|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Jasne, że w sierpniu, sorry ale jestem zbyt pod wrażeniem jeszcze wszystkiego
Ja mam to nienormalne szczęście, że nie muszę się martwić o to, czy mnie puszczą, czy nie. Już rok temu puścili nas razem na kilka wypadów ![]() Ale mają jeden feler... nigdy nie wychodzą z domu (no, wiecie co mam na myśli) |
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz mam właśnie taką, że czasem noszą ją na prosto,a czasem zaczesuję na bok Taka uniwersalna
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz podejrzę jak to u Ciebie wygląda![]() A co do rodziców. Cóż, mam nadopiekuńczego ojca, co powoduje, że kłótnie są prawie codziennie, cxasami to wręcz jakieś awantury. On krzyczy, ja krzyczę i takie kółeczko zamknięte. Rozmawiać też próbowałam, ale jego jedyna córeczka nie będzie samodzielna, ot co...
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o grzywkę, to ja mam na głowie jakieś ścięte przez samą siebie nie-wiadomo-co.
Zaczesuję zawsze jakoś tak na bok, bardziej lub mniej. Tak patrząc na nią zwykle się zastanawiam: o co chodzi z moją grzywką
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam to nieszczęście, że cokolwiek chce od życia, to muszę się zastanawiać czy mi pozwolą. w 99% przypadków odpowiedź będzie brzmiała nie;] dlatego już bardzo chcę iść na studia i móc się usamodzielnić i nie pytać nikogo o zgodę na cokolwiek, bo mnie już czasami coś strzela tutaj po prostu. zwłaszcza, że brata traktowali inaczej.
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Mój to nawet chciałby mi na studia zabronić wyjechać, ale jakoś do niego powoli dociera, że w tej kwestii nie ma nic do gadania
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama sama mnie na studia na drugi koniec Polski wypycha
![]() I śmieje się, że nie bedzie sie uczyć obsługi Skype'a, i nie będzie się wtedy ze mną kontaktować, bo "przecież o to jej chodzi" ![]() W sumie to jest lajtowa Ale od niedawna. Choć czasem, jak jej coś nie pasuje, to ... lepiej nie wchodzić w drogę.O kurczę, burza...
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Że wyjadę, to jest oczywiste, bo w moim mieście naprawdę dobrych studiów nie ma.
W tym domu nikt nie rozumie, że ja nie mam już 10lat i że można mnie traktować inaczej. Jeszcze jakbym była jakimś złym dzieckiem, sprawiającym problemy czy nie uczącym się. Zawsze znajdzie się powód żeby się przyczepić do czegoś. Czasami aż mi oczy na wierzch wychodzą jak wymyślą jakiś problem nie z tej ziemi. To już chyba mój brat widzi, że nie jestem dziecko, a oni nie.Chciałabym mieć możliwość pracowania na studiach, tak żeby mi starczało na utrzymanie się. Ale na politechnice... w dodatku w Warszawie. Niezbyt realne. Zresztą jakby się dowiedzieli, to by uznali, że zwariowałam, że mam się uczyć, a nie pracować. Coś wymyślę. Zresztą istnieje mała, bo mała, ale nadzieja, że będzie tak jakbym chciała. |
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sydunia, wiem jaki to ból..naprawdę w czym są najlepsi(mój tata szczeólnie)? w zabranianiu i czepianiu się. A na moje hasło "konkretny argument, dlaczego nie?" jest dpowiedź "bo nie".
|
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam was ale jakoś brak weny na pisanie.. padam na twarz. Jutro od nowa ![]() Co do rodziców.. mieszkam z mamą która niestety pozwala mi (prawie) na wszystko co ja (prawie) zawsze wykorzystuję aż nazbyt. Ale ma zaletę-często wyjeżdża na parę dni
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo widzisz. moi rodzice potrafią być fajni jak chcą. ale jak się czegoś uczepią... i zdania nie zmienią. choćby nie wiem co.jeszcze rok. w takim chwilach cieszę się myślą, że x lat temu poszłam do szkoły rok wczesniej. inaczej bylyby 2 ![]() idę spac. tzn czytac. branoc |
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też planuję wyjechać gdzieś za rok
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie, jak będziemy mieć za rok 5 miesięcy praktycznie wakacji to też można sporo zarobić nawet w kraju
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Byle się tylko odpowiednio zaczepić
![]() Damy radę;p
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
ksh mogę spytać o etymologię Twojego nicka?
bo mnie to szalenie fascynuje a kojarzy mi się z Klubem Sportowym Hutnik![]() Wrr u was też znów zaczęłam kolejną stronę? już 3 raz;/ czuję się za bardzo.. na górze i na widoku
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam dobrze się prezentujesz tak na widoku
|
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym to trzeba mieć jeszcze szczęście, żeby znaleźć odpowiednią pracę. zresztą pewnie moi rodzice tak czy siak uznaliby, że skoro już zarobiłam jakieś pieniądze, to żebym je odłożyła sobie, za kilka lat mi się przydadzą, a nie ma potrzeby, żebym brała je na utrzymanie. no nic, zobaczy się za rok, co będzie iskierka nadziei na pewne rozwiązanie jest.Cytat:
|
||
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fryzjera to polecam Emilkę, pracowała w kameleonie,a teraz ma swój salon, byłam i mogę na prawdę polecić My nad morze dopiero 23 sierpnia ale z drugiej strony się cieszę bo w tamtym roku byliśmy w podobnym terminie na mazurach i pogoda była po prostu idealna to może i teraz tak będzie A co do rodziców to ja dziękuję Bogu za swoich Zero narzekań, czepiania się i zakazów "nie bo nie". Jacyś tacy ludzcy są :P Pamiętam jak kiedyś spotkali się ze starymi znajomymi i zaczęli wspominać co tam nie wyrabiali, aż się przeraziłam, nie wiedziałam że moi rodzice byli tacy szaleni Może też dlatego nie żałują mi korzystania z uroków młodości ![]() A teraz lecę do księgarni, w końcu :P |
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też idę.
Oo, a gdzie ten salon? I ile ta cała Emilka bierze?:P |
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Salon znajduje się koło OHP.
U mnie za podcięcie końcówek, wycieniowanie, przerzedzenie z myciem i suszeniem wzięła ok.60zł. A czasami zwykła osiedlowa fryzjerka potrafiła wziąć za byle podcięcie końcówek i grzywki 3 dychy :/ Tak więc myślę że warto się do niej wybrać. Jedyny minus - czeka się ok.m-c na wizytę. |
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale u mnie leje... ![]() Moi rodzice, są dziwni- raz bez problemu mnie gdzieś puszczają a raz nie a na moje pytanie ale dlaczego odpowiadają "bo nie" i można się kłucić, niekiedy z moją mamą to potrafię się nieźle pokłucić, a niekiedy plotkujemy jak przyjaciółki- od czego to zależy to nie wiem Z tata bywa różnie- zalezy od jego humoru, ostatnio nie ma najlepszego więc drzemy koty cały czas ![]() Jak ja chciałabym na morze pojechac znów, tak dawno nie byłam. A tu może pod koniec sierpnia jak rodzicom uda sie wziasc urlop to pojedziemy gdzie na Słowacje znowu Dobre i to
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
teraz na weekend jadę do Gdańska
niby odwiedzić rodzinę ![]() i sprawdziłam, że od soboty właśnie zaczyna się tam Jarmark św. Dominika. nigdy na nim nie byłam, zawsze ciekawiło mnie jak to wygląda. |
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam tam kiedyś właśnie w czasie trwania jarmarku. Szczerze mówiąc, dla mnie nic ciekawego. Duży tłok, dużo straganów. Ale może nie trafiłam akurat na żadne ciekawe imprezy towarzyszące.
|
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, to na pewno nie Hutnik ![]() w sumie to nie znaczy za wiele, na innym serwisie, dawno temu chciałam dać ksz, ale był już zajęty, więc wrzuciłam ksh I przeniosłam na wizaż ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry U mnie dzisiaj zupełny listopad.Nie dosć że pochmurno i leje to jeszcze jest okropnie zimno. Brrr.
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Hej, mam pytanie do wszystkichm maturzystek majacych konto na interpalsie... Wchodze dzisiaj i nie mam zadnych wiadomosci ani w prywantych ani na wall.. wiecie jak to mozliwe? Mialyscie cos takiego?
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę się zawiodłam ale Gdańsk zrekompensował samym sobą
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() u mnie dzisiaj pogoda beznadziejna-szaro i pelno chmur, ale przynajmniej chlodno ![]() mecze sie od rana z bolem brzucha-cholerny okres ![]() dzisiaj bede przekonywac moich drogich rodzicow, by puscili mnie na woodstock ze znajomymi, zobaczymy, czy sie zgodza
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

zaraz podejrzę jak to u Ciebie wygląda

lepiej nie wchodzić w drogę.
Czasami aż mi oczy na wierzch wychodzą jak wymyślą jakiś problem nie z tej ziemi. To już chyba mój brat widzi, że nie jestem dziecko, a oni nie.

ale z drugiej strony się cieszę bo w tamtym roku byliśmy w podobnym terminie na mazurach i pogoda była po prostu idealna to może i teraz tak będzie