|
|
#4217 |
|
BAN stały
|
To do mnie przed maturą ustną moja wychowawczyni - głupia ****a - "idź, zmyj to z twarzy". I generalnie cały czas jakieś problemy z kosmosu - nie farbuj włosów, nie nos okularów przeciwłonecznych na włosach, nie noś takich kolorowych ciuchów ....
|
|
|
|
#4218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak to sa stare zazdrosnice ![]() Ja mialam ladniutka polonistke przed 30 chyba, byla super dla kazdego mila delikatna, ale jednoczesnie budzaca respekt , ale nie zawstydzala nikogo nic w tym stylu jak miala cos do spoznien lub ocen rozmawiala z uczniami na osobnosci Ale oczywiscie nauczycielki starsze niezbyt ladne to tragedia bardzo lubily zawstydzac uczniow wlaciwie to uczennice. przypuszczam ze wyzywaly sie byly niezadowolone ze swojego zycia , przenosily w ten sposob swoje zycie prywatne do pracy, naprawde mozna nauczycieli szczerze mowiac rozszyfrowac chyba ze sa profesjoonalistami
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego ciesze sie ze te czasy mam juz naszczescie za soba. Dokladnie znam te komentarze, ze spoznieniem sie itd. U mnie to cala afera byla bo chodzilo o buty na obcasach ![]() Ja zawsze uwazalam ze moja polinistke maz zdradzal z mloda dziewczyna, jestem przekonana, bo to chyba nie jest normalne zeby nauczycielka powiedziala do uczennic, ze wy to chyba bedziecie sie ogladac na sponsorow... :O albo na matematyce jak jakas dziewczyna taka sama noga z maty jak ja spytala po ciuchu, co to jest ta siatka jak to sie rysuje, a nauczycielka na to, podpowiem Ci ze to napewno nie jest siatka czy torebusia na zakupy! a po chwili zwraca sie do calej klasy, slyszeliscie to ? i powtarza... masakra, i to wszystko dzialo sie pod koniec roku, przed sama matura.
|
|
|
#4220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie w klasie tez o tipsy o buty na obcasie, o kolczyki etc. ale ja nie znam żadnej normalnej polonistki !! . wszystkie są wg. mnie pierd****ęte. Sama miałam 3 lata starą panne za wychowawczynię. Tez były komentarze jak dziewczyny spozniały sie na lekcje typu " a gwiazdy to gdzie były pewnie przed lustereczkiem " i wiele wiele innych. Ja do szkoły sporadycznie sie malowałam po pierwsze z lenistwa, po drugie aby utrzymać w miare zdrowe relacje z niektorymi nauczycielkami, chociaż i tak mi to nie wychodziło bo pyskowałam często, no ale na koniec LO udało mi sie wyjść z dobrym zachowaniem ![]() EDIT : przypomniało mi sie, kiedyś moj prof. od matematyki powiedział : "Z nauczycielem jest jak z policjantem, nie walcz bo nie wygrasz." - święta prawda
Learning is a treasure that will follow its owner everywhere.. Edytowane przez Icy-fruit Czas edycji: 2008-07-22 o 16:11 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#4221 |
|
BAN stały
|
Ta moja wychowawczyni to też była polonistka
Głupia tyrała mnie przez 5 lat. A co do zdradzania to też prawda - rozwiodła się tuż po naszej maturze
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny cos mi sie wydaje, ze jak wroce za tydzien to bedzie "Styl American Girl czesc IV"
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiec prosze wiecej pisac
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec powoli musze sie zegnac kurcze bede tesknic dziewczynki
|
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypoczywajcie tez, i szukajcie nowych fotek z inspiracjami
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej podrozy Ja jade w niedziele
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja jadę w piatek z rana nad morze A Wy gdzie jedziecie w końcu i sami czy ze znajomymi?A tak w ogóle udanej zabawy |
|
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziewczynki jade w sobote
Do Naszego Kochanego Kraju - tesknie za nim i za rodzinka
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to taki spontan wyszedl
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

Ja nigdy nie bylam pieknoscia i mam do dzis problem z zaakceptowaniem siebie, ale jakos to przezwyciezam. Ale nie mysle o sobie w kategoriach pieknosci, czasem trudno przyznac mi ze jestem dosyc ladna.

Masz bardzo kształtną i fotogeniczną buzię. A mi najbardziej podobałaś się w prostej grzywce

Taka buzke chcesz zmienic , taka Twoja uroda moim zdaniem te policzki dodaja CI uroku, a uwierz mi (jestes mlodziutka z tego co wiem
) , jeszcze buzia z wiekiem ci sie zmieni