Panny Młode 2008 cz. III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-22, 17:47   #3181
lulucelo
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

agulla no rzeczywiscie jakos mniej widze brunetki z bialym bukietem , no ale moze sie myle
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:09   #3182
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Agulla, a suknia jest jakiego koloru? Jeśli jesteś brunetką i masz białą kreację, stawiałabym na mocniejsze odcienie różu albo na bordo. Do ecru trzeba by dobrać nieco cieplejszy odcień bukietu
Suknia jest w kolorze smietankowym. Coraz bardziej skłaniam sie do bukietu herbaciano-pomranczowego

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
agulla no rzeczywiscie jakos mniej widze brunetki z bialym bukietem , no ale moze sie myle
Chyba mamy to samo "widzenie"
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:15   #3183
kasiula102
Przyczajenie

ja też będę miała smietankową albo ecrui marzą mi sięe własnie herbaciane roze do niej tylko boje się żeby nie było tak "nijak" może wyjść zbyt monotonnie...;/
kasiula102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:19   #3184
monai
Rozeznanie

GG do monai
mi się wydaję, że właśnie herbaciano-pomarańcozwy albo taki w kolorkach jak na Twoim avatarze najładniej by wyglądał do brunetki, fiolet-róż do białej, w sumie Twoja biała możesz wybierać co Ci bardzie się podoba

właśnie na polsacie w informacjach nasłuchałam się o naciągaczach przy wynajmie mieszkań ;]
a przedwczoraj "wywróżyłam" w pasjansie - pająku że mieszkanie wynajmiemy przed ślubem, ale nie w lipcu

Cytat:
Napisane przez kasiula102 Pokaż wiadomość
ja też będę miała smietankową albo ecrui marzą mi sięe własnie herbaciane roze do niej tylko boje się żeby nie było tak "nijak" może wyjść zbyt monotonnie...;/

na początku tego wątku agas pokazywała swój ślubny bukiecik z herbacianych róż i moim zdaniem wyglądał w sam raz - delikatnie widoczny, część całości

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1214335616
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1214335901
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1214335921

fajnie wygląda dodatek zielonego - nadaje takiej świeżości

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-22 o 19:45 Powód: post pod postem
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:38   #3185
agunia82
Zakorzenienie

skierka no widzę że podczytujesz, dawaj relację jak tam po ślubie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 18:50   #3186
LilStar
Wtajemniczenie

Izazusia umowa podpisana także już się nie martwię wiem, że umowa słowna to tż umow ale jakoś nie miałam siły i ochoty się wykłócać, chyba przez to że bałabym się wywinięcia jakiegoś numeru tuż przed . Teraz narobię im troszkę negatywnej opinii
monai trzymam kciuki Czarodziejko
milibili szykujesz niespodziewankę?ale się Twoje Kochanie ucieszy

a mój właśnie zadzwonił, że kładzie się spaći że mam się nie smucić że dzisiaj tak krótko rozmawialiśmy-bo teraz mogę poklachać na Wizażukochany jest
Stary 2008-07-22, 19:31   #3187
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki podczytuje Was troszeczkę, ale bie mam ani chwilki żeby pisać
W największym skrócie:
wczoraj byłam jeszcze na przeróbce sukienki (zaufałam pani z salonu, że mierzyć już nie trzeba i w efekcie dostałam za długą suknię) i oczywiście wymianie halki (do białej dostałam eckru, za krótką i na dodatek na wielgaśnym kole - aż się popłakałam przy mierzeniu w domu ) na szczęście koniec perypetii z sukienką - wisi już rozprostowana i gotowa na sobotę
Następna sprawa próbny makijaż - chciałam mieć oczy mocna podkreślone w odcieniach popielu, usta delikatne. Niestety p. pomalowała mnie tak wulgarnie, że aż mi się odechciało może to też wina tych cieni (zbyt błyszczących) po 3 próbach stanęło na pomalowaniu całej powieki jaśniutkim kolorkiem troche wpadającym w róż... niby nie źle ale nie tego się spodziewałam...
Ale miałaś przygody z suknią i makijażem. Dobrze, że kiecka jest już poprawiona, uff niepotrzebny stres .

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

mmm... jagodki...pyszkotka

to co takiego malas na obiad ze az widelec chcialas zjesc??? raz dwa do dentysty
Frytki z gyrosem polane sosem i z surówką.

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Z milszych spraw... W sobote mam pierwszą przymiarke sukienki
Jestem ciekawa wrażeń, napisz koniecznie jak będziesz już "po"

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

Mam autobus
Mogę spytać ile płacisz? Ja 400 zł za przejazd z Kościoła na sale około 1 km , facet nie spisuje żadnych umów, tylko w kajecie sobie zapisuje datę, godzinę wstawienia się pod Kościół . Wiem, że płace strasznie drogo, ale nie udało mi się znaleźć niczego tańszego. Jak partner był pytać w PKS to powiedzieli, że takich usłud nie świadczą, a wiadomo, że wtedy byłoby znacznie taniej .

Wieczór kawalerki- w zeszły piątek mój chłop balował ze swoimi pracownikami. Popili, grilla zrobili i było ok. Starsi faceci śmiali się, że jak już będzie mężem to musi sobie psa kupić, żeby mieć pretekst,aby z domu wieczorem wychodzić lub wędkę na ryby. hahaha

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 19:41   #3188
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

Mogę spytać ile płacisz? Ja 400 zł za przejazd z Kościoła na sale około 1 km , facet nie spisuje żadnych umów, tylko w kajecie sobie zapisuje datę, godzinę wstawienia się pod Kościół . Wiem, że płace strasznie drogo, ale nie udało mi się znaleźć niczego tańszego. Jak partner był pytać w PKS to powiedzieli, że takich usłud nie świadczą, a wiadomo, że wtedy byłoby znacznie taniej .

m.a.r.t.a mam wynajęty wycieczkowy z mzk-zapłacę za dowóz Gości i odwiezienie po weselu (umówione na telefon-wstępnie ok 3-4 w zależności jak się będą bawić)-przejazd ok 7km w jedną stronę tylko 120 zł także wyszło taniej niż u tamtych-250zł
Stary 2008-07-22, 19:44   #3189
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez monai;8313773
właśnie na polsacie w informacjach nasłuchałam się o naciągaczach przy wynajmie mieszkań ;
a przedwczoraj "wywróżyłam" w pasjansie - pająku że mieszkanie wynajmiemy przed ślubem, ale nie w lipcu
Niezla czarodziejka z Ciebie ciekawe co wywrozysz...

Cytat:

Ja tez zalatwiam transport jutro zapadna pewnie konkretne decyzje, czekam na info od prywaciarzy .... MZK od razu odrzucilam zawolali 535 zl za 3 godz

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
A ja mam dylemat odnośnie kwiatów I mam nadzieje ze mi pomożecie.
Bardzo podoba mi sie taki bukiet jak w zalaczniku. Ale to jest biały bukiet, a zawsze uwazałam, że to bukiet ozywia panne młoda. Nie chciałabym wygladac jak "mała biała kuleczka" Dodam ze jestem brunetką a moj wzrost to niecałe 160 cm
I tu pytanie do Was, a szczególnie do tych PM, które tez decydowały sie na bukiet z białych kwiatów (z tego co pamietam to lulucelo) - nie boicie sie ze bedziecie wygladać mdło? Bo ja mam bardzo duze obawy co do tego...
Czekam na Wasze opinie.

PS. Dla przypomnienia wklejam jeszcze raz zdjecie sukni
Chetnie bym pomogla ale sama oddalam sie w rece ewaleny. Co prawda prawie wszystko zmienilam w wybranym przez nia bukiecie ale zosatwilam koncepcje

No a ja juz sporo zrobilam.... Zapakowalam album do wysylki do oprawy, przygotowalam zdjecia do wywolania w empiku, zrobilam liste co musze jeszcze zrobic , ludziska potwierdzaja wiec odchaczam, przygotowalam materialy na winietki... I zmagam sie z bolem glowy
A jutro ide na poczte, bo dostalam awizo (pewnie moja bizu przyszla) i umowilam sie z tata ze jedziemy popatrzec na wodke weselna.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 19:52   #3190
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Co za człowiek... Umowa słowna też jest wiążąca! Poszukaj kochana... Napewno ktoś się znajdzie!
.
Tylko trudniej jest później cokolwiek udowodnić. Mam nadzieje, że mój pan od autokaru nie zrobi nas w balona .

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Martuś sorki za ten post pod postem, już nastawiam pupę na lańsko
Uuu jaka zgrabna , ech szkoda dawać klapsa .

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

PS. Martunia usuń tamtego posta, nie wiem co się stało że dałam edycję a mi posta zdublowało, sorki
Zrobione

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to lekko się zdenerwowałam na tego swojego przyszłego męża. Kompletnie nie potrafi oszczędzać, na szczęście na moje oświadczenie że po ślubie to ja trzymam i rządzę kasą zgodnie przytaknął W innym przypadku mieszkalibyśmy z rodzicami do samej śmierci.
Nie było mnie tu 1 dzień a nadrabiam zaległości w czytaniu od ponad 3 godzin. Miejcie litość !!!
Mój też taki jest i ma to ewidentnie po mamie. Ja z kolei wyniosłam z domu skromność i oszczędność. Obecnie mamy jeden budżet, ale po ślubie rządzić będę ja .

Cytat:

PS. Jak przy edytowaniu dołaczyc nowy cytat?
napisz [quote=nazwa uzytkowniczki] tresc jaka ma być [/q u o t e (ale bez przerw)]
Stary 2008-07-22, 19:55   #3191
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wróciłam ze spoczynku- pijanie z profesorem to nietęga sprawa. Aż mnie zmogło.
Agulla ja bym widziała ten bukiet w kolorach herbacianych róż- piekne ale niekrzykliwe.
Ja chcę czerwony/bordowy bukiet.Sama w sobie jestem mdła- włosy nijakie cera jasna. W następna środę teściowa namawia mnie na wizyte w Międzyzdrojach na małe opalanko. Są akurat kuzynki Kamila- panny 12,10 lat, które mnie uwielbiają bo z nimi szaleję. Hehe w końcu moge się pobawić z kuzynostwem bo sama mam tylko starsze o 20 lat
I mamy kupić garnitur. W Wolinie jest świetny sklep- super poradnictwo i niesamowicie niskie ceny za dobrze odszyte polskie garnitury. Babka działa na rynku 15 lat- spojrzy na klienta i od razu przynosi stroje które leżą jak ulał. Chcemy tam zawitać. Przyszły teściu już sobie wybrał i zapłacił 420 zł!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 20:16   #3192
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

na początku tego wątku agas pokazywała swój ślubny bukiecik z herbacianych róż i moim zdaniem wyglądał w sam raz - delikatnie widoczny, część całości

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1214335616
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1214335901
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1214335921

fajnie wygląda dodatek zielonego - nadaje takiej świeżości
Te bukiety są piękne, sama będę się nad nimi zastanawiała bądź swoją wizję ukierunkuje na połączenie róż z frezjami. Teraz właśnie latam po kwiaciarniach byłam też na Hali Targowej i pytam się jaki typ wiązanki będzie dla mnie najodpowiedniejszy. Babka tak poważnie do mnie:"No pani jest niska (mam ok. 165), pan ciut wyższy (ma ponad 190 )to..." 30 cm to ciut wyższy? w dodatku filip jeszcze wybuchnął śmiechem niespodziewanie, babka chyba się zdenerwowała

Cytat:
m.a.r.t.a mam wynajęty wycieczkowy z mzk-zapłacę za dowóz Gości i odwiezienie po weselu (umówione na telefon-wstępnie ok 3-4 w zależności jak się będą bawić)-przejazd ok 7km w jedną stronę tylko 120 zł także wyszło taniej niż u tamtych-250zł
Ale Tobie dobrze, kurde mole.
Stary 2008-07-22, 20:33   #3193
dzasta110
Wtajemniczenie

witam Was dziołchy w dosyć ładny wieczór

siedzę sobie na altance i popijam herbatkę i tak mi dobrze, do pełni szczęścia brakuje tylko mojego Kotecka

złożyłam te wstrętne papierzyska na uczelnie i 1 sierpnia wyniki

odebrałam spodnie od garnituru, bo trzeba było skrócić
i teraz powiedzcie mi jakie rozmiary koszul (chodzi mi o wzrost) mają Wasi przyszli mężowie, bo mój Szymon ma ok 174 cm i koszula 176-182 jest za duża, a Pani w sklepie mnie dziś przekonywała, że koszul na spinki nie ma w rozmiarze 170-176. Jakoś mi się w to wierzyć nie chce, no ale pytam Was (bo tu to podobno skarbnica wiedzy )

Liluś z tym autobusem to no ale poradziłaś sobie jak zwykle

izazusia pijaństwo z profesorem hehe

m.a.r.t.a i jak Twój ząbek??

ja tam herbaty nie słodzę od zawsze, nawet jak z cytryną a jeśli już piję kawkę to odrobinkę cukru muszę wsypać

już więcej nie pamiętam o czym miałam napisać

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 20:39   #3194
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No i się ciekawych rzeczy dowiedziałam- jeden profesor z komisji jest w niezbyt dobrych układach z moim profesorem i powiedział mu "zobaczymy jak twoja gąska będzie gęgać" I mój się założył że odpowiem na pytanie tamtego. Wygrał koniaczek , który dziś piliśmy

Dziewczynki zamawiać pora oznaczenia na wódkę- nie chciałam nalepek bo bywały kiczowate, natomiast przez etykietki zawieszane na szyjkę ponoć źle się leje. A jednak znalazłam coś co nawet mi odpowiada. Co sądzicie(wzór 502)
http://allegro.pl/item404291376_nakl...na_wodke_.html
Stary 2008-07-22, 20:39   #3195
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wróciłam ze spoczynku- pijanie z profesorem to nietęga sprawa. Aż mnie zmogło.

I mamy kupić garnitur. W Wolinie jest świetny sklep- super poradnictwo i niesamowicie niskie ceny za dobrze odszyte polskie garnitury. Babka działa na rynku 15 lat- spojrzy na klienta i od razu przynosi stroje które leżą jak ulał. Chcemy tam zawitać. Przyszły teściu już sobie wybrał i zapłacił 420 zł!!!
to spotkanko się udało

mam nadzieję, że my też trafimy na kompetentną obsługę

Cytat:
Teraz właśnie latam po kwiaciarniach byłam też na Hali Targowej i pytam się jaki typ wiązanki będzie dla mnie najodpowiedniejszy. Babka tak poważnie do mnie:"No pani jest niska (mam ok. 165), pan ciut wyższy (ma ponad 190 )to..." 30 cm to ciut wyższy? w dodatku filip jeszcze wybuchnął śmiechem niespodziewanie, babka chyba się zdenerwowała
tylko ciut ciut

Cytat:
Ale Tobie dobrze, kurde mole.
dobrze dobrzeale i nerwów i godzin wiszenia na słuchawce mnie to dzisiaj kosztowało-ale może i dobrze się stało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 20:55   #3196
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
No i się ciekawych rzeczy dowiedziałam- jeden profesor z komisji jest w niezbyt dobrych układach z moim profesorem i powiedział mu "zobaczymy jak twoja gąska będzie gęgać" I mój się założył że odpowiem na pytanie tamtego. Wygrał koniaczek , który dziś piliśmy

Dziewczynki zamawiać pora oznaczenia na wódkę- nie chciałam nalepek bo bywały kiczowate, natomiast przez etykietki zawieszane na szyjkę ponoć źle się leje. A jednak znalazłam coś co nawet mi odpowiada. Co sądzicie(wzór 502)
chyba jakiś nieteges ten drugi, jak tak można

ja ostatnio też znalazłam te nalepki i baaardzo mi się spodobały tylko, ze ja już wcześniej kupiłam inne

Stary 2008-07-22, 20:57   #3197
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

m.a.r.t.a i jak Twój ząbek??

ja tam herbaty nie słodzę od zawsze, nawet jak z cytryną a jeśli już piję kawkę to odrobinkę cukru muszę wsypać
Dzisiaj ok, już się przyzwyczaiłam do ostrego kanta, jęzor z ciekawości już tam nie wpada.

Co do herbaty to ja kiedyś mogłam pić tylko z cukrem (2-2,5 łyżeczki). Z czasem zaczęłam dawać cytrynę, miód, mleko. Ale ogólnie bardzo mało pije herbat, kawy też ograniczyłam do jakiś słabych rozpuszczalnych, wolę zdecydowanie wodę niegazowaną samą lub z sokiem.

Cytat:

Śmieszne.

My zawieszek żadnych nie będziemy mieli. Nasze butelki same w sobie będą strojne tylko dokładamy ślubne banderole. Kiedyś coś nas napadło i kupiliśmy
Stary 2008-07-22, 21:06   #3198
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Przypomniało mi się- wkładki żelowe kiwi do obuwia będą w promocji w Drogeriach Natura od czwartku za 9,99. Warto wypróbować
Stary 2008-07-22, 21:15   #3199
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:

siedzę sobie na altance i popijam herbatkę i tak mi dobrze, do pełni szczęścia brakuje tylko mojego Kotecka

już więcej nie pamiętam o czym miałam napisać
Słonko już masz lepszy nastrój?
dobrze że załatwiłaś z tą szkołą

Cytat:

ale bezczelnymusiał się mieć z pyszna jak pokazałaś klasę
nalepki bardzo fajne, ja mam zawieszki-może nie będą tak przeszkadzać przy nalewaniu przypomniało mi się, że mam 150 z błędem i 150 poprawionych
po 12 wywieszam z błędem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 21:20   #3200
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczynki uciekam do wyra. Głowa mnie strasznie boli. Do juterka
Stary 2008-07-22, 21:21   #3201
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Lilstar słońce a możesz wkleić zdjęcie swoich etykietek?
Ja chciałam zamówić w stylu naszych zaproszeń ale chcą 1,4 za dwie sztuki. Troszkę by tego było- ok 80 zł z przesyłką by wyszło.Hmm te nalepki są śmieszne, tanie i w "moich" kolorach
Stary 2008-07-22, 21:25   #3202
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
mi się wydaję, że właśnie herbaciano-pomarańcozwy albo taki w kolorkach jak na Twoim avatarze najładniej by wyglądał do brunetki, fiolet-róż do białej, w sumie Twoja biała możesz wybierać co Ci bardzie się podoba
(...)
Cytat:
(...)
Agulla ja bym widziała ten bukiet w kolorach herbacianych róż- piekne ale niekrzykliwe.
Ja chcę czerwony/bordowy bukiet.Sama w sobie jestem mdła- włosy nijakie cera jasna.
juz prawie zupełnie przekonałam sie do kolorku herbaciano-pomarańczowego. Dzieki dziewczyny!

Monai - to za Twoje mieszkanie

Co do zawieszek czy naklejek na wódke to my tez nie bedziemy nic takiego mieć. Oboje z TZ uwazamy to, delikatnie mówiac, za zbedne zawracanie głowy Ale te co izazusia wypatrzyłas na allegro sa całkiem przyjemne No i gartuluje inz! Bo chyba tego jeszcze nie zrobiłam...

Za to pochwale sie zaproszeniami, które tak namietnie rozdawalismy w ten weekend. Jakies zboczenie trzeba miec

Ja na dzis juz koncze i uciekam do spania Dobranoc

PS. Tak sobie jeszcze zerkam na te zaproenia i jakies takie ciemne te zdjecia i nie oddaja ich uroku za bardzo Oczywiscie robilismy je sami Wiekszosc gosci nie mogła uwierzyc, ze to nasza robota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7219.jpg (28,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7220.jpg (32,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7221_wykr.jpg (38,4 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez agulla.@
Czas edycji: 2008-07-22 o 21:30 Powód: bo te zdjecia jakies ciemne... :(
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 21:33   #3203
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Słonko już masz lepszy nastrój?
dobrze że załatwiłaś z tą szkołą

ale bezczelnymusiał się mieć z pyszna jak pokazałaś klasę
nalepki bardzo fajne, ja mam zawieszki-może nie będą tak przeszkadzać przy nalewaniu przypomniało mi się, że mam 150 z błędem i 150 poprawionych
po 12 wywieszam z błędem
z nastrojem jeszcze nie całkiem tak jak powinno być bywają lepsze i gorsze dni, u mnie aktulanie są te gorsze

a z tymi etykietkami to dobre, po północy i tak pewnie nieliczni będą czytać co jest napisane na zawieszkach

Cytat:
Dziewczynki uciekam do wyra. Głowa mnie strasznie boli. Do juterka
mnie też pobolewa głowa cały dzień

Stary 2008-07-22, 21:33   #3204
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
oj przyda się - z mojego przesiewu wyszło na jakieś paredziesiąt ogłoszeń - jedno nie z agencji, nieaktualne a reszta - agencja/odkładanie słuchawki/nie odbieranie telefonu jednym słowem pupa ;]

trzymaj trzymaj na gumtree jestem nonstop ale tam mieszkania jak ciepłe bułeczki znikają... póki co oglądałam jedno - bez zlewu w kuchni 20m przy głośnej ulicy bez mebli za 1000 ;/ w sumie możnaby tam przetrwać, ale wybredni jesteśmy - obyśmy nie żałowali
Fakt szybko znikają ale też czesto pojawiaja sie nowe! Jeszcze raz życze powodzenia! Wiem jak bardzo sie przydaje

Cytat:
Suknia jest w kolorze smietankowym. Coraz bardziej skłaniam sie do bukietu herbaciano-pomranczowego

Chyba mamy to samo "widzenie"
Myślę, że bukiet herbaciano- pomaranczowy pasował by idealnie jest delikatny a jednoczesnie bedzie sie odrozniał .

Cytat:
Izazusia umowa podpisana także już się nie martwię wiem, że umowa słowna to tż umow ale jakoś nie miałam siły i ochoty się wykłócać, chyba przez to że bałabym się wywinięcia jakiegoś numeru tuż przed . Teraz narobię im troszkę negatywnej opinii
monai trzymam kciuki Czarodziejko
milibili szykujesz niespodziewankę?ale się Twoje Kochanie ucieszy

a mój właśnie zadzwonił, że kładzie się spaći że mam się nie smucić że dzisiaj tak krótko rozmawialiśmy-bo teraz mogę poklachać na Wizażukochany jest
Mądry Twój TŻ
Mam nadzieję, że moj ucieszy się z tego co planuje

Cytat:

Jestem ciekawa wrażeń, napisz koniecznie jak będziesz już "po"
Oczywiście Mam nadzieję, że wkleje też zdjęcie, ale idę z mamą a ona z aparatem to nie bardzo...

Cytat:

Zawieszki ładne
Nie dziwie się, że promotor CIe zaprosił. Musi byc dumny z Ciebie!!! Co z aprofesor z tego drugiego...

Cytat:

Powodzenia! Na co składałas? Ja skladam papiery dopiero w polowie sierpnia ale zapisuje sie na zaoczne i moze dlatego tak pozno jest rekrutacja...

Co do ślubnej koszuli to nie wiem jeszcze nie zaczeliśmy szukać

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 21:40   #3205
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia! Na co składałas? Ja skladam papiery dopiero w polowie sierpnia ale zapisuje sie na zaoczne i moze dlatego tak pozno jest rekrutacja...

Co do ślubnej koszuli to nie wiem jeszcze nie zaczeliśmy szukać
składałam na pedagogikę szkolną z przediębiorczością ja też na zaoczne a Ty na co będziesz składać??

co do koszuli pytanie już nieaktualne, bo znalazłam na allegro kilka koszul właśnie na wzrost 170-176, więc wkręcała mi babka kit kłamczucha jedna

Stary 2008-07-22, 21:42   #3206
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane, ja się żegnam i zbieram do spania.
Dobranoc słoneczka i kolorowych snów

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 21:45   #3207
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej żabule
Padam na pysk, więc wklejam Wam starodawną formułę zaślubin i zmykam przytulić Ukaszka, bo się domaga

Oto biorę sobie Ciebie, aby Cię mieć i zachować,
na dolę piękną i szpetną, najlepszą i najgorszą,
we dnie i w nocy, w chorobie i zdrowiu,
albowiem sercem całym Cię miłuję i przysięgam
miłować Cie wiecznie, póki śmierć nas nie rozłączy.
(starodawna formuła zaślubin)

Dobrej nocki i do juterka!!!

3 zaproszenia rozdane

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 21:46   #3208
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Też najchętniej bym nie miała zawieszek ale u nas na Śląsku daje się "wódeczkę weselną " która musi być oznaczona. Teściowa chciała sama wybierać więc z dwojga złego wolę mieć coś śmiesznego niż gołąbeczki i obrączki Tzn moja teściowa ma dobry gust ale wole nie ryzykować

Lilstar ja też się troszkę wkurzyłam że jakieś niesnaski między sobą pan G. odreagowuje na studentach. Ale grunt że się udało!
Monai oczywiście trzymam kciuki za mieszkanko- i polecam środową Gazetę Wyborczą odpowiednia dla okręgu w którym szukasz mieszkania. Jak szukaliśmy lokum z moim TZ to była nasz "biblia"
Stary 2008-07-22, 21:47   #3209
soffera
Zadomowienie

Już zapomniałąm o czym miałam pisać hmmm

Izazusia wklejam moje zawieszki (tylko zdjęcia jakies dziwne) , koszt 0,60 zł Nie mamy tyle zawieszek ile butelek wódki, przecież starości mogą przewiesić zawieszkę
jeszczepanna bukiet ekstra, też go biore pod uwage bo choruje na amarant Ale to zależy czy bedzie dostepny :/

Dziś moja mama w końcu obkupiła się, suknie, buty już są. Tata też zakupy zrobił, tylko TŻ nic nei ma opróćz spinek do koszuli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01640.jpg (35,5 KB, 23 załadowań)
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 21:50   #3210
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
składałam na pedagogikę szkolną z przediębiorczością ja też na zaoczne a Ty na co będziesz składać??

co do koszuli pytanie już nieaktualne, bo znalazłam na allegro kilka koszul właśnie na wzrost 170-176, więc wkręcała mi babka kit kłamczucha jedna
Na pedagogikę socjalno opikuńczą

Pomożecie dziewczyny?

Kojarzycie moją sukienkę? (jesli nie to wkleje ale nie chce zasmiecac nia watku po raz kolejny )
Szukam biżuterii, sukienka jest w kolorze ecru, koronkowa... na szyje będe miałą chyba klasyczne perełki ecru, teraz kolej na klipsy (kolczyki nie, bo nie mam przekłutych uszu) Oto moje typy. Nie wiem które wybrać...

http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,3347
http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,2722
http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,2545
http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,2418 ładne ale białe perełki
http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,1590
http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,503
http://sklep.bizu4u.pl/shop,show,1157

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości