![]() |
#1561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Summer mi się.marzy,jakaś glusza,rzeczka lub jeziorko,ognisko...rozmar zylam się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Zadomowienie
|
Witam się z gór
![]() Po południu będę sadzić z moją mamą pomidory i ogórki w szklarni i wychodowne przez moją córkę na balkonie cukinię i buraki. Summer tak jak dziewczyny pisały nie czytaj po necie bo się nakręcisz, zaufaj lekarzowi. Będzie wszystko dobrze ![]() Elaaaa trzymam kciuki za babcie. Mam wujka po udarze i jest teraz w pełni sprawny więc nie ma co na zapas się zamartwiać. Uważaj na siebie i na dzidzię ![]() Pola życzę ci żeby ten dzień był faktycznie dla ciebie/was dobry ![]() Widzę że spotkanie się szykuje, też mam kawałek w tamte strony ale zawsze można zorganizować wycieczkę z noclegiem i zwiedzaniem. Piękne tereny Kazimierz, Sandomierz...... A co do tego listonosza to nie podaruje i na pewno złoże skargę, to nie pierwszy raz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku ale Ci fajnie!Tylko nie przemeczaj się.
Jakbyśmy się spotkały,byłoby super! Mnie jednak bolą te pachwiny.i.wiazadla przy chodzeniu,nie tak.jak.wczoraj,ale sraram się ,jak najwięcej siedzec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() https://pl.aliexpress.com/item/MUQGE...460.0.0.65PSdV |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Wtajemniczenie
|
Norcia, ale duzo fajnych rzeczy z ali ! Zastanawiam sie tylko nad tymi wszystkimi gryzaczkami, bo niektorzy twierdzą, ze te chinskie rzeczy nie maja jakis atestow czy coś. Wiesz moze ile w tym prawdy ? No podlaskie niby rzut beretem, ale jednak to ciagle daleko
![]() Anima, zainteresowalas mnie bardzo tym domem otwartym. Ja kocham Bieszczady i z checia z Małą bysmy sie z mężem wybrali. Mieszkasz gdzies bliżej gór ? Elu !!! Bardzo współczuję stresu, i życzę duzo sily w tych ciężkich momentach ! Summer, to prawda, że na Warmii jest pięknie, ale szkoda, ze tak daleko od gór, ktoree kocham calym sercem. Rzadko mam okazje bywać, ostatnio bylam z mężem wlasnie w Bieszczadach, jak zobaczylam pierwsze szczyty to mi łzy poleciały. A jak dzisiaj samopoczucie ? Dziewczynu, ja w sumie to tez nigdy nie byłam w Kazimierzu Dolnym. Przez Sandomierz przejezdzalam 12 lat temu wlasnie w drodze w Bieszczady. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zua w takie prawdziwe Bieszczady to jest kawałek, ale można w 1 dzień zdobyć szczyt i wrócić, często tak robimy. Bliższe ładne okolice typu Solina, Iwonicz Zdrój, Rymanow to jeszcze bliżej. A i u mnie za oknem krajobraz pagórkowaty już- zrobię jutro zdjęcie jak tam będę. Jest las, są nawet jakieś szlaki turystyczne. Wiadomo, najfajniej jest jak jest ciepło, ale i w zimie kiedyś robiliśmy kulig. Teraz po majowce będziemy robić remont, więc będzie jeszcze fajniej. Bardzo lubimy jak ktoś do nas przyjeżdża, ale czasem tez udostępniamy tam miejsce znajomym np z Rzeszowa którzy chcą sobie na kilka dni od miasta odpocząć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W Rymanowie jestem średnio raz w roku - moja mama była tam w sanatorium i od tego czasu tak nam się tam spodobało że jak jestem u rodziców to jedziemy tam pospacerować ![]() W Iwoniczu też byłam ![]() Za to teraz koleżanka wybudowała dom w Wetlinie i z pewnością ją tam odwiedzimy ![]() W ogóle w tym roku mamy tyle zaproszeń, tylko kiedy je zrealizować ![]() ![]() To samo tyczy się Warszawy - ciocia mojego męża nas juz męczy przyjedźcie i przyjedźcie, była zawiedziona bo myślała że na majówkę tam pojedziemy, jednak zrobienie pokoju dla naszego wielbłądka jest ważniejsze ![]() Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-28 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam sentyment do Kazimierza, mój mąż mi się tam oświadczył w pokoji hotelowym pełnym róż.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ach, piękna sukieneczka. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj do męża napisałam, że w góry bym pojechała, jeśli coś jeszcze zostanie z pieniążków przed porodem.. ![]()
![]() |
![]() |
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie wydaje mi się że się w miarę regularnie wyprożniam, jednak to i tak nie jest tak jakbym chciała ![]() Co do oświadczyn super sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed porodem to raczej nie ma szans na spotkanie ![]() ![]() Zamowiłam tą zawieszkę do smoczka, którą bodajże Ty tutaj wrzucałaś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-28 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie to samo, ale ja już za kilka dni tak będę spędzać czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do gryzaków z allie - ja też się nad tym zastanawiam i raczej nie kupuję stamtąd takich rzeczy. Za to pluszowo-szeleszczące różne takie to już jak najbardziej. Właśnie wrzuciłam do koszyka sporo pluszowych książeczek (część już do mnie idzie) i kilka zabawek. Gryzaki kupię normalnie w sklepie, w sumie to nie są żadne pieniądze, a jakoś tak pewniej się będę czuła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak dzieciaki beda większe to polecam cisną i kolejkę wąsko torowa, my z mężem byliśmy zachwyceni ![]() ![]() Moja mąż oświadczył mi się w Myczkowcach niedaleko soliny ![]() Zua ja tam miałam jak jechaliśmy wielka pętla bieszczadzka, widoki zawierały dech w piersiach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Zadomowienie
|
Ech, te plany wyjazdowe i wasze wyjazdy zupełnie mnie rozleniwiły i ledwie pół godziny coś w domu ogarnelam a teraz czytam. Ale cóż, wstaje już bo takie leżenie mi nie służy zupełnie. Szkoda ze żadnych majówkowych wyjazdów nie mamy w planie, no ale mamy remonty, różne zaległości w ogrodzie i Tz pracuje a ja wiele nie pomogę wiec trochę się nudzę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do tego mój małż 2 maja ma urodziny więc muszę mu przygotować jakąś niespodziankę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do spotkania, to akurat haha po drodze w Bieszczady moglibysmy zatrzymac sie z mężem w Kazimierzu haha ![]() Co do noclegów Norciu to zależy gdzie chcesz jechac, na czym Ci zależy. Rozumiem, że myslisz właśnie nad Bieszczadami ? Cytat:
![]() ![]() Bursztynku nie forsuj sie!!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
Aniama 1,5 roku temu ,w Rymanowie,byliśmy z synem w senatorium.Pięknie tam.Czyste powietrze!
Norka leżę dużo,tylko to.leżenie mnie już meczy i.nudzi Summer zazdroszczę |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zadomowienie
|
Nie forsuje się dziewczyny już cześć roslinek posadzona
![]() Fajne te wasze oświadczyny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Ela zdrowia dla babci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj sadzimy szczypiorek na parapecie, szał ciał! Masz rację co do oświadczyn, bo jakby wygląd miał się liczyć, to one nie miały prawa wtedy się odbyć. ![]() Łaaa, mąż miał ekstra pomysł, sentymentalny, super! Ja miałabym oczy jak 5 zł, gdyby mój pamiętał. ![]() Ja też mam zamiar zamówić zawieszkę do smoczka, a z tym gryzakiem, to sam gryzak można zdjąć i zostaje łańcuszek, gdzie można zawiesić co się chce i może to być smoczek. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zadomowienie
|
norka zmęczona jestem strasznie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 | |
Wtajemniczenie
|
Ty zawsze musisz się wyłamać
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie ukrywam, że dobrze mi z tym ![]() No trafiła mi się mała wariatka nie?? Chyba moja córka zrobiła numer i się odwróciła... Tak na 99%...takiego bólu w życiu nie czułam, a to có zrobił moi brzuch jest nie do opisania.. Ehh a już była główka w dół ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-04-28 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
Książeczki:
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-...99.277.qTkRrg4 https://pl.aliexpress.com/item/Baby-...311.0.0.o5jXLn Rany, ależ się wpieniłam... Poszłam dziś do sklepu zamówić mojego Valco, zwłaszcza że dziś i jutro jest rabat i zaoszczędziłabym ponad 200 zł. A tu tż mówi, że nie, że ten wózek wygląda tandetnie, że nie ma amortyzacji, że to, że tamto. I że ponad 2 tys. za takie badziewie to się w głowie nie mieści. I że już lepiej wygląda/składa się/jest wykonany Cybex Balios S. No i zgłupiałam. Wyszliśmy z niczym, ja najeżona i wściekła jak osa, oczywiście dzięki hormonom cała we łzach i z pogryzionymi wargami, bo się uparłam na Valco. A teraz siedzę i myślę, czy to faktycznie dobry pomysł. I już nie wiem.... Któraś z was nie rozważała tego Baliosa?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już mam posadzony szczypiorek, czekam aż wyrośnie tak żeby dało się go zerwać i zjesc ![]() Mi też szkoda kasy na zakupy w sklepach o których piszesz ![]() ![]() Nie mam jeszcze pomysłu ale on mi od roku wierci dziurę w brzuchu że chce wkrętarke nawet mi pokazał jaka więc mu już zamówię w końcu ja, niech się cieszy ze na te 30 urodziny ja dostanie w końcu ![]() Pokażę Wam mój balkonowy ogródek ![]() Malina, pietruszka, Mięta, szczypiorek i rukola ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Wtajemniczenie
|
Norciu, jezeli chodzi o Bieszczady to mu najpewniej jak juz Mała sie urodzi, moze na jesień ? Tak na prawdę to te góry mimo że sa niższe, to wcale nie sa lżejsze pod katem zdobywania szczytów. Sa dzikie, nieokiełznane, kocham tam być. W ciazy to zapewne lepiwj na takie szlaki jak w Zakopanem, gdzie wylany jest asfalt i turyści chodzą w klapkach. W Bieszczadach takich nie znajdziesz, i to jest tam najpiękniejsze
![]() I ja tez odpuszczam zakupy w takich sklepach jak la millou, niestety na chwile obecna mnie na to nie stać. Cami jaki śliczny ogrodeczek ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.