|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Problemy z Forum
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;82782461]Pytanie moim zdaniem powinno brzmieć, czy ich to w ogóle interesuje? Przecież przyjdą nowi, cały czas przychodzą nowi. A starzy coraz większymi rzeszami znikają, przestają pisać. Bo góra nie słucha.
Góra tu nawet nie zagląda, o zgrozo, dla mnie to paranoja jakaś. Czegoś się boją? Czy zwyczajnie nie chce im się czytać co zwykli ludzie sądzą o tym co robią, co przez te kilka lat zrobili. Mi się w głowie nie mieści aby prezes firmy nie doglądał tego co się dzieje i jak pracują ludzie w firmie. No widocznie taką korpo żeśmy trafili.[/QUOTE] Nie łudzę się, że kogokolwiek to obejdzie ale - IMHO, ten burdel naprawdę ma niekorzystny wpływ na wizerunek całej marki. Czytałam ostatnio fajną książkę, ale widząc wydawnictwo edipresse mocno się skrzywiłam. Gdybym miała ją kupić sama (to był prezent), prawdopodobnie z zakupu bym zrezygnowała. |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8281104 1]Nie łudzę się, że kogokolwiek to obejdzie ale - IMHO, ten burdel naprawdę ma niekorzystny wpływ na wizerunek całej marki. Czytałam ostatnio fajną książkę, ale widząc wydawnictwo edipresse mocno się skrzywiłam. Gdybym miała ją kupić sama (to był prezent), prawdopodobnie z zakupu bym zrezygnowała.[/QUOTE]Ja jakiś czas temu przeglądałam oferty pracy i trafiłam na nich, cv nie wysłałam, bo niestety też mi się ta firma kojarzy z wizazowym bajzlem
|
|
|
|
#123 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajnie że udało się na intymnym wstawić informację o kasowaniu postów. Jest widoczna i mam nadzieję że pomoże tym którzy tej pomocy potrzebują. Cytat:
|
||
|
|
|
#124 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Jest jakiś wątek o tapatalk? Bo ściągnęłam to dziadostwo a nie umiem tego ogarnąć, brak powiadomień ani dźwięków... beznadzieja
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#125 | ||
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, co to za farsa?
Użytkowniczka wyskakuje z ordynarnym tekstem o psychiatrze - czyli w temacie podejścia do chorób psychicznych na wizażu nic się nie zmieniło. Cytat:
Cytat:
WTHF? Edytowane przez 3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 Czas edycji: 2018-04-23 o 17:53 |
||
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Na intymnym to kartki sa wydzielane tak na chybił trafił. Nie rozumiem kartki dla Limonki, serio. Tam nie było nic, czym zasłużyłaby sobie na żółta i punkty.
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;83124501]Na intymnym to kartki sa wydzielane tak na chybił trafił. Nie rozumiem kartki dla Limonki, serio. Tam nie było nic, czym zasłużyłaby sobie na żółta i punkty.[/QUOTE]
Bez kitu tak to wygląda. Rzucanie kartkami jak redachtorki wizażowych artykółów przecinkami. |
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8312404 1]Przepraszam, co to za farsa?
Użytkowniczka wyskakuje z ordynarnym tekstem o psychiatrze - czyli w temacie podejścia do chorób psychicznych na wizażu nic się nie zmieniło. Potem w odpowiedzi na merytoryczny post kieruje do mnie jakiś totalnie z tyłka wzięty atak personalny. Po czym następuje kolejny pojazd po Limonce, który przechodzi bez echa, a kartkę dostaje Limonka, która śmiała się odezwać - grzecznie i merytorycznie - odpowiadając na ten stek bzdur i ataki w jej stronę kierowane. WTHF?[/QUOTE] Akcja w tamtym wątku to żenada roku w wykonaniu moderacji. |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Też odczuwam wrażenie, że Intymne jest moderowane wybiórczo (stronniczo? przypadkowo? nie wiem). W wypowiedzi Limonki nie było obiektywnie NIC zasługującego na kartkę - chyba, że istnieje jakiś inny, specjalny, moderatorski regulamin - w tym wypadku wypadałoby go udostępnić zwykłym szaraczkom. Jeśli dostała kartkę za offtop, to w innych wątkach offtopy ciągną się całymi stronami i nie pada ani jedna kartka, a tu - reakcja natychmiastowa i wybiórcza. Więc jak to jest z tymi offtopami? Za to głoszenie szkodliwych treści typu "ofiary przemocy są sobie winne" na reakcję moderacji czekało... o wiele, wiele dłużej niż powinno.
Do tego - jeśli można dostać kartkę za powiedzenie komuś żeby puknął się w łeb, czy odwołanie go do psychiatry też zasługuje na kartkę? Bo treść podobna, tylko forma troszkę inna.
Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato. https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0 Edytowane przez ruda_beksa Czas edycji: 2018-04-23 o 18:39 |
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
ale tez za jaki offtop? post moderatorki o nieciągnięciu offtopu był wysłany już po tym 'żółtym' poście Limonki. więc no, trochę nie teges, c'nie? i czemu tylko ona jedna, jak offtop był ciągnięty przez więcej niż jedną osobę? no kurde, albo wszyscy dostają po punkcie, albo nikt. a nie tak na zasadzie, że ach, nie lubię cię, dam ci kartkę.
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;83125231]post moderatorki o nieciągnięciu offtopu był wysłany już po tym 'żółtym' poście Limonki. więc no, trochę nie teges, c'nie? [/QUOTE]
To to już w ogóle creme de la creme. Ostatnio na plotkowym punkt został zdjęty choć post modki pojawił się POD postem wizażanki, która go otrzymała, bo uznano - zapewne słusznie - że swój post wysłała w międzyczasie, nie widząc jeszcze tego upomnienia. Tutaj ostrzeżenie modki o kartkach pojawiło się PO poście Limonki, za który wlepiono jej kartkę. Ban stały dla Macintosh w wątku o klanie ma szansę zapisać się jako absolutny hicior, ale to kuriozum tutaj to mocny numer dwa. |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, która to moderatorka i w ogóle mnie to nie dziwi
Jak widać nie uczy się na własnych błędach.Edit. Kto wlepił tę kartkę, Neyra czy Dorotti? Nie widzę na telefonie. Myślałam, że Neyra, ale już zgłupialam. I ta druga Wizażanka, mimo ostrzeżenia nie dostała kartki, bo..? Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2018-04-23 o 21:58 |
|
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak długo jeszcze ta farsa będzie trwać? Niby mamy dowiedzieć się w swoim czasie. Czyli kiedy - jak ostrzeżenie Limonki wygaśnie? Jeżeli przez trzy dni nie możecie lub nie chcecie ogarnąć takiej rzeczy i ustosunkować się w jakikolwiek sposób do pytań użytkowników, to może warto przemyśleć czy się do takiej pracy nadaję. Swoją drogą kandydatur na moderowanie intymnego wpłynęło aż tyle, że przez 10 dni (termin upłynął 16.04) o tym debatujecie i nie możecie dojść do konsensusu?
|
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#135 |
|
Administrator
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8319275 1]...
Jak długo jeszcze ta farsa będzie trwać? Niby mamy dowiedzieć się w swoim czasie. Czyli kiedy - jak ostrzeżenie Limonki wygaśnie? Jeżeli przez trzy dni nie możecie lub nie chcecie ogarnąć takiej rzeczy i ustosunkować się w jakikolwiek sposób do pytań użytkowników, to może warto przemyśleć czy się do takiej pracy nadaję. Swoją drogą kandydatur na moderowanie intymnego wpłynęło aż tyle, że przez 10 dni (termin upłynął 16.04) o tym debatujecie i nie możecie dojść do konsensusu? [/QUOTE]Przepraszam, a kim ty tu jesteś, że Moderacja ma się tobie tłumaczyć? Jeśli nie podoba Ci się sposób w jaki Moderacja zarządza forum to się z niego wyloguj i nie loguj się więcej. Nikt Cię nie będzie informował ani się tłumaczył z ostrzeżeń które Cię nie dotyczą, przyjmij to to wiadomości. Jakaś dziwna mania rządzenia Cię ogarnęła. Wątek miał pomóc w analizowaniu jednej sprawy, a staje się pojem do hejtowania. KONIEC. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

Ludzie to mają niezłe odjazdy. Chociaż sam koncept ciekawy. Nie lubić języka ojczystego, w którym de facto się myśli? To jakaś forma autoagresji? Zostawię to psychiatrom.

Jak widać nie uczy się na własnych błędach.