|
|
#1951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My Style Diary V
praline wyglądasz cuuudnie
![]() zuza678 wszystkie fajne ale z sukienką najfajniejszy (torba jest z h&m?)A to mój dzisiejszy:
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
miło mi, ze to zauważyłaś Cytat:
Cytat:
Cytat:
Butki z ICH ciągle lezą w pudelku...szkoda mi konika ścierać |
|||||
|
|
|
#1955 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam to mu- uśmiechnął sie zawadiacko i powiedział, że się zgadza;p ale miły poranek ! Cytat:
Cytat:
![]() A fotki to z wakacji stąd ta beztroska heheCytat:
Szkoda, że u mnie w mieścied nie ma takich :\ dziękuję śliczniiieee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Postaram się jeszcze dzis wysłać paczkę:p miło mi ![]() A Ty masz przesłodkie butki! powiedz proszę skąd!!! musze takie miec koniecznie
|
||||||
|
|
|
#1956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój dzisiejeszy, zwykły i wiem że starasznie tam ciemno na górze
![]() Bluzka H&M (sh) ok. 3 zł Spódnica Miss Selfridge (sh) ok. 15 zł [cena z metki 46€] Buty koturny H&M 50 zł Pierścionek H&M 15 zł |
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#1960 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
gabi1234
beoneself Jolinka1987 Poppet zuza678 bardzo dziekuje a skorke juz mam chyba rok, nic sie z nia zlego nie dzieje i wyglada tak jak wtedy gdy ja kupowalam,takze warto ona123ona bardzo dziekuje a sukienke uwielbiam za to ze ma kokardke i plisy, dtego ja lubiepraline ta kopertowka to najwieksza z mini torebeczek,ktore mam, stad czesto jest ostatnio na zdjeciach ![]() buttreflyyyy mmaggiee to sukienka z bershkiizkaaa kleo111 anies5 bardzo dziekuje aga to tylko dzieki Wam i waszym radom chyba w koncu dowiedzialam sie w czym wygladam ok i co z czym laczyc, no i ostatnio mam wiecej czasu na kombinowanie stroju stad moze zmiana.mmmm11111 rowniez dziekuje Ci dziekuje Wam dziewczyny ![]() beoneself minimalizm zawsze sie sprawdza podoba mi sie polaczenie kolorow na torebce i wisiorkupraline to zdjecie w plaszczyku i w szarosciach jest boskie powinnas chyba reklama roznych firm, bo zawsze niektore ubrania podobaja mi sie bardziej na Tobie niz na zdjeciach ze strony na modelkach a te buty mmm przepieknie tu wygladaja![]() zuza fajnie ze wklajasz ostatnio wiecej zestawow,sa bardzo w moim stylu pierwszy bardzo fajny, ta sukienka taka radosna i wakacyjna, ladny ma kolor, lubie ostatnio fuksje.Drugi typowo na luzie, lubie motywy marynarskie polaczone z biela, mysle ze czerwien tez by pasowala. Trzeci slicze polaczenie kremu z karmelem, mysle ze tbary z deichmana albo torebka w karmelkowym kolorze by pasowala poppet, masz naprawde swietny styl! juz od jakiegos czasu jak wklejasz zestawy, wszystkie absolutnie mi sie podobaja. Ten rowniez, ta bluzka taka delikatna i romanatyczna i obie wersje mi sie podobajashatin jaka wakacyjna spodnica lubie malowane wzory, ladnie wyglada polaczona ze stonowanymi dodatkami, bo zwraca sie uwage tylko na nia
|
|
|
|
#1961 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do jasnych dodatkow, to stwierdzilam ze rozjasnia zestaw (czarna narzutka robi swoje), a buty z 2 zestawu sa plaskie, ale i tak nie nadaja sie na rower ![]() ![]() A co do dodatkow to mam tam wisiorek, bransoletek praktycznie zadnych tu nie mam (musialam sie ograniczac, jedna walizka musi wystarczyc )Cytat:
A od tych komplementow to az sie zaczerwienilam Cytat:
Dziekuje Ci Kochana Cytat:
Twoj zestw tez fajny, taki gangsta Buciki fajne, chcialam je kupic , ale byly za ciasne (az dziwne, bo ja mam malutka stope )Cytat:
![]() Cytat:
Co do Twoich propozycji, zhadzam sie w 100%. Do marynarskich klimatow tez lubie czerwien, ale nie mam tu nic takiego oprocz malutkiej torebeczki (bo jestem teraz na dzialce), a ona na nic mi by sie zdala tam na wycieczce. A co do 3 zestawu i t-barow, to nawet wczoraj zrobilam taki zestaw, ale juz nie chcialam dodawac kolejnego zdjecia. Wiec dodam teraz, zebys porownala. ![]() Buskowianko - nie załaczyl mi sie Twoj post - ale dziękuję Ci za mile slowa _________________________ ____________________ A tu zdjecia - narzutki i t-barow
|
|
#1962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, wiesz, ze z Twoich ust to cenny komplement . Cytat:
nie, wiesz to było takie wolne granie w gramoffonie. A był jakiś w CK wczoraj? echh chyba bede płakać :PPS. Jak nie było Cię w Lublinie to był festiwal inne brzmienia - naprawdę świetną muzykę grali na tych koncertach na których ja byłam.
|
|
#1963 |
|
Wtajemniczenie
|
Praline świetną masz chyba bluzkę na fotkach z placu zabaw, masz może jakieś zdjęcie na którym lepiej ją widać ? Super wogóle macie wszystkie zestawy, może kiedyś sama coś wrzucę narazie jeszcze nie czas ;p Nie daję swoich zdjęć, lubię pozostawać anonimowa może posiedzę jeszcze trochę na wizażu i się przełamię
|
#1964 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aż się zarumieniłam, hehe.Cytat:
Cytat:
Byłam kiedyś w tym gramoffonie- mozarelkę z pomidorem i bazylią tam jadłam ![]() Cytat:
![]() Zdjęcie tuniczki załączam specjalnie dla Ciebie. Może czas się pokazać w jakimś zestawie?
|
|||||
|
|
|
#1965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeszukaj dokładnie te wieszaki u siebie, moze dla Ciebie jeszcze będzie.A cena... wiem, ze 50 % przeceny mialam, ale ile to bylo, to dokładnie nie pamiętam. Z 50 albo 60 zl
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
ojj niestety, ale u mnie nie ma tych narzutek
- rpzekopałam wczoraj wszystko![]() Wklejam w takim razie mój wczorajszy zestaw i znów foty z koma , grrrrr... |
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
no to po kolei:
zuza - ostatni zestaw mi się podoba beoneself - niczego mi w tym zestawie nie brakuje, jak dorzucisz coś jeszcze to przedobrzysz ![]() pink - młodzieżowo ale zupełnie nie mój styl praline - jak na komórę to fotki całkiem niezłe, fajny zestaw, śliczne balerinki to przy okazji wkleję swój z niedzielnego party (czarna zamszowa kopertowka została w pokoju) nadmienię, że w zasadzie nie lubię motywów kwiatowych na ubraniach, ale tu mi się skojarzyło z Carrie i tak zostało - na jeden, dwa razy mogę się przełamać na te kwioty |
|
|
|
#1968 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabi, kolokwialnie mówiąc...ale CZAAAAD
1000 x lapiej niz Carrie :PPraline Ale poważna na tych zdjęciach jesteś hehehe zestawik B&W świetny ![]() |
|
|
|
#1969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetnie wyglądasz w tej kolorystyce
|
|
#1970 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zestaw b.ladny ?
|
||
|
|
|
#1971 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fajny zestaw. Jeśli te balerinki są z Trolla to też się nad nimi zastanawiałam Ale w końcu kupiłam bluzę i nie starczyło na więcej Chyba przejde się po nie bo ciekawie wyglądająCytat:
Cytat:
Cytat:
)
|
|
|
#1972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez chce!
|
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
A więc to jest tunika ! Ładna
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1975 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zestaw fajny. Lubię tę kolorystykę. Na pierwszysm zdjęciu myślałam, że masz getry Fajny ten sweterek.Cytat:
Co do Twojego zestwu, to to zupełnie nie moj klimat (ten pasek, to cos na reke, nawet buty), ale taka niby dziewczyna rockmana Jestem bardzo ciekawa Twoich zestwow jak nadejda chlodne dni..... tylko mi nie mow o rajstopach Chetnie zobaczylabym inną odslone Gabi - cos w stylu tego zestwu ze spodniami... pamietasz?A dziekuje bardzo
|
|
#1976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do butów - bardzo je lubie. Wbrew pozorom one sa totalnie plaskie
|
|
#1977 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z taką figurą to i w zwykłym worku wyglądałabyś pewnie jak marzenie ![]() A do kwiotów się przekonaj koniecznie, bo Ci pasują
|
|
#1978 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Troszkę mi się dziwnie pozaznaczały Twoje zestawy - tzn. od końca jakos ale co tam
W każdym będę się powtarzać i pisac jedno: masz stajla![]() Cytat:
![]() Podoba mi się pierwszy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A to mój.
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
Mags, powiem tak- Twoje stylizacjie są pięknijsze z każdym zestawem a Ty po prostu piekniejesz w oczach!!!
![]() A spodni nie pokazuję więcej po po prostu przyjadę i zabiorę |
|
|
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
Jakbym miała powiedzieć co bardziej mi się podoba- strój czy krajobraz- miałabym niezły dylemat
Bardzo ładnie!
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

(torba jest z h&m?)

ale robiłam zdjęcia dla koleżanki to i wizaż "skorzysta"
, jak ja dawno byłam na placu zabaw...

powinnas chyba reklama roznych firm, bo zawsze niektore ubrania podobaja mi sie bardziej na Tobie niz na zdjeciach ze strony na modelkach
)

dziekuje:cm ok:#