![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apple
Czy ktoś ma etui Apple w kolorze pink sand?
Szkoda, że tak mało jest jasnych kolorów (tylko biały i różowy).
![]() |
![]() |
#2252 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja mam, co prawda nie pink sand, bo nieco bardziej zywy, ale tez jasny.
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
jaki masz kolor?
![]() |
![]() |
#2254 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś ajfonowy może mi ułomnej osobie pomóc?
![]() ![]() mam iphone 6s. Zdjęcia wysyła automatycznie na icloud (miejsce mam podstawowe czyli do 5Gb). Na wakacjach tydzień temu narobiłam dużo zdjęc i kilka filmów. To co się zmieściło, iphone wysłał na icloud. Reszta się nie zsynchronizowała przez brak miejsca. Telefon aby oszczędzić miejsce na dalsze zdjęcia, te co wysłał na icloud przerobił na tzw. miniatury czy jakoś tak (tzn. otwiera się zamazane zdjęcie z wykrzyknikiem i po chwili jak mam sieć komórkową to je pobiera i się otwiera). chciałam zgrać foty na kompa (windows) i jak podłączyłam kabelek to na komputerze widnieją jedynie zdjęcia te co się NIE zsynchronizowały z chmurą. Tych co mam na icloud, co są tymi miniaturami nie widzę w kompie. Dlaczego? jak mogę je zgrać na komputer aby wyczyścić telefon? jak się zaloguje do icloud to je widzę i wiem jak pobrać sobie np. na pulpit zdjęcie ale odbywa się to pojedyńczo. Nie idzie zaznaczyć kilku zdjęć aby skopiować je hurtowo. co mam zrobić? to ponad 1300 fotek. ps. spróbowałam w telefonie zaznaczyć opcję wyświetlaj i zachowaj oryginały, ale i tak komputer nie widzi tych zdjęć. sierota jestem, pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Apple
Od 2 dni mam IPhone i nie ogarniam trochę tutaj...
1) mam messeger ale nie widzę tych jakby kołeczek na ekranie jakbym chciała zminimalizować rozmowę z koleżanka itd da się to jakoś ustawić ? 2) jak mam w messenger sprawdzić zdjęcia które sobie z koleżanka wysyłałam? Wczesniej na samsungu miałam taka opcje a tu jej nie widzę... 3) dlaczego jak pisze jakieś wyrazy i np zrobię literówkę taką : trudkawka i chciałabym sama wrócić i poprawić ta jedna literę to nie idzie i muszę całe słowo kasować? Da się to jakos zmienić ? 4) no i jeszcze co do słów to jak wyrazy rozdzielić ? Czy nie da rady i tak samo muszę usuwać całość jak przy literówce? Przykład : muszeisc -> nie mogę wcisnąć spacji między tymi wyrazami... Edit Coś czuje, ze to początek dopiero moich pytań.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Miss Pudernica
|
Co do messengera to na iPhonie nie ma dymków. Wcześniej miałam Samsunga S5 i też musiałam się do tego przyzwyczaić
![]() Zdjęcia powinny Ci się normalnie wyświetlać w konwersacji na messengerze, ewentualnie możesz nacisnąć na imię i nazwisko osoby, gdy masz otwarty czat i powinny Ci się wyświetlić opcje: powiadomienia, emoji, a jak zjedziesz na sam dół, powinny być wszystkie zdjęcia, które wysyłasz sobie z daną osobą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2258 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Ooooo super! Dziękuje ![]() ![]() A masz pomysł może z tymi słowami czemu nie mogę ich rozdzielać sama jak o tym zapomnę albo literówkę zrobię ? Wiem, ze jest opcja t9 podpowiadania słów ale czasem i tak by się chciało samemu coś poprawić :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
Nie pomogę z pisaniem, bo szczerze mówiąc zawsze kasuję jak zapomnę spacji, a literówki poprawiam wybierając z podpowiedzi - klikam na słowo i pojawia mi się kilka wersji słowa, odmian. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2260 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;83122156]Treść usunięta[/QUOTE]
6s ale nie mam pojęcia czy ma 3D Touch - jeszcze nie ogarniam kompletnie tych wszystkich tu opcji, ukrytych funkcji czy aplikacji... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;83123386]Treść usunięta[/QUOTE]
Dziękuje ! ![]() ![]() Kurczę nie wiem kiedy ogarnę ten system ![]() To jeszcze przy okazji powiadomienia - miałam włączone na messeger to dostawałam powiadomienia o wiadomościach jak był włączony internet i później go wyłączyłam a tu nagle dostałam powiadomienie, ze przyszła wiadomość na ten messeger... później wyłączyłam powiadomienia i nic nie przychodziło nawet przy włączonym internecie więc skończyło się na tym,ze wróciłam do powiadomień... Pytanie brzmi czy da radę ustawic powiadomienia tak żeby przychodziły ale tylko przy włączonym internecie a przy wyłączonym już nie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Pani Mizantrop
|
Probowalam tak ustawic kiedys, bo jeden znajomy mi lubi filmiki wysylac, co mnie strasznie irytuje jak jestem poza domem, ale mi sie nie udalo, moj maz tez nie wie, czy sie tak da, chetnie sie dowiem.
![]() |
#2265 |
Miss Pudernica
|
Jak mam wyłączony internet i wifi, to żadne powiadomienia z messengera mi nie przychodzą, sprawdźcie może czy wyłączacie i wifi i internet?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli nie chcesz dostawac powiadomien wylacz wifi oraz dane komorkowe. Wysłane z iPhone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Apple
No właśnie i tu jest problem kolejny, ostatni przykład : idę spać 23.30, wyłączam wifi bo dane komórkowe używam tylko poza domem I nagle o 6 rano dostaje powiadomienie z messenger, ze mam wiadomość i wifi jest włączone... a wiadomość napisana była o 00.30
![]() No i ogólnie jak nie korzystam z neta to go wyłączam ![]() Edit. Jak tak dalej pójdzie to mnie tu znienawidzicie na forum za milion pytań ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Kamilaa21 Czas edycji: 2018-04-24 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Miss Pudernica
|
Apple
Żeby dane i wifi były wyłączone, panel powinien wyglądać jak pierwsze zdjęcie w załączniku. Drugie to włączone i wifi i dane.IMG_1524595989.963135.jpgIMG_1524595999.760444.jpg
![]() |
#2269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze masz ustawiony tryb nocny? W trybie nocnym w pewnych godzinach nie otrzymujesz powiadomien a gdy dany czas mija automatycznie wszystko sie odpala. Wysłane z iPhone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | ||
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
To tak miałam i dostałam... no tak myśle chociaż im dłużej myśle to głupieje... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Ooo tryb nocny? Będę musiała poszukać i popatrzeć... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nic dziwnego, ze dostawalas powiadomienia dalej, poniewaz miałas właczone cały czas wifi. Na zdjeciu nr 1 sa włączone i wifi i bluetooth. Je sie da wyłaczyc tylko tradycyjnie, czyli z wejscia przez ustawienia. Co ciekawe właczyć mozna przez ten panel. No cóz, to Apple w końcu ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-04-24 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 | |
Rozeznanie
|
Apple
Cytat:
Przeciez jest wylaczone na pierwszym zdjeciu. Jak jest wlaczone to swieci sie na niebiesko. Jak ikonka wifi jest na bialo to znaczy, ze wifi jest wylaczone do nastepnego dnia. Wysłane z iPhone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bzdura, jest włączone, tylko z pozycji tego menu wyłaczone rzekomo, a to nie wyłacza go. Jak jest całkiem wyłaczone, to jest przezroczysta ikona, a nie biała lub niebieska.
![]() |
#2274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadna bzdura. Popatrz na powiadomienie na gorze ekranu. IMG_1524597776.022476.jpg Wysłane z iPhone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2276 |
Kici kici miau miau
|
U mnie wifi wyłączone to jest przekreślone
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Miss Pudernica
|
Sprawdziłam i faktycznie, wyłączone wifi to przekreślona ikona, a gdy świeci się na biało to znaczy że jest niepołączone (ale pewnie możemy gdzieś złapać wifi i telefon połączy się). Chociaż ja nie dostaję żadnych powiadomień, gdy mam tylko rozłączone wifi (a nie przekreśloną ikonę) i internet.IMG_1524598462.706664.jpg
![]() |
#2278 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
O matko... faktycznie! To już wszystko wyjaśnia i te powiadomienia o 6rano... masakra ten iPhone
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dziękuje bardzo bardzo za pomoc ! Serio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Miss Pudernica
|
Mam IPhona rok i też nie ogarnęłam tych funkcji
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2280 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Apple
Ja całe życie na samsungu i teraz iPhone to magia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Kamilaa21 Czas edycji: 2018-04-24 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.