![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój piwa nie pije wcale, podobno to ja jestem głównym ochlajmordą w domu ![]() Ja ze Śląska? Nieeee, skąd! Głęboki wschód - Lublin ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kropko, no wlaśnie mój tż kupił kolejną mikrofalę (poprzedniej się podle pozbyłam ![]() Jak to się dzieje, że wszystkie dostajecie jakieś gratisy?! W mojej szkole rodzenia taka posucha ![]() A co do dostawki - któraś tu kiedyś polecała też Milly Malo (??), też cena korzystna. Ja jakiś czas temu widziałam na żywo Chicco i choć idea takiej dostawki jest zacna, to wykonanie tego łóżeczka mnie rozczarowało. Tzn. nie dziwiłabym się, gdyby kosztowało ze 300 zł i więcej bym nie dała. Folinko, dla ciebie też cudownego weekendu ![]() Dla mnie jesteś tytanem pracy, może i pracujesz 2 dni w tygodniu ZAROBKOWO, ale przy trójce dzieci i obowiązkach domowych to jak tu nie mówić o tobie tytan pracy?/ I jeszcze popełniasz na szydełku te śliczności! Te buciki są cudowne!! A tak w ogóle to ![]() Dzisiaj nasz wielki dzień - mam nadzieję, że złapiemy Paskudka w 3d/4d ![]() Idę po zamówienie z BabyBoom - dostałam maila, że czeka na mnie w kiosku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Folinko ale cudne buciki !!!
Elu, nigdy nie slyszalam nawet o takich warsztatach ![]() Pozytywna jak samopoczucie ? Kropko, jak żyć, gdy te rzeczy dla dzieciaków takie drogie, a takie piękne ? ![]() Bursztynku góry, ale Ci zazdroszczę ! ![]() Karolinko ja tez dosyc cxesto czuje taką czkawke ! Smieszne uczucie, ale mysle że to nic niepokojącego ![]() Ja nigdzie nie wyjeżdżam ![]() Zjadlam makrele na śniadanie, standard ![]() ![]() Summer zrob zdjecie zamowienia z babyboom ! Ja dzis bede rozgladac sie za lozeczkiem w necie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-04-27 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku chyba faktycznie przesadziłam i temu ten ból, bo dziś od rana nic nie czuję. Tyle, że już dziś muszę jeszcze częściej przysiadać
![]() A w jakie góry się wybierasz? ![]() Aśka oj to też masz trochę pakowania ![]() ![]() Powodzenia i dla Ciebie! I ostrożnie też żebyś nie cierpiała jak ja wczoraj ![]() Summer dziękuję! Tak zrobię ![]() ![]() My prawie co spotkanie na szkole rodzenia wychodzimy z reklamówka, bądź jakimś pudełkiem pełnym próbek ![]() A wczoraj się dowiedzieliśmy, że w szpitalu w którym planuje rodzić, jest możliwy poród w wodzie.. od dziewczyn, więc muszę zgłębić temat w samym szpitalu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Folinka śliczne buciki 😍 mi niestety z szydełkiem nie po drodze.
Bursztynku udanego wyjazdu. Dorka miłego dnia. My już wróciłyśmy z krwi. Wczoraj pojechałam ale godziny mi się poprzestawiały i byłam o godzinę za późno 😜 Pozytywnaj całe szczęście, że przeszło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Wyjazd na pewno będzie fajny jak to mówią "nie ma jak u mamy" pogoda się zapowiada więc pogrilujemy. Jeszcze nie miałam okazji wciągnąć pyszności z grilla więc nadrobię. Elaaaa jadę w stronę Babiej Góry do Zawoi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Pozytywna a jak dzisiaj??
Folinko.Ty tytanie pracy. Aska udanej.przeprowadzki! Bursztynku.udanego wyjazdu.Wypoczywaj! Kropka jak wczoraj.pomyślałam ile już wydalam ,a ile jeszcze wydam,to.slabo mi.się robi.Wczoraj przyszedł gryzak.i zawieszka.Boskie! Camelitos co dzisiaj porabiasz??? Ja narazie leżę z kawą,ranek.mialam.intensy wny i znowu mialam bol w lewej.pachwinie,i w ogóle.jakas zdyszana bylam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Wtajemniczenie
|
Pola pokaz gryzak i zawieszke
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Mało się odzywam, bo też wybieramy się do rodziny na weekend ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Summer czekam.na relację z wizyty!Mam.nadzieję,że się spotkamy,jak dzieciaki.się urodza.Również zapraszam do mnie na prowincję.
Zua widzę,że makrela musi byc.Na mnie czeka.łosoś,ale po wczorajszych rewelacjach.boję.się go zjeść. Madziara co dzisiaj w planach?? Emma udanej.majówki. Do.nas przyjeżdża moja siostra z córką,mam nadzieję,że dzieci się nie porozrywaja. Zaraz się stocze na dół i.wyślę Wam.zdjęcia Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-04-27 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Elaa uważaj na siebie podczas przeprowadzki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio faktycznie nie jeździmy tam bardzo często ale jak się mała urodzi będziemy jeździć częściej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny. Ja już po krótkiej pracy- 1,5 godz tak to mogę i tydzień przed porodem pracowac. Dziś się wyspalam wiec od razu pełna energii jestem. Teraz ogarniam coś w domku, potem drobne sprawy do załatwienia a popołudniu z TZ na wieś- może coś w ogródku porobie. Życzę wszystkim udanych majówek, my niestety bez wyjazdów, ale mamy imprezkę rodzinna z grillem u nas zaplanowana, a zaraz po niej remont rusza pełna parą. Emma do Krosna? To rzut beretem od naszej działki
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | ||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!
Ale się temat trafił ![]() ![]() ![]() A owsianka z mlekiem jakoś nigdy mi nie podchodziła, ale od kiedy zaczęłam robić na samej wodzie, to jestem fanką. Zalewam wrzątkiem, odstawiam pod przykryciem na 15 minut i już. Młody uwielbia taką z rodzynkami. Ona wtedy taka jest na granicy surowości prawie. Cytat:
![]() ![]() kropka_nad_i Dziękuję ![]() ![]() folinka mam takie same odczucia, co do forum - z jednej strony trochę mi szkoda czasu, a z drugiej bardzo przyjemnie jest czuć przynależność do takiej fajnej grupy kobietek. Ciekawa jestem, jak będzie po porodach? Obawiam się, że u mnie będzie takie szaleństwo, że nie dam rady nawet podczytywać ![]() Buciki re-we-la-cja. Wyglądają, jak ze sklepu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to już wiem gdzie spotkanie z maluchami zrobimy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Aniama ja mam 90km do Rzeszowa
Odo fajny pomysł z tym.jedzeniem,coś zdrowego,a potem zachcianka Ja mam nadzieję,że będę na tyle dobrze się czula,że w weekend.gdzieś się ruszymy z domu,tylko.na starówce pewnie będzie oblężenie turystów,co.dla mnie jest.meczace |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja tylko wpadłam się przywitać
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko powiem, że u nas (u mnie i maleństwa) wszystko dobrze, jedynie co to na rzadko zdarzające się bóle podbrzusza mam zalecone doraźne branie Dipherganu, ale spróbowałam na razie tylko raz, tak potem padłam jak ważka, że wolę raczej unikać tego leku, bo cały dzień z życiorysu wyjęty, autem nie można jeździć itd. Magdusia się wierci w brzuchu jak szalona, no i niestety już te ruchy bywają bolesne lekko, niezbyt przyjemne, choć nie za każdym razem. Jestem dzisiaj w 28+1 ![]() Buziaki, miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#1435 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Polu, my to w ogóle z takich podróżujących, więc jeśli po porodzie się to nie zmieni, to uważaj - zwalimy się całą bandą tam do was, bo kochamy wszelakie prowincje ![]() A mnie odrzuca od makreli - straszliwie to tłuste i w ogóle, bleee.... Łosoś mnie kusi wędzony, choć nigdy nie lubiłam - wiem, że w ciąży nie wolno (jak jest wędzony na zimno), ale niestety nie umiem sobie czasem odmówić. A w ogóle the best to jest dla mnie morszczuk wędzony. Często robię z niego pastę na śniadanie - pycha ![]() ![]() Dziewczyny, chętnie wam wstawię zdjęcia - bo jeszcze chciałam wam pokazać otulacz i czapeczki z allie, tylko mam pytanie: da się wstawić zdjęcia przez aplikację? Mam problem z laptopem i nie bardzo chce mi się przesyłać zdjęcia na niego, bo potem wszystko mi wisi ![]() Co do zamówienia to tylko dwa słowa - kupiłam tam m.in. pieluchy flanelowe i muszę przyznać, że jestem odrobinę rozczarowana. Niby mały defekt, ale jednak.... Kilka kupiła mi babcia (pewnie gdzieś na targu), kilka zamówiłam na asplaneta - więc mam porównanie. Te od Hubiego (czyli z BabyBoom) są dużo cieńsze, więc nie wróżę im długiego żywota. Przez to są pewnie bardziej przewiewne i miękkie, ale jednak. Jeśli macie możliwość kupić gdzieś indziej po uprzednim pomacaniu to polecam tak zrobić. Tetrowe chyba ok - podobno mają polecaną (przez Folinkę bodajże) gramaturę (140 g/m). Resztę wam po prostu pokażę. Aha i do zamówienia dołączają taką fajną ulotkę-kupon - w środku jest rozpiska z taką wyprawką do szpitala. Bardzo to miłe, mała ściąga ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Można z aplikacji dodawać foty, korzystasz z Tapatalka? ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie też ciągnie do rzodkiewki, szkoda, że te nowalijki to największe zło wiosny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też mam problem z dodawaniem zdjęć z aplikacji. Pojawia mi się komunikat, że administrator wyłączył tą mozliwość... Rzodkiewka, sałata, pomidor - czemu nie mam nic z tego w domu? ![]() Zdecydowałam jednak na chwile obecną wywalić laktator z koszyka na gemini. kupię go w razie potrzeby po porodzie. nie wiem jak wyjdzie mi kp, czy w ogóle. Ogólnie przez tą niepisana presje, jakoś ciągle o tym myśle i sie tym mocno stresuje.... Wy tu planujecie jakies spotkanie, ciekawe jak ja dojade z mojego bieguna północnego do Was ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla Ciebie też miłego wypoczynku i szybkiego pakowania ! ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.