|
|
#4891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Tylko ostatnio dostałam jakieś super hiper nowe znieczulenie, które miało być mniej bolesne przy podawaniu w porównaniu do tradycyjnego i nie powodować zdrętwienia twarzy. Wszystko było ok, tylko najbardziej znieczuliło mi nie te zęby, które miało znieczulić nowoczesnym zastrzykom mówię kategoryczne nie![]() Madzik, powodzenia w rekonwalescencji! |
|
|
|
|
#4892 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: "100 Fragrances Every Perfumista Should Try" - subiektywne zestawienie
Cytat:
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, dużo siły i jak najmniej bólu życzę
|
|
|
#4895 |
|
Wtajemniczenie
|
Niekoniecznie. Ja mam taką młodą panią stomatolog, która mówi prawdę
|
|
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie będzie łatwo... ale coraz lepiej, życzę dużo sił i trzymam ![]() Cytat:
Ja nawet nie pamiętam kiedy miałam znieczulenie u dentysty, nie licząc chirurgii szczękowej i leczenia kanałowego ![]() Co do nowoczesnych znieczuleń.. dobrze wiedzieć ![]() Wrrr .. dziewczyny nie powiem wam o czym teraz myślę ... napiszę tylko, że moi nowi sąsiedzi mają psa, który non stop szczeka... prawie bez przerwy... caluśkie popołudnie do wieczora, a wczoraj do późnej nocy.... można zwariować!!Głośna muzyka u mnie jest z tego powodu obowiązkowa , ale ileż można! |
||
|
|
|
#4898 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Yola- ale on szczeka bo ich nie ma, czy dlatego, że tak ma?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
Raczej dlatego, że ich nie ma..
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
A psiak tęskni
|
|
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak to dobrze nie mieszkać w bloku...u mnie najwyżej koty od czasu do czasu buszują na dworze, nie wiem czyje to koty...ale raz jednej nocy myślałam ze nie zasnę. |
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja też będę musiała iść z tym coś zrobić .. a tak chciałam tego uniknąć, bo jestem tu nowa. Koleżanki mówiły, że "znając mnie zaraz tam polecę" ale zaprzeczałam. Myślałam, że to nie ma sensu bo przecież na 100% ktoś już z nimi o tym rozmawiał... my tu mieszkamy od miesiąca, ale inni lokatorzy Echo niesie po całym bloku. No ale cóż, może wychodzi na to, że Jolki tu brakowało... |
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do tego znieczulenia - mój tata bardzo sobie chwalił. Podobno byłam pierwszą niezadowoloną pacjentką Może mam jakieś pokręcone kanały w dziąsłach, że poszło mi nie tam, gdzie trzeba?Yolu, współczuję sytuacji z psem
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uff... chwila ciszy.. Zapalę relaksujące kadzidełka i włączę Alice In Chains aby odgonić mordercze instynkty ![]() Edit aa w lodówce mam vermutha |
|
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem już tak zdesperowana, że jak rozmowa gospodyni nic nie da, to i tak pewnie pójdę do spółdzielni. Wyjścia nie będzie. Zresztą, kto to widział, żeby biedny zwierzak siedział sam i wył.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tu sie nie wkrewic.
dzis dowiedzialam sie, ze za jakis krotki czas jade poprowadzic szkolenie. Jakas godzina, dwie drogi stad. Zabookuja mi pokoj w hotelu, zawiezie mnie jakis Szyszek od nas... W sumie 2 dni szkolenia. Mowie to mojemu, on 'a gdzie to?' 'pod Birmingham' 'przyjade po cie' no ja se tylko mysle na ... penis. Jak mnie to irytuje, ta nadopiekunczosc, ktora rzygam... |
|
|
|
#4911 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hecate - Ja tam bym się cieszyła, gdyby ktoś chciał po mnie przyjechać. Do tej pory słyszałam tylko, że nie będzie mnie ktoś odwoził 10min do pracy, bo to za dużo spali i za drogo.
Ani przywoził w nocy z pracy. Ale jakby ktoś mi zaproponował, że po mnie przyjedzie, zrobiłoby mi się bardzo miło. Mój teraźniejszy nawet po mnie nie przyjeżdża, bo mu się nie chce i sama muszę dojeżdżać do niego lub do knajpy. Chyba nie doceniasz, że chce mu się podnieść d..up..sko dla Ciebie, choć z drugiej strony co za dużo to nie zdrowo i ciapowatość też nie jest dobra... jeśli z tym przesadza. |
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś usłyszałam taki tekst od jednego amanta. Dla mnie był to definitywny koniec znajomości. Facet, któremu przechodzą przez gardło takie słowa, nie jest wart, za przeproszeniem, splunięcia.
|
|
|
|
#4913 |
|
Wtajemniczenie
|
Hecate, może Ciebie zmęczyło to, że Twoja połówka się tak o Ciebie troszczy, ale spora część dziewczyn - w tym ja - nieco Ci zazdrości troskliwego faceta. Tego, że się troszczy, już w paru innych sytuacjach
![]() Ale, ale, skoro już plotkujemy na tematy skner i padła wzmianka o wermucie... ![]() Swatano mnie kiedyś z jednym facetem. Nic z tego nie wyszło, ale parę randek się odbyło. Na jedną absztyfikant przyniósł wermut - opatrując to uwagą, że co coś jak martini, tylko tańsze Flacha była spora, więc w trakcie randki poszło po kieliszku. Reszta została wypita w trakcie jakiegoś spotkania towarzyskiego z zupełnie innymi znajomymi. Potem ustalamy z facetem termin następnej randki, gdzie... i tu padł argument, który mnie rozwalił: to może u ciebie, skoro już jest tam ten wermut? chyba tak, ale na bank bezwermutowa
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie tekst o tym, że benzyna jest droga, podziałał jak kubeł zimnej wody. A w myślach już byłam jego żoną . Wiem, że benzyna jest droga, ale pewnych rzeczy się nie mówi.
|
|
|
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda większym jeszcze nudziarzem okazał się pewien księgowy z ostatniej mojej randki... (którego niechcący poderwałam na biust koleżanki - wiem, brzmi to jak dowcip, ale to prawda ). Zero własnych zainteresowań, pasji. Never |
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Kiedyś dentysta zaproponował, że "może najpierw spróbujemy bez", posłałam mu wzrok bazyliszka i pan bez słowa napełnił strzykawkę

Może moderki przeniosą te kilka postów do Scent Baru i będziemy się zachwycać bezkarnie.

Boli jak... nie powiem co, bo mi się bluzgi na usta cisną
.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
... napiszę tylko, że moi nowi sąsiedzi mają psa, który non stop szczeka... prawie bez przerwy... caluśkie popołudnie do wieczora, a wczoraj do późnej nocy.... można zwariować!!

Echo niesie po całym bloku.