|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz na myśli Andżela, prawda?
|
|
#3574 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś u chirurga i mam coś z rzepką, więzadła już się zregenerowały i trzymają, a teraz jakiś uraz chrząstek przyrzepkowych pierwszego stopnia. Można leczyć chemicznie więc poniekąd się cieszę, bo chyba nie będzie żadnych operacji. 31 sierpnia idę na USG, nie wiem co będzie z moim Budapesztem. Mam jakiś cholerny kryzys, muszę przez to wszystko przechodzić sama, siedzę dalej w domu jak kołek i w ogóle. W dodatku dentystki mojej nie ma, bo jest w ciąży i jakaś głupia pipa mi zepsuła zęba, bo miałam plombe, i ona chciała wymienić, ale wyciągnęła starą i nie potrafiła założyć nowej. pocieszam się, że i tak muszę usunąć jakiegoś zęba, bo mi się 8 nie zmieszczą, więc może go wyrwę i po sprawie. Nie mam nic do roboty i za dużo myślę i przekminiam wszystko i coraz gorzej się czuje.Musiałam się gdzieś wyżalić. ![]() A co do F1 to do końca lipca wszystkie zespoły muszą potwierdzić udział w sezonie 2009, a podobno Toyota chce się wycofać. A na onecie (^^) przeczytałam, że uwaga: SILNIKI BMW SAUBER RAŻĄ PRĄDEM Jakiś mechanik się poraził, ale zaraz wrócił do pracy czy coś takiego, teraz nie mogę znaleźć tego artykułu. [a już znalazłam, testowali KERS i po powrocie bolidu do pit lane, mechanik doznał porażenia na wskutek nagromadzonej energii, po opatrzeniu wrócił do pracy <te wiadomości oczywiście już nie z onetu> - to to aż taką energie odzyskuje? niech razi prądem, ale np mechaników mclarena
|
|
|
#3575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz chodzić? Ja bym na Twoim miejscu nie chodziła na tej nodze i może jakoś się zregeneruje i wtedy siup do Budapesztu wypieścić pieszczochów. btw. Jak już pojedziesz, to ja ładnie proszę o autograf dla Kasi od wszystkich moich pokemonów i nie tylko moich. Powieszę sobie nad łóżkiem i będę codziennie odprawiać modły. ![]() Cytat:
Jakoś będziesz żyła bez 8. Chociaż ja mam i mają sie dobrze. Ja za to byłam na badaniu krwi dzisiaj i też nie było mojej starej 'pobieraczki' krwi, tylko jakaś nowa. Przeraziłam się, że mnie uszkodzi, bo ja jestem z tych co im się czasem 5 razy igłę wbija a krwi i tak nie ma, a jak się pobierze chociaż troche to prawie mdleje (raz tak miałam ). Ale sie okazało, że wprawna babka, szybko poszło i bezboleśnie chociaż całą ogromną strzykawkę napełniła. Bo tyle tych badań dodatkowych, że wyniki dopiero w czwartek. Sie okaże, czym chora. ![]() Cytat:
A może też nietrzeźwy wsiadł do bolidu? W końcu nie ma jeszcze dziewczyny w naszym wątku, do pokebola nikt go nie upchnął to może depresja, jak myślicie? ![]() Zjadłam pudło lodów na spółe z mamą.
|
|
#3576 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Nawet mnie ta noga nie boli, tylko przy wchodzeniu i schodzeniu ze schodów. Tata mnie pocieszył, że Niedzielan doznał kontuzji i już biega po boisku (druga sprawa, że gówno gra..) więc i ja będę śmigać. Bardzo bym chciała wypieścić pieszczochów. Ej, a ja jeszcze z tamtego roku mam dla Was pare ulotek z Hamiltonem. ![]() A jak się da to autografy złowie, ale pewnie nawet nie bedzie mi dane poślinić się na nich w odległości 2m, a co dopiero ich dotknąć. ![]() Cytat:
![]() Ale widze, że dzielnie dałaś rade, normalnie rispekt. Ja jestem z takich co jak im się coś robi to jestem spokojna o ile mi ktoś tłumaczy co mi robi. a podobno jak pobierają krew to oni zabraniają się patrzeć na strzykawke?Mam nadzieje, ześ zdrowa. No, a przecież pisze na puszkach: Prowadzę, jestem trzeźwy. Cytat:
Lepiej żeby miał dach nad głową, niż pił pod mostem, nie? :kopciaswpupasmocnyjakkut ...:
|
|
|
#3577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna... Zreszta ja czekam na autografy (najlepiej by bylo jakbys schowala ich wszystkich do pokebola ) A mozesz sie wyzalic Ja tam lubie pocieszac ludzi ![]() Ejjj... nius roku Dodalam fotke na nk ;] Moze nie jest az tak wyrazna, ale zawsze cos PS jesli cos wam sie stanie po obejrzeniu zdj nie ponosze za to odpowiedzialnosci
|
|
|
|
|
#3578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
uderz w stół a nożyce sie odezwą
Cytat:
![]() biedna ale nie martw sie, masz nas ![]() okropne z tym rażeniem prądem eej, a co masz do mechaników maka ? bol Glock niczyj, ale kiepsko to wyglądało Cytat:
![]() to pewnie ta depresja Cytat:
Cytat:
ale ładnie oczywiście
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny [Formula Una girls;-)] zdrowiejcie
Mi jak kiedyś pobierali krew to nie dość, że prawie zemdlałam,to jeszcze przez dwa tygodnie miałam na ręce siniaka we wszystkich kolorach tęczy! A innym razem też było fajnie- w jedną strzykawke włożyła jescze drugą,nie wiem po co im było tyle krwi;p Plotkarko pośliń się chociaż troche za nas na tym wyścigu ![]() Po dłuższej chwili zastanowienia- czy jest taka forma "zdrowiejcie"? z rana za szybko nie myślę ;p
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Co się z tą młodzieżą dzieje? Wszyscy chorzy... ja fizycznie ok, nad psychiką trza się zastanowić. Pobierania krwi nienawidzę, bo jak byłam młodziutka to miałam często pobieraną i mdleję za każdym razem. Podobnie u dentysty jak dostaję zastrzyk znieczulający. Plot nie martw się o ząbki, ja 8 nie mam po dziś dzień a taka stara już jestem.
A co do porwania Roberta, to Angel nie domknęła pokebola i on sam się wymknął, to go przygarnęłam coby nie wpadł w depresję jak Glock. Niech go która przygarnie, ja już się poświęciłam i mam Nakajimę ![]() A wczoraj nie było szant , bo się podobno wokal pochorował...Plot, mój mąż powiedział, że musisz pojechać na Węgry, bo kto będzie machał flagami Ferrari jak Ciebie tam zabraknie?
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane
dawno się nie odzywałam bo takie zapierdziel ostatnio miałam... jeszcze musiałam do ciotki latać, bo kupiła sobie kompa do sklepu (a na tym kompie wcale się nie zna!!!! ) i z każdym pierdołem woła mnie, żeby jej przyjść pokazać, coś zrobić ![]() ale denerwuje mnie to już jak cholera ona nawet nie wiem gdzie jest przycisk reset jak jej tłumaczyłam przez telefon to powiedziała, że się boi naciskać bo jeszcze coś zepsuje i wraz musiałam lecieć, żeby jej jeden guziczek wcisnąć juz mam dosyć! pomoc pomocą, ale każdy ma swoje sprawy! a ona myśli,że jak kilka razy przyszałam, ja dobra dusza, żeby pomóc, to teraz nic nie robie tylko czekam aż kochana ciocia zadzwoni i wezwie do tego ******** kompa!!! ale jestem zła. na cały swiat ![]() troche bez ładu i składu ale to pod wpływm emocji ![]() niedługo nadrobie watek... |
|
|
|
#3582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie laski, zdrowiejcie ![]() Cytat:
wzięłabym Glocka ale żem wierna jednemu jedynemu pozatym Plot go dorwała ![]() Cytat:
wreszcie jesteś, tak sie zastanawiam gdzie Cie wcięło ciężkie jest życie
|
|
|
#3583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takie to życie ciężkie, że nawet mój KimiDuo nie jest w stanie mnie pocieszyć? ![]() ![]() ała jeszcze jak na złość wylałam sobie na kciuka gorącą kawę!!! wrzątek wszystko jak na złość, ale pierdoła ze mnie
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorsze dni
|
|
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja wykupiłam drugi karnet w życiu i więcej nie zamierzam ![]() musiałam kupić bo w październiku będę druhną. A normalnie to jestem biała jak trup ![]() panna młoda będzie brązowa więc nie chcę wyskoczyć, ja, taki bladzioch ![]() dlatego tak chodzę na to solarium następnym razem to pójdę, za kilka lat, przed moim weselem
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale możesz samoopalacza użyć
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam na solar nie chodzę, nigdy w życiu nie byłam. Samoopalacza też nie używam. Jak mnie słonko gdzieś dorwie to ok, nie to nie. Też mnie czeka wesele kuzyna we wrześniu
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, w lipcu miałam wesele kuzyna ale sie wymigałam bo partnera brak
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie pada ale żeby słońce świeciło to nie powiem. Mam nadzieję, że w sobotę będzie ładnie, bo znowu robimy grilla
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
mogę ale się boję
![]() kiedyś kilka dni przed studniówką tak się wysmarowałam, ze plamy miałam! dobrze, że przez te kilka dni trochę zbladły ![]() ale boję się uzywać samoopalczy bo po prostu nie potrafię ![]() brak partnera???? ![]() taki harem tu mamy a Ty na brak partnera narzekasz???
|
|
|
|
#3593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja teraz testuje sam. na twarz, pięknie wygląda ![]() wtedy były quale więc nie mogłam wziąć Heikkiego
|
|
|
#3594 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już ja powiem moim pokemonom, żeby Cię wciągnęły do jakiegoś czerwonego bolidu. Cytat:
Ja też. ![]() Może On popijał jakiegoś niemieckiego winiaka i nie potrafił rozszyfrować napisu. EDIT: ... chociaż po niemiecku to powinien rozszyfrować. Cytat:
![]() btw. Dziękuję za kopniaka, dokładnie tego potrzebowałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale... pielęgniarka. Za mnie kilka razy, do każdego z członków mojego haremu. Cytat:
Cytat:
Pewnie całą noc siedziałaś z podręcznym zestawem małego majsterkowicza i kombinowałaś jak tu się dobrać do Roberta. Ale z tą Nakadżimą to faktycznie poświęcenie, także możesz mieć Roberta jako nagrodę za straty moralne wynikające z przechowywania Nakadżimy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma się co cioci dziwić, ja mam taki przycisk reset, że muszę wkładać długopis do obudowy, żeby go nacisnąć. ![]() Cytat:
![]() Ja chodziłam kiedyś na solarke, kilka lat temu. Skończyłam z opalonymi, pionowymi paskami na brzuchu. Teraz, kiedy się dowiedziałam o szkodach jakie solarium wyrządza to nawet jakby mi nie zapłacili to bym nie poszła. (Chociaż... zależy ile by zapłacili. No właśnie. Nawet ja mogę pożyczyć któregoś ze swoich. Na tą jedną noc. ![]() Wklejam foto najnowszego nabytku Plociaka. W swojej... skarpecie.
|
|
#3595 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znaleźli nasa!!!Musi się udać. ![]() A Ty Bożenko, teraz mówię to z czystym sumieniem jesteś najzwyczajniej w świecie GÓPIA! Jak mogłaś pomyśleć, że jesteś straszydłem jakiejkolwiek kategorii Cytat:
no, nie podoba mi sie ten KERS coraz bardziej ![]() nic, tak mi sie powiedziało, myślałam raczej o mechanikach Lewisa, nic do Heikkiego nie mam Lunciaku, finn love przecież Ładnie powiedziane Nie wiem jak to będzie po fińsku, ale ja powiem Die Madchen von dem Formula Eins (ciekawe czy poprawnie Cytat:
Ale pokręcone. Na górze mi też tak zrobili jak byłam młodsza, mam u góry o 2 zeby mniej niż normalni ludzie. Jestem nadczłowiekiem z za małą szczęką. No właśnie problem, że nie mam flagi Ferrari. Będę mieć flagę Polski z napisem Kraków (jeśli pojadę) więc szukajcie mnie w tv. Albo czytajcie wiadomości, jak będzie coś o napalonej lasce która wbiegła na tor to wiecie o kim. No nareszcie wróciłaś ![]() Co do komputera, to rozumiem Cie, mój tata mnie zawsze woła jak coś idzie nie po jego myśli. Dobrze że to kwestia przejścia z pokoju do pokoju. ![]() Wczoraj mi kupił pendrajwa i jak go podłączył pod usb to mu wyskoczyła instrukcja obsługi w pdfie, a on mnie woła bo "ten głupi pendrajw zawirusowal komputer" ![]() U mnie też dziś leje. Ale nie wiem jak u Was, ale u mnie tata mnie poinformował, że od czwartku będzie palmus, aż do 8 sierpnia A wujek oglądał inną pogodę i powiedział, że będzie grad. ![]() pokaż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale pewnie bym tam zeszła na zawał. To sałate jedzzz! Ma więcej żelaza. Wg mnie przynajmniej ![]() Cytat:
Cytat:
Resztę ttylko trzymam w pokebolach i wypożyczam. Biznes się kręci. ![]() Jeśli się z nimi spotkam oko w oko, wycałuję ich też za Ciebie. ![]() Dobrze już, dobrze, skoro zmuszacie. ![]() Cytat:
![]() O, jak mu zrobimy reklame to może ktoś go pokocha? Zaraz go wypuszcze z pokebola i mu cyknę pare fot.
|
|
|
#3596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet? ![]() no, no, ale postępy tu się robią ![]() Cytat:
niestety wróciłam w złym humorze i wszystko nadal jest przeciwko mnie Ty przynajmniej idziesz z jednego pokoju do drugiego, a ja muszę do ciotki z buta lecieć przez pół miasta to skoro już Plot jesteś na wizażu to pozbyłaś się wirusów po pendrajwie
|
||
|
|
|
#3597 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem jeszcze bezpieczna. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam bym się przychylała do prognoz Twojego taty. A jakby w środku siedział Massa? Mama wierzy tylko w buraki. ![]() Cytat:
Zostaw im chociaż mój nr telefonu. Cytat:
Trzeba się decydować na ustępstwa.
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przedwojenny jakiś ? wiedziałam że jesteś przekupna jakaś Ty łaskawa i dobra nie kuś ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak, pamiętam, jak chciałaś to finn love w trójkącie też bym tak powiedziała ![]() ja to powiem że nie wiem ile mam tych zębów żeby tylko wbiegła na tor ... sie przestraszycie ale już na serio ![]() jestem pewna że właśnie takie napisy tam są żeby tylko na rękach mi włosy jaśnieją pod wpływem słońca, a także nie wiem czego bo jaśnieją już tak od roku ![]() Cytat:
myślałam że Ty taka spokojna, miła, młoda dziewczyna a tu prosze ...
|
|
|
#3600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co to, to nie.
![]() ![]() Kilka lat ma, ale ja go tak wymęczyłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Chciałabym zauważyć, ze mam takie same okulary jak Jenson tylko czarne;p

Można leczyć chemicznie więc poniekąd się cieszę, bo chyba nie będzie żadnych operacji. 31 sierpnia idę na USG, nie wiem co będzie z moim Budapesztem. 

Bo tyle tych badań dodatkowych, że wyniki dopiero w czwartek. 

ale nie martw sie, masz nas