Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-04-23, 19:41   #1081
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Elaaa piekne ciuszki ️.
I ja dlatego miedzy innymi nie zdradzam imienia mimo ze ludzie naciskają to nie powiem az do narodzin i mysle ze najlepiej by było gdyby nikt nie zdradzał az do porodu .

Zua pytałaś o koleżankę wiec powiem Ci tak ze w ich kulturze to rodzice panny młodej wnoszą posag za to ze maz bierze ja za żonę ale maz ma obowiązek ja utrzymywać. Dzieci czyli ta młoda para ma w obowiązki utrzymywać starych rodzicow czyli ta moja koleżanka musiała bedzie kiedys na rodzicow placic (bo Ci z kolei maja trzy córki wiec mieli mase posagu do wniesienia i niewiele maja dla siebie. Teraz rodzina meza buntuje go bo chce jego pieniędzy a on będąc z nia musiałby tez utrzymywać rodzicow koleżanki... nie wiem czy wytłumaczyłam obrazowo/zrozumiałe... mowie tutaj o tym kiedy koleżance odechciałoby sie pracowac i chciałaby wrócić do domu. Tak ona mi to tłumaczy. Jest pewna ze ne ma innej kobiety.
A ja skonczylam rachunkowość i pracuje w zawodzie. Chociaz prosto po studiach to pracy w zawodzie nigdy w Poslce bym raczej nie znalazła.

Dziewczyny wczoraj kupiłam taka poduszkę ciążowa Załącznik 7513811 nie wiem czy juz wszystkie macie czy nie ale jesli nie to polecam. Super mi sie spało. Otula mnie z obu stron. Mam wsparcie. Bardzo fajna i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Tym ardziej ze ta U zupełnie na początku kupiłam i od razu oddałam bo dla mnie sie nie sprawdziła.

I jeszczez mam jedno pytanie dla Tych co sa bardziej w temacie. Czy taki materacyk warto kupic??? Czy to jakos bardziej pozwoli dziecku czuc sie stabilnie w łóżeczku??? Widze sporo tego w sklepach o w sumie jak patrze na to to mysle ze ma to sens...

ImageUploadedByWizaz Forum1524508877.341506.jpg
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 19:47   #1082
cambria04
Rozeznanie

Witam się znów po przerwie! Nie umiem odpisywać gdy nie jestem na bieżąco, a teraz dużo czasu spędzamy na zewnątrz piękna pogoda, do tego mamy możliwość uzyskania dodatkowego piętra dla siebie i kuchni i trochę zachodu z przenosinami, a do tego ciągłe choroby u starszaków, dziś właśnie pani dzwoniła z przedszkola żeby wcześniej odebrać młodszego ewidentnie coś go bierze. Starszemu kaszel się utrzymuje i tak w kółko....
Za to świetnie się Was czyta, a historie miłosne wspaniale się czytało i nastrój od razu lepszy
EMMA 10 km super wynik! Teraz zainstalowałam sobie licznik kroków, ale dziś tylko 5 km Jak dłużej idę to jednak bardzo brzuch mi twardnieje i źle się spaceruje...
Piękne rzeczy kupiłaś dla synusia Będzie jak z ig

SANDAM Przede wszystkim serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! Żeby tyle miłości i szczęścia co w tym wyjątkowym dniu towarzyszyło Wam w każdym kolejnym dniu Na pewno były niesamowite emocje

POZYTYWNAJ co do imienia to jak to nie jest przyjaciółka z którą spotykasz się bardzo często to ja bym dała wasze upatrzone imię. A jak różnica wieku? Wspólne przedszkole czy klasa wchodzi w grę?

POLA wspóczuje kłopotów, dobrze że mąż już lepiej i jest z Wami w domu

BLANKA u mnie w rodzinie jest dwuletnia Nina i zwracają się do małej Nini albo Ninusia także różnie bywa że zdrobnieniami...a już panie w przedszkolu potrafią wymyślić cuda

NORKA Stefania mi się podoba, ale trzeba być zdecydowanym żeby tak nazwać. Co do wózka to mam tak samo..a raczej nie mam w końcu gondolę pożyczę od koleżanki tylko muszę zobaczyć w jakim jest stanie, a później jakaś fajniejsza spacerówka bardziej się sprawdzi
Tantum rosa miałam i przelewałam do takiej butelki ze spryskiwaczem.

U nas wybieranie imienia stanęło w martwym punkcie - nic mi się nie podoba...

Ja też marzę żeby urodzić chwilę przed terminem, nawet na czerwcówkach się po udzielam, żeby w czerwcu się wyrobić

Nie mam jeszcze koszul do szpitala i do wygodnego karmienia, muszę zamówić i te wszystkie rożki, mgiełki i bambusy...

Poza tym walczę o polepszenie wyników, bo ostatnio gin dała mi skierowanie do szpitala że względu na niską hemoglobinę, ale nie skorzystałam na razie. Na szczęście mała ładnie rośnie

Wybaczcie przydługi post!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
cambria04 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 19:58   #1083
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Na zdjęciach moje świeżo odebrane zamówienie z bimbla - otulacz ( jest boski!) i drewniany gryzak, zakupy z zary + piątkowe zakupy wyprzedażowe w kappahlu

Śliczne jak zawsze

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 20:24   #1084
emma90
Wtajemniczenie

dziękuję

cambria u mnie dzisiaj tylko 3,5km, jutro postaram się więcej, ale mam dość sporo planów + szkołę rodzenia stąd nie wiem czy się uda.
A właśnie z instagrama najwięcej inspiracji wyłapuję
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 20:26   #1085
pola25
Zakorzenienie

Cambria witaj po dlugiej.przerwie.

Karolina nie widzę Twojego rogala
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 20:51   #1086
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Cambria witaj po dlugiej.przerwie.

Karolina nie widzę Twojego rogala

No wlasnie nie wstawiło 🙁 a teraz?

ImageUploadedByWizaz Forum1524513079.508874.jpg
Stary 2018-04-23, 20:51   #1087
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Norcia ja mam w koszyku tantum rosa w saszetkach
Asiaczku łowy z ali super, ra lampka nadalaby sie zeby ja postawic przy łóżeczku tak ? Moglabys podeslac mi linka do niej ?
Karolina, skomplikowane z tą koleżanką. Masakra jak bardzo kultura ma na nich wpływ.... co do Twojego wykształcenia to fakt - w Polsce tylko z doswiadczeniem, tylko jak ke zdobyc, skoro wszyscy ho wymagają ?
Cambria

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-04-23, 20:56   #1088
KarolinaK
Zakorzenienie

Ja jak do pracy ide czyli trzy dni w tygodniu to robie po 6 km dziennie . Bo dojśc do biura i do stacji i w ciagu lunchu zawsze wychodźe do centrum na jakies zakupy czyli to 1 godzina spacerowania. A jak nie ide do pracy to i tak jade do miasta, wychodź e psami na spacer to mi zawsze wyjdzi tez około 3-4km jak teraz patrze na telefonie. Ale za 10 km to podziwiam .
Stary 2018-04-23, 21:11   #1089
pola25
Zakorzenienie

Karolina chyba wygodnie się spi??

Dziewczyny.podziwiam.Wasz ą aktywność w ciąży.

Monya ciekawe co.u Ciebie????
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 21:50   #1090
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Karolina chyba wygodnie się spi??

Dziewczyny.podziwiam.Wasz ą aktywność w ciąży.

Monya ciekawe co.u Ciebie????

Bardzo wygodnie wlasnie bo na szyi mam normalna swoja poduszkę a po bokach mnie ta ciążowa otula. Jestem zachwycona!

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Nikt nie planuje kupić tego materacyka co pokazywałam wczesniej???
Stary 2018-04-23, 21:54   #1091
RudyKotBialyKot
Raczkowanie

Karolina ja będę z mojej poduszki ciążowej formować taki ponton dla Małej (razem z poduszką dostaliśmy taki materacyk dla dziecka )

RudyKotBialyKot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-23, 22:13   #1092
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Witam się znów po przerwie! Nie umiem odpisywać gdy nie jestem na bieżąco, a teraz dużo czasu spędzamy na zewnątrz piękna pogoda, do tego mamy możliwość uzyskania dodatkowego piętra dla siebie i kuchni i trochę zachodu z przenosinami, a do tego ciągłe choroby u starszaków, dziś właśnie pani dzwoniła z przedszkola żeby wcześniej odebrać młodszego ewidentnie coś go bierze. Starszemu kaszel się utrzymuje i tak w kółko....
Za to świetnie się Was czyta, a historie miłosne wspaniale się czytało i nastrój od razu lepszy
EMMA 10 km super wynik! Teraz zainstalowałam sobie licznik kroków, ale dziś tylko 5 km Jak dłużej idę to jednak bardzo brzuch mi twardnieje i źle się spaceruje...
Piękne rzeczy kupiłaś dla synusia Będzie jak z ig

SANDAM Przede wszystkim serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! Żeby tyle miłości i szczęścia co w tym wyjątkowym dniu towarzyszyło Wam w każdym kolejnym dniu Na pewno były niesamowite emocje

POZYTYWNAJ co do imienia to jak to nie jest przyjaciółka z którą spotykasz się bardzo często to ja bym dała wasze upatrzone imię. A jak różnica wieku? Wspólne przedszkole czy klasa wchodzi w grę?

POLA wspóczuje kłopotów, dobrze że mąż już lepiej i jest z Wami w domu

BLANKA u mnie w rodzinie jest dwuletnia Nina i zwracają się do małej Nini albo Ninusia także różnie bywa że zdrobnieniami...a już panie w przedszkolu potrafią wymyślić cuda

NORKA Stefania mi się podoba, ale trzeba być zdecydowanym żeby tak nazwać. Co do wózka to mam tak samo..a raczej nie mam w końcu gondolę pożyczę od koleżanki tylko muszę zobaczyć w jakim jest stanie, a później jakaś fajniejsza spacerówka bardziej się sprawdzi
Tantum rosa miałam i przelewałam do takiej butelki ze spryskiwaczem.

U nas wybieranie imienia stanęło w martwym punkcie - nic mi się nie podoba...

Ja też marzę żeby urodzić chwilę przed terminem, nawet na czerwcówkach się po udzielam, żeby w czerwcu się wyrobić

Nie mam jeszcze koszul do szpitala i do wygodnego karmienia, muszę zamówić i te wszystkie rożki, mgiełki i bambusy...

Poza tym walczę o polepszenie wyników, bo ostatnio gin dała mi skierowanie do szpitala że względu na niską hemoglobinę, ale nie skorzystałam na razie. Na szczęście mała ładnie rośnie

Wybaczcie przydługi post!

Nie ma możliwości wspólnego przedszkola, to nawet inna miejscowość. Widywać się będziemy może raz na miesiąc

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 22:23   #1093
aniama6
Zadomowienie

U nas zupełny brak pomysłu co do imienia. Chciałaby żeby bylo krótkie- maksymalnie 2 sylaby, jakoś fajnie się zdrabniało, nie retro i nie z pierwszej dziesiatki popularności. ja w przeciwieństwie do Was, naradzam się z rodziną proszę o rady, ale żadne mi się nie podoba. Może rzeczywiście jak się dziecko zobaczy to będzie wiadomo że to to imie. Sęk w tym,że dla dziewczynek podoba mi się wiele np Nela, Nina, Iga, Ida, Lilla itp, itd.
Emma ubranka jak zwykle piękne. Ja też kilka niebieskich mam, ale głownie kompletuje białe, szare, beżowe i granatowe. Mały ma jak narazie bardziej spójną garderobę niz ja. Ale narazie to nie mam wiele rzeczy. Będę zamawiać dopiero.
W tym tygodniu chyba zamówie cos z kocyków itp. Rożek chyba kupie jakiś cieniutki, mysle że potem jako kolderke go wykorzystam. Ale ciągle mi rośnie lista pozadziecięca zakupów. Dziś np wskoczyła mi na nią o zgrozo lodówka, bo stara chyba już długo nie pociągnie i suszarka balkonowa na pranie.
Miałam ambitne plany przespacerowac 10 km a tylko 4 wyszło, ale popracowalam chwilke w ogródku i pocwiczyłam. Ale jutro 10 km musi wpaść. W końcu po coś to wolne wziełam.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 06:30   #1094
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ja dzis śmigam do lekarza po skierowanie na zastrzyk, a potem może pojedziemy poszukać z tz jakiś butów dla mnie. Podobno w ciazy puchna stopy a mi wszystkie buty spadają :sciana:
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 06:59   #1095
dorka24
Rozeznanie

Hej dziewczyny Byliśmy wczoraj w pepco i niektóre ciuszki są przecenione po 6-7 zł. Powalające to ona nie są, ale udało nam się coś wybrać .
Już nie mogę się doczekać, jutro usg III zobaczymy naszą malutką
Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja dzis śmigam do lekarza po skierowanie na zastrzyk, a potem może pojedziemy poszukać z tz jakiś butów dla mnie. Podobno w ciazy puchna stopy a mi wszystkie buty spadają :sciana:
Mi też na razie nie puchną , może to bardziej pod koniec. Oby jak najdłużej bez takich dolegliwości

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-04-24, 07:00   #1096
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
Karolina ja będę z mojej poduszki ciążowej formować taki ponton dla Małej (razem z poduszką dostaliśmy taki materacyk dla dziecka )

Tylko wiosel nie zapomnij dokupić
Karolinko taki kokon niemowlęcy to chyba Emma kupuje. Ta poduszka wyglada wygodnie, chociaz ja juz tak sie do tej duzej przyzwyczailam, że nie wiem czy byloby mi wygodnie z taką "mała"
Ovejita, przeczytalas co napisalam o "m jak mama" ?
Ja juz jestem u teściów. Mąż mnie przywiózł, bo teściowa ma wolne, to troche na szkółce pomogę. Ponasadzam nowe rośliny itp, bez forsowania, ale zawsze cos pomogę póki co jem kaszę manne, ostatnio mam na nią mega fazę

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 07:10   #1097
emma90
Wtajemniczenie

ja już po śniadaniu, lecę na badania krwi

KarolinaK tak jak Zua napisała, ja planuję taki jak na zdjęciu tylko w kolorze szarym

Dziewczyny Camelitos, Radena, kitosa - dajcie znać jak po dzisiejszych wizytach
Stary 2018-04-24, 07:20   #1098
aniama6
Zadomowienie

Dziewczyny kojarzę ze któraś z Was kupowała już dostawke do łóżka. Jakie tam prześcieradło pasuje? Jest jakieś specjalne czy takie jak do gondoli. Dziś chyba zamówię coś z niezbędnych akcesoriów pościelowych żeby ruszyć do przodu z wyprawka.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 07:26   #1099
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Tylko wiosel nie zapomnij dokupić
Karolinko taki kokon niemowlęcy to chyba Emma kupuje. Ta poduszka wyglada wygodnie, chociaz ja juz tak sie do tej duzej przyzwyczailam, że nie wiem czy byloby mi wygodnie z taką "mała"
Ovejita, przeczytalas co napisalam o "m jak mama" ?
Ja juz jestem u teściów. Mąż mnie przywiózł, bo teściowa ma wolne, to troche na szkółce pomogę. Ponasadzam nowe rośliny itp, bez forsowania, ale zawsze cos pomogę póki co jem kaszę manne, ostatnio mam na nią mega fazę

Tak, przeczytałam i zapomniałam się odnieść kalafior ciążowy w pełni będę mega wdzieczna za zdjęcia

Cytat:

ja już po śniadaniu, lecę na badania krwi

KarolinaK tak jak Zua napisała, ja planuję taki jak na zdjęciu tylko w kolorze szarym

Dziewczyny Camelitos, Radena, kitosa - dajcie znać jak po dzisiejszych wizytach
Emma czy ten kokon jest większy niż zazwyczaj? Na zdjęciu wydaje się dość duży podeslalabys linka?
Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Byliśmy wczoraj w pepco i niektóre ciuszki są przecenione po 6-7 zł. Powalające to ona nie są, ale udało nam się coś wybrać .
Już nie mogę się doczekać, jutro usg III zobaczymy naszą malutką Mi też na razie nie puchną , może to bardziej pod koniec. Oby jak najdłużej bez takich dolegliwości

Oj oby tak a może zupełnie nas ominie puchniecie?

Musze się umówić do dentysty - chyba zrobił mi się ubytek damn... byłam w lutym i wszystko było ok.
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-24, 07:34   #1100
Elaaaa
Wtajemniczenie

KarolinaK ja też kupuje kokon

My nadal z przeprowadzka w czarnej d... Właściciel ciągle coś wymyśla, a to liczniki a to gniazdka, a to nie ma jak przyjechać..

Chyba by mu zależało byśmy się przenieśli z 30 na 1 w nocy, bo liczniki, żeby się zgadzały itd.. serio, nie ogarniam jak można tak ludziom życie utrudniać..

Przez to jakoś nie mam weny nawet pisać, mąż dostaje rykoszetem, ja chodzę zła jak to ogarnąć..

Poza tym u nas dziś zamiast smogu, opary po pożarze zakładów chemicznych.. i chyba nici ze spacerku

Stary 2018-04-24, 07:39   #1101
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, przeczytałam i zapomniałam się odnieść kalafior ciążowy w pełni będę mega wdzieczna za zdjęcia

Emma czy ten kokon jest większy niż zazwyczaj? Na zdjęciu wydaje się dość duży podeslalabys linka?

Oj oby tak a może zupełnie nas ominie puchniecie?

Musze się umówić do dentysty - chyba zrobił mi się ubytek damn... byłam w lutym i wszystko było ok.
Chyba jest większy niż gniazdko sleepe, które pierwotnie chciałam, ale z tych bardziej podoba mi się kolorystyka link to kokonikiniemowlece.pl
Stary 2018-04-24, 08:03   #1102
pozytywnaj
Zadomowienie

Ja siedzę na glukozie....

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 08:04   #1103
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
KarolinaK ja też kupuje kokon

My nadal z przeprowadzka w czarnej d... Właściciel ciągle coś wymyśla, a to liczniki a to gniazdka, a to nie ma jak przyjechać..

Chyba by mu zależało byśmy się przenieśli z 30 na 1 w nocy, bo liczniki, żeby się zgadzały itd.. serio, nie ogarniam jak można tak ludziom życie utrudniać..

Przez to jakoś nie mam weny nawet pisać, mąż dostaje rykoszetem, ja chodzę zła jak to ogarnąć..

Poza tym u nas dziś zamiast smogu, opary po pożarze zakładów chemicznych.. i chyba nici ze spacerku

Dzieki dziewczyny za odzew. Ja Tez chyba to kupie w takim razie.

Elaaa współczuje. To co teraz? Musicie czekac na jego decyzje czy chcielibyście sie juz przeprowadzać? Dacie radę wszystko zorganizowac na 30??? Meble ktos Wam pomoże?
Stary 2018-04-24, 08:08   #1104
asiaczek
Zakorzenienie

Zua wysłałam Ci linka do lampki. Ja ją kupiłam z myślą o pokoju synka.

Ojej, Eluu ale to chociaż mógłby ten sąsiad dac Wam możliwość przeniesienia mebli wcześniej:/

Pozytywnaj powodzenia na glukozie

Stary 2018-04-24, 08:08   #1105
asiaczek
Zakorzenienie

Ojej, Eluu ale to chociaż mógłby ten sąsiad dac Wam możliwość przeniesienia mebli wcześniej:/

Stary 2018-04-24, 08:31   #1106
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za odzew. Ja Tez chyba to kupie w takim razie.

Elaaa współczuje. To co teraz? Musicie czekac na jego decyzje czy chcielibyście sie juz przeprowadzać? Dacie radę wszystko zorganizowac na 30??? Meble ktos Wam pomoże?
najlepsze jest to, że tamto mieszkanie stoi puste i moglibyśmy już powoli przenosić rzeczy z których na co dzień się nie korzysta. A tak to będziemy wszystko na wariata robić w ostatni dzień, a też do nas dzwonią ludzie, którzy przychodzą na nasze mieszkanie, bo też już chcieliby powoli kupione rzeczy przywozić tutaj, a nie do miejsca z którego się wynoszą.. no mówię Ci czeski film a najgorsze, że chodzi o kasę, czyli o to, że ewentualnie mielibyśmy w dwóch mieszkaniach dostęp do wody, prądu itd przez te kilka dni, już bym mu to zapłaciła byleby mieć dostęp.. to nie..

zwołamy na poniedziałek znajomych i jakoś to pójdzie może sprawnie, ale będzie szaleństwo na pewno.. chyba, ze stanie się cud i przyniesie nam te klucze wcześniej

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość

to mieszkanie jest puste i to jest największy paradoks, tylko właściciel ciągle coś wymyśla i nie przywozi kluczy, byśmy się tam wcześniej nie kręcili niż 30/1 ech.. a my wiadomo chcielibyśmy powoli już

Edytowane przez Elaaaa
Czas edycji: 2018-04-24 o 08:32
Elaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 08:37   #1107
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
najlepsze jest to, że tamto mieszkanie stoi puste i moglibyśmy już powoli przenosić rzeczy z których na co dzień się nie korzysta. A tak to będziemy wszystko na wariata robić w ostatni dzień, a też do nas dzwonią ludzie, którzy przychodzą na nasze mieszkanie, bo też już chcieliby powoli kupione rzeczy przywozić tutaj, a nie do miejsca z którego się wynoszą.. no mówię Ci czeski film a najgorsze, że chodzi o kasę, czyli o to, że ewentualnie mielibyśmy w dwóch mieszkaniach dostęp do wody, prądu itd przez te kilka dni, już bym mu to zapłaciła byleby mieć dostęp.. to nie..

zwołamy na poniedziałek znajomych i jakoś to pójdzie może sprawnie, ale będzie szaleństwo na pewno.. chyba, ze stanie się cud i przyniesie nam te klucze wcześniej

to mieszkanie jest puste i to jest największy paradoks, tylko właściciel ciągle coś wymyśla i nie przywozi kluczy, byśmy się tam wcześniej nie kręcili niż 30/1 ech.. a my wiadomo chcielibyśmy powoli już
kurcze, przecież przeniesienie mebli nie równa się z korzystaniem z mediów co za gość przecież nikt z Was tam wcześniej nocować nie będzie, aby ten klucz się szybciej znalazł

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
Ja siedzę na glukozie....

ja właśnie wróciłam z 3 już badania toksoplazmozy, mój lekarz życzy sobie co trymestr. Mam nadzieję, że teraz też wyjdzie ujemny

Boskie jest powietrze po wczorajszych deszczach
Stary 2018-04-24, 08:47   #1108
nesska89
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry
Ja zawsze miałam rozmiar stopy 39, po pierwszej ciąży mam 40, boję się że teraz będę mieć 41

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 08:47   #1109
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze, przecież przeniesienie mebli nie równa się z korzystaniem z mediów co za gość przecież nikt z Was tam wcześniej nocować nie będzie, aby ten klucz się szybciej znalazł

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

ja właśnie wróciłam z 3 już badania toksoplazmozy, mój lekarz życzy sobie co trymestr. Mam nadzieję, że teraz też wyjdzie ujemny

Boskie jest powietrze po wczorajszych deszczach
dokładnie! ale tacy są "biznesmeni"
kciuki za wyniki!
Stary 2018-04-24, 08:52   #1110
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
Ja zawsze miałam rozmiar stopy 39, po pierwszej ciąży mam 40, boję się że teraz będę mieć 41

zawsze miałam 37/38 to się szykuję na co najmniej 38 po ciąży jak jest upał to mi zawsze stopy puchły, więc na lipiec zostają mi japonki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości