![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
MAm pytanie właśnie zamawiam z k10 i sa jakies braki? bo chciałam dobić do 30%, wyprzedaż ze strony z katalog wlicza się do tej kwoty??
#782 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny, tyle informacji mi wystarczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *rozświetlającą mozaiką(ale mam perełki i obiecałam sobie że póki ich nie zużyje o mozaice mogę zapomnieć a ich jeszcze tak duuuużo), *satynowy cień plum pair(takich kolorów cieni jeszcze nie mam), *seria banan i mleczko kokosowe ![]() a z netto błyszczyk tan i galaretkę pod prysznic-to biorę na bank. Z k11 kusi mnie stanowczo za dużo rzeczy , dużo więcej niż z obecnego katalogu.Najbardziej chyba pragnę ten nowy kolorek lakieru charmed rose ![]() Znowu zastanawiam się na paletką cieni w kremie z CT(te brązy) ale dużo razy przejechałam się na jakości taj serii i boję się że z tymi cieniami może być tak samo ![]() ![]() Lista z k11 jest długa ale pewniaków jeszcze nie mam.Póki co zużywam to co mam bo nowości kuszą , kuszą.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
dzieki bardzo za inf. tez tak myslalam, a korde panoramy nie mam przy sobie a zamowienie wysylam. ;P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki mam prośbę- mogłybyście udostępnić skany oferty demo, netto i formularza zamówień k11? chyba, że jest już gdzieś wklejony?
Właśnie rozpakowuje paczkę i porobię parę zdjęć ![]() Na katalogach wkleiłam zdjęcia biżuterii daisy mae, rękawiczki do peelingu, podwójnych cieni plum pair i chocolayte chery, kredki 3w1 jumbo. jeśli chodzi o tę ostatnio to jestem rozczarowana-to taki złotawy odcień a spodziewałam się delikatnego beżu ![]() co do rękawiczki-fajna, ostra, dopasowana do ręki-w połączeniu z delikatnym peelingiem da dobry efekt ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-23 o 08:30 Powód: Prosze nie pisac posta pod postem tylko edytowac wczesniejszy! |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Konto usunięte
|
juz jutro moja paczuszka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Ja z k11 wezmę na pewno komplet maseczek
![]() I jeśli nie kupię nad morzem to naszyjnik dla mamy ten z dwiema kuleczkami czarną i kremową, ale nie pamiętam teraz nazwy ![]() Zamówienie składam dopiero na drugi termin, bo nadszedł czas na wczasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
moja wstępna lista z k11:
tusz super shock plum ![]() woda toaletowa tokyo-zastanawiam się jeszcze ze względu na trwałość ![]() zestaw kadzidełek PS-to też nic pewnego-zależy od zawartości portfela ![]() jogurtowe żele wanilia i truskawka ![]() odswieżający puder w kremie FW-muszę to wypróbować na razie to tyle-może dojdzie coś z demo i netto no iinternetowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
netto do K11 wklejałam tutaj:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=442 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=443 a demo i formularz na pewno niedługo będą w strefie, ewentualnie jutro mogę zeskanować choć nie bardzo wiem po co.. |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
perfumowy zawrót głowy
|
Hej, u mnie katalog nr 10 cieszy się umiarkowanym powodzeniem, nie składałam zamówienia na paczkę tylko zrobiłam zakupy w COK i na styk załapałam się na opust 25%.
Gwoli ścisłości - ten superprogram na Cok polegający na zbieraniu pieczątek za każdy zakup powyżej 100 zł - to ściema. 100 zł ma być netto, czyli już po odliczonym rabacie, trzeba zrobić 5 takich zakupów a nagrodą jest niespodzianka - np w tym katalogu żel pod prysznic z Planet Spa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Doncia
|
Cytat:
10% upust zawsze mają kosmetyki z oferty łączonej, tzn. jeśli zrobisz zakupy za powiedzmy 35 zł, to możesz nabyć, coś tam za np 10 zł - to ten produkt w "super promocyjnej" cenie bedzie miał właśnie 10% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
30601 - bizuteria PETAL ROSE 24,90 19976 - szminka SOUL MATE 6,90 32979- konturówka do powiek BLACK 13,90 18812 - pasta modelująca do stylizacji włosów 16,90 na razie mam tyle jakby sie coś pojawiło jeszcze to napiszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8310823]jak dla mnie najladniejszy jest make me wonder- zalatuje kochanym amor amor[/quote]
Naprawdę przypomina Amor Amor? ![]() ![]() ![]()
#797 |
Wtajemniczenie
|
W Hellow Tomorrow 11/2008 przeczytałam na 5 stronie taką informację:
"Z tym wydaniem Hellow Tomorrow otrzymujesz za darmo najnowszą ulotkę Logo, ..." W związku z tym mam pytanie, czy dostaliście ją w pakiecie literatury, bo w moim jej nie było ![]() Napisałam wprawdzie ze strefy, ale zanim odpowiedzą, chcę być pewna, czy tylko mnie ta "darmocha" ominęła ![]() Dodatkowo, chciałam poddać pod rozwagę i ewentualnie namówić do pisania ze strefy. Zgodnie z punktem 4. Zasady zbierania punktów na kuponie "Pieczątka jest przyznawana w następującym przypadku: •przy zakupach w sklepie w COK za każde pełne 100zł wydane w czasie trwania Programu (jedna faktura na min. 100zł = jedna pieczątka). •Kwota pełnych 100zł jest liczona jako kwota końcowa do zapłaty widniejąca na fakturze, po odjęciu opustu..." Regulaminu Programu dla Centrów Obsługi Konsultantek pod hasłem „Letnia promocja dla Ciebie”, osoby mające prawo do zakupów z większym opustem (np. Klubowiczki Klubu Róży) są dyskryminowane, bo aby uzyskać pieczątkę, muszą dokonać zakupów na większą kwotę liczoną w cenach katalogowych, niż pozostali konsultanci, których opust jest niższy. Edytowane przez MaT Czas edycji: 2008-07-23 o 11:25 Powód: dopisek w sprawie promocji w COK |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie odebrałam odpowiedź z Avon:
Szanowna Konsultantko, Uprzejmie informujemy, że nowe ulotki Logo będą dołączane do zamówień z katalogu 11/2008 składanych w I i II terminie dostawy regularnej. Z pozdrowieniami, Elżbieta B. Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Czyli z tego wynika, że zamawiający tylko w III terminie, nie mają szans na tę ulotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Jak ktoś się nie załapie to zawsze przecież można zamówić ta ulotkę, chyba po 25 gr.
#802 |
Zakorzenienie
|
beznadzieja, bo ja chce na 3 termin złożyć.. na razie mam chyba 70 zł, i wątpię, żeby było coś więcej.. no cóż... bede składać na biuro
![]()
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Rozeznanie
|
Zamawiała któraś teraz Far away z netto?
Przychodzi? Bo mam chętną tylko na ta wodę i dobrałabym coś dla siebie z katalogu ewentualnie - tylko muszę wiedzieć czy warto? |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzisiaj byłam w bielskim COKu i zrobiłam spore zakupy - dobiłam do 30 dostałam karnet i pieczątkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
zdzierają jak tylko mogą.. kiedyś katalogi były takie tanie..
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Konto usunięte
|
juz pisalam kiedys o tych podwyzkach-jednakze obowiazywaly one na poczatku prognozujace chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Adwokat diabła
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8328659]juz pisalam kiedys o tych podwyzkach-jednakze obowiazywaly one na poczatku prognozujace chyba[/QUOTE]
ja już musiałam wyższą cenę za katalogi zapłacić..
![]() |
#810 |
Konto usunięte
|
ale za ktory nr katalogu? od 11?
dziewczyny ciekawe skad takie ceny.. eh allegro... ![]() http://allegro.pl/item403081027_woda...ml_zobacz.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.