|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() każda z nas ma takie momenty, kiedy myśli, że wszystko jest nie tak, ale zobaczysz, że uda Ci się dobrać odpowiednie dodatki i welon będzie pasował,a suknia i dekolt na pewno będą wyglądać ślicznie, skoro tak wybrałaś, to musiało ci się to na prawdę podobać, więc Kochana żadnych smutasków więcej, tylko uśmiech na pięknej buziuchnie ![]() Dżasta kochanie nie denerwuj się ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-07-23 o 10:51 Powód: dla Dżastusi :* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |||||
Raczkowanie
|
Własnie mam przerwe na kawke, wiec zdążyłam nadrobic to co naskrobałyscie od rana i juz odpisuje
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja w podobnym stylu bede jeszcze robic podzikowania dla rodziców i ksiege gości. To tylko 3 rzeczy wiec mam nadzieje ze cierliwosci jeszcze troche znajde ![]() A własnie dziewczyny nie znacie jakiegos wiersza o rodzicach, cytatu lub cos podbnego? takiego "ku chwale rodzicow" ![]() ![]() Prosze o pomoc, bo juz szperałam na necie, ale nic nie udało mi sie znalesc. Cytat:
![]() Co do bizuterii to ja tez nie bede miec nic na szyje, dlatego zamówilam wiszace kolczyki i pani mi do tego dorobiła bransloetke w takim samym stylu. Moze potem sie pochwale ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I nie panikuj ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w sobote mam przymiarke i wierze ze to juz ostatnia i bede mogla welon dobrac... ![]() Kurcze a ja walcze z popekanymi naczynkami w nosie... przeziebilam sie i to u mnie normalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
http://www.antypodymody.pl/koszyk.php?id=7968#cont
te są piękne ale ze srebrem: http://www.modeon.pl/index.php?p336,...baroque-golden klipsiki jeszcze raz: http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=969 http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=983 http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=1621 http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=5248 i szukam dalej ![]()
#3275 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny doradźcie mi coś. Ja mam fotografa w dniu ślubu potem plener innego dnia, nie chce zdjęć studyjnych bo nie lubię. W moich stronach na weselu jak się zbiera na wózek to zazwyczaj ten kto podchodzi żeby zatańczyć z parą młodą dostaje ich zdjęcie. No ale u mnie nie ma takiej możliwości bo musiałabym robić sesje kilka dni przed ślubem a na to się nie godzę. Uważacie że powinnam coś wymyślić zamiast tych zdjęć, jeśli tak to co proponujecie? Czy odpuścić sobie?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
fryzjer 7.30 (prawdopodobnie do 8.30) kosmetyczka ok 8.45 (napisane przed 9 ona bedzie już o 8 i wie że nikogo ma nie zapisywać przede mną) makijaż jakieś 45 min 9.45 powinnam być w domu szybko się odświerzyć ... ok. 9.45 właśnie przxyjeżdża kamerzysta i fotografka uwietrznić jak się przygotowuje (myślę ze jakieś 15-20 min) jadą po K. (15 min. dojazd 15 uwietrznianie 20 do 30 min przyjazd bo trzeba liczyć jeszxcze bramy...) po 11 powinni u mnie być błogosławieństwo i do kościoła ![]() Cytat:
![]()
Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-23 o 19:15 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do planu dnia w dniu ślubu to ja wymiękam, czuję że się nie wyrobię ![]() Fryzjer - 9,30-11.00 (powiedziała że spokojnie wystarczy w ten piątek idę na próbną więc zobaczymy ile się zejdzie) 11.00-13.00 makijer powrót do domu, po drodze nie wiem czy nie zajrzę do kwiaciarni dopilnować odbioru kwiatów i tego całego majdanu. Szybkie kąpu kąpu 14.00 przyjazd młodego z rodzicami gdzieś tam ja jeszcze się po drodze przebieram w kiecę ślubną bo witam młodego w innej kiecuszce (taki zwyczaj u nas) 14.15 błogosławieństwo 14.40 wyjazd do kościoła ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja na Twoim miejscu poszłabym do sklepu z biżu i przymierzyłabym kilka wzorów klipsów-od takich krótkich przy uszku do takich zwisających-wtedy ocenisz w jakich Ci najlepiej i w jakiej długości najlepiej się czujesz ![]() na przymiarce sukni powinny byc takie dyżurne welony, które dadzą Ci obraz jak to będzie się komponować-najważniejsze już wiesz tzn mw długość i to że ma nie być lamówki-resztę dopracuje się przy przymiarce. Może się okaże że akurat będzie Ci pasował dłuższy welon? co do dekoltu-jeśli masz bluzkę o takim kroju i dobrze w niej wyglądasz to analogicznie będzie z sukienką ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i się nie denerwujcie Dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Raczkowanie
|
Jednak pochwale sie moja bizuteria, bo widze ze dyskusja na ten temat trwa
![]() Dostepne sa tylko kolczyki i zawieszka, a pani dorobiła mi bransoletke. Za całosc zaplacilam 160zł. Jestem nia zauroczona! Bardzo mi sie podoba! |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
takie pytanko zamiezasz sie kapac z fryzura i makijazem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ***piękne piosenki powklejałaś wcześniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze taki komplecik dla kasienki:
http://lefigle.com/index.php?product...ct&prod_id=116 http://lefigle.com/index.php?product...ct&prod_id=117 Dziewczynki, stresy łapią bo śluby nasze zbliżają się ogromyyyyyymi krokami, a poza tym to i ta pogada rozdrażnia. Przeczekać, wypłakać się w poduchę, albo lepiej w ramię TŻ-ta i będzie lepiej, zobaczycie ![]() http://www.allegro.pl/item404371685_...ki_wesele.html zakochałam się ![]()
#3284 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Agulla, a mogę Cię poprosić o namiary do tej pani która wykonywała Twoją biżuterię?? Moze jeszcze by zdążyła coś zrobić. Widze że Twoja biżuteria też jest z jakimiś kryształkami, więc pasowałaby mi podobna. Cytat:
8:30 - fryzjer 10:45 - wizażystka u mnie w domu 12:00 - wujazd do Wisły i gdzieś po drodze zatrzymanie na sesję zdjęciową w plenerze (jeszcze przed uroczystościa) Cytat:
Cytat:
epek do góry !!! Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Raczkowanie
|
aha - zrobiłam dziś listę spraw do załatwienia na dzien slubu - kurdę jeszcze troch mi zostało, a miałam nic nie zostawiac na ostatnią chwilę, ech. Zawsze tak wychodzi. Najważniejsze zeby o niczym nie zapomnieć. Najgorsze jest to że nie mogę się zdecydowac na utwór przy którym mamy zatańczyć pierwzy taniec. Ciągle coś nowego do głowy mi przychodziło i dziś zostałam przy dwóch ostatnich typach:
Nothing else matters - metallica There you'll be (perl harbor) - faith hill Oczywiście Łukasz wolałby Metallicę, a ja wciąż nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Miałam dziś koszmar ślubny: Że juz jest po 16.00, a ja stoję nieubrana, z tłustymi włosami, a goscie pod kościołem. Brrrr... A plan dnia mam taki: 8.00 - pobudka, szybki prysznic i jazda do domu rodzinnego 9.30 - 12.00 - fryzura i makijaż 12.00 - 15.00 - zdjęcia plenerowe 15.00 - 15.30 - szybki prysznic i jakaś przekąska 15.30 - ruszamy do kościoła Wbrew pozorom, mało czasu....
#3290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
I ja tez ślicznie proszę
![]()
#3293 |
Raczkowanie
|
tylko wiecie dziewczyny nie wszystkie nazaz
![]() ![]() Ps prosze mnie odgonic od wizazu !!!! bo mam duzo roboty a cos ciezko mi idzie |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
O matko, przeżyłam szok, spójrzcie na te dłonie na zdjęciu na dole
![]() http://www.allegro.pl/item399386924_...ie_piekne.html A tutaj kolejny złoty komplecik: http://www.allegro.pl/item402202600_...rscionek_.html
#3295 |
Wtajemniczenie
|
Za radą imienniczki Izy posprzątałam chałupę- umyłam wszystkie podłogi. Potem poczytałam słowa wsparcia i wróciłam do równowagi
![]() ![]() Biżuterię sobie dobiorę za waszą radą, welon przymierzę w salonie a potem zamówię naallegro ![]() ![]()
#3296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Mama, to osoba, która widząc kawałki ciasta na pięć osób, natychmiast oznajmi , ze nigdy nie lubiła tego ciasta. Jak jej podziękować? Jak wyrazić wdzięczność i miłość? W tacie jest coś takiego, że mniej boisz się ciemności, pająki są mniej straszne, a przykre słowa innych ludzi mniej ranią. Napisałam im to na walentynce kiedyś i byli bardzo wzruszeni... ![]() ![]() Nio to ja też mam 9:30 fryzjerkę, w ostatniej chwili zmieniona, bo miałam mieć inną, ale do tamtej pośle mami... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyobraź sobie, taką mnie ![]() ![]() ![]() ![]() E tam, taka jestem nieogarnięta, że dziś nie jadę, jutro i tak jadę gajerek dopatrywać, czy ładny wybierze..heh ![]() ![]() ![]() Jak ja już taka nie teges chodzę, to ja nie wiem co sie ze mną porobi w dniu ślubu... ![]() ![]() ![]() A jaką głupawkę mam!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co by nie było dziewuszki jesteście niezastąpione... jak tu wchodzę to od razu mi lepiej, bo umiecie pocieszyć... Chyba zabiorę komputer na ślub.. ![]() ![]() Kochane Skarby. agulla kejti85 niniuniau LilStar maugosia gosiunia22 ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() lulu wiem, że powinnaś zrobic tysiąc innych rzeczy, ale zostań jeszcze chwilkę ![]() izka się ogarnij w końcu ![]() ![]() już widzę jak pod stołem laptopa męczysz ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 12:53 Powód: dla Izki żeby się ogarnęła bo narzeka że jakaś nieogarnięta jest dzisiaj:D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() TE PAZNOKCIE...o orzeszku najmniejszy! ![]() ![]() TOŚ TO SIOK!! EDYCJA Lilus ale się uśmiałam...aż brzuch mnie rozbolał... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-23 o 12:56 Powód: Bo Liluś mnie rozśmieszyła o! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Wtajemniczenie
|
ech... robota zrobiona
![]() idę po herbatkę-meliskę z pomarańczą-pyszotka. zapraszam bo zaparzam ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 13:01 Powód: literkę za dużo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.