Styl American Girl część III :) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 13:47   #4411
morelowa
Zadomowienie

Dot.: Styl American Girl część III :)

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
dobra ta odzywka? bo mi potrzeba czegos co zregeneruje włosy ale i troche nawilzy bo mam suche. I za ile ona? I gdzie kupic apteka czy normlany sklep?
ja jestem b. zadowolona. dobrze nawilża, włosy stają się miękkie, lśniące i takie lejące hehe łatwo się rozczesują. Ja swoją odzywkę 1l kupiłam na allegro, razem z przesyłką wyniosło mnie coś ok 21zł ale naprawdę się opłaca, bo mam ją już jakieś pół roku a końca nie widać. Stosuję przynajmniej raz w tyg. na moje długie włosy.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-placenta.html proszę

*
*
u're my afrodisiac

morelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:48   #4412
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Moje Słoneczka To jest piękne ne zawsze na Was można liczyc
http://nasza-klasa.pl/profile/11732487
Zablokowałam ją,mysle ze juz mi nie bedzie dokuczac
chyba troche nie ladnie z twojej strony podawac jej stronke... ona chyba nie obrazila cie w jakims gronie tylko miedzy soba... uwazam ze to chamskie ale trwoj wybor...
Gwiazdeczka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:48   #4413
sintagma
Wtajemniczenie

oj różniastych takich jak ja wczesniej opisałam lub mozna odzyskać kogoś z przeszłości,ja tak "odzyskałam"znajomą która niegdyś uwielbiałam ale nasze drogi rozeszły sie na dobre...Teraz znów jestesmy w kontakcie
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:50   #4414
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
no ale nie tylko nasz narod jest glupi ..heh no nasz to jeszcze mądry jest Babka od historii opowiadala nam ze w Ameryce bodajze babka wsadzila kota do mikrofalowki zeby go wysuszyc po kąpieli... a pozniej byla sprawa w sadzie bo w instrukcji obslugi ani nigdzie nie pisali ze nie mozna suszyc w niej zwierzat i babka wygrala...a kotek chyba sie domyslacie...

kurde ja nie wiem ja kto jest z ta nafta ja chocbym nie wiem ile razy myla po niej glowe to na gorze zawsze sa tluste i posklejane;/

a jak to nie amsz z kim nad morze? dalej poklocona z TZ?

nie wiem jak Sintagma wygląda ale no ak jakby byla brzydka
to laska by sie nie czepila a tak zobaczyla ladniejsza od siebie i zazdrosci hehe.
A wlasnie jak sie toczy rozmowa?
Moj tż ciagle pracuje albo jest na silowni tzn codziennie pracuje od 6 do 18 nastej pozniej jest na silowni co drugi dzien czasem nawet codziennie no i jezeli przychodzi do mnie o 20,30 powiedzmy kladzie sie na lozko bo jest taki zmeeeeczony...i oglada telewizor a po10 minutach usypia.. ehh
No a jak z nim gadam ze to co pojedziemy gdzies tak jak obiecales to on mowi z przeciez wiem ze musi pracowac bo rodzica musi pomoc ze przeciez powiedzialam ze go kocham ze nie musze nigdzie jechac... No bo nie musze ale CHCE
ach wyzalilam sie...

A co do kotka to juz wiem czemu na instrukcji zelazka ktore niedawno kupilam bylo napisane nie pracowac ubrania na sobie tzn na ciele...
I sie usmialam bo myslalam ze to oczywiste ale jednak nie ...eh zalosne glupia BABA..

Sintagma jestes na nk w no fake ja cie nie mam w znajomych chyba co...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:52   #4415
sintagma
Wtajemniczenie

Gwiazdeczko,podałam linka tak jak podajemy i do innych dziewczyn... Wystawiajac sie na takich portalach trzeba zapomniec o prywatności,trudno aby nas ktos nie ogladał...pozatym on ma wszystkie info ukryte...Nie widze w tym nic "chamskiego"...
Milusiaam chyba nie
From time to time
Stary 2008-07-23, 13:54   #4416
201704051255
Konto usunięte

Uhh ta wolna chata niestety bez internnetu, przytargalam laptopa do domu, zaraz bede nadrabiac wasze produkcje

Kupiłam ramoneske ze skory rowniez za 99,90zl, w tym samym slepie co Miśka, wczesniej byly tylko rozowiutkie, a wczoaj wchodzimy z TZ i kurtka, ktorej szukam od lat bach przeceniona!
Jakiejs pani chyba bardzo zalezalo na tej kurtce, bo stala kolo mnie czekajac az chociaz na chwile ja odloze ze 20 minut jak mierzylam...
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:55   #4417
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelowa Pokaż wiadomość
ja jestem b. zadowolona. dobrze nawilża, włosy stają się miękkie, lśniące i takie lejące hehe łatwo się rozczesują. Ja swoją odzywkę 1l kupiłam na allegro, razem z przesyłką wyniosło mnie coś ok 21zł ale naprawdę się opłaca, bo mam ją już jakieś pół roku a końca nie widać. Stosuję przynajmniej raz w tyg. na moje długie włosy.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-placenta.html proszę
No to Ci daje taki efekt jaki ja bym chciala heh. No wiec trzeba wyprobowac;D Tym bardziej ze droga wcale nie jest .Przejde sie do apteki mysle ze tam bedzie Dzieki

Cytat:
oj różniastych takich jak ja wczesniej opisałam lub mozna odzyskać kogoś z przeszłości,ja tak "odzyskałam"znajomą która niegdyś uwielbiałam ale nasze drogi rozeszły sie na dobre...Teraz znów jestesmy w kontakcie
Heh no fakt mozna znalesc duzo osob z ktorymi sie stracilo kontakt ale jak tak dalej pojdzie niedlugo to bedzie druga fotka.pl ... Tez mialam kiedys nk ale teraz juz nie mam i kurde wy ciagle wklejacie linki a ja sie nerwie ze nie widze

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:00   #4418
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Gwiazdeczko,podałam linka tak jak podajemy i do innych dziewczyn... Wystawiajac sie na takich portalach trzeba zapomniec o prywatności,trudno aby nas ktos nie ogladał...pozatym on ma wszystkie info ukryte...Nie widze w tym nic "chamskiego"...
Milusiaam chyba nie
Zgadzam sie z Toba....przeciez co chwile ktos wkleja profile roznych dziewczyn....
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:01   #4419
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
No to Ci daje taki efekt jaki ja bym chciala heh. No wiec trzeba wyprobowac;D Tym bardziej ze droga wcale nie jest .Przejde sie do apteki mysle ze tam bedzie Dzieki

Heh no fakt mozna znalesc duzo osob z ktorymi sie stracilo kontakt ale jak tak dalej pojdzie niedlugo to bedzie druga fotka.pl ... Tez mialam kiedys nk ale teraz juz nie mam i kurde wy ciagle wklejacie linki a ja sie nerwie ze nie widze
tamodywka jest profesjonalna odzywka fryzjerska wiec nie kupisz jej w aptece.raczej.Ja mam tez z KALLOSA ale mleczna.te lozyska zwierzence jakos mi sie dziwnie kojarza leczna jest fajna wlosy sa po niej miekkie ,gladkie nie elektryzuja sie odzywia niezle no i pachnie slicznie same pozytywy chociaz jak dziewczyny zachwalaly myslalam ze troche moje wloski podreperuje i np przestana wypadac ale niestety no ale i tak sie sprawdza od wypadania mam cos lepszego
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:03   #4420
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Moj tż ciagle pracuje albo jest na silowni tzn codziennie pracuje od 6 do 18 nastej pozniej jest na silowni co drugi dzien czasem nawet codziennie no i jezeli przychodzi do mnie o 20,30 powiedzmy kladzie sie na lozko bo jest taki zmeeeeczony...i oglada telewizor a po10 minutach usypia.. ehh
No a jak z nim gadam ze to co pojedziemy gdzies tak jak obiecales to on mowi z przeciez wiem ze musi pracowac bo rodzica musi pomoc ze przeciez powiedzialam ze go kocham ze nie musze nigdzie jechac... No bo nie musze ale CHCE
ach wyzalilam sie...

A co do kotka to juz wiem czemu na instrukcji zelazka ktore niedawno kupilam bylo napisane nie pracowac ubrania na sobie tzn na ciele...
I sie usmialam bo myslalam ze to oczywiste ale jednak nie ...eh zalosne glupia BABA..

Sintagma jestes na nk w no fake ja cie nie mam w znajomych chyba co...
Ojj faceci..czarne lub białe - powiedzialas ze nie musisz wiec nie pojedziesz... to moze z jakas kolezanka chociarz na 3 dni bys sie wybrala gdzies chocby nad jeziorko jakies ?albo jak on to uslyszy to jednak moze wam cos zaplanuje a jak nie to z nim pogadaj moze 2 - 3 dni znajdzie wolne jak powiesz ze bardzo bys chciala ...bo tak to sie raczej nie domysli chyba ze gorsza wersja "kocham Cie ale chcem gdzies pojechac nawet jak Ci to nie odpowiada i bede to na Tobie wymuszac wiec zgadzasz sie teraz czy za tydzien jak bedziesz mial mnie juz dosc" ?

hehehehe no i patrz poszlabys do sadu lekko sie poparzyla ale dostala odszkodowanie za to ... rozni sa ludzie

Stary 2008-07-23, 14:06   #4421
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
tamodywka jest profesjonalna odzywka fryzjerska wiec nie kupisz jej w aptece.raczej.Ja mam tez z KALLOSA ale mleczna.te lozyska zwierzence jakos mi sie dziwnie kojarza leczna jest fajna wlosy sa po niej miekkie ,gladkie nie elektryzuja sie odzywia niezle no i pachnie slicznie same pozytywy chociaz jak dziewczyny zachwalaly myslalam ze troche moje wloski podreperuje i np przestana wypadac ale niestety no ale i tak sie sprawdza od wypadania mam cos lepszego
Jak nie bedzie w aptece to zagadam z TZ zeby u znajomej fryzjerki zamowil bo ponoc mam u niej wszystko o polowe taniej

Stary 2008-07-23, 14:13   #4422
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TyTeCzKa Pokaż wiadomość
Choć nie blondynka, to na pewno też AG
Ślicznie wyglądasz w tym zestawie z czerwoną bluzką
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:15   #4423
sintagma
Wtajemniczenie

ja tez duzo słyszałam dobrego na temat kallosa,ponoć swietna. Kupiłabym ale ze jestem fanatyczką zwierząt i stoje murem za ich dobrem w kazdej postaci nie jestem za jej kupnem
From time to time
Stary 2008-07-23, 14:16   #4424
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez duzo słyszałam dobrego na temat kallosa,ponoć swietna. Kupiłabym ale ze jestem fanatyczką zwierząt i stoje murem za ich dobrem w kazdej postaci nie jestem za jej kupnem
Nie nałożyłabym "czesci"zwierzaka na włosy. Wole meczyć roslinki
oj co ja zrobiłam cytuje siebie
From time to time
Stary 2008-07-23, 14:16   #4425
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Maalwaaa Pokaż wiadomość
Tyteczka zakochałam się w twoich butach, uwielbiam taki 'krój'. Od razu sie w nich widziałam do dżinsów heh są boskie.

A co myślicie o niej? Dla mnie ładna dziewczyna tylko jeno mi sie nie podoba jej kolor włosów, bo mi się to z peruką kojarzy zaraz Wole jak dziewczyny maja naturalny a nie biały blond.

http://nasza-klasa.pl/profile/13346039/gallery/37
Jka dla mnie typowa Ag, a włosy ma jak króliczki playboya
Stary 2008-07-23, 14:20   #4426
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Heh dziewczyny jakas wariatka mnie atakuje na naszej klasie czemu sie podaje za kogos kim nie jestem...zebym sie ogarneła... ze skoro mam w znajomych NO FAKE powinnam z tego wyciągnąc wnioski...zebym zmądrzała... Zablokowałam ją,masakra jakas...
Za ładna jesteś Wyglądasz jak fake hehe Powinnas to uznać za komplement

Też używam kallosa plancety i włoski są baaardzo miekkie po niej Biosilk był ok, ale bez szału jak dla mnie.
Stary 2008-07-23, 14:23   #4427
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Kallos jet w hurtowniach fryzjerrskich, w aptekach go nie ma
Stary 2008-07-23, 14:28   #4428
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Kallos jest świetny zarówna ta maska mleczna jak z łożyskami roślinnymi. Tam nie ma żadnych substancji pochodzenia zwierzęcego! Wystarczy spojrzeć na skład, jest wyciąg z łożysk roślinnych; bambusa, pszenicy. Ktoś kto tłumaczył ten skład na polską etykietkę to jakiś matoł widocznie, bo we włoskim i angielskim języku jest napisane, ze nie zawiera substancji pochodzenia zwierzęcego. Afera była tylko z tą maską, teraz są już poprawnie tłumaczone etykietki, zniknęły już te łożyska zwierzęce (których i tak tam nie było, nie wiem może to reklama miała być).

Na wizażu również skład tej maski był wiele razy analizowany itd. można poczytać.

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:31   #4429
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Za ładna jesteś Wyglądasz jak fake hehe Powinnas to uznać za komplement
.
Zdecydowanie, tez bym chciala, zeby mi ktos fake zarzucil, ale nie mam pol ladnego zdjecia
Stary 2008-07-23, 14:32   #4430
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Kallos jest świetny zarówna ta maska mleczna jak z łożyskami roślinnymi. Tam nie ma żadnych substancji pochodzenia zwierzęcego! Wystarczy spojrzeć na skład, jest wyciąg z łożysk roślinnych; bambusa, pszenicy. Ktoś kto tłumaczył ten skład na polską etykietkę to jakiś matoł widocznie, bo we włoskim i angielskim języku jest napisane, ze nie zawiera substancji pochodzenia zwierzęcego. Afera była tylko z tą maską, teraz są już poprawnie tłumaczone etykietki, zniknęły już te łożyska zwierzęce (których i tak tam nie było, nie wiem może to reklama miała być).

Na wizażu również skład tej maski był wiele razy analizowany itd. można poczytać.
az mnie uspokoilas ...bo tak czytalam i mi sie jej odechciewalo szkoda ze w aptekach nie ma..nie wiem jak cos dobre na wlosy to mi apteka do glowy przychodzi;p czyli fryzjer moze ja sprowadzic?

Stary 2008-07-23, 14:34   #4431
dziuniaaa
Zakorzenienie

Albo w hurtowni fryzjerskiej możesz kupić albo w Internecie. Ja mam te maski po 5 zł.

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:34   #4432
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Zdecydowanie, tez bym chciala, zeby mi ktos fake zarzucil, ale nie mam pol ladnego zdjecia
nastepna zakompleksiona... bede was bic az bedziecie miec czerwone i opuchniete tylki i wtedy zrozumiecie ze wczesniej bylyscie ladne
:bac ik::bok s::atyaty :

Stary 2008-07-23, 14:37   #4433
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Albo w hurtowni fryzjerskiej możesz kupić albo w Internecie. Ja mam te maski po 5 zł.
ok dzieki wlasnie mnie oswiecilas ze u mnie na koncu miasta jest hurtownia

Stary 2008-07-23, 14:37   #4434
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maalwaaa Pokaż wiadomość
Śliczna, idealna AG
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:38   #4435
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
nastepna zakompleksiona... bede was bic az bedziecie miec czerwone i opuchniete tylki i wtedy zrozumiecie ze wczesniej bylyscie ladne
:bac ik::bok s::atyaty :
to dobrze, dobrze, bo mam plaski
Stary 2008-07-23, 14:41   #4436
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Śliczna, idealna AG
Sczerze mówiąc ja bym tak wygladać nie chciała Ale AG to jest na pewno, albo taka barbie hardcore
Stary 2008-07-23, 14:47   #4437
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
to dobrze, dobrze, bo mam plaski
Ej no nie psuj mi planow

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Sczerze mówiąc ja bym tak wygladać nie chciała Ale AG to jest na pewno, albo taka barbie hardcore
Pokażcie chociarz jedno zdjęcie bo taksie wszystkie nią zachwycacie

Stary 2008-07-23, 14:58   #4438
201704051255
Konto usunięte

Taka Jenn jest zdecydowanie bardziej dopracowana, elegancka wersja niz ta pani. Niektore fotki fajne, ale wiekszosc jest odrobine zbyt tandetna. Wyglada ladnie, ale to nie to co bym chciala osiagnac.
Stary 2008-07-23, 15:00   #4439
PoCoCiTo
Raczkowanie

Porcyjka zdjęć ode mnie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 517572904_l.jpg (49,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 517634260_l.jpg (45,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 517656892_l.jpg (42,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 711229671_l.jpg (51,0 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 929597576_l.jpg (37,0 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1125249913_l.jpg (11,0 KB, 76 załadowań)

Ach, kochaj, kochaj! Boskie to rozkosze!
PoCoCiTo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:01   #4440
PoCoCiTo
Raczkowanie

2 :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_0c4783b62c4789af967176044864d301.jpg (35,5 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_2eea8b133be8a2ad1d7e16891ca62218.jpg (18,6 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_7d588ae575abf979b3fa24631907a38d.jpg (37,6 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_8ecea11c419a715c5c861fc603d7a6d5.jpg (58,5 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_16bdf363217a7655a03471670b8b2e67.jpg (43,3 KB, 139 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_137e1b5f29eac315200a935c13789033.jpg (17,3 KB, 84 załadowań)

Ach, kochaj, kochaj! Boskie to rozkosze!
PoCoCiTo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości