Formuła 1 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-22, 14:29   #3571
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość
Witam i o zdrowie pytam;p
Hehe,fajne foty Chciałabym zauważyć, ze mam takie same okulary jak Jenson tylko czarne;p
A w ogole kto ma Kubice?
A, a Ronowi nie wierze!!!!
Z powodu nieudzielania się Angel na wątku Roberta porwałam ja we własnej osobie!!! Już szanty mi przecież śpiewa a to mówi samo za siebie

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 15:18   #3572
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Z powodu nieudzielania się Angel na wątku Roberta porwałam ja we własnej osobie!!! Już szanty mi przecież śpiewa a to mówi samo za siebie
tylko dobrze go traktuj, nie tak jak co po nie które
Stary 2008-07-22, 19:39   #3573
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
A to niby ja jestem taka zaborcza w stosunku do naszych pokemonów.

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
tylko dobrze go traktuj, nie tak jak co po nie które
Masz na myśli Andżela, prawda?

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 20:19   #3574
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Właściwie to powinnam sprzątać, ale że mi się nie chce to znalazłam kilka fajnych zdjęć :

Cytat:
jak już mowa o fotach to dorzucam dwie Heikkiego ... wiem że to nieładnie tak sie smiać ale nie wytrzymam

Cytat:
Kubice chyba złowiła Angel jeszcze za czasów kolorowych tablic z wynikami testów/treningów/kwalifikacji/gp. Ale coś go chyba zaniedbuje, to może Ci odstąpi.
brakuje mi tych tablic.

Cytat:
Nieładnie, a Endrzel miała Cię za koleżanke!

Byłam dziś u chirurga i mam coś z rzepką, więzadła już się zregenerowały i trzymają, a teraz jakiś uraz chrząstek przyrzepkowych pierwszego stopnia. Można leczyć chemicznie więc poniekąd się cieszę, bo chyba nie będzie żadnych operacji. 31 sierpnia idę na USG, nie wiem co będzie z moim Budapesztem.
Mam jakiś cholerny kryzys, muszę przez to wszystko przechodzić sama, siedzę dalej w domu jak kołek i w ogóle. W dodatku dentystki mojej nie ma, bo jest w ciąży i jakaś głupia pipa mi zepsuła zęba, bo miałam plombe, i ona chciała wymienić, ale wyciągnęła starą i nie potrafiła założyć nowej. pocieszam się, że i tak muszę usunąć jakiegoś zęba, bo mi się 8 nie zmieszczą, więc może go wyrwę i po sprawie. Nie mam nic do roboty i za dużo myślę i przekminiam wszystko i coraz gorzej się czuje.
Musiałam się gdzieś wyżalić.

A co do F1 to do końca lipca wszystkie zespoły muszą potwierdzić udział w sezonie 2009, a podobno Toyota chce się wycofać. A na onecie (^^) przeczytałam, że uwaga: SILNIKI BMW SAUBER RAŻĄ PRĄDEM Jakiś mechanik się poraził, ale zaraz wrócił do pracy czy coś takiego, teraz nie mogę znaleźć tego artykułu. [a już znalazłam, testowali KERS i po powrocie bolidu do pit lane, mechanik doznał porażenia na wskutek nagromadzonej energii, po opatrzeniu wrócił do pracy <te wiadomości oczywiście już nie z onetu> - to to aż taką energie odzyskuje? niech razi prądem, ale np mechaników mclarena ] A Glockowi nic nie jest. Btw nie gadałyśmy o nim, a jak wychodził z tego bolidu to byłam przerażona, lubię go. Wyglądał jakby wysiadł nietrzeźwy z bolidu.
Stary 2008-07-22, 20:31   #3575
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Byłam dziś u chirurga i mam coś z rzepką, więzadła już się zregenerowały i trzymają, a teraz jakiś uraz chrząstek przyrzepkowych pierwszego stopnia. Można leczyć chemicznie więc poniekąd się cieszę, bo chyba nie będzie żadnych operacji. 31 sierpnia idę na USG, nie wiem co będzie z moim Budapesztem.

A możesz chodzić? Ja bym na Twoim miejscu nie chodziła na tej nodze i może jakoś się zregeneruje i wtedy siup do Budapesztu wypieścić pieszczochów.
btw. Jak już pojedziesz, to ja ładnie proszę o autograf dla Kasi od wszystkich moich pokemonów i nie tylko moich. Powieszę sobie nad łóżkiem i będę codziennie odprawiać modły.

Cytat:
Mam jakiś cholerny kryzys, muszę przez to wszystko przechodzić sama, siedzę dalej w domu jak kołek i w ogóle. W dodatku dentystki mojej nie ma, bo jest w ciąży i jakaś głupia pipa mi zepsuła zęba, bo miałam plombe, i ona chciała wymienić, ale wyciągnęła starą i nie potrafiła założyć nowej. pocieszam się, że i tak muszę usunąć jakiegoś zęba, bo mi się 8 nie zmieszczą, więc może go wyrwę i po sprawie. Nie mam nic do roboty i za dużo myślę i przekminiam wszystko i coraz gorzej się czuje.
Popłakałam się z tego określenie tej dentystki. Jakoś będziesz żyła bez 8. Chociaż ja mam i mają sie dobrze.
Ja za to byłam na badaniu krwi dzisiaj i też nie było mojej starej 'pobieraczki' krwi, tylko jakaś nowa. Przeraziłam się, że mnie uszkodzi, bo ja jestem z tych co im się czasem 5 razy igłę wbija a krwi i tak nie ma, a jak się pobierze chociaż troche to prawie mdleje (raz tak miałam ). Ale sie okazało, że wprawna babka, szybko poszło i bezboleśnie chociaż całą ogromną strzykawkę napełniła. Bo tyle tych badań dodatkowych, że wyniki dopiero w czwartek. Sie okaże, czym chora.

Cytat:
A Glockowi nic nie jest. Btw nie gadałyśmy o nim, a jak wychodził z tego bolidu to byłam przerażona, lubię go. Wyglądał jakby wysiadł nietrzeźwy z bolidu.
Dżizys, mnie też przeraził ten wypadek, ale jak już wyszedł cały i zdrowy to przestałam się biedakiem przejmować. A jak przez 'jego' neutralizacje powpychali się do przodu Ci z końca stawki to już w ogóle.
A może też nietrzeźwy wsiadł do bolidu? W końcu nie ma jeszcze dziewczyny w naszym wątku, do pokebola nikt go nie upchnął to może depresja, jak myślicie?

Zjadłam pudło lodów na spółe z mamą. Skopcie mi tyłkasa.

wymiana książek:

Stary 2008-07-22, 20:58   #3576
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:

A możesz chodzić? Ja bym na Twoim miejscu nie chodziła na tej nodze i może jakoś się zregeneruje i wtedy siup do Budapesztu wypieścić pieszczochów.
btw. Jak już pojedziesz, to ja ładnie proszę o autograf dla Kasi od wszystkich moich pokemonów i nie tylko moich. Powieszę sobie nad łóżkiem i będę codziennie odprawiać modły.
Mogę chodzić, ale muszę ze stabilizatorem (takim sprytnym urządzeniem jak siatkarze ). Nawet mnie ta noga nie boli, tylko przy wchodzeniu i schodzeniu ze schodów. Tata mnie pocieszył, że Niedzielan doznał kontuzji i już biega po boisku (druga sprawa, że gówno gra..) więc i ja będę śmigać. Bardzo bym chciała wypieścić pieszczochów.
Ej, a ja jeszcze z tamtego roku mam dla Was pare ulotek z Hamiltonem.
A jak się da to autografy złowie, ale pewnie nawet nie bedzie mi dane poślinić się na nich w odległości 2m, a co dopiero ich dotknąć.

Cytat:
Ja za to byłam na badaniu krwi dzisiaj i też nie było mojej starej 'pobieraczki' krwi, tylko jakaś nowa. Przeraziłam się, że mnie uszkodzi, bo ja jestem z tych co im się czasem 5 razy igłę wbija a krwi i tak nie ma, a jak się pobierze chociaż troche to prawie mdleje (raz tak miałam ). Ale sie okazało, że wprawna babka, szybko poszło i bezboleśnie chociaż całą ogromną strzykawkę napełniła. Bo tyle tych badań dodatkowych, że wyniki dopiero w czwartek. Sie okaże, czym chora.
Tak właśnie myślałam dziś jak bardzo bym umarła gdyby mi pobierali krew
Ale widze, że dzielnie dałaś rade, normalnie rispekt. Ja jestem z takich co jak im się coś robi to jestem spokojna o ile mi ktoś tłumaczy co mi robi. a podobno jak pobierają krew to oni zabraniają się patrzeć na strzykawke?
Mam nadzieje, ześ zdrowa.

Cytat:
A może też nietrzeźwy wsiadł do bolidu?
No, a przecież pisze na puszkach: Prowadzę, jestem trzeźwy.

Cytat:
W końcu nie ma jeszcze dziewczyny w naszym wątku, do pokebola nikt go nie upchnął to może depresja, jak myślicie?
To ja mogę poświęcić swój jeden pokebol, coby se tam siedział jak nie ma gdzie. Lepiej żeby miał dach nad głową, niż pił pod mostem, nie?

Cytat:
Zjadłam pudło lodów na spółe z mamą. Skopcie mi tyłkasa.
:kopciaswpupasmocnyjakkut ...:
Stary 2008-07-22, 22:14   #3577
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

Ajc... Biedna... Ale mam nadzieje, ze uda Ci sie pojechac na GP, bo ktos przeciez musi godnie reprezntowac wizaz i nasz formulowy watek Zreszta ja czekam na autografy(najlepiej by bylo jakbys schowala ich wszystkich do pokebola)
A mozesz sie wyzalic Ja tam lubie pocieszac ludzi

Ejjj... nius roku Dodalam fotke na nk ;] Moze nie jest az tak wyrazna, ale zawsze cos
PS jesli cos wam sie stanie po obejrzeniu zdj nie ponosze za to odpowiedzialnosci
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 07:12   #3578
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Masz na myśli Andżela, prawda?
uderz w stół a nożyce sie odezwą

Cytat:

brakuje mi tych tablic.

A co do F1 to do końca lipca wszystkie zespoły muszą potwierdzić udział w sezonie 2009, a podobno Toyota chce się wycofać. A na onecie (^^) przeczytałam, że uwaga: SILNIKI BMW SAUBER RAŻĄ PRĄDEM Jakiś mechanik się poraził, ale zaraz wrócił do pracy czy coś takiego, teraz nie mogę znaleźć tego artykułu. [a już znalazłam, testowali KERS i po powrocie bolidu do pit lane, mechanik doznał porażenia na wskutek nagromadzonej energii, po opatrzeniu wrócił do pracy <te wiadomości oczywiście już nie z onetu> - to to aż taką energie odzyskuje? niech razi prądem, ale np mechaników mclarena ] A Glockowi nic nie jest. Btw nie gadałyśmy o nim, a jak wychodził z tego bolidu to byłam przerażona, lubię go. Wyglądał jakby wysiadł nietrzeźwy z bolidu.
mi też ..
biedna ale nie martw sie, masz nas
okropne z tym rażeniem prądem
eej, a co masz do mechaników maka ?

bol Glock niczyj, ale kiepsko to wyglądało

Cytat:

Popłakałam się z tego określenie tej dentystki. Jakoś będziesz żyła bez 8. Chociaż ja mam i mają sie dobrze.

Dżizys, mnie też przeraził ten wypadek, ale jak już wyszedł cały i zdrowy to przestałam się biedakiem przejmować. A jak przez 'jego' neutralizacje powpychali się do przodu Ci z końca stawki to już w ogóle.
A może też nietrzeźwy wsiadł do bolidu? W końcu nie ma jeszcze dziewczyny w naszym wątku, do pokebola nikt go nie upchnął to może depresja, jak myślicie?

a ja mam ciężkie żyły tzn w szpitalu m raz pobierała pielęgniarka to nie mogła trafic, kłuła na ślepo aż całą pościel zachlapała tą krwią

to pewnie ta depresja

Cytat:

To ja mogę poświęcić swój jeden pokebol, coby se tam siedział jak nie ma gdzie. Lepiej żeby miał dach nad głową, niż pił pod mostem, nie?

:kopciaswpupasmocnyjakkut ...:
zawsze chętna ...

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Ejjj... nius roku Dodalam fotke na nk ;] Moze nie jest az tak wyrazna, ale zawsze cos
PS jesli cos wam sie stanie po obejrzeniu zdj nie ponosze za to odpowiedzialnosci
widziałam i nie poznałam ale ładnie oczywiście
Stary 2008-07-23, 09:09   #3579
Gapul
Raczkowanie

Dziewczyny [Formula Una girls;-)] zdrowiejcie
Mi jak kiedyś pobierali krew to nie dość, że prawie zemdlałam,to jeszcze przez dwa tygodnie miałam na ręce siniaka we wszystkich kolorach tęczy! A innym razem też było fajnie- w jedną strzykawke włożyła jescze drugą,nie wiem po co im było tyle krwi;p
Plotkarko pośliń się chociaż troche za nas na tym wyścigu

Po dłuższej chwili zastanowienia- czy jest taka forma "zdrowiejcie"? z rana za szybko nie myślę ;p

Gapul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 09:22   #3580
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Co się z tą młodzieżą dzieje? Wszyscy chorzy... ja fizycznie ok, nad psychiką trza się zastanowić. Pobierania krwi nienawidzę, bo jak byłam młodziutka to miałam często pobieraną i mdleję za każdym razem. Podobnie u dentysty jak dostaję zastrzyk znieczulający. Plot nie martw się o ząbki, ja 8 nie mam po dziś dzień a taka stara już jestem.
A co do porwania Roberta, to Angel nie domknęła pokebola i on sam się wymknął, to go przygarnęłam coby nie wpadł w depresję jak Glock. Niech go która przygarnie, ja już się poświęciłam i mam Nakajimę
A wczoraj nie było szant , bo się podobno wokal pochorował...
Plot, mój mąż powiedział, że musisz pojechać na Węgry, bo kto będzie machał flagami Ferrari jak Ciebie tam zabraknie?

Stary 2008-07-23, 09:23   #3581
tass822
Zadomowienie

cześć kochane
dawno się nie odzywałam bo takie zapierdziel ostatnio miałam...
jeszcze musiałam do ciotki latać, bo kupiła sobie kompa do sklepu (a na tym kompie wcale się nie zna!!!! ) i z każdym pierdołem woła mnie, żeby jej przyjść pokazać, coś zrobić
ale denerwuje mnie to już jak cholera
ona nawet nie wiem gdzie jest przycisk reset
jak jej tłumaczyłam przez telefon to powiedziała, że się boi naciskać bo jeszcze coś zepsuje i wraz musiałam lecieć, żeby jej jeden guziczek wcisnąć

juz mam dosyć! pomoc pomocą, ale każdy ma swoje sprawy! a ona myśli,że jak kilka razy przyszałam, ja dobra dusza, żeby pomóc, to teraz nic nie robie tylko czekam aż kochana ciocia zadzwoni i wezwie do tego ******** kompa!!!

ale jestem zła. na cały swiat
troche bez ładu i składu ale to pod wpływm emocji
niedługo nadrobie watek...
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 09:36   #3582
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Mi jak kiedyś pobierali krew to nie dość, że prawie zemdlałam,to jeszcze przez dwa tygodnie miałam na ręce siniaka we wszystkich kolorach tęczy! A innym razem też było fajnie- w jedną strzykawke włożyła jescze drugą,nie wiem po co im było tyle krwi;p

Po dłuższej chwili zastanowienia- czy jest taka forma "zdrowiejcie"? z rana za szybko nie myślę ;p

no własnie laski, zdrowiejcie

Cytat:
Co się z tą młodzieżą dzieje? Wszyscy chorzy... ja fizycznie ok, nad psychiką trza się zastanowić. Pobierania krwi nienawidzę, bo jak byłam młodziutka to miałam często pobieraną i mdleję za każdym razem. Podobnie u dentysty jak dostaję zastrzyk znieczulający. Plot nie martw się o ząbki, ja 8 nie mam po dziś dzień a taka stara już jestem.
A co do porwania Roberta, to Angel nie domknęła pokebola i on sam się wymknął, to go przygarnęłam coby nie wpadł w depresję jak Glock. Niech go która przygarnie, ja już się poświęciłam i mam Nakajimę
A wczoraj nie było szant , bo się podobno wokal pochorował...
Plot, mój mąż powiedział, że musisz pojechać na Węgry, bo kto będzie machał flagami Ferrari jak Ciebie tam zabraknie?

wzięłabym Glocka ale żem wierna jednemu jedynemu
pozatym Plot go dorwała

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
cześć kochane
dawno się nie odzywałam bo takie zapierdziel ostatnio miałam...
jeszcze musiałam do ciotki latać, bo kupiła sobie kompa do sklepu (a na tym kompie wcale się nie zna!!!! ) i z każdym pierdołem woła mnie, żeby jej przyjść pokazać, coś zrobić
ale denerwuje mnie to już jak cholera
jak jej tłumaczyłam przez telefon to powiedziała, że się boi naciskać bo jeszcze coś zepsuje i wraz musiałam lecieć, żeby jej jeden guziczek wcisnąć

juz mam dosyć! pomoc pomocą, ale każdy ma swoje sprawy! a ona myśli,że jak kilka razy przyszałam, ja dobra dusza, żeby pomóc, to teraz nic nie robie tylko czekam aż kochana ciocia zadzwoni i wezwie do tego ******** kompa!!!

ale jestem zła. na cały swiat
troche bez ładu i składu ale to pod wpływm emocji
niedługo nadrobie watek...

wreszcie jesteś, tak sie zastanawiam gdzie Cie wcięło

ciężkie jest życie
Stary 2008-07-23, 09:39   #3583
tass822
Zadomowienie

Cytat:
wreszcie jesteś, tak sie zastanawiam gdzie Cie wcięło

ciężkie jest życie
a no jak widać przygnało mnie tu w końcu do Was
takie to życie ciężkie, że nawet mój KimiDuo nie jest w stanie mnie pocieszyć?

ała jeszcze jak na złość wylałam sobie na kciuka gorącą kawę!!! wrzątek

wszystko jak na złość, ale pierdoła ze mnie
Stary 2008-07-23, 09:43   #3584
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
a no jak widać przygnało mnie tu w końcu do Was
takie to życie ciężkie, że nawet mój KimiDuo nie jest w stanie mnie pocieszyć?

ała jeszcze jak na złość wylałam sobie na kciuka gorącą kawę!!! wrzątek

wszystko jak na złość, ale pierdoła ze mnie
i bardzo dobrze że Cie tu przygnało

gorsze dni
Stary 2008-07-23, 09:55   #3585
tass822
Zadomowienie

Cytat:
i bardzo dobrze że Cie tu przygnało

gorsze dni
chyba raczej gorsze tygodnie
a chciałam dzisiaj pójść na solarium. teraz nie wiem czy z takim oparzonym paluchem można się opalać
Stary 2008-07-23, 09:57   #3586
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
chyba raczej gorsze tygodnie
a chciałam dzisiaj pójść na solarium. teraz nie wiem czy z takim oparzonym paluchem można się opalać
odradzam z resztą odradzam na całej lini bo solarka dobra nie jest. Ja tam używam samoopalacza i wiem że przynajmniej nie umre na raka skóry ...
Stary 2008-07-23, 10:02   #3587
tass822
Zadomowienie

Cytat:
odradzam z resztą odradzam na całej lini bo solarka dobra nie jest. Ja tam używam samoopalacza i wiem że przynajmniej nie umre na raka skóry ...
wiem, że solarium nie jest zdrowe
ale ja wykupiłam drugi karnet w życiu i więcej nie zamierzam
musiałam kupić bo w październiku będę druhną. A normalnie to jestem biała jak trup
panna młoda będzie brązowa więc nie chcę wyskoczyć, ja, taki bladzioch
dlatego tak chodzę na to solarium następnym razem to pójdę, za kilka lat, przed moim weselem
Stary 2008-07-23, 10:05   #3588
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
wiem, że solarium nie jest zdrowe
ale ja wykupiłam drugi karnet w życiu i więcej nie zamierzam
musiałam kupić bo w październiku będę druhną. A normalnie to jestem biała jak trup
panna młoda będzie brązowa więc nie chcę wyskoczyć, ja, taki bladzioch
dlatego tak chodzę na to solarium następnym razem to pójdę, za kilka lat, przed moim weselem
eee, to ok ale możesz samoopalacza użyć
Stary 2008-07-23, 10:09   #3589
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Ja tam na solar nie chodzę, nigdy w życiu nie byłam. Samoopalacza też nie używam. Jak mnie słonko gdzieś dorwie to ok, nie to nie. Też mnie czeka wesele kuzyna we wrześniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 10:13   #3590
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ja tam na solar nie chodzę, nigdy w życiu nie byłam. Samoopalacza też nie używam. Jak mnie słonko gdzieś dorwie to ok, nie to nie. Też mnie czeka wesele kuzyna we wrześniu
na słonko to ja też czekam ale teraz leje deszcz od dłuższego czasu

ooo, w lipcu miałam wesele kuzyna ale sie wymigałam bo partnera brak
Stary 2008-07-23, 10:17   #3591
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

U mnie nie pada ale żeby słońce świeciło to nie powiem. Mam nadzieję, że w sobotę będzie ładnie, bo znowu robimy grilla

Stary 2008-07-23, 10:19   #3592
tass822
Zadomowienie

Cytat:
eee, to ok ale możesz samoopalacza użyć
mogę ale się boję
kiedyś kilka dni przed studniówką tak się wysmarowałam, ze plamy miałam!
dobrze, że przez te kilka dni trochę zbladły
ale boję się uzywać samoopalczy bo po prostu nie potrafię
Cytat:
ooo, w lipcu miałam wesele kuzyna ale sie wymigałam bo partnera brak
brak partnera????
taki harem tu mamy a Ty na brak partnera narzekasz???
Stary 2008-07-23, 12:10   #3593
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
U mnie nie pada ale żeby słońce świeciło to nie powiem. Mam nadzieję, że w sobotę będzie ładnie, bo znowu robimy grilla
no, to u mnie tak z dwa tygodnie deszcz i nic innego

Cytat:
mogę ale się boję
kiedyś kilka dni przed studniówką tak się wysmarowałam, ze plamy miałam!
dobrze, że przez te kilka dni trochę zbladły
ale boję się uzywać samoopalczy bo po prostu nie potrafię

brak partnera????
trzeba mieć wprawe ja teraz testuje sam. na twarz, pięknie wygląda

wtedy były quale więc nie mogłam wziąć Heikkiego
Stary 2008-07-23, 12:27   #3594
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, a ja jeszcze z tamtego roku mam dla Was pare ulotek z Hamiltonem.
A jak się da to autografy złowie, ale pewnie nawet nie bedzie mi dane poślinić się na nich w odległości 2m, a co dopiero ich dotknąć.
Aaa, pamiętam.
Już ja powiem moim pokemonom, żeby Cię wciągnęły do jakiegoś czerwonego bolidu.

Cytat:
Ja jestem z takich co jak im się coś robi to jestem spokojna o ile mi ktoś tłumaczy co mi robi. a podobno jak pobierają krew to oni zabraniają się patrzeć na strzykawke?
Zawsze sobie obiecuję, że będę patrzeć na strzykawkę, a potem tak się denerwuję, że patrzę wszędzie, tylko nie na strzykawkę.

Cytat:
Mam nadzieje, ześ zdrowa.
Ja też. Mam już dość barszczu.

Cytat:
No, a przecież pisze na puszkach: Prowadzę, jestem trzeźwy.
Może On popijał jakiegoś niemieckiego winiaka i nie potrafił rozszyfrować napisu.
EDIT: ... chociaż po niemiecku to powinien rozszyfrować.

Cytat:
Dobra z Ciebie kobita. Pamiętaj tylko, że każdego pieszczocha trzeba wypieścić raz na jakiś czas bo się w sobie zamknie i umrze z tęsknoty.
btw. Dziękuję za kopniaka, dokładnie tego potrzebowałam.

Cytat:
Szalejesz Bożuch. Obejrzałam i zostawiłam stosowny komentarz.

Cytat:
uderz w stół a nożyce sie odezwą

Cytat:
a ja mam ciężkie żyły tzn w szpitalu m raz pobierała pielęgniarka to nie mogła trafic, kłuła na ślepo aż całą pościel zachlapała tą krwią
O kurczak. Ale... pielęgniarka.

Cytat:
Za mnie kilka razy, do każdego z członków mojego haremu.

Cytat:
Eee... chyba jest. Sama nie wiem.

Cytat:
Ta, sam się wymknął. Pewnie całą noc siedziałaś z podręcznym zestawem małego majsterkowicza i kombinowałaś jak tu się dobrać do Roberta.
Ale z tą Nakadżimą to faktycznie poświęcenie, także możesz mieć Roberta jako nagrodę za straty moralne wynikające z przechowywania Nakadżimy.

Cytat:
Obowiązki, obowiązki, Plot, musisz jechać.

Cytat:

Nie ma się co cioci dziwić, ja mam taki przycisk reset, że muszę wkładać długopis do obudowy, żeby go nacisnąć. Zresztą mój sprzęt to taki grat, że się z resetem nie męczę, tylko odłączam od prądu cały mechanizm.

Cytat:

Ja chodziłam kiedyś na solarke, kilka lat temu. Skończyłam z opalonymi, pionowymi paskami na brzuchu. Teraz, kiedy się dowiedziałam o szkodach jakie solarium wyrządza to nawet jakby mi nie zapłacili to bym nie poszła.
(Chociaż... zależy ile by zapłacili. )

Cytat:
No właśnie. Nawet ja mogę pożyczyć któregoś ze swoich. Na tą jedną noc.

Wklejam foto najnowszego nabytku Plociaka. W swojej... skarpecie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg glock.JPG (22,2 KB, 4 załadowań)

wymiana książek:

Stary 2008-07-23, 13:58   #3595
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ajc... Biedna... Ale mam nadzieje, ze uda Ci sie pojechac na GP, bo ktos przeciez musi godnie reprezntowac wizaz i nasz formulowy watek Zreszta ja czekam na autografy(najlepiej by bylo jakbys schowala ich wszystkich do pokebol)
A mozesz sie wyzalic Ja tam lubie pocieszac ludzi

Btw zauważyłyście reklamy BMW na forum? Tzn przynajmniej u nas na wątku na tej stronie u mnie się wyświetla. Znaleźli nasa!!!

Musi się udać.

A Ty Bożenko, teraz mówię to z czystym sumieniem jesteś najzwyczajniej w świecie GÓPIA! Jak mogłaś pomyśleć, że jesteś straszydłem jakiejkolwiek kategorii

Cytat:
mi też ..
biedna ale nie martw sie, masz nas
okropne z tym rażeniem prądem
eej, a co masz do mechaników maka ?

bol Glock niczyj, ale kiepsko to wyglądało
zawsze chętna ...

no, nie podoba mi sie ten KERS coraz bardziej
nic, tak mi sie powiedziało, myślałam raczej o mechanikach Lewisa, nic do Heikkiego nie mam Lunciaku, finn love przecież

Cytat:
Ładnie powiedziane Nie wiem jak to będzie po fińsku, ale ja powiem Die Madchen von dem Formula Eins (ciekawe czy poprawnie )

Cytat:
Plot nie martw się o ząbki, ja 8 nie mam po dziś dzień a taka stara już jestem.
Ale ja właśnie mam 8, i to właśnie niedobrze. I przez to, że one rosną muszę wyrwać inne zęby żeby się zmieściły. Ale pokręcone. Na górze mi też tak zrobili jak byłam młodsza, mam u góry o 2 zeby mniej niż normalni ludzie. Jestem nadczłowiekiem z za małą szczęką.
No właśnie problem, że nie mam flagi Ferrari. Będę mieć flagę Polski z napisem Kraków (jeśli pojadę) więc szukajcie mnie w tv. Albo czytajcie wiadomości, jak będzie coś o napalonej lasce która wbiegła na tor to wiecie o kim.

Cytat:
cześć kochane
No nareszcie wróciłaś Ale liczyłam, że pojawisz sie z lepszym humorkiem.
Co do komputera, to rozumiem Cie, mój tata mnie zawsze woła jak coś idzie nie po jego myśli. Dobrze że to kwestia przejścia z pokoju do pokoju.
Wczoraj mi kupił pendrajwa i jak go podłączył pod usb to mu wyskoczyła instrukcja obsługi w pdfie, a on mnie woła bo "ten głupi pendrajw zawirusowal komputer"
Cytat:
na słonko to ja też czekam ale teraz leje deszcz od dłuższego czasu
U mnie też dziś leje.
Ale nie wiem jak u Was, ale u mnie tata mnie poinformował, że od czwartku będzie palmus, aż do 8 sierpnia
A wujek oglądał inną pogodę i powiedział, że będzie grad.

Cytat:
trzeba mieć wprawe ja teraz testuje sam. na twarz, pięknie wygląda
pokaż

Cytat:
Aaa, pamiętam.
Już ja powiem moim pokemonom, żeby Cię wciągnęły do jakiegoś czerwonego bolidu.
Już bym z niego nie wyszła.

Cytat:
Zawsze sobie obiecuję, że będę patrzeć na strzykawkę, a potem tak się denerwuję, że patrzę wszędzie, tylko nie na strzykawkę.
Ja bym chciała.
Ale pewnie bym tam zeszła na zawał.

Cytat:
Ja też. Mam już dość barszczu.
To sałate jedzzz! Ma więcej żelaza. Wg mnie przynajmniej

Cytat:
Może On popijał jakiegoś niemieckiego winiaka i nie potrafił rozszyfrować napisu.
EDIT: ... chociaż po niemiecku to powinien rozszyfrować.
"das winiaren mit alkoholen gross procenten, najn drinken bai boliden faren"

Cytat:
Dobra z Ciebie kobita. Pamiętaj tylko, że każdego pieszczocha trzeba wypieścić raz na jakiś czas bo się w sobie zamknie i umrze z tęsknoty.
btw. Dziękuję za kopniaka, dokładnie tego potrzebowałam.
Ale ja tylko Kimiego pieszczochuje. Resztę ttylko trzymam w pokebolach i wypożyczam. Biznes się kręci.

Cytat:
Za mnie kilka razy, do każdego z członków mojego haremu.
Jeśli się z nimi spotkam oko w oko, wycałuję ich też za Ciebie.

Cytat:
Obowiązki, obowiązki, Plot, musisz jechać.
Dobrze już, dobrze, skoro zmuszacie.

Cytat:
Ja chodziłam kiedyś na solarke, kilka lat temu. Skończyłam z opalonymi, pionowymi paskami na brzuchu. Teraz, kiedy się dowiedziałam o szkodach jakie solarium wyrządza to nawet jakby mi nie zapłacili to bym nie poszła.
(Chociaż... zależy ile by zapłacili.)
A ja bym poszła na solarke, tylko boję się że mi się zrobi brzydki kolor opalenizny. Pozatym słońce rozjaśnia włoski np na rękach, a po solarce są ciemne, i ja takich nie chcę, więc wolę słoneczko, o.

Cytat:
O, jak mu zrobimy reklame to może ktoś go pokocha? Zaraz go wypuszcze z pokebola i mu cyknę pare fot.
Stary 2008-07-23, 14:14   #3596
tass822
Zadomowienie

Cytat:

Nie ma się co cioci dziwić, ja mam taki przycisk reset, że muszę wkładać długopis do obudowy, żeby go nacisnąć. Zresztą mój sprzęt to taki grat, że się z resetem nie męczę, tylko odłączam od prądu cały mechanizm.
no tak, ale ona kupiła tego kompa niedawno wiec jest chyba trochę lepszy od Twojego

Cytat:
Nawet?
no, no, ale postępy tu się robią

Cytat:
No nareszcie wróciłaś Ale liczyłam, że pojawisz sie z lepszym humorkiem.
Co do komputera, to rozumiem Cie, mój tata mnie zawsze woła jak coś idzie nie po jego myśli. Dobrze że to kwestia przejścia z pokoju do pokoju.
Wczoraj mi kupił pendrajwa i jak go podłączył pod usb to mu wyskoczyła instrukcja obsługi w pdfie, a on mnie woła bo "ten głupi pendrajw zawirusowal komputer"
widzę, że tęskniłyście za mną
niestety wróciłam w złym humorze i wszystko nadal jest przeciwko mnie jak długo jeszcze???

Ty przynajmniej idziesz z jednego pokoju do drugiego, a ja muszę do ciotki z buta lecieć przez pół miasta

to skoro już Plot jesteś na wizażu to pozbyłaś się wirusów po pendrajwie
Stary 2008-07-23, 14:41   #3597
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Btw zauważyłyście reklamy BMW na forum? Tzn przynajmniej u nas na wątku na tej stronie u mnie się wyświetla. Znaleźli nasa!!!
A u mnie nie ma. Jestem jeszcze bezpieczna.

Cytat:
A Ty Bożenko, teraz mówię to z czystym sumieniem jesteś najzwyczajniej w świecie GÓPIA! Jak mogłaś pomyśleć, że jesteś straszydłem jakiejkolwiek kategorii
Otóż to! Gópia przez duże Ó.

Cytat:
No właśnie problem, że nie mam flagi Ferrari. Będę mieć flagę Polski z napisem Kraków (jeśli pojadę) więc szukajcie mnie w tv. Albo czytajcie wiadomości, jak będzie coś o napalonej lasce która wbiegła na tor to wiecie o kim.
Ej no, dopisz jeszcze wizaż.PeeL Nie bądź taka.

Cytat:
U mnie też dziś leje.
Ale nie wiem jak u Was, ale u mnie tata mnie poinformował, że od czwartku będzie palmus, aż do 8 sierpnia
Ja tam bym się przychylała do prognoz Twojego taty.

Cytat:
Już bym z niego nie wyszła.
A jakby w środku siedział Massa?

Cytat:
To sałate jedzzz! Ma więcej żelaza. Wg mnie przynajmniej
Mama wierzy tylko w buraki. Już mi zapowiedziała, że jak sie nie poprawiło to surowe buroki będę wsuwać.

Cytat:
Jeśli się z nimi spotkam oko w oko, wycałuję ich też za Ciebie.
Doceniam dobre chęci, ale wolałabym to zrobić samodzielnie. Zostaw im chociaż mój nr telefonu.

Cytat:
no tak, ale ona kupiła tego kompa niedawno wiec jest chyba trochę lepszy od Twojego
Nigdy nic nie wiadomo, może to taka ponadczasowa technologia.

Cytat:
Nawet?
no, no, ale postępy tu się robią
Trzeba się decydować na ustępstwa. Ale oczywiście każdemu pokemonowi wszczepiam dżipiesa i kamerke, żeby mieć wszystko pod kontrolą. Nie chcę żebyście sie posunęły za daleko. Żadnych tańców-przytulańców.

wymiana książek:

Stary 2008-07-23, 14:45   #3598
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Trzeba się decydować na ustępstwa. Ale oczywiście każdemu pokemonowi wszczepiam dżipiesa i kamerke, żeby mieć wszystko pod kontrolą. Nie chcę żebyście sie posunęły za daleko. Żadnych tańców-przytulańców.
a już myślałam, że samowolka będzie
Stary 2008-07-23, 15:50   #3599
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

(Chociaż... zależy ile by zapłacili. )

przedwojenny jakiś ?

wiedziałam że jesteś przekupna

jakaś Ty łaskawa i dobra

nie kuś

Cytat:

no, nie podoba mi sie ten KERS coraz bardziej
nic, tak mi sie powiedziało, myślałam raczej o mechanikach Lewisa, nic do Heikkiego nie mam Lunciaku, finn love przecież

Ładnie powiedziane Nie wiem jak to będzie po fińsku, ale ja powiem Die Madchen von dem Formula Eins (ciekawe czy poprawnie )

Ale ja właśnie mam 8, i to właśnie niedobrze. I przez to, że one rosną muszę wyrwać inne zęby żeby się zmieściły. Ale pokręcone. Na górze mi też tak zrobili jak byłam młodsza, mam u góry o 2 zeby mniej niż normalni ludzie. Jestem nadczłowiekiem z za małą szczęką.

pokaż

"das winiaren mit alkoholen gross procenten, najn drinken bai boliden faren"

A ja bym poszła na solarke, tylko boję się że mi się zrobi brzydki kolor opalenizny. Pozatym słońce rozjaśnia włoski np na rękach, a po solarce są ciemne, i ja takich nie chcę, więc wolę słoneczko, o.
se myśle co to za szara kropka u mnie tego nie ma, żem bezpieczna

a tak, pamiętam, jak chciałaś to finn love w trójkącie

też bym tak powiedziała

ja to powiem że nie wiem ile mam tych zębów

żeby tylko wbiegła na tor ...

sie przestraszycie ale już na serio

jestem pewna że właśnie takie napisy tam są

żeby tylko na rękach mi włosy jaśnieją pod wpływem słońca, a także nie wiem czego bo jaśnieją już tak od roku i końcówki mam blond ale ekstra to wygląda

Cytat:

Boże, nie doceniałam Cie myślałam że Ty taka spokojna, miła, młoda dziewczyna a tu prosze ...
Stary 2008-07-23, 16:02   #3600
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
a już myślałam, że samowolka będzie
Co to, to nie. Jeszcze po tych waszych macaniach będę musiała płacic pokemonom za terapię. Nie kalkuluje mi się.

Cytat:
przedwojenny jakiś ?
Kilka lat ma, ale ja go tak wymęczyłam.

Cytat:
żeby tylko na rękach mi włosy jaśnieją pod wpływem słońca, a także nie wiem czego bo jaśnieją już tak od roku i końcówki mam blond ale ekstra to wygląda
Mi też. Ale ja dla odmiany, wyglądam jak jakiś niedorobieniec.

Cytat:
Boże, nie doceniałam Cie myślałam że Ty taka spokojna, miła, młoda dziewczyna a tu prosze ...
Racja, z tych wymienionych to ja tylko młoda. A reszta...

wymiana książek:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości