|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Wiec ja juz jestem coraz blizej zaufania tej pani ze nie ma co dokupowac teraz tylko mame przekonac
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby po co mi goscie ktorzy mi dupe obrobia.. alepiej nie zaprosic, ale ja mam dwiec takie ciotki ktore musze zaprosic mimo ze niechce bo to siostry taty - typowe wiejskie plotkary - nie ublizajac wsi.. i wiem ze mi dupe obrobia ze sukienka nie taka ze muzyka nie taka.. ale bynaj nie przyczepiasie do jedzenia ze bylo malo sie nieczepia.. zxreszta ja uwazam ze na weselu ma byc zespol ktory porwie do tanca i kupa jedzenia..
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie musi zostać bo co to zostanie będzie podane na poprawinach
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez
plus dodatkowe jedno nowe
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
a własnie budze Tadzisława
ile będzie spał juz u niego 9:00 rano wysłałam mu sms
|
#1416 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam pytanko- jak zgłosić przegięcie do moderatora???Bo laska na lubelskie panny młode przegina z reklamą, jak macie ochotę to zerknijcie...
Życzę powodzenia Misqa i Strippi w staraniach o pracę!!! |
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głupie dziewczę
|
|
#1418 |
|
Rozeznanie
|
Któraś z dziewczyn już to zrobila, ja jeszcze nie jestem aż tak wtajemniczona, kurde zezłościła mnie ta jędza!
Na wizażu jest tak przyjemnie wciągające post,bardzo miło się rozmawia,a tu taka bezczelna reklama i to nie jedna!Jak będzie Jaga, to trzeba sie jej zapytać, bo ona jest chyba moderatorką tak???
|
|
|
|
#1419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na weselach w sumie jem tylko dlatego, że coś przynoszą i zwykle przynoszą pod nos, to jak niby ma zabraknąć? Mówię o tym, że nie ma sensu domawiać. Bo trzech kolacji to chyba nikt w domu nie ma normalnie i do tego zimna plyta. A jak goście dupę obrabiają to g.... nie goście. A z piciem, wódką, owocami i ciastem to zupelnie inna sprawa. O to warto zadbać. |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
iwonka861 zgłoś do moderatora
na PW
|
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
Już sprawa z niegrzeczną starszą panią zakończona
, ale nerwa nam ruszyła, na wątku lubelskim! Co do jedzonka u nas ma być 6 dań gorących, i przystawki,chyba z 8 czy więcej rodzai, do tego ciasto alkohol,owoce, napoje, uważam że to spokojnie wystarczy Ja też uważam,ze lepiej jak coś zostanie, niż jak ma zabraknąć, zresztą nic się nie zmarnuje, bo to, co zostanie, to można zabrać
|
|
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
Trudno żeby mialo zabraknąć skoro porcje są wyliczone
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie podliczylam jeszcze raz ile bedziemy placic za wszystko na wesele to wyszlo mi okolo 16 tys z jedzeniem, spaniem dla gosci, wodka, wszystkimi mozliwymi oplatami. Nie liczylam tylko sukienki i garniaka. Ale duzo nam odpada kosztow przez to ze mamy 1 spiewaka zamiast caly zespol, koles jest rewelacyjny a bierze tylko 850 zl a nie 2500 lub 3000 jak inne zespoly, i zdjecia bedzie nam robil przyjaciel Tżta - ma super aparat i mega umiejetnosci wiec bedzie ok
|
|
|
|
#1424 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie.
Mam na imię Paulina i podobnie jak wszystkie z Was w 2009 roku wychodze za maż a dokładmie 19.09.2009 Pozdrwaiam Was wszystkie i mam nadzieje że potrzeba Wam świeżej krwi
|
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też trochę oszczędzimy biorąć Dja, nie będzie kamerzysty i nie wynajmujemy auta. To w sumie takie glówne oszczędności
Szczypiorkowa witaj!! Opowiedz jak tam przygotowania
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze mnie dziewczyny nie pogoniły
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachęcamy do regularnego udzielania się jak przygotowania?
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do jedzenia to popscene ja mam obiad plus 4 inne gorace posilki, wiec nie braknie mi jedzenia, i nie napisalam ze bede domawiac, zaznaczylam ze wole jak bedzie wiecej niz jak mialo by byc malo - na tyle ze ktos bedzie glodny.. zreszta ja mam poprawiny ja i tak musze wiecej wziac
|
|
|
#1430 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za mile powitanie
![]() Otóz podstawowe rzeczy mamy juz zalatwione od zeszlego roku. To znaczy mamy wynajetą restaurację i zarezerwowany juz tam termin. Mamy zespół, kamerzyste i fotografa. I na razie chyba to wszystko. Całą reszta zaczniemy się zajmowac od nowego roku. Na ten rok zostało nam jedynie zaklepanie daty u księdza ale to plnaujemy na wrzesień kiedy będziemy miec urlopy i czas żeby pogadac z księdzem. To chyba na tyle.
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chcialabym jakas fura znajomego albo kogos z rodziny, bo nasze sie niestety nie nadaja bo 3-drzwiowe ehhh no ale mam nadzieje ze jakies autko wymyslimy mi tam nie zalezy zeby jakies zabytkowe bylo czy super ekstra limuzyna ![]() hehe no wlasnie jeszcze nie heheh zartuje
|
||
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
no my własnie zastanawiamy się nad samochodem- na pewno nie chcemy limuzyny ani zabytkowego żadnego. chcieliśmy sobie śmignąc jaguarem http://www.czarnyjaguar.com/ o takim-tylko tym srebrnym ale dupa blada bo już mają termin zarezerwowany...i dalej trza szukać :/
edit- zapomniałam Dzien dobry powiedzieć
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie będe wypozyczać auta dla mnie szkoda kasy pojedziemy autem kogoś z rodzinki
u nas wiejska limuzyna kosztuje 1500zł za dzień musiałabym na głowe upaść a poza tym limuzyną to troszkę obciach
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem bo jak powiedzieli, że termin mają zajęty to już o cenę nie pytałam...ale u nas w łodzi ceny zamykają się spokojnie w 1000 zł....a zaczynają od 400 zł zależy od ilości km...
tez byśmy pojechali autem kogoś znajomego ale u nas nikt nie ma fajnefo samochodzika- wszycy stare rzęchy mają albo 3-drzwiowe...;/
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka Ty 2010?
![]()
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje ze uda nam sie znalezc jakies "wlasne" autko coby na tym przyoszczedzic troszke
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież chyba żadna z nas nie chce, żeby goście nie mieli nic do jedzenia na naszych weselach. Ale te 3 czy 8 gorących posilków w zupelności wystarczy.
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o porcje, miałam na myśli bardziej o przystawki,a one nie są wyliczone, wiadomo,że niektórym wystarczą dania gorące, a inni zaspokajają swój apetyt dodatkowo przystawkami. Ja nie mam zamiaru nic dokupować, uważam,że to co będzie z pewnością wystarczy, i że nikt nie wyjdzie głodny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Wiec ja juz jestem coraz blizej zaufania tej pani ze nie ma co dokupowac
teraz tylko mame przekonac

Na wizażu jest tak przyjemnie wciągające post,bardzo miło się rozmawia,a tu taka bezczelna reklama i to nie jedna!Jak będzie Jaga, to trzeba sie jej zapytać, bo ona jest chyba moderatorką tak???

no ale mam nadzieje ze jakies autko wymyslimy 
musiałabym na głowe upaść a poza tym limuzyną to troszkę obciach