|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Albo powizażować z ciekawymi Wizażankami
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4922 |
|
Wtajemniczenie
|
Kagan, ale to prawda
W dużym skrócie historyjka wygląda tak. Przez jakiś czas - niezbyt długi - zajmowałam się kocimi adopcjami. Oswajanie kociaków "ulicznych", szukanie im domów itede. Kiedy trafiły do mnie dwa półdzikie kociaki, para znajomych porobiła im fotki reklamowe - i na jednej z tych fotek znalazł się - w wersji ocenzurowanej, zaręczam! żadnych zberezieństw - ponętny biust mej koleżanki Kłopot w tym, że do ogłoszenia doczepiony był mój numer telefonu... więc biedny księgowy dodzwonił się do mnie, a nie do posiadaczki ponętnego biustu, o czym naturalnie nie miał pojęcia
|
|
|
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadopiekunczosc... dobija mnie. kota mozna zglaskac na smierc. A mnie im bardziej ktos na lancuszku trzyma tym bardziej ten lancuszek pragne zerwac. Aragonte - hahah jaka historia ![]() Nie ma to jak udane randki. Kiedys na Ircu (musialam miec z 18 lat) wyrwalam pancura ![]() Ustawilam sie z nim na miescie na 'piwo', ide w umowionym miejscu czeka. Z daleka widze - skorzana katana, postura spoko no to podejde. i podeJszlam. Facet nieciekawej urody - ale przeca wnetrze wazne, poszlismy do knajpy. Sciagnal katane - owial mnie smrod nieswiezego ciala, ciucha. Chwycil kufel piwa - zaloba pod paznokciami. Przedzielam nas wtedy moja torba, z kurtki zbudowalam mur Chinski. Gadka - zero tematow wspolnych. On mnie potem jeszcze do szkoly odprowadzil... na maile po spotkaniu juz nie odpisalam. |
|
|
|
|
#4926 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, naprawdę nic nie straciłyście, zaręczam
![]() Anuschka, u mnie bardziej znaczące w skutkach było spotkanie z pewnym rycerzem, ale to nie randka była, tylko przetańczona noc sobótkowa
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, to kamień z serca...
Jak się tak zaczęłam zastanawiac, to jakoś zawsze chodziłam na randki czy mniej lub bardziej nieformalne spotkania z zupelnie zwyczajnymi ludźmi (żadnych oficerów BOR-u, parapsychologów czy księgowych mafii)
|
#4930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałby człowiek teraz jakieś ekstremalne wspomnienia
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4932 |
|
Wtajemniczenie
|
Borowika znam, owszem, choć pozarandkowo - to brat mej koleżanki
A także paru innych ciekawych facetów... co z tego, skoro najbardziej interesujący od dawna są zajęci
|
|
|
|
#4933 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Strasznie mnie irytuje, kiedy on uważa, że go ograniczam czy wypytuję itp. Na tym polega normalny związek, na rozmowach, opowiadaniu, przebywaniu razem. A mój właśnie na pytanie co robił w ciągu dnia uważa, że go wypytuję i w ogóle naruszam jego wolność. Nic mnie bardziej nie denerwuje od takich żałosnych tekstów. Skoro chce wolności to niech będzie sam, a nie szuka sobie baby. A tekst o zagłaskaniu na śmierć też słyszałam, też od niego. Po tym jak się do niego przytuliłam jak grał na kompie. Przytulać się nie wolno za często (kilka razy dziennie to za często). Chyba mamy podobną sytuację Hecate, ale odwrotną. Tyle, że ja jestem kobietą i potrzebuję czułości. |
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też Borowika znam pozarandkowo - w zasadzie to zna go mój mąż, a tak naprawde to kojarzę tego faceta po pewnym drobnym wypadku - obaj panowie jechali samochodem Borowika wraz ze swoimi psami i nasza Korunia z*srała mu się w samochodzie na zielono (najadła sie jakichś świństw na stawach)
Pamiętam, jakie było czyszczenie facetowi samochodu (on się śmiał, ja się śmiałąm, a mój misiek blady z nerwów wecował mu bagażnik papierem toaletowym... )
|
#4935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam pytanko do znawczyń butów
Czy one (te poniżej) w ogóle są ładne? Interesują mnie najbardziej te pierwsze na niskiej koturnie, bo moje nogi zbyt mocno się męczą na wysokim obcasie (nie wiem jak z wysoką koturną, czy tak samo bolą?). Znalazłam w jednym ze sklepów w Magnolii przepiękne buty na koturnie, peep toe, korkowo-czarne, z 10-12cm mają, ale nie ma mojego rozmiaru.Pierwsze Drugie Trzecie |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, mnie osobiście podobają się te w kratkę, na drugim zdjęciu. Pierwsze mają dziwny obcas/brak obcasa, z boku wygląda to jakoś nieładnie, taki "czlapak". Trzecie też jakieś takie sobie... z tym, że drugie ze względu na wzór nie do wszystkiego pasują, ale ładne są
|
#4939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no przepraszam, ale takie wizje mnie biorą...
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druie i trzecie to chyba taki sam model? Czarne bardziej mi się widzą, bo kratka rzeczywiście nie pasuje do wszystkiego. Pierwsze mi się nie podobaja wcale. Bardzo lubię koturny i naprawdę nogi wcale mi się w nich nie męczą, biegam w wysokich koturnach na okrągło, są wygodniejsze niż szpilki Choć niedawno kupiłam sobie baaardzo wygodne szare szpilki w Zarze.. Uwielbiam obcasy (wysokie)!
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Rozeznanie
|
Po nieprzespanej nocy, to ja nie mogę wyjść z pracy - po dyżurze 24h, gdy wyglądam już i mam układ nerwowy jak tasiemiec po pierwszej dawce Pyrantelu, sadzę najlepsze teksty...
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lecie powinny być upały, a jest wprost lodowato zimno
|
|
|
|
|
#4944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój trwał 12 godz, ale był za to bardzo " owocny " i męczący niestety. Padam na nos i mówię Wam dobranoc.Aggie, paczuszka gotowa do wysyłki.
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wraz z nim sukienki i szpilki i sandałki i takie tam fantasmagorie ![]() Ja też mam z odkrytym palcem (czubkiem właściwie) i z marszczeniami, czyżby te same? |
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - 3cie podobaja mi sie naj i sadze, ze beda wygodniejsze niz szpile...
kupuj smialo! |
|
|
|
#4947 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za odpowiedzi. Poszukuję ciemnych butów na koturnie, najlepiej peep toe albo sandałów, a nie mogę znaleźć ładnych.
Te z korkiem czy sznurkiem sama nie wiem czy są ładne. Szukam dalej. Jedyne, które bardzo mi się podobały to te które dzisiaj mierzyłam w Magnolii w Nine West. |
|
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nie też za zimno ![]() kojarzę ten Twoj model szpilek, piękny jest ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4949 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nie daj się
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4950 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Tulipanko - dzięki za info. Przeglądnęłam dopiero butiki w Magnolii, muszę zajrzeć jeszcze do Pasażu, Galerii i Arkad, bo nie wiem gdzie indziej kupować buty (i cokolwiek innego w sumie).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

- ponętny biust mej koleżanki
Kłopot w tym, że do ogłoszenia doczepiony był mój numer telefonu... więc biedny księgowy dodzwonił się do mnie, a nie do posiadaczki ponętnego biustu, o czym naturalnie nie miał pojęcia

Miałby człowiek teraz jakieś ekstremalne wspomnienia 

w lecie powinny być upały, a jest wprost lodowato zimno