|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki
Dziewczyny, a czy ktoś będzie chętny na zamówienie z podanych innych stron?
Jeśli chodzi o Wasze nowe zamówienie, to dokładnie wszystko przejrzę i być może dopiszę się do kogoś
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym mogła być chętna na tę stronkę
http://www.ja333.com/showroom/model/...=1178818005795 tylko jeszcze nie wiem na ile rzeczy, ponieważ musiałabym zrobić przegląd finansowy
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Na http://www.causewaymall.com jest dużo fajnych i tanich rzeczy. Wie ktoś, jakie są tam zasady zakupów?
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie też wysyłają do Polski, ale ja zauważyłam tylko Europa. Chyba tam nie trzeba zamawiać podwójnie, a najlepiej jest zamówić 15, 21,42, 21n rzeczy.
Around 70% of our products are same as photos, with another 30% are imitated from fashoin magazines. To zdanie mnie trochę zdziwiło, bo myślałam, że w takim skepie dostaje oryginał |
|
|
|
#2287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Minimum order quantity is 2pcs per color of design(can mix sizes). Trzeba wziasc minimum 2 rzeczy na dodatek w tym samym kolorze. Wysyłka 15 rzeczy do Europy(podejrzewam, ze w tym do Polski) wynosi 60,13$ 20 rzeczy - 63,21$ za każde nastepne 21 sztuk 61,63$ Tak wiec moim zdaniem przesyłka jest bardzoo droga. No chyba, ze coś zle zrozumialam. |
|
|
|
|
#2288 |
|
BAN stały
|
Ja też będę chetna na kolejne zamówienie ale pod dwoma warunkami
![]() 1. Najwcześniej po 1 , bo muszę czekać na wypłatę 2. A po drugie zobaczymy jak z jakościa i czy ciuszki nie odbiegają od orygo=inału, powklejamy sobie zdjęcia dla porównania- możemy sie tak umówić ?
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Magrat tak myślę nad tą Twoją sukienką... tylko czy nie będzie zbyt krótka?
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
Swietnie dziewczyny, ze tak to sprawnie idzie i niezmiernie sie ciesze ze juz mam wszystkie parki
ja tez niestety karty takiej nie posiadam, to zamawania nie moge sie podjac, ale jesli potrzebne beda jakies wyliczenia to tez moge pomoc
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki trzymajcie kciuki, dzisiaj podpinam karte do paypala, mam nadzieje że tym razem sie uda i nic nie poknoce
|
|
#2292 |
|
BAN stały
|
Nea Jak tam nasze zamówienie, wiadomo już coś?
|
|
|
|
#2293 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepadło
karta mi sie nie dodaje do paypala bo mam nie taką jak trzeba. Okazało sie ze trzeba mieć kredytową a ja nie mam takiej niestety tylko zwykłą debetową mam. więc niestety ja nie zrealizuję zamówienia :/
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny, mogę się dowiedzieć jak to jest z tymi ciuszkami? bo szczerze mówiąc, nie zamawiałam nigdzie nic poza allegro. Zamawia jedna osoba, która później to rozsyła czy jak to jest? |
|
|
|
#2295 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2296 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2297 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2299 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2300 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie będzie tak źle z rozmiarkami bo japoneczki są co prawda malutkie (jak ja heh
) ale z anorektyczkami maja mało wspólnego sa szczupłe ale mają kształcik heh ![]() ja już się nie mogę doczekać tych ciuszków - oby paczuszka doszła jak najszybciej do Polski - potem będzie z górki heh
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mnie nie straszice:P Ja tez nie naleze do tucznikow (rozmiar 36) ale za to wysoka jestem i nie moglam sobie pozwolic na niektore tamtejsze sukieneczki
|
|
|
|
#2303 |
|
BAN stały
|
troche duza prowizje mi paypal naliczyl ze musialam az 2razy wplacac :P
zapłacilam za wszystko razem (ubrania+przesylka+prowiz ja) 867zł. mialam nadzieje ze wyjdzie troche mniej, no ale dobrze ze mam juz to z głowy .załozylam pieniadze za Lumie bo od niej jeszcze nie doszły, ale jej zamówienie jest najmniejsze wiec juz nie chcialam czekac az dojda pieniadze od niej a co do tych rozmiarow to ja na szczescie nie jestem wysoka, ale nie wiem czy nie ubranka nie beda za ciasne xD chociaz wiekszosc rzeczy bralam takich luzniejszych bo nie lubie obcislych :P. najbardziej mnie martwi sukienka ale mam nadzieje ze dam rade a jak nie to dieta :P a to wszystko przez moja mame i to ze na wakacjach wciska we mnie po dwa obiady hehe
|
|
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
Za ubranka+przesyłka było 806zł wiec sama prowizja to aż 61zł
![]() hmm... no coz jak trza było to tak jest ![]() "to ja podsumuję ostatecznie ![]() Tesiaczek - 236,89 zł NEA666 - 229,68 zł yoco - 107,61 zł Niuniaczek - 97,81 zł AaliceE - 94,72 zł moooniaaaa - 90,85 zł Lumia - 31,81 zł hmmm.... to mi wychodzi razem 854, 37 zł (po odjęciu 35zł za paypala) to i tak za dużo wychodzi.... coś źle liczę.....bo powinno być 806zł "no ja tak wcześniej obliczałam więc teraz troszkę nie wiem jak dojdziemy do ładu...hmmm... nie wiem czy dobrze to liczyłam wiec moze ktoras mogłaby to sprawdzic bo nie wiem czy mamy Ci jeszcze dopłacic za paypala (7 * 5zł = 35zł a wyszło że paypal zabrał 61zł) czy przeciwnie przelałyśmy za duzo (tzn moje obliczenia wyżej są prawidłowe) i pojdzie to wówczas na ewentualne cło ![]() ps dolca liczyłam po 2,0821 a my i tak przelałyśmy kaskę według wyliczeń Tesiaczka
|
|
|
|
#2305 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2306 |
|
BAN stały
|
mi sie wydaje ze wszystko jest ok, pozniej to dokładnie poobliczam jeszcze, bo wy wpłacałyscie mi wg tego przelicznika ktory jest na stronie i tam był chyba dolar bo 2,2 i troche za duzo mi wplacilyscie wiec chyba bedzie sie wszystko zgadzac.
ja pozniej skopiuje sobie wyciag z konta i wszystko wylicze ![]() ale nie wydaje mi sie zebyscie cos miały dopłacac. chyba jeszcze z 10zł zostanie jesli wszystkie wplacałyscie wg tych pierwszych obliczen. |
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
ja też wpłaciłam tyle co Tesiaczek wyliczyła czyli 108,89 zł a nie 107,61 zł ale to kwestia 1,28 zł co pójdzie na cło ![]() bo to wynikało z tego ze Tesaiczek obliczyła przesyłkę po kursie dolara podanym na stronie cct fashion a potem okazało się że musieli liczyć po niższym i aktualnym czyli 2,0821 ( dziś jest już 2.0655 heh co dobrze wróży dla nas na przyszłość )no ale ja nie wiem czemu cct fahion podało sumkę 806zł a mi wychodziło więcej - może źle liczyłam i teraz nie wiem czy za mało dałyśmy na paypala czy wręcz przeciwnie...hmmm..... |
|
|
|
#2308 |
|
BAN stały
|
ja wszystko policze dzisiaj w chwili wolnego czasu
a dolar wczoraj wzrosł podobno :P a wczoraj w telewizji mowili ze po nowym roku tez moze wzrosnac tak wiec musimy sie jeszcze przed nowym rokiem zebrac haha. a gdzies w polsce sprzedawali przedwoczraj dolara po 1,80zł :O
|
|
|
|
#2309 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przesyłkę zawsze dzielicie między siebie, tak? A potem jedna (ta, która zamawiała) rozsyła innym dziewczynom? (sorry, ale jestem zielona...) |
|||
|
|
|
#2310 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki może na jesień zamówimy z
http://www.ja333.com/showroom/model/...=1178818005795 patrzyłam w Sold out - mieli te płaszczyki co na allegro wyczytałam że minimalne zamówienie to HKD1,000. czyli jakieś w przybliżeniu 270 zł nie wiem tylko: 1. Czy wysyłają do Polski ale zważywszy na to że allegrowicze mają ciuszki z tej strony to TAK ![]() 2. Ile wynosi przesyłka przy minimalnym zamówieniu ![]() |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

karta mi sie nie dodaje do paypala bo mam nie taką jak trzeba. Okazało sie ze trzeba mieć kredytową a ja nie mam takiej niestety
sa szczupłe ale mają kształcik heh