![]() |
#2851 | |
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
MarcelinKaaa proszę bardzo
![]() Cytat:
I don't need to be anyone's baby. // Nie potrzebuję być niczyim kochaniem Don't need to be on somebody's arm to look good. // Nie potrzebuję oprzeć się na czyimś ramieniu by wyglądać dobrze I'm not gonna get hooked up just 'cos you say I should. // Nie będę sie wiązać tylko dlatego, że powinnam Przejrzyj ten wątek, niedawno było sporo tego typu opisów bo ktoś też o to prosił ![]()
![]() |
#2852 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() Prosi ![]()
#2853 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki macie może coś że w końcu w naszej przyjaźni wraca to normy i jest już wszystko tak jak dawniej .
_________________________ _______________ Coś od mnie ……..Każda Chwila Przynosi Jakąś Zmianę ..... Marze o tym co jest nie osiągalne...! pragnę to czego nie mogę mięć...! ... Bo czasem trzeba z życia zniknąć żeby żyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podbijam...
![]() |
#2855 | |
BAN stały
|
Cytat:
Żegnając przyjaciela, nie płacz, ponieważ jego nieobecność ukaże ci to, co najbardziej w nim kochasz. Choć jesteś daleko - me serce jest z Tobą, nie mogę tak czekać, bo tęsknię za Tobą... Najpiękniejsza jest przyjaźń, która nie mija z chwilą rozstania... Życie jest krótkie, czas bardzo ważny - nic nie zatrzyma naszej przyjaźni. Cóż, że piękny jest świat skoro Ciebie mi tak brak! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę chcesz go kochać na zabój? Spójrz, on nie jest tego wart... Takich jak ty ja depczę od razu, nie tracę na was nerwów, nie mam dla was czasu... A od kiedy to niby nasze szczęście jest zależne od facetów ? Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? Nic, załamał się ... Nie rób scen dla FRAJERA przecież nikt na miłosc nie umiera... Mam wszystko w dupie. Dobrze jest. Panu dziekuje- fuck you to mój gest. Świat bez facetów byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet ![]() Kobiety sa ja Media Markt - nie dla idiotów (stare ale jare) tylko tyle.
![]() |
#2858 |
Rozeznanie
|
Dot.: Witam;*
a dziękuje ![]() ...a ja ponawiam moją prośbę o opisy o przeprowadzce i zmianie miejca zamieszkania ![]()
#2859 |
BAN stały
|
-Dziś mogę sobą być, spokój pała mnie, w końcu żyję tak, jak chcę... -Wszystko to, co złe zostawiłam gdzieś, gdzie nie warto wracać jest... -Czasem śmieszy mnie, gdy mi tłumaczyć coś, co dawno wiem - jak byś odkrył to dzisiaj... -Wolność umożliwia korzystanie z wszelkich dóbr. -Mężczyzna bez kobiety jest trzciną, z której lada powiew wiatru żałosne tylko wydobywa jęki -Są rzeczy, które kobieta lepiej widzi, niż stu mężczyzn |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
Więcej tego typu moja droga ;*
![]() Kiedyś jeszcze spojrzymy razem w dal... Ja ciągle w to wierzę. Na marginesie szczęścia . Nieziemsko nieśmiałe spojrzenie ![]()
#2862 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosiłam o jakieś opisy dotyczące weekendowego wyjazdu.. już wróciłam ;] heh no ale mimo wszystko dzięki za zainteresowanie ![]() Cytat:
'wpatruję się w gwiazdy myśląc co by było gdyby taka gwiazda spadła..' 'Spadła gwiazda. I druga, i trzecia. Prawdziwa to epidemia!' 'Widać dzisiaj niebem jest ziemia.. dlatego się gwiazdy przenoszą.' 'O co prosić deszcze spadających gwiazd?' 'Szepczę do ucha spadającym gwiazdom o najskrytszych pragnieniach' 'spójrz w górę! Spadające gwiazd.. dziś życzenia się spełniają..' 'miłośniczka spadających gwiazd..' 'By fantazja i tęsknota się spełniły przez "spadające gwiazdy"..' 'Mnóstwo spadających gwiazd.. jakby niebo płakało srebrnymi łzami' '..i łapać spadające gwiazdy.. chować pod poduszkę.. by spełniały życzenia..' 'malutka iskierka szczęścia ukryta w spadających gwiazdach..' 'srebrem malowane w spadające gwiazdy schowane - moje życzenia..' 'srebrna poświata spadających gwiazd..' 'Perłowe konstelacje nocnych scen.. niebo pełne spadających gwiazd..' 'i proszę spadające gwiazdy by się ziścił choć jeden z tych najskrytszych snów.' 'pakuję spadające gwiazdy do słoika życzeń..' ![]() Cytat:
More and more each day.. I miss you / każdego dnia coraz mocniej tęsknię za Tobą.. 'Ślady po Tobie widzę wciąż choć tak się staram tęsknić mniej' ;] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Przyczajenie
|
Arletka990 dziękuję za życzenia i cieszę się że się podobają ; *
12Stonka cieszę się że się podobają ; * Domiiniisiia jak wyżej ; * agattee bosko <3 Mijały dni, wiesz ? A Ciebie nie było.. 'bo chcesz napisać historię, w której będziesz Julią' może dopić rum i w Ciebie wtulić się bezradnie.? Znalazłam siebie w miejscu, o charakterystycznie dźwięcznej nazwie: - Ty .. 'Świat jest jak wielka scena w teatrze. a ciasteczkowy potwór wygląda z szafy na ubrania.- Wielka scena jest jak spełnienie marzeń, zaśpiewasz dzisiaj ze mną naszą piosenkę? To duet, tylko razem może nam się udać.' nieetycznie kocham Cię . Jesteś moim zrozumieniem i pamięcią. Kolorowym cukierkiem wspomnień, schowanym w rogu bombonierki. nieodwzajemnienie. Umrę za naszą nieśmiertelność. Tylko obiecaj, że będziesz. Siadam na samotnej huśtawce I nucę pod nosem 'zawsze tam gdzie ty'. |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Raczkowanie
|
to moze jeszcze kilka ode mnie ..
![]() ,kocham Cie..zawsze Cie kochałem!. _ nasz perfekcyjna miłośc - Moje 'kocham' , twoje 'chcę' !. postawiłam swoje życie na tych pare słów .. -od Ciebie. ,bO nie kocha się 'ZA' lecz 'POMIMO' .. Miłość bez wzajemności zawsze jest najsilniejsza.. _nasz smutek będzie dla nas kiedys miłym wspomnieniem. "Umierałam po trochu każdego dnia odkąd pojawiles sie w moim życiu.. Kocham Cie i chce abys o tym wiedział zanim zginiemy.." Czy ty mnie kochasz? Wiem ze odpowiesz, ze tak. Ja uwierze.. Lecz jesli przysiegniesz.., byc moze skłamiesz .. ,co będzie jutro-tego nikt nie wie.Przeciez my nawet nie mielismy siebie w planach. ,wiesz przeciez, ze Twoje serce wie jak życ!. `Bezimienny przyciągnął Bezimienną do siebie i lekko musknął jej wargi..` takie tam. Moze komus sie przyda ![]()
![]() |
#2866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tonę w słonecznych uściskach ! ![]() olejek. słońce. i to wszystko ![]() opalać się.. i tak po prostu czekać na efekty xD słoneczne zawirowanie. zauroczona promieniami słońca ^^ tylko to przyszło mi do głowy . ![]() ![]() ___ Brak czasu. na cokolwiek. Po prostu nie nadążam za wamii ;D Szybko wam to wszystko idzie ![]() A.aa ! i dziękować dziękować, że moje opisy niektórym przypadły do gustu. Cieszę się bardzo ![]() Pozdrawiaam ;**
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Potrzebuję pilnie opisu takiego, żeby mój były chłopak był zazdrosny o mojego nowego pana eM. : ) Żeby dał do zrozumienia, że mam go już w nosie i nie jestem nim zainteresowana. Po prostu 100 % zazdrości. :P Może tamia, Daiquiri, Michalinka89, happysadowa, destinyxB, patriszjaa, garfieldo14, MarcelinKaaa, kiah xd, agattee?
![]() Cytat:
Zaciekawiłaś mnie tym. Mogłabyś mi jakieś bliższe info napisać na prywatnym? ![]() ![]() A tu ode mnie, w ramach rewanżu ; ) : Na niebie festyn spadających gwiazd. "Z twoich ramion widzę niebo drżące rozkoszą... Spadłą gwiazda. I druga, i trzecia. Prawdziwa to epidemia! Widać dzisiaj niebem jest ziemia, dlatego się gwiazdy przenoszą." (Maria Pawlikowska-Jasnorzewska)Dziś powierzam moje marzenia spadającym gwiazdom. Gwiazda w górze lśni, pierwszym mym życzeniem jesteś Ty. Spadająca gwiazda spełnia sny, w których główną rolę grasz Ty... No gwiazdki, spadać! Któraś z Was musi spełnić przecież moje marzenie. : D Bo w tą noc niebo spada nam na ziemię. : ) Muszę sobie zrobić listę marzeń. Może którą z gwiazdek chociaż jedno spełni mi. : ) Czuję, że dziś spełni się multum marzeń. ; D Łapię spadające gwiazdy do kieszeni. Będą spełniać moje nocne życzenia. ------------------------------------------------- Chcę, by mój świat był Twoim, a Twój moim. Na tym polega przyjaźń. Ale będę je nosić dalej. Szczęśliwa, że znów je dostałam z powrotem. Serce... Bezczelny! Ukradł mi pół szczęścia! Bo zabrał mi siebie... Koniec tego przedstawienia! Kochaj- albo rzuć...
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
eh skarbkia cos na rozstanie ze zerwalam z nim i zal mi go ale juz sie we mnie wypalilo i nie chcialam walczyc prosze was ...
![]() |
#2869 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda nie wymieniłaś mnie na liście ale co tam ![]() Coś ode mnie: -Chłopczyku mój, jak to jest czuć, że jesteś nikim i zostanie tak? -Mam teraz wszystko, bo kocha mnie tak, jak Ty nigdy i Ciebie nikt! to by było na tyle co do takiej okoliczności ![]() Pozdrawiam ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ehh . może coś sobie wybierzesz . Jedna sekunda, jedna chwila, ostatnie westchnienie .. reszta to już tylko wspomnienie .. Nawet gdy w przyszłości będę z kimś na stałe, zawsze będziesz ideałem.. I wszystko jest tak jak wcześniej było .. coś się zaczęło, coś sie skończyło .. nie chcę wracać to tamtych chwil, bezpowrotnie minął ten czas .. cii...słyszysz to ? - tak .. to nasze więzi się rwą . nie chcę żebyś odchodził .. ale nie potrafię żyć z Tobą. po co walczyć o coś .. co nie ma sensu . właśnie teraz żegnam cię, wiedząc, że nie będzie źle.. już tylko się znamy...to wszystko... co nie boli to nie życie, co nie przemija to nie szczęście . jeszcze nie latam. na razie zapominam. mogę uciec gdzieś, by nie widzieć Cię. nie wyszło i tyle. świat się nie zawali. raczej. nie potrafisz znów zatrzymać mnie, chociaż wiem, że bardzo chcesz. niektórych ludzie nie da sie zatrzymać .. przychodzą tylko po to aby odejść . wiem, potrzebujesz ctego, czego ja nigdy mogę ci nie dać. nie wiem jak udało sie nam tak oddalić.. chyba jeszcze wczoraj mogliśmy coś ocalić. dlaczego ma mi zależeć.. nie było cię kiedy cię potrzebowałam.. chwilę jest się w 7 niebie .. potem wraca sie do siebie.. to koniec, zabiliśmy w sobie wszystko . to koniec, mogliśmy więcej, przykro.. dziwne.. myślałam że ty to cały mój świat .. myliłam sie kolejny raz .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Rozeznanie
|
~ Czy złoto pasuje do srebra? Czy korzenie mogą ranić liście?
~ Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść - ja też. ~ To tylko twoje złudzenia nie pozwalają ci zobaczyć,że jesteś...wolny ~ lle potrzeba czasu na poznanie drugiego człowieka? ~ Jak lekkie są skrzydła motyla przy ujemnej temperaturze... _________________________ _________________________ _________________________ _______ Macie coś o szczęściu, że ostatnio mnie opuściło i przestało mi się jakoś układać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Przyczajenie
|
ślicznyy ![]() więcej takich <3333 Cytat:
Bardzo ciekawe ![]() ![]() Jeśli w raju są sami grzeczni chłopcy, i grzeczne dziewczynki to musi tam być przerażliwie nudno
![]() Zawładnąłeś mą dusza, uczuciami, ciałem, myślami. jesteś we mnie. dlaczego ludzie rozdeptują ślimaki? teraz liczę się tylko ja i ta wielka świecąca kula Nad wodą, smażę dupskoo ;DD zarumienić mi się zachciało ^^ Świerze powietrze, słoneczko i ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
`W mgłach daleko zgubiona radość W mgłach daleko zgubione szczęście` `Zamykam oczy. Nie chcę widzieć, nie chcę czuć...` `Czasem po prostu chciałabym...stanąć, złapać oddech i...pośród kłopotów znaleźć sens...` `I choć zawalił się twój świat, nie bój się, nigdy nie zostaniesz tylko sobie sam.` `Bo jutro będzie lepiej. Prawda?`
![]() |
#2874 |
BAN stały
|
hmm a może coś tego typu:
Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie... Za dużo mówimy o zmianie świata, a za mało świat zmieniamy. Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę... Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, bo daremnie czekają na duże... Obudzę się z nadzieją, że mogę sięgnąć po szczęście. Śpij, słodko tak, nie bój się już, bo za dnia nie grozi Ci nic... tylko tyle, co mi przyszło na myśl pozdrawiam =) |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Raczkowanie
|
Bo książę zbyt szybko zapomniał,że miał kochać..
`księżniczka życiem zmęczona` Bo ja jestem tą złą :/ Tym Kopciuszkiem,którego sny się nie spełnią .. Słyszysz ? Nadzieja puka czasem bardzo cicho ! .. pieprzona duma w sumie nie wiadomo skąd.. Patrzę w górę i nie widzę nieba.. Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. ! . Księżniczko . ! . Obudź się . ! . To Pierdo.lone życie. . A nie wymarzony Sen . ! Książę ? Mam go w dupie ! Zostanę niezależną księżniczką ! Ile razy będę kreślić Twoje imię na kartkach pamiętnika..
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze życie to dym, Ucieka nam między palcami. na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia. Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń.Jest tylko zupełnie inne. Trzeba żyć,a nie tylko istnieć. Możesz sama siebie zniszczyć,albo sama siebie zbudować. Ciągle szukam.Ale czy znajdę? ...I czego tak naprawdę szukam? a tu taki mix Kochać albo nienawidzić - o to jest pytanie,a gdzie odpowiedź? Wiesz jak boli cisza... w odpowiedzi na wołanie...? Czasem realne chwile życia niszczymy marzeniami... Twoje echo rozbija moja ścianę,pożera mój rozum, tłumi się głęboko we mnie i czuje jak przegrywam... 'Na ostatnim szczeblu nadziei' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() macie jakies opisy do chłopaka o tym że nie musi się martwić że mnie straci albo że mu mnie ktoś zabierze ? ;* prosze, bardzo pilne. bo dzisiaj nad morze jade ;/
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Raczkowanie
|
kilka po ang.
![]() z różnych piosenek ![]() It's me and you, now |teraz jesteśmy tylko my You've already gone and got me mad | już odeszłeś wściekły na mnie I'm sick and I'm tired of your face | jestem chora i zmęczona Tobą Baby, tell me how you like it |kochanie, powiedz mi co lubisz Now you're gone | Teraz już Cię nie ma Somebody needs you. | Ktoś Cię potrzebuje. Somebody dreams about you every single night. | Ktoś marzy o Tobie każdej samotnej nocy. Somebody cant breathe, without you it's lonely. | Ktoś nie może oddychać, bez Ciebie osamotniony. Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. | Ktoś ma nadzieje że pewnego dnia zobaczysz, że ten ktoś to ja. There's an empty place in my heart | Zostało puste miejsce w moim sercu Promise that you'll love me. | Obiecaj, że będziesz mnie kochał. Every night in my dreams, I see you, I feel you, | Każdej nocy w moich snach, widzę Cię, czuję Cię You are safe in my heart | Jesteś bezpieczny w moich sercu You know I'm no good Ty wiesz, że nie jestem dobra, grzeczna I cheated myself. | Oszukuję siebie. It's over, it's over, it's over: | To koniec, to koniec, to koniec Friend, what does that even mean | „przyjacielu”, co to znaczy? But I can't | nie potrafię You had me |Miałeś mnie Don't waste your time | nie trać swojego czasu Everytime I think of you | cały czas myślę o Tobię When you're close I don't breathe | kiedy jesteś blisko nie mogę oddychać Will you try to make me feel better? | Sprawisz, że poczuje się lepiej? But I don't wanna be into you | ale nie chcę być z Tobą Notice me | Zauważ mnie I guess I need you baby | Myślę, że potrzebuję Cię skarbie I fall without my wings | spadam bez moich skrzydeł I wanna love you forever | chcę Cię zawsze kochać Baby you and I can have a good time / Kochanie Ty i ja możemy się dobrze bawić You can be my prince / Możesz być moim księciem You can be my superman / Możesz byż moim supermenem I give you my destiny | oddaję Ci mój los You're real close to figuring me out. | Jesteś naprawdę blisko, aby mnie poznać. Why do I miss you so much?| dlaczego tęsknie za Tobą tak bardzo? Baby come back to me | kochanie wróć do mnie So I won't give up | Tak więc nie poddam się Be true to yourself and follow your heart | Bądź wierny sobie i podążaj za swoim sercem And I will be strong | I będę silniejsza I didn’t need the pain | Nie potrzebuję bólu I’m in love with you | Jestem w Tobie zakochana So please stop explaining, | Tak więc przestań się tłumaczyć Must everything you do make me wanna smile, |sprawiasz, że zaczynam się śmiać You know exactly how to touch, | wiesz dokładnie jak mnie zranić But I just can't let you go, |nie mogę pozwolić Ci odejść You'll see me in the clouds| Zobaczysz mnie w chmurach Touch my body | Dotknij mojego ciała I need you,I need you | Potrzebuję Cię , potrzebuję Cię
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zadomowienie
|
Dziewczny pomóżcie!
![]() Potrzebuję jakieś opisy na temat, że zdecydowałam się w pewien sposób zmienić swoje życie. Na lepsze. ;P Więc potrzebuje właśnie jakieś opisy ale nie chcę tego mówić wszystkim wprost. Jeśli coś macie to bardzo proszę i dziękuję z góry. Przepraszam, że nic nie piszę ale nie mam narazie weny żeby wymyślić coś samej, a większość opisów jakie mam to z wizażu bo kradne nałogowo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
xoxo
|
to dla tych którzy są ze mną chociaż nie muszą.
jesteśmy jak nuty na pięciolini, razem czy osobno i tak dobrze brzmimy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.