My Style Diary V - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-22, 09:33   #1951
kasiakrecik
Rozeznanie

Dot.: My Style Diary V

praline wyglądasz cuuudnie
zuza678 wszystkie fajne ale z sukienką najfajniejszy (torba jest z h&m?)

A to mój dzisiejszy:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7220003.jpg (97,6 KB, 288 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7220008.jpg (80,9 KB, 329 załadowań)
kasiakrecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 09:47   #1952
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, czy nikt nie widział tych karmelowych t-barów z daichmanna w rozmiarze 36 ? Z góry dziekuję za odpowiedź
widziałam wczoraj w Galerii Łodzkiej 36, 37 i 40 ale za jakąś dziwną cene 49 zł
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 10:29   #1953
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
U mnie są tylko czarne i to za 79
Stary 2008-07-22, 11:44   #1954
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Jak zwykle super A wiesz ostatnio dorwałam w lumpku taką bluzeczkę jak masz na zdjeciu tylko, ze kol ecri za całe 15 zł Świetna jest
oo wow! to zazdroszczę!!! pokaż ja koniecznie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Mój kolejny zestaw.

Pierwszy raz mam na sobie taką spódnicę do pasa (jest w drobną pepitkę, niestety nie widać). I czuję się... trochę dziwnie. Zawsze wydawało mi się, że wyglądam w takim kroju tragicznie (jakaś taka wielka i wogóle).
Spódnica ma ze 30 lat, jest mojej mamy, przeszła wczoraj krawieckie poprawki w celu dopasowania jej do mojej figury.

Będę wdzięczna za wszelkie uwagi - czegoś mi trochę brakuje w tym stroju, tylko nie wiem czego.
a mi sie podoba i nie wiem czemu narzekasz na swoją figurę! jest good!

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość

Praline świetne zestawy!! trzymasz się swojego stylu
miło mi, ze to zauważyłaś

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
Praline - a jak karmelowa to inna rozmowa tak czy siak ślicznie

_________________________ ___

wybieram się na koncert jazzowy i od zastanawiania się w czym pójdę wybrałam to:
/jeden w legginsach drugi w rajstopach bo nie wiem w sumie jaka pogoda będzie, zdecyduje wieczorem/
w sumie nic nadzwyczajnego ale robiłam zdjęcia dla koleżanki to i wizaż "skorzysta"
z rajtkami! spódnica jest genialna, świetnie w niej wyglądasz A hgdzie ten koncert był? w CK?

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Praline
Pieknie, te buciki są urocze, wątpie czy pasowały by komuś innemu tak bardzo jak Tobie:P
ohohohoooo...weź bo uwierzę ;p
Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Zaglądałam tutaj regularnie, żeby później nie mieć zaległości . Widziałam Twoje butki z Irregular, cudne! Słodka kokardeczka >
A wrzuce jakieś zdjęcia, ale raczej nie stroiłam się tam, nie było gdzie .

ja bedąc nad morzem też jakoś zbytnio sie nie stroiłam
Butki z ICH ciągle lezą w pudelku...szkoda mi konika ścierać
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 11:44   #1955
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinnna Pokaż wiadomość
Praline - mi również się wszystko podoba(jak zawsze z resztą) - cud, miód, orzeszki i karmel ( aluzja do torebki) TŻtowi musi byc miło z taką niebanalną panią u boku
ale mi posłodziłaś
Przeczytałam to mu- uśmiechnął sie zawadiacko i powiedział, że się zgadza;p ale miły poranek !
Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Teraz coś ode mnie.
Z "nową" sukienką 2 wersje z długim rękawem i bez rękawów. Z długim rekawem miałam kolczyki czerwone kuleczki, niestety nie widac tego.
Przepraszam za jakosc zdjęć ale ręce mi sie trzęsły,starałam sie jak mogłam wyostrzyc je.
z długim rękawem bardziej mi sie podoba, jednak nalozylabym tutaj gladka bluzke- bez tego sciagacza

Cytat:
Napisane przez Jolinka1987 Pokaż wiadomość
Najbardziej ze wszystkiego podobają mi się fotki- takie wesołe i beztroskie Zestaw oczywiście super- jestem zauroczona głównie tuniką. To H&M?

niet, to Atmosphere
A fotki to z wakacji stąd ta beztroska hehe

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość

słodko , jak ja dawno byłam na placu zabaw...
aahh urocza dziewczynka
ten plac był świetny- wielkie huśtawki-baaardzo wysoko można było się huśtnąć
Szkoda, że u mnie w mieścied nie ma takich :\

Cytat:
Napisane przez meja222 Pokaż wiadomość
O jakie radosne zdjęcia hihi Bardzo ładny zestaw, jak zawsze zresztą
dziękuję śliczniiieee

Cytat:
Napisane przez zuza678 Pokaż wiadomość
A tu takie 3 moje skromne zestawy.
Jeden soczysty, jak obiecalam, w malinowej (czy tam amarantowej sukience)
Drugi taki na luzie - na malą wycieczkę (ale juz nie rowerem )
Trzeci - slabo widac - kremowa bluzka z zabotem, szary sweterek i pasek bardzo retro. Do tego brazowa torebka (ktorej tu akurat nie mam).
1 zest. to mój faworyt. Co to za wdzianko tam masz na sobie? poprosze o zbliżenie

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Praline Od bardzo dawna obserwuję Twoje zestawy, zawsze starałam się pisać pozytywnie, bo nie chciałam jakoś Ciebie urazić, ale dziś mówię dość !! Moja opinia różni sie od innych, ale nie bierz do głowy, jedna zła na milion więc nie ma się czym przejmować. Moim zdaniem wyglądasz jak dziad, bardzo źle oj źle. Dziwie się Tobie, że w ogole masz odwagę chodzić w takich ciuchach, na Twoim miejscu spakowałabym je w duży karton i wysłała do Ełku, proszę się powołać na Agatę o włosach koloru blond, ONA BĘDZIE WIEDZIAŁA CO Z NIMI ZROBIĆ Na koniec dodam, że ten zestaw powinien zostać bez komentarza, bo jest taki super, że nie wiadomo co pisać, no to chyba tyle

P.S Mam nadzieję, że przez ten komentarz nie dostanę bana

czytając Twójpościk na chwilę zamarłam- weź nie lubię Cię członku
Postaram się jeszcze dzis wysłać paczkę:p

Cytat:
Napisane przez kasiakrecik Pokaż wiadomość

A to mój dzisiejszy:
miło mi
A Ty masz przesłodkie butki! powiedz proszę skąd!!! musze takie miec koniecznie
Stary 2008-07-22, 12:05   #1956
shatin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
ale mi posłodziłaś
Przeczytałam to mu- uśmiechnął sie zawadiacko i powiedział, że się zgadza;p ale miły poranek !

z długim rękawem bardziej mi sie podoba, jednak nalozylabym tutaj gladka bluzke- bez tego sciagacza

niet, to Atmosphere
A fotki to z wakacji stąd ta beztroska hehe

ten plac był świetny- wielkie huśtawki-baaardzo wysoko można było się huśtnąć
Szkoda, że u mnie w mieścied nie ma takich :\

dziękuję śliczniiieee

1 zest. to mój faworyt. Co to za wdzianko tam masz na sobie? poprosze o zbliżenie

czytając Twójpościk na chwilę zamarłam- weź nie lubię Cię członku
Postaram się jeszcze dzis wysłać paczkę:p

miło mi
A Ty masz przesłodkie butki! powiedz proszę skąd!!! musze takie miec koniecznie
Te buciki to chyba Troll, widziałam takie u mnie ostatnio przecenione na 19 zŁ
shatin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 12:15   #1957
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Naprawdę ?!!??!!? Cholera, we Wrocławiu same 40,41 ....a takie ladne są ...hlip hlip szloch szloch
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 12:32   #1958
shatin
Wtajemniczenie

Mój dzisiejeszy, zwykły i wiem że starasznie tam ciemno na górze

Bluzka H&M (sh) ok. 3 zł
Spódnica Miss Selfridge (sh) ok. 15 zł [cena z metki 46€]
Buty koturny H&M 50 zł
Pierścionek H&M 15 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułucccc.jpg (108,7 KB, 215 załadowań)
Stary 2008-07-22, 12:32   #1959
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Z Flo
Ech, nie ma u mnie tego sklepu Boska jest
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 12:37   #1960
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

gabi1234
beoneself
Jolinka1987
Poppet

zuza678 bardzo dziekuje a skorke juz mam chyba rok, nic sie z nia zlego nie dzieje i wyglada tak jak wtedy gdy ja kupowalam,takze warto
ona123ona bardzo dziekuje a sukienke uwielbiam za to ze ma kokardkei plisy, dtego ja lubie
praline ta kopertowka to najwieksza z mini torebeczek,ktore mam, stad czesto jest ostatnio na zdjeciach
buttreflyyyy
mmaggiee to sukienka z bershki
izkaaa
kleo111

anies5 bardzo dziekuje aga to mile czytac taki komentarz od takiej stylistki tutaj to tylko dzieki Wam i waszym radom chyba w koncu dowiedzialam sie w czym wygladam ok i co z czym laczyc, no i ostatnio mam wiecej czasu na kombinowanie stroju stad moze zmiana.
mmmm11111 rowniez dziekuje Ci

dziekuje Wam dziewczynyduzo znacza takie slowa! i chyba macie racje troche przesadzialm z dodatkami w tym drugim stroju, przymierzylam i bez paska jest lepiej, dziekuje

beoneself minimalizm zawsze sie sprawdza podoba mi sie polaczenie kolorow na torebce i wisiorku

praline to zdjecie w plaszczyku i w szarosciach jest boskie powinnas chyba reklama roznych firm, bo zawsze niektore ubrania podobaja mi sie bardziej na Tobie niz na zdjeciach ze strony na modelkach a te buty mmm przepieknie tu wygladaja

zuza fajnie ze wklajasz ostatnio wiecej zestawow,sa bardzo w moim stylu pierwszy bardzo fajny, ta sukienka taka radosna i wakacyjna, ladny ma kolor, lubie ostatnio fuksje.
Drugi typowo na luzie, lubie motywy marynarskie polaczone z biela, mysle ze czerwien tez by pasowala. Trzeci slicze polaczenie kremu z karmelem, mysle ze tbary z deichmana albo torebka w karmelkowym kolorze by pasowala

poppet
, masz naprawde swietny styl! juz od jakiegos czasu jak wklejasz zestawy, wszystkie absolutnie mi sie podobaja. Ten rowniez, ta bluzka taka delikatna i romanatyczna i obie wersje mi sie podobaja

shatin
jaka wakacyjna spodnica lubie malowane wzory, ladnie wyglada polaczona ze stonowanymi dodatkami, bo zwraca sie uwage tylko na nia
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 13:40   #1961
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolinka1987 Pokaż wiadomość
No to po kolei

Pierwszy- fajny, ostatnio mam "fazę" ten śliczny kolorek, jaki ma Twoja sukienka Mi jedynie beżowe buty i torebka trochę nie pasują.
Drugi- na początku przeczytałam "tym razem na rowerze" i zachodziłam w głowę jak Ty na tych obcasach będziesz na rowerze jeździć Generalnie w porządku, ale szczerze to dla mnie jakoś bez rewelacji. Może jakaś biżu...?
Trzeci- mój zdecydowany faworyt
Dziekuje za mile slowa, opinie
Co do jasnych dodatkow, to stwierdzilam ze rozjasnia zestaw (czarna narzutka robi swoje), a buty z 2 zestawu sa plaskie, ale i tak nie nadaja sie na rower
A co do dodatkow to mam tam wisiorek, bransoletek praktycznie zadnych tu nie mam (musialam sie ograniczac, jedna walizka musi wystarczyc )
Cytat:

EDIT: AAAAAAAA byłbym zapomniała: ZUZA moim skromnym zdaniem wylądasz świetnie. o ile ja unikam kolorowych ciuchów /jeśli już to jakies neutralne kolory/ To ty wyglądasz świetnie, w tej sukience - uwielbiam jasne dodatki. Drugi jest prześliczny. Trzeci tak samo /piękna sceneria :P/ Ale ponad wszystkim jest Twoja śliczna fryzurka i figura o_0 :ślini się: dla mnie bobmba, mimo, że nie mój styl!
Dziekuje Ci Kochana. Czytac takie komentarze od Ciebie to sama przyjemnosc. Az mi sie humor poprawil z samego rana
A od tych komplementow to az sie zaczerwienilam

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość

Zuza Najbardziej podoba mi się 2 zestaw, taki niby zwykły, ale prostota ma swój urok , w pierwszym ładniutka sukieneczka.

Dziekuje Ci Kochana Wklej cos swojego

Cytat:

A to mój dzisiejszy:
Dziekuje bardzo ! Tak, to torebka z H&M.
Twoj zestw tez fajny, taki gangsta Buciki fajne, chcialam je kupic , ale byly za ciasne (az dziwne, bo ja mam malutka stope )
Cytat:

Dziekuje Zestaw z sukienka byl specjalnie dla Ciebie. A narzutka kupiona byla w h&m na wyprzedazach - w watku zakupowym pokazywalam. Zaraz znajde jakies zdjecie i zalacze - kolnierzyk okrągly, odcinana pod biustem, mam nadzieje ze widac
Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość

zuza fajnie ze wklajasz ostatnio wiecej zestawow,sa bardzo w moim stylu pierwszy bardzo fajny, ta sukienka taka radosna i wakacyjna, ladny ma kolor, lubie ostatnio fuksje.
Drugi typowo na luzie, lubie motywy marynarskie polaczone z biela, mysle ze czerwien tez by pasowala. Trzeci slicze polaczenie kremu z karmelem, mysle ze tbary z deichmana albo torebka w karmelkowym kolorze by pasowala
[U]
Dziekuje Kochana Ty mnie tak wspierasz w tych moich niesmialych probach
Co do Twoich propozycji, zhadzam sie w 100%. Do marynarskich klimatow tez lubie czerwien, ale nie mam tu nic takiego oprocz malutkiej torebeczki (bo jestem teraz na dzialce), a ona na nic mi by sie zdala tam na wycieczce.
A co do 3 zestawu i t-barow, to nawet wczoraj zrobilam taki zestaw, ale juz nie chcialam dodawac kolejnego zdjecia. Wiec dodam teraz, zebys porownala.

Buskowianko - nie załaczyl mi sie Twoj post - ale dziękuję Ci za mile slowa

_________________________ ____________________

A tu zdjecia - narzutki i t-barow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg narzutka2.JPG (33,1 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t-bary.JPG (17,7 KB, 276 załadowań)

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 13:45   #1962
Poppet
Zadomowienie

Cytat:
poppet, masz naprawde swietny styl! juz od jakiegos czasu jak wklejasz zestawy, wszystkie absolutnie mi sie podobaja. Ten rowniez, ta bluzka taka delikatna i romanatyczna i obie wersje mi sie podobaja
dzięki karo, wiesz, ze z Twoich ust to cenny komplement .

Cytat:
z rajtkami! spódnica jest genialna, świetnie w niej wyglądasz A hgdzie ten koncert był? w CK?
dzięki karola nie, wiesz to było takie wolne granie w gramoffonie. A był jakiś w CK wczoraj? echh chyba bede płakać :P

PS. Jak nie było Cię w Lublinie to był festiwal inne brzmienia - naprawdę świetną muzykę grali na tych koncertach na których ja byłam.

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 14:24   #1963
whoa
Wtajemniczenie

Praline świetną masz chyba bluzkę na fotkach z placu zabaw, masz może jakieś zdjęcie na którym lepiej ją widać ? Super wogóle macie wszystkie zestawy, może kiedyś sama coś wrzucę narazie jeszcze nie czas ;p Nie daję swoich zdjęć, lubię pozostawać anonimowa może posiedzę jeszcze trochę na wizażu i się przełamię

whoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 15:11   #1964
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shatin Pokaż wiadomość
Te buciki to chyba Troll, widziałam takie u mnie ostatnio przecenione na 19 zŁ
o masz! akurat mam tam daleko..ale muszę pojechać do Marionnauda, żeby mi wklepali na konto punkty z paragonu to może i Trl odiwedzę, ale pewnie już ich nie ma

Cytat:
praline ta kopertowka to najwieksza z mini torebeczek,ktore mam, stad czesto jest ostatnio na zdjeciach

praline to zdjecie w plaszczyku i w szarosciach jest boskie powinnas chyba reklama roznych firm, bo zawsze niektore ubrania podobaja mi sie bardziej na Tobie niz na zdjeciach ze strony na modelkach a te buty mmm przepieknie tu wygladaja
miło mi słyszeć takie komplementy Aż się zarumieniłam, hehe.

Cytat:
Dziekuje Zestaw z sukienka byl specjalnie dla Ciebie. A narzutka kupiona byla w h&m na wyprzedazach - w watku zakupowym pokazywalam. Zaraz znajde jakies zdjecie i zalacze - kolnierzyk okrągly, odcinana pod biustem, mam nadzieje ze widac

_________________________ ____________________

A tu zdjecia - narzutki i t-barow
śliczna ta narzutka! dawno kupowałaś? ile kosztowała? naprawdę baardzo fajna!

Cytat:

dzięki karola nie, wiesz to było takie wolne granie w gramoffonie. A był jakiś w CK wczoraj? echh chyba bede płakać :P

PS. Jak nie było Cię w Lublinie to był festiwal inne brzmienia - naprawdę świetną muzykę grali na tych koncertach na których ja byłam.
tak bez sprawdzania zapytałam czy to w CK- nie wiedziałam gdzie to strzeliłam Byłam kiedyś w tym gramoffonie- mozarelkę z pomidorem i bazylią tam jadłam

Cytat:
Napisane przez whoa Pokaż wiadomość
Praline świetną masz chyba bluzkę na fotkach z placu zabaw, masz może jakieś zdjęcie na którym lepiej ją widać ? Super wogóle macie wszystkie zestawy, może kiedyś sama coś wrzucę narazie jeszcze nie czas ;p Nie daję swoich zdjęć, lubię pozostawać anonimowa może posiedzę jeszcze trochę na wizażu i się przełamię
Miło mi
Zdjęcie tuniczki załączam specjalnie dla Ciebie.
Może czas się pokazać w jakimś zestawie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg atmosphereretro2.jpg (38,8 KB, 85 załadowań)
Stary 2008-07-22, 15:34   #1965
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:

śliczna ta narzutka! dawno kupowałaś? ile kosztowała? naprawdę baardzo fajna!
Hmm, kupowałam chyba jakoś pod koniec czerwca Przeszukaj dokładnie te wieszaki u siebie, moze dla Ciebie jeszcze będzie.

A cena... wiem, ze 50 % przeceny mialam, ale ile to bylo, to dokładnie nie pamiętam. Z 50 albo 60 zl Teraz na pewno by była z 70% przeceny

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-07-22, 15:56   #1966
praline
Zakorzenienie

ojj niestety, ale u mnie nie ma tych narzutek- rpzekopałam wczoraj wszystko

Wklejam w takim razie mój wczorajszy zestaw i znów foty z koma , grrrrr...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg caroline1.JPG (91,5 KB, 621 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg caroline2.JPG (47,6 KB, 523 załadowań)
Stary 2008-07-22, 16:16   #1967
gabi1234
Zakorzenienie

no to po kolei:
zuza - ostatni zestaw mi się podoba
beoneself - niczego mi w tym zestawie nie brakuje, jak dorzucisz coś jeszcze to przedobrzysz
pink - młodzieżowo ale zupełnie nie mój styl
praline - jak na komórę to fotki całkiem niezłe, fajny zestaw, śliczne balerinki
to przy okazji wkleję swój z niedzielnego party (czarna zamszowa kopertowka została w pokoju) nadmienię, że w zasadzie nie lubię motywów kwiatowych na ubraniach, ale tu mi się skojarzyło z Carrie i tak zostało - na jeden, dwa razy mogę się przełamać na te kwioty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwi.jpg (77,3 KB, 584 załadowań)
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 16:58   #1968
mm111111
Wtajemniczenie

Gabi, kolokwialnie mówiąc...ale CZAAAAD 1000 x lapiej niz Carrie :P

Praline
Ale poważna na tych zdjęciach jesteś hehehe zestawik B&W świetny
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:06   #1969
emillkaa
Zadomowienie

Cytat:

bardzo mi się podoba świetnie wyglądasz w tej kolorystyce
Stary 2008-07-22, 18:07   #1970
mmaggiee
Rozeznanie

Cytat:

uroczo

Cytat:
no to po kolei:
beoneself - niczego mi w tym zestawie nie brakuje, jak dorzucisz coś jeszcze to przedobrzysz
praline - jak na komórę to fotki całkiem niezłe, fajny zestaw, śliczne balerinki
to przy okazji wkleję swój z niedzielnego party (czarna zamszowa kopertowka została w pokoju) nadmienię, że w zasadzie nie lubię motywów kwiatowych na ubraniach, ale tu mi się skojarzyło z Carrie i tak zostało - na jeden, dwa razy mogę się przełamać na te kwioty
tez nie lubie tego motywu, ale w tym wydaniu kupuje zestaw b.ladny skad te buty i jak wysoki jest w nich obcas ?
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:24   #1971
izkaaa_
Rozeznanie

Cytat:
Trzeci - slabo widac - kremowa bluzka z zabotem, szary sweterek i pasek bardzo retro. Do tego brazowa torebka (ktorej tu akurat nie mam).
podobają mi się 2 i jescze bardziej 3

Cytat:
A to mój dzisiejszy:
fajny zestaw. Jeśli te balerinki są z Trolla to też się nad nimi zastanawiałam Ale w końcu kupiłam bluzę i nie starczyło na więcej Chyba przejde się po nie bo ciekawie wyglądają

Cytat:

Bluzka H&M (sh) ok. 3 zł
Buty koturny H&M 50 zł
Pierścionek H&M 15 zł
ładny zestaw, fajna spódniczka
Cytat:

super, uwielbiam zestawy B&W
Cytat:
no to po kolei:
lubię twój styl, świetnie wyglądasz w mini sukienkach. W tym zestawie niepodoba mi się tylko pieszczocha na ręce (bo ogólnie ich nie lubię)
izkaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:31   #1972
Soline
Zadomowienie

Cytat:

nie dosc ze jestes ladna, to jeszcze masz cudny styl, wygladasz jak modelka ja tez chce! jakbys robila jakies porzadki w szafie czy cos, to wiesz..

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:48   #1973
whoa
Wtajemniczenie

A więc to jest tunika ! Ładna

whoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 19:00   #1974
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy zestawik podoba mi się najbardziej, ale buty i ten szpic już mniej

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 19:06   #1975
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:

jak u siebie znajde, dam znac

Zestaw fajny. Lubię tę kolorystykę. Na pierwszysm zdjęciu myślałam, że masz getry Fajny ten sweterek.

Cytat:
no to po kolei:
Dziękuję.
Co do Twojego zestwu, to to zupełnie nie moj klimat (ten pasek, to cos na reke, nawet buty), ale taka niby dziewczyna rockmana
Jestem bardzo ciekawa Twoich zestwow jak nadejda chlodne dni..... tylko mi nie mow o rajstopach Chetnie zobaczylabym inną odslone Gabi - cos w stylu tego zestwu ze spodniami... pamietasz?

Cytat:
Napisane przez izkaaa_ Pokaż wiadomość
podobają mi się 2 i jescze bardziej 3
A dziekuje bardzo

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-07-22, 19:09   #1976
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Pierwszy zestawik podoba mi się najbardziej, ale buty i ten szpic już mniej
Dziekuje.
A co do butów - bardzo je lubie. Wbrew pozorom one sa totalnie plaskie

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-07-22, 19:55   #1977
Jolinka1987
Raczkowanie

Cytat:

Bluzka H&M (sh) ok. 3 zł
Buty koturny H&M 50 zł
Pierścionek H&M 15 zł
Bardzo fajna spódniczka, ale ja połączyłabym ją raczej z jasną górą i bucikami.

Cytat:

Buciki... Zakochałam się

Cytat:
Gabi- suuuuper! Chociaż nie wiem czy tu nie działa przypadkiem zasada, że ładnemu we wszystkim ładnie Z taką figurą to i w zwykłym worku wyglądałabyś pewnie jak marzenie
A do kwiotów się przekonaj koniecznie, bo Ci pasują
Stary 2008-07-22, 20:15   #1978
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
dziękuję ślicznie

A to znów mój zestaw - tym razem wakacyjny
Troszkę mi się dziwnie pozaznaczały Twoje zestawy - tzn. od końca jakos ale co tam W każdym będę się powtarzać i pisac jedno: masz stajla

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Mój kolejny zestaw.

Pierwszy raz mam na sobie taką spódnicę do pasa (jest w drobną pepitkę, niestety nie widać). I czuję się... trochę dziwnie. Zawsze wydawało mi się, że wyglądam w takim kroju tragicznie (jakaś taka wielka i wogóle).
Spódnica ma ze 30 lat, jest mojej mamy, przeszła wczoraj krawieckie poprawki w celu dopasowania jej do mojej figury.

Będę wdzięczna za wszelkie uwagi - czegoś mi trochę brakuje w tym stroju, tylko nie wiem czego.
Według mnie jest super

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Moje 4
Podoba mi się pierwszy

Cytat:
dziekuje Wam kochane
jolinka nie jestem modelka
mm1111 az sie zawstydzilamdziekuje:cm ok:#
nastka ok zalatwione kiedy sie zamieniamy

ale slicznie ! ta sukienka i ma swietny kroj i material i kolor i bosko wyglada z szarosciami

moj wczorajszy z wycieczki i dzisiejszy
Super, super, super!

Cytat:
Napisane przez buttreflyyyy Pokaż wiadomość
super karo- ten kapelusz nie bardzo mi do ciebie pasuje, ale 2 zestaw śliczny-wyglądasz bardzo ładnie

Mój skromny dzisiejszy z nową tuniką kupiona na przecenie za 18zł w Quiosque
Świetna cena tuniczki - zestaw także przypadł mi do gustu

Cytat:
wieki mnie nie było, hehe
Wybaczcie jakość- komórka jest do dzwonienia a nie do robienia zdjęć
Masz stajla

Cytat:
nice girl - bardzo ładna sukienka

_________________________ ___

A to mój dzisiejszy. Robię głupie miny, ale moja siostra kazała mi udawać.. Józefinę - ukochaną Napoleona. :P. NVM :P
Bossska ta sukienka, oczu nie mogę oderwać!!!

Cytat:
Teraz coś ode mnie.
Z "nową" sukienką 2 wersje z długim rękawem i bez rękawów. Z długim rekawem miałam kolczyki czerwone kuleczki, niestety nie widac tego.
Przepraszam za jakosc zdjęć ale ręce mi sie trzęsły,starałam sie jak mogłam wyostrzyc je.
Cytat:
C.d.
Dzisiejszy do pracy i wczorajszy randkowy.
Sexy zestawy i .... masz sexy nogi
Cytat:
Ten soczysty najbardziej mi sie podoba

Cytat:

A to mój dzisiejszy:
Fajoski - taki lajtowy

Cytat:

Bluzka H&M (sh) ok. 3 zł
Buty koturny H&M 50 zł
Pierścionek H&M 15 zł
Kiecka świetna - lubię takie

Cytat:

Masz stajla

Cytat:
no to po kolei:
So sexy

A to mój.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7220050.jpg (127,9 KB, 413 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7220051.jpg (101,7 KB, 244 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7220055.jpg (128,1 KB, 253 załadowań)
Stary 2008-07-22, 20:21   #1979
shatin
Wtajemniczenie

Mags, powiem tak- Twoje stylizacjie są pięknijsze z każdym zestawem a Ty po prostu piekniejesz w oczach!!!
A spodni nie pokazuję więcej po po prostu przyjadę i zabiorę
Stary 2008-07-22, 20:46   #1980
Jolinka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość

A to mój.
Jakbym miała powiedzieć co bardziej mi się podoba- strój czy krajobraz- miałabym niezły dylemat Bardzo ładnie!

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości