![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]()
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz na myśli Andżela, prawda? ![]()
![]() |
#3574 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam dziś u chirurga i mam coś z rzepką, więzadła już się zregenerowały i trzymają, a teraz jakiś uraz chrząstek przyrzepkowych pierwszego stopnia. ![]() ![]() Mam jakiś cholerny kryzys, muszę przez to wszystko przechodzić sama, siedzę dalej w domu jak kołek i w ogóle. ![]() ![]() Musiałam się gdzieś wyżalić. ![]() A co do F1 to do końca lipca wszystkie zespoły muszą potwierdzić udział w sezonie 2009, a podobno Toyota chce się wycofać. A na onecie (^^) przeczytałam, że uwaga: SILNIKI BMW SAUBER RAŻĄ PRĄDEM ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz chodzić? Ja bym na Twoim miejscu nie chodziła na tej nodze i może jakoś się zregeneruje i wtedy siup do Budapesztu wypieścić pieszczochów. ![]() btw. Jak już pojedziesz, to ja ładnie proszę o autograf dla Kasi od wszystkich moich pokemonów i nie tylko moich. Powieszę sobie nad łóżkiem i będę codziennie odprawiać modły. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja za to byłam na badaniu krwi dzisiaj i też nie było mojej starej 'pobieraczki' krwi, tylko jakaś nowa. Przeraziłam się, że mnie uszkodzi, bo ja jestem z tych co im się czasem 5 razy igłę wbija a krwi i tak nie ma, a jak się pobierze chociaż troche to prawie mdleje (raz tak miałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A może też nietrzeźwy wsiadł do bolidu? ![]() ![]() ![]() Zjadłam pudło lodów na spółe z mamą. ![]() ![]()
![]() |
#3576 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ej, a ja jeszcze z tamtego roku mam dla Was pare ulotek z Hamiltonem. ![]() A jak się da to autografy złowie, ale pewnie nawet nie bedzie mi dane poślinić się na nich w odległości 2m, a co dopiero ich dotknąć. ![]() Cytat:
![]() Ale widze, że dzielnie dałaś rade, normalnie rispekt. ![]() ![]() Mam nadzieje, ześ zdrowa. ![]() No, a przecież pisze na puszkach: Prowadzę, jestem trzeźwy. ![]() Cytat:
![]() ![]() :kopciaswpupasmocnyjakkut ...: ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mozesz sie wyzalic ![]() ![]() Ejjj... nius roku ![]() ![]() PS jesli cos wam sie stanie po obejrzeniu zdj nie ponosze za to odpowiedzialnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | ||||
Zakorzenienie
|
uderz w stół a nożyce sie odezwą
![]() Cytat:
![]() biedna ![]() ![]() okropne z tym rażeniem prądem ![]() eej, a co masz do mechaników maka ? bol Glock niczyj, ale kiepsko to wyglądało ![]() Cytat:
![]() to pewnie ta depresja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny [Formula Una girls;-)] zdrowiejcie
![]() Mi jak kiedyś pobierali krew to nie dość, że prawie zemdlałam,to jeszcze przez dwa tygodnie miałam na ręce siniaka we wszystkich kolorach tęczy! A innym razem też było fajnie- w jedną strzykawke włożyła jescze drugą,nie wiem po co im było tyle krwi;p Plotkarko pośliń się chociaż troche za nas na tym wyścigu ![]() Po dłuższej chwili zastanowienia- czy jest taka forma "zdrowiejcie"? z rana za szybko nie myślę ;p
#3580 |
Zakorzenienie
|
Co się z tą młodzieżą dzieje? Wszyscy chorzy... ja fizycznie ok, nad psychiką trza się zastanowić. Pobierania krwi nienawidzę, bo jak byłam młodziutka to miałam często pobieraną i mdleję za każdym razem. Podobnie u dentysty jak dostaję zastrzyk znieczulający. Plot nie martw się o ząbki, ja 8 nie mam po dziś dzień a taka stara już jestem.
A co do porwania Roberta, to Angel nie domknęła pokebola i on sam się wymknął, to go przygarnęłam coby nie wpadł w depresję jak Glock. Niech go która przygarnie, ja już się poświęciłam i mam Nakajimę ![]() A wczoraj nie było szant ![]() Plot, mój mąż powiedział, że musisz pojechać na Węgry, bo kto będzie machał flagami Ferrari jak Ciebie tam zabraknie?
#3581 |
Zadomowienie
|
cześć kochane
![]() dawno się nie odzywałam bo takie zapierdziel ostatnio miałam... jeszcze musiałam do ciotki latać, bo kupiła sobie kompa do sklepu (a na tym kompie wcale się nie zna!!!! ) i z każdym pierdołem woła mnie, żeby jej przyjść pokazać, coś zrobić ![]() ale denerwuje mnie to już jak cholera ![]() ona nawet nie wiem gdzie jest przycisk reset ![]() jak jej tłumaczyłam przez telefon to powiedziała, że się boi naciskać bo jeszcze coś zepsuje i wraz musiałam lecieć, żeby jej jeden guziczek wcisnąć ![]() juz mam dosyć! pomoc pomocą, ale każdy ma swoje sprawy! a ona myśli,że jak kilka razy przyszałam, ja dobra dusza, żeby pomóc, to teraz nic nie robie tylko czekam aż kochana ciocia zadzwoni i wezwie do tego ******** kompa!!! ![]() ale jestem zła. na cały swiat ![]() troche bez ładu i składu ale to pod wpływm emocji ![]() niedługo nadrobie watek... |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie laski, zdrowiejcie ![]() Cytat:
wzięłabym Glocka ale żem wierna jednemu jedynemu ![]() pozatym Plot go dorwała ![]() Cytat:
wreszcie jesteś, tak sie zastanawiam gdzie Cie wcięło ![]() ciężkie jest życie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takie to życie ciężkie, że nawet mój KimiDuo nie jest w stanie mnie pocieszyć? ![]() ![]() ała jeszcze jak na złość wylałam sobie na kciuka gorącą kawę!!! wrzątek ![]() ![]() ![]() wszystko jak na złość, ale pierdoła ze mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorsze dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ja wykupiłam drugi karnet w życiu i więcej nie zamierzam ![]() musiałam kupić bo w październiku będę druhną. A normalnie to jestem biała jak trup ![]() panna młoda będzie brązowa więc nie chcę wyskoczyć, ja, taki bladzioch ![]() dlatego tak chodzę na to solarium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Ja tam na solar nie chodzę, nigdy w życiu nie byłam. Samoopalacza też nie używam. Jak mnie słonko gdzieś dorwie to ok, nie to nie. Też mnie czeka wesele kuzyna we wrześniu
![]()
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, w lipcu miałam wesele kuzyna ale sie wymigałam bo partnera brak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie pada ale żeby słońce świeciło to nie powiem. Mam nadzieję, że w sobotę będzie ładnie, bo znowu robimy grilla
![]()
#3592 |
Zadomowienie
|
mogę ale się boję
![]() kiedyś kilka dni przed studniówką tak się wysmarowałam, ze plamy miałam! dobrze, że przez te kilka dni trochę zbladły ![]() ale boję się uzywać samoopalczy bo po prostu nie potrafię ![]() brak partnera???? ![]() taki harem tu mamy a Ty na brak partnera narzekasz??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wtedy były quale więc nie mogłam wziąć Heikkiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już ja powiem moim pokemonom, żeby Cię wciągnęły do jakiegoś czerwonego bolidu. ![]() Cytat:
![]() Ja też. ![]() ![]() Może On popijał jakiegoś niemieckiego winiaka i nie potrafił rozszyfrować napisu. ![]() EDIT: ... chociaż po niemiecku to powinien rozszyfrować. ![]() Cytat:
![]() ![]() btw. Dziękuję za kopniaka, dokładnie tego potrzebowałam. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za mnie kilka razy, do każdego z członków mojego haremu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale z tą Nakadżimą to faktycznie poświęcenie, także możesz mieć Roberta jako nagrodę za straty moralne wynikające z przechowywania Nakadżimy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma się co cioci dziwić, ja mam taki przycisk reset, że muszę wkładać długopis do obudowy, żeby go nacisnąć. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chodziłam kiedyś na solarke, kilka lat temu. Skończyłam z opalonymi, pionowymi paskami na brzuchu. ![]() (Chociaż... zależy ile by zapłacili. ![]() ![]() No właśnie. Nawet ja mogę pożyczyć któregoś ze swoich. Na tą jedną noc. ![]() Wklejam foto najnowszego nabytku Plociaka. W swojej... skarpecie. ![]()
![]() |
#3595 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musi się udać. ![]() A Ty Bożenko, teraz mówię to z czystym sumieniem jesteś najzwyczajniej w świecie GÓPIA! Jak mogłaś pomyśleć, że jesteś straszydłem jakiejkolwiek kategorii ![]() Cytat:
![]() no, nie podoba mi sie ten KERS coraz bardziej ![]() nic, tak mi sie powiedziało, myślałam raczej o mechanikach Lewisa, nic do Heikkiego nie mam Lunciaku, finn love przecież ![]() ![]() Ładnie powiedziane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie problem, że nie mam flagi Ferrari. ![]() ![]() ![]() No nareszcie wróciłaś ![]() ![]() Co do komputera, to rozumiem Cie, mój tata mnie zawsze woła jak coś idzie nie po jego myśli. Dobrze że to kwestia przejścia z pokoju do pokoju. ![]() Wczoraj mi kupił pendrajwa i jak go podłączył pod usb to mu wyskoczyła instrukcja obsługi w pdfie, a on mnie woła bo "ten głupi pendrajw zawirusowal komputer" ![]() U mnie też dziś leje. Ale nie wiem jak u Was, ale u mnie tata mnie poinformował, że od czwartku będzie palmus, aż do 8 sierpnia ![]() A wujek oglądał inną pogodę i powiedział, że będzie grad. ![]() pokaż ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale pewnie bym tam zeszła na zawał. ![]() To sałate jedzzz! Ma więcej żelaza. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli się z nimi spotkam oko w oko, wycałuję ich też za Ciebie. ![]() Dobrze już, dobrze, skoro zmuszacie. ![]() ![]() Cytat:
![]() O, jak mu zrobimy reklame to może ktoś go pokocha? Zaraz go wypuszcze z pokebola i mu cyknę pare fot. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet? ![]() no, no, ale postępy tu się robią ![]() Cytat:
![]() niestety wróciłam w złym humorze i wszystko nadal jest przeciwko mnie ![]() Ty przynajmniej idziesz z jednego pokoju do drugiego, a ja muszę do ciotki z buta lecieć przez pół miasta ![]() to skoro już Plot jesteś na wizażu to pozbyłaś się wirusów po pendrajwie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jakby w środku siedział Massa? ![]() Mama wierzy tylko w buraki. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzeba się decydować na ustępstwa. ![]() ![]()
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przedwojenny jakiś ? ![]() wiedziałam że jesteś przekupna ![]() jakaś Ty łaskawa i dobra ![]() ![]() nie kuś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak, pamiętam, jak chciałaś to finn love w trójkącie ![]() też bym tak powiedziała ![]() ja to powiem że nie wiem ile mam tych zębów ![]() żeby tylko wbiegła na tor ... ![]() sie przestraszycie ale już na serio ![]() ![]() ![]() żeby tylko na rękach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | ||
Zakorzenienie
|
Co to, to nie.
![]() ![]() ![]() Kilka lat ma, ale ja go tak wymęczyłam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.