|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
każda z nas ma takie momenty, kiedy myśli, że wszystko jest nie tak, ale zobaczysz, że uda Ci się dobrać odpowiednie dodatki i welon będzie pasował,a suknia i dekolt na pewno będą wyglądać ślicznie, skoro tak wybrałaś, to musiało ci się to na prawdę podobać, więc Kochana żadnych smutasków więcej, tylko uśmiech na pięknej buziuchnie Dżasta kochanie nie denerwuj się , jakoś widzę, że więcej panien młodych ostatnio poddenerwowanych, ja też jakoś nie mogę się ostatnio dogadać z TŻtem :|
Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-07-23 o 11:51 Powód: dla Dżastusi :* |
|
|
|
|
#3272 | |||||
|
Raczkowanie
|
Własnie mam przerwe na kawke, wiec zdążyłam nadrobic to co naskrobałyscie od rana i juz odpisuje
![]() Cytat:
Cytat:
Lulu podziwam Cie, że tyle rzeczy robisz sama i masz do tego cierpliwosc! Ja przy tych zaproszeniach momentami miałam juz dosc, a ogolnie jestem cierpliwa osobka i lubie taka dłubanine Jesli moge cos doradzic, to uwazaj na grubość kalki przy robieniu swoich podziekowan. Taka zwykła kalka techniczna nie za bardzo sie nadaje... Nam udalo sie zakupic duze arkusze takiej bardzo grubej kalki i sprawdziła sie swietnie!Ja w podobnym stylu bede jeszcze robic podzikowania dla rodziców i ksiege gości. To tylko 3 rzeczy wiec mam nadzieje ze cierliwosci jeszcze troche znajde Tez mam zamiar dac nasze zdjecia i jakies wierszyki.A własnie dziewczyny nie znacie jakiegos wiersza o rodzicach, cytatu lub cos podbnego? takiego "ku chwale rodzicow" Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi Nie tekst podziekowan, tylko kilka słów, którymi moznaby zaczac takie podziekowanie w formie ksiazeczki. Tekst samego podziekowania bedzie dalej.Prosze o pomoc, bo juz szperałam na necie, ale nic nie udało mi sie znalesc. Cytat:
![]() Co do bizuterii to ja tez nie bede miec nic na szyje, dlatego zamówilam wiszace kolczyki i pani mi do tego dorobiła bransloetke w takim samym stylu. Moze potem sie pochwale Jesli nie bedziesz miec rekawiczek to bransloetka bedzie wygladac bardzo ładnie, wiec pomysl jeszcze nad tym ![]() Cytat:
Ja je spotkałam np w zwykłym sklepie spozywczym, w sklepie kolonialnym z przeroznymi garunkami win, w sklepie z upominkami, w sklepie z sadzonkami kwiatów i drzewek. Cena nie wyzsza niz 25 zł. Oczywiscie najtansze sa w sklepach internetowych, ale chyba nie masz na to czasu... Aha! no i ponoc na bazarach jest duzy wybór i nawet moga zrobic cos na zamowienie, wiec poszukaj tam jesli masz taka mozliwosc ![]() I nie panikuj Wszytsko pieknie sie uda ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :atyat y: na dokladke tak a na koniec tak... co za *******y opowiadasz... Wez sie w garsc... Przymierzysz szukienkie masz jeszcze sporo czasu na dodatki do wykombinowania... Dasz rade a jak nie to cos Ci wybierzemy... Prawda dziewczyny?? I tak bedziesz sliczna... ![]() Ja w sobote mam przymiarke i wierze ze to juz ostatnia i bede mogla welon dobrac... ![]() Kurcze a ja walcze z popekanymi naczynkami w nosie... przeziebilam sie i to u mnie normalne |
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.antypodymody.pl/koszyk.php?id=7968#cont
te są piękne ale ze srebrem: http://www.modeon.pl/index.php?p336,...baroque-golden klipsiki jeszcze raz: http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=969 http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=983 http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=1621 http://zakupy.dublon.pl/go/_info/?id=5248 i szukam dalej
|
#3275 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uszy do góry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny doradźcie mi coś. Ja mam fotografa w dniu ślubu potem plener innego dnia, nie chce zdjęć studyjnych bo nie lubię. W moich stronach na weselu jak się zbiera na wózek to zazwyczaj ten kto podchodzi żeby zatańczyć z parą młodą dostaje ich zdjęcie. No ale u mnie nie ma takiej możliwości bo musiałabym robić sesje kilka dni przed ślubem a na to się nie godzę. Uważacie że powinnam coś wymyślić zamiast tych zdjęć, jeśli tak to co proponujecie? Czy odpuścić sobie?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
|
|
|
#3276 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może w kwiaciarniach poszukam... A jak nie dostane kosza to co myślicie żeby winko i czekoladki zapakować w celofan z jakimiś pie******** przyozdobić? ![]() Cytat:
fryzjer 7.30 (prawdopodobnie do 8.30) kosmetyczka ok 8.45 (napisane przed 9 ona bedzie już o 8 i wie że nikogo ma nie zapisywać przede mną) makijaż jakieś 45 min 9.45 powinnam być w domu szybko się odświerzyć ... ok. 9.45 właśnie przxyjeżdża kamerzysta i fotografka uwietrznić jak się przygotowuje (myślę ze jakieś 15-20 min) jadą po K. (15 min. dojazd 15 uwietrznianie 20 do 30 min przyjazd bo trzeba liczyć jeszxcze bramy...) po 11 powinni u mnie być błogosławieństwo i do kościoła ![]() Cytat:
mam nadzieje że koszty nie powalą mnie na kolana?
Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-23 o 20:15 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do planu dnia w dniu ślubu to ja wymiękam, czuję że się nie wyrobię ![]() Fryzjer - 9,30-11.00 (powiedziała że spokojnie wystarczy w ten piątek idę na próbną więc zobaczymy ile się zejdzie) 11.00-13.00 makijer powrót do domu, po drodze nie wiem czy nie zajrzę do kwiaciarni dopilnować odbioru kwiatów i tego całego majdanu. Szybkie kąpu kąpu 14.00 przyjazd młodego z rodzicami gdzieś tam ja jeszcze się po drodze przebieram w kiecę ślubną bo witam młodego w innej kiecuszce (taki zwyczaj u nas) 14.15 błogosławieństwo 14.40 wyjazd do kościoła teraz widzę, że za chiny się nie wyrobię
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja na Twoim miejscu poszłabym do sklepu z biżu i przymierzyłabym kilka wzorów klipsów-od takich krótkich przy uszku do takich zwisających-wtedy ocenisz w jakich Ci najlepiej i w jakiej długości najlepiej się czujesz ![]() na przymiarce sukni powinny byc takie dyżurne welony, które dadzą Ci obraz jak to będzie się komponować-najważniejsze już wiesz tzn mw długość i to że ma nie być lamówki-resztę dopracuje się przy przymiarce. Może się okaże że akurat będzie Ci pasował dłuższy welon? co do dekoltu-jeśli masz bluzkę o takim kroju i dobrze w niej wyglądasz to analogicznie będzie z sukienką przecież jak zamawiałaś sukienkę Ktoś kto spisywał Twoje wyobrażenia zasugerowałby Ci, jeśli coś nie pasowało do Twojej budowy. Rozumiem Twoje zdenerwowanie bo od czasu zamowienia sukni do ! przymiarki i odbioru droga daleka, z czasem zaciera się nam obraz i potem zostają wątpliwości-główka do góry ![]() Cytat:
i nie uciekaj ja jestem jakby co![]() i się nie denerwujcie Dziewczynki
|
|||
|
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
Jednak pochwale sie moja bizuteria, bo widze ze dyskusja na ten temat trwa
Swoja bizuterie zamawiałam ze strony http://lefigle.com/index.php?pasek=show&page=1Dostepne sa tylko kolczyki i zawieszka, a pani dorobiła mi bransoletke. Za całosc zaplacilam 160zł. Jestem nia zauroczona! Bardzo mi sie podoba! |
|
|
|
#3280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie pytanko zamiezasz sie kapac z fryzura i makijazem odwazna jestes
|
|
|
|
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coz trzeba bedzie sie przemoc, ale pewnie bede o tym myslec dopiero na tydzien przed... Podziwiam was za te rozpiski ![]() Cytat:
... Takie nawet nie za duze, w formacie portfelowym Cytat:
|
|||
|
|
|
#3282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
***piękne piosenki powklejałaś wcześniej
|
||
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
No to jeszcze taki komplecik dla kasienki:
http://lefigle.com/index.php?product...ct&prod_id=116 http://lefigle.com/index.php?product...ct&prod_id=117 Dziewczynki, stresy łapią bo śluby nasze zbliżają się ogromyyyyyymi krokami, a poza tym to i ta pogada rozdrażnia. Przeczekać, wypłakać się w poduchę, albo lepiej w ramię TŻ-ta i będzie lepiej, zobaczycie http://www.allegro.pl/item404371685_...ki_wesele.html zakochałam się
|
#3284 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Agulla, a mogę Cię poprosić o namiary do tej pani która wykonywała Twoją biżuterię?? Moze jeszcze by zdążyła coś zrobić. Widze że Twoja biżuteria też jest z jakimiś kryształkami, więc pasowałaby mi podobna. Cytat:
8:30 - fryzjer 10:45 - wizażystka u mnie w domu 12:00 - wujazd do Wisły i gdzieś po drodze zatrzymanie na sesję zdjęciową w plenerze (jeszcze przed uroczystościa) Cytat:
Cytat:
epek do góry !!! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
aha - zrobiłam dziś listę spraw do załatwienia na dzien slubu - kurdę jeszcze troch mi zostało, a miałam nic nie zostawiac na ostatnią chwilę, ech. Zawsze tak wychodzi. Najważniejsze zeby o niczym nie zapomnieć. Najgorsze jest to że nie mogę się zdecydowac na utwór przy którym mamy zatańczyć pierwzy taniec. Ciągle coś nowego do głowy mi przychodziło i dziś zostałam przy dwóch ostatnich typach:
Nothing else matters - metallica There you'll be (perl harbor) - faith hill Oczywiście Łukasz wolałby Metallicę, a ja wciąż nie wiem ![]() |
|
|
|
#3288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Miałam dziś koszmar ślubny: Że juz jest po 16.00, a ja stoję nieubrana, z tłustymi włosami, a goscie pod kościołem. Brrrr... A plan dnia mam taki: 8.00 - pobudka, szybki prysznic i jazda do domu rodzinnego 9.30 - 12.00 - fryzura i makijaż 12.00 - 15.00 - zdjęcia plenerowe 15.00 - 15.30 - szybki prysznic i jakaś przekąska 15.30 - ruszamy do kościoła Wbrew pozorom, mało czasu....
|
|
#3290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez ślicznie proszę
|
#3293 |
|
Raczkowanie
|
tylko wiecie dziewczyny nie wszystkie nazaz
bo nie nadazy, a swoja droga widzialm ze sa tez na allegro o tym nie pomyslalm nidgy no nic zawsze to jakies wyjscie ale czekam na niamiara ![]() Ps prosze mnie odgonic od wizazu !!!! bo mam duzo roboty a cos ciezko mi idzie |
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, przeżyłam szok, spójrzcie na te dłonie na zdjęciu na dole
![]() http://www.allegro.pl/item399386924_...ie_piekne.html A tutaj kolejny złoty komplecik: http://www.allegro.pl/item402202600_...rscionek_.html
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Za radą imienniczki Izy posprzątałam chałupę- umyłam wszystkie podłogi. Potem poczytałam słowa wsparcia i wróciłam do równowagi
Od 8 sierpnia to jeszcze ponad miesiąc do ślubu:P Normalnie zwariowałam![]() Biżuterię sobie dobiorę za waszą radą, welon przymierzę w salonie a potem zamówię naallegro I szafa gra
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3297 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama, to osoba, która widząc kawałki ciasta na pięć osób, natychmiast oznajmi , ze nigdy nie lubiła tego ciasta. Jak jej podziękować? Jak wyrazić wdzięczność i miłość? W tacie jest coś takiego, że mniej boisz się ciemności, pająki są mniej straszne, a przykre słowa innych ludzi mniej ranią. Napisałam im to na walentynce kiedyś i byli bardzo wzruszeni... ![]() ![]() Nio to ja też mam 9:30 fryzjerkę, w ostatniej chwili zmieniona, bo miałam mieć inną, ale do tamtej pośle mami... Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyobraź sobie, taką mnie , która ma podobny harmonogram, a do tego ma sesyjkę w trakcie...i czo?? ![]() ![]() :mdleje :E tam, taka jestem nieogarnięta, że dziś nie jadę, jutro i tak jadę gajerek dopatrywać, czy ładny wybierze..heh ale chciałam sie rozejrzeć, no ale mój K. powiedział, że mi doradzi coś fajnego, wiec liczę, że tak będzie...bo co do gustu jego, to nie mam ale... Jak ja już taka nie teges chodzę, to ja nie wiem co sie ze mną porobi w dniu ślubu... ![]() !!!A jaką głupawkę mam!! Cytat:
![]() ![]() :sl ina:![]() :mdleje :Aaaa Nie mogę...śliczna...Cytat:
Cytat:
Co by nie było dziewuszki jesteście niezastąpione... jak tu wchodzę to od razu mi lepiej, bo umiecie pocieszyć... Chyba zabiorę komputer na ślub.. ![]() ![]() Kochane Skarby. agulla kejti85 niniuniau LilStar maugosia gosiunia22 ![]() |
||||||
|
|
|
#3298 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lulu wiem, że powinnaś zrobic tysiąc innych rzeczy, ale zostań jeszcze chwilkę ![]() izka się ogarnij w końcu ![]() już widzę jak pod stołem laptopa męczysz -gdzie jest Panna Młoda???na to Pan Młody: na wizażu buszuje
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 13:53 Powód: dla Izki żeby się ogarnęła bo narzeka że jakaś nieogarnięta jest dzisiaj:D |
||
|
|
|
#3299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TE PAZNOKCIE...o orzeszku najmniejszy! ja też mam długawe, ale te!!!! TOŚ TO SIOK!! EDYCJA Lilus ale się uśmiałam...aż brzuch mnie rozbolał...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-23 o 13:56 Powód: Bo Liluś mnie rozśmieszyła o! |
|
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
ech... robota zrobiona
![]() idę po herbatkę-meliskę z pomarańczą-pyszotka. zapraszam bo zaparzam
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 14:01 Powód: literkę za dużo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Sukienkę zobaczę jako tako dopiero 8 sierpnia na przymiarce. Nie wiem co za biżuteria. Nie mam przekłutych uszu, podobaja mi się zwisające kolczyki ale ja mam pociągłą buzię i nie wiem czy to pasuje. Poza tym ja naprawdę mam problem z doborem dodatków
, jakoś widzę, że więcej panien młodych ostatnio poddenerwowanych, ja też jakoś nie mogę się ostatnio dogadać z TŻtem :|

U mnie też był nasz własny projekt i widziałam że się wszystkim bardzo podobało, a większość nam to wprost mówiła, że fajne, nie sztampowe i po prostu inne, a co najważniejsze- nasze własne
Nie tekst podziekowan, tylko kilka słów, którymi moznaby zaczac takie podziekowanie w formie ksiazeczki. Tekst samego podziekowania bedzie dalej.

a na koniec tak...
co za *******y opowiadasz... Wez sie w garsc... Przymierzysz szukienkie masz jeszcze sporo czasu na dodatki do wykombinowania... Dasz rade a jak nie to cos Ci wybierzemy... Prawda dziewczyny?? I tak bedziesz sliczna... 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

Przepraszam Was, moje Misiaki za takie żale, ale nie mam komu się wygadać
odwazna jestes
Coz trzeba bedzie sie przemoc, ale pewnie bede o tym myslec dopiero na tydzien przed... Podziwiam was za te rozpiski