|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
witjcie, witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() liluś miłej podróży ![]() ![]() kasienko te są śliczności http://www.pakamera.pl/slub-kolczyki...--nr175209.htm ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-23 o 08:39 Powód: o kasienkowych kolczykach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Kasiu słonko, a może napisz do nich czy by Ci nie zrobili tych kolczyków w takich kolorkach jak chcesz i zawieszki do kompletu? W końcu to pracownia artystyczna, może się uda
#3243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za rady ![]() Chyba zdecyduje się na mój inglot ciemny popiel - wypróbowany na zewnętrznym kąciku łoczek ![]() pani kosmetyczka używała na mnie ruby rose i nawet nawet się trzymały... musze dokupić sobie jeszcze błyszczyk (mój typ to bell light colour 203 - diamond - jest delikatny i pięknie się mieni) no i zastanawiam się jeszcze nad bazą dax... miałam kiedyś próbkę i była rewelacyjna tylko kolejne 40 zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zobaczysz będzie dobrze trzymam kciuki ![]() A w ogóle to dzień doberek... ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ostatni dzień w pracy jako panna...
![]() |
#3245 |
Wtajemniczenie
|
kejti85 to już w ten weekend
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3246 | |
Rozeznanie
|
czesc
![]() Wasza odp: a se przeczytaj ![]() My dzisiaj moze juz po obraczki brykniemy ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do kawalerskiego ![]() EDIT EDIT 1 miesiąc ![]() ![]() ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-07-23 o 08:57 Powód: suwaczek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |||
Raczkowanie
|
Dzieńdobry, dziś już chyba trochę lepiej z moim nastrojem, ale jutro mamy pogrzeb, więc jakis szary cień wciąż nade mną wisi.
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że może zeczywiście bukiet powinien ożywiać, ale z drugiej strony ja wybrałam bukiet który pasuje do mnie - jest delikatny i spokojny. Kiedy mierzyłam suknię, a tez mam podobną do Twojej agulla to powiem Ci że nie potraiłam sobie siebie wyobrazić z jakimś kontrastowym bukietem. Suknię mam delikatną i bukiet też i mam nadzieję że uzyskam pożądany efekt. Z resztą florystka powiediząła, że tak będzie na prawdę OK, tylko pierwotnie miałam mieć w bukiecie białe lilie i białe róże, a zmieniłyśmy róże na zielone. Cytat:
Tez mam za soba koszmarne dni, ale przychodzi taki moment kiedy wszystk ozaczyna się układać. Jestem pewna, że nie sprawdziłaś wszystkich opcji z makijażem i fryzjerem. Przeanalizuj to sobie na spokojnie raz jeszcze. A mieskzanie czasem można znalźć z dnia na dzień, więc tak na prawdę macie jeszcze ogromną szansę - wiem, bo sama wiele lat wynajmowałam różne mieszkania. Dziewczyny skoro będę miała jedynie kolczyki i nic na szyję, to czy przydała by mi się jeszcze branzoletka?? Tak dla dodania elegancji. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jedziecie z nami??? Umówimy się na granicy... ![]() Też strasznie mi się te kolcory podobają, ale nie widzę do nich zawieszki ![]() a tu trza kompleta szukać! Cytat:
![]() Jak nic nie znajdę rajcującego to napiszę do nich! Może akurat się uda! Dzięki ![]() Cytat:
Łukasz buczy żeby tam jechać 14-17 sierpnia. Ale ja i tak wolę nad morze ![]() Rybkę pyszną zjeść... mmmm... jak ja uwielbiam halibutka! Cytat:
![]() Tyle, że ja go używam raz do roku hehehehhe jak coś mnie wysypie na pysku, lub żeby zakryć swe cieniasy pod gałami. Wg mnie bardzo dobry podkład! a te cienie, których używam to ruby rose rzeczywiście! są superaśne! a takie tanie! ![]() polecam wszystkim! Trzymam kciuki żabko!!! Nie stresuj się za dużo!!! Będzie wszystko superowe, zobaczysz!!! ![]()
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
A ja oczywiscie z opoznionym zaplonem
![]() ![]() Czy ma ktoras takie naklejane na wodke?? Probuje sama takie stworzyc ale nie mam pomyslu... Monai co do mieszkania, chcialam jeszcze dodac tak na pocieszenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW miejcie litosc i nie rozpisujcie sie na pare stron ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bransoletki to jestem jak najbardziej za pod warunkiem, że: 1. będzie choć troszkę pasowała do kolczyków 2. nie masz rękawiczek, ani bolerka z długim rękawskiem! ![]() Buzi buzi ![]()
![]() |
#3251 | |||
Wtajemniczenie
|
Kasienko masz szczęście
![]() jak dla mnie to http://www.pakamera.pl/slub-kolczyki...--nr175209.htm ![]() Cytat:
![]() jeszcze tylko miesiąc ![]() kejti podwójne ![]() Cytat:
![]() i tradycyjnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() myślę, ze bransoletka jak najbardziej będzie odpowiednia. Spróbuj poszukac jak najbardziej zbliżonej do kolczyków ![]() ![]() może coś się tu znajdzie, także robia biżu na zamówienie ![]() http://www.modeon.pl/index.php edit2 kasienka a to?:http://orchidea.dodomi.pl/?25,komplet-bez- ogólnie stronka http://www.dodomi.pl/ i http://orchidea.dodomi.pl/ straszny problem z klipsami ![]() EDIT3 znalazłam stronkę z biżu gdzie każde kolczyki można przerobić na klipsy-bez dopłaty ![]() http://butik.bialamagia.pl/ Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 09:41 Powód: bo znalazłam stronkę z biżu |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja to już normalnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i uwierzcie mogłabym tak jeszcze dużo dużo hihihi (nerwowy smiech) DORADŹCIE: jak nie znajde tych koszy dla rodziców żeby zrobić im taką paczkę słodycze + wino to co???? nie chce kwiatów ani innych tandetnych książeczek... dyplomów które gdzieś tam utkną w szafie... a już jest za mało czasu żeby zamawiać coś specjalnego... Jak ja wam zazdroszcze że jeszcze miesiąc macie... a z drugiej str, to już bym nie wytrzymała chyba nerwowo 1,5 roku to aż za dużo takiej nerwówki...
#3253 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() dzięki za wszystkie miłe słowa i kopniaki w tyłek - no ja szukam cały czas mieszkania i TŻ też, a z fryzjerem problem bo nie wiadomo gdzie w końcu to będzie ![]() ech... ślub w Warszawie, bo plan był taki, że tutaj chcemy , tylko że wczoraj doszliśmy do wniosku, że najlepiej byłoby nam znaleźć coś poza Warszawą w stronę Łodzi - Marcin nie musiał by zmieniać pracy tylko spokojnie poczekać na przeniesienie do Warszawy. Chyba skontaktuje się z wizażystką z którą się pierwotnie umawiałam i spytam ją jak ona się pisze na dojazd, jakby co na pewno jakoś dało by się to zorganizować... Mili... ciasto o 1 w nocy? ![]() ![]() ![]() Liluś bardzo eleganckie zawieszki, fajnie to sobie wymyśliliście maugosia trzymaj się dzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do powyzszych stronek to widze Lilus znajome adresy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ładnie go ozdobić i włożyć słodkości?koszt niewielki-w porównaniu do takiego co w nazwie ma "ślubny"-100zł Cytat:
![]() ![]() widzisz ranek jest zawsze mądrzejszy od wieczora-i da się wymyślić wyjście. Będziesz Piękną i Sczęśliwą Panną Młodą ![]() daget rzeczywiście ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 09:54 Powód: bo Daget mnie na ziemię sprowadziła:D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
cześć babolki
![]() ale smarujecie ![]() a ja nawet nie mam czasu, żeby Was podczytać, bo zarobiona jestem po uczy ![]() miłego dzionka Skarbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
dzięki Liluś
![]() będę Was po tajniaku podczytywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Wtajemniczenie
|
dobra tylko po cichutku przewracaj kolejne stronki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na allegro sa ladne ale mega drogie kosze poza tym odbior osobisty w Warszawce ![]() ![]() tez nie jestem za ksiazkami i dyplomami wiec nie daj sie skusic i nie idz na latwizne aha i kup sobie validol... dobrze dziala na nerwy ![]() ![]() i bdzie dobrze i cudownie ![]() ![]() czemu moje pier***ki zostaly wytitane ???
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-07-23 o 10:08 Powód: ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zadomowienie
|
![]()
HEj Kobietki.
Ja tylko na chwilę...poczytałam Was troszkę.. ![]() Jak Wy macie harmonogram ustalony na dzień ślubu, mam na myśli przede wszystkim fryzjera i kosmetyczkę...cio, bo chcę dziś zadzwonić i nie wiem na którą fryzjera... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie muszę pobuszować w papierach! ![]() Ale dziękować Ci dobra kobiecinko ![]() hęęęęęęęęęęę??? a że bo co?? ![]()
![]() |
#3263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A rybkę...kocham, tylko, że dla mnie numer jeden to fląderka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fryzjer--------------9 makijer-------------13 do domu biegiem ubieranie z kameramanem 14-14.15 kameraman jedzie po B filmuje Jego ubieranie-------14.30-14.40 jadą po mnie po drodze jakaś brama błogosławieństwp-------------15.15---------------może się przesunąć o 10 min i do Kościółka-----------------15.40 przewidziane 5 minutowe poslizgi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() taki s masażem itp w jakimś fajnym hotelu i mieścinie ![]() ![]() dostaną od nas w dniu sluby kwiaty i ładnie zapakowane karnety na wyjazd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Potem kamernik! ![]() Buziuchna ..idę dzwonić ![]() Ale jak ktoś ma już ustalony plan, to piszcie, bo ja spatrzykuję może coś...bo jestem taka nieogarnięta ostatnio... ![]() Jadę na poszukiwania sukienki na poprawiny...oblukać jakąś biżu, a potem na solarkę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja się zaczynam denerwować
![]() ![]() ![]() Grr niech któraś stuknie mnie w łeb bym się ocknęła, bo jakiś mnie teraz stres złapał i zbiera mi się na wymioty ![]()
![]() |
#3268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że wizazowe pogaduchy trwają
![]() dobrze, że jesteście w dobrych humorach, bo u mnie nie zaciekawie, nic się nie układa tak jak powinno. Dowiedziałam się, że z weekendowego wyjazdu nici ![]() ![]() ![]() ![]() izazusia nie denerwuj się ![]() spadam już, żeby mój nastrój nie przeszedł na którąś z Was ![]()
![]() |
#3270 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakbym miała ja w domu, to już bym biżuterii szukała, a tak co...!! już Cię naderszam..o! ![]() ![]() Chyba na razie muszę zapomnieć o szukaniu biżu, bo i tak nie wiem co bym chciała do nie..dopiero jak będę miała fotkę z przymiarki, to wstawię i doradzicie..moje PEREŁKI!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.