Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-27, 21:52   #2581
saipan
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
A ja za tydzień na komunię idę, za 3 tygodnie TŻ ma komunię, obydwoje jesteśmy chrzestnymi
I za miesiąc wakacje, trochę euro musimy wymienić, zarezerwować parking przy lotnisku, dojechać do Katowic, o remoncie nie wspomnę, więc w tej sytuacji, gdzie mamy tyle wydatków, zamówienie z Home&You było mi niezbędne
Nie no taka okazja to nie mogłaś jej przegapić
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 21:53   #2582
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

Cytat:
My mieliśmy parking nie zaraz przy lotnisku, tylko 2 km od lotniska, u kogoś (właściciele to jakaś rodzina mojego kolegi z pracy). I akurat wtedy rezerwowaliśmy i pan nam mówił, że jeszcze takiego ruchu nie miał, przyjechaliśmy na ostatnie wolne miejsce
W ogóle wychodzi dużo taniej niż bezpośrednio przy lotnisku.
Jak Wam tak bardzo zalezy na cenie, to rozumiem

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:17   #2583
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sand Pokaż wiadomość

Udanej majóweczki
Ja niestety w pracy.. ale odbiję to sobie później na urlopie

Naklikałam bluzeczki w Orsay i quiosque, część odsyłam, czekam na zwrot kasy, zamówiłam nowe zaraz się w tym pogubię

Kupiłam pierwszy raz skarpetki złuszczające. Jak szybko zaczyna się schodzić skóra? Nie wiem czy wyrobi się przed urlopem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Powinna zaczac sie zluszczac tak jak po kwasach 3--4 dni po zabiegu. zalezy jaka dawka kwasow.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
trzymam kciuki żeby wszystko było w końcu ok. Szkoda, że nie możesz lecieć

Ja wczoraj byłam na badaniach okresowych i badali mi cholesterol i kurka wyszedł podwyższony. Mam 245. Muszę iść szczegółowiej to przebadać. Mój tata miał zawał jak był o 3 lata starszy ode mnie.
CZasami sila wyzsza za nas decyduje, stad ja zawsze pisze ze nalezy korzystac z zycia poki sie da. Zycie pisze niesamowite scenariusze....

A nie jadlas nic ciezkiego 12h przed. Moj Tz kiedys poszedl na badania jak zaplanowalismy na drugi dzien po przylocie, na wynikach wlasnie cholesterol strasznie wysoki, potem powtorka i normalny...badania zawsze robimy w 1szy dzien w PL. a poniewaz opoznienie samolotu bylo to na pierogach i zurku na Szewskiej wyladowalismy o 2 nad ranem.... do rego potem piwko i wynik tragedia.
Ja mam niby w normie ale wcale nie taki niski, moja milosc do sera pod wszelka postacia wychodzi czarno na bialym.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A ze tak sie zapytam, po co rezerwowac? Ani razu rezerwacji nie robilismy Zawsze jak lecimy wjezdzamy na parking przy lotnisku, bierzemy bilet przy bramce, stajemy gdzie wolne, a przy po wrocie placimy i tyle
najczesciej te oddalone troszke od terminala sa sporo tansze. i zazwyczaj zarezerwowane z wyprzedzeniem. oczywiscie sa wyjatki...vide Teneryfa...jeden cennik, tydzien ok 80 euro! po znizce cena za rezerwacje on line
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:29   #2584
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość

najczesciej te oddalone troszke od terminala sa sporo tansze. i zazwyczaj zarezerwowane z wyprzedzeniem. oczywiscie sa wyjatki...vide Teneryfa...jeden cennik, tydzien ok 80 euro! po znizce cena za rezerwacje on line
Pewno tak, ale 70 zeta za 7 czy 10 dni (nie pamietam ile to było), to nie jest jakos mega sporo. No i generalnie wolę blizej, z buta 3-5 minut, fajny spacerek.

A bo tam to na turystów nastawione wsio i drenuja kieszenie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-04-27, 22:45   #2585
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Powinna zaczac sie zluszczac tak jak po kwasach 3--4 dni po zabiegu. zalezy jaka dawka kwasow.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

CZasami sila wyzsza za nas decyduje, stad ja zawsze pisze ze nalezy korzystac z zycia poki sie da. Zycie pisze niesamowite scenariusze....

A nie jadlas nic ciezkiego 12h przed. Moj Tz kiedys poszedl na badania jak zaplanowalismy na drugi dzien po przylocie, na wynikach wlasnie cholesterol strasznie wysoki, potem powtorka i normalny...badania zawsze robimy w 1szy dzien w PL. a poniewaz opoznienie samolotu bylo to na pierogach i zurku na Szewskiej wyladowalismy o 2 nad ranem.... do rego potem piwko i wynik tragedia.
Ja mam niby w normie ale wcale nie taki niski, moja milosc do sera pod wszelka postacia wychodzi czarno na bialym.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Ja po zeszłorocznych przejściach boję się już cieszyć z wyjazdu, żeby nie przeżyć takiego rozczarowania jak w zeszłym roku. Tak bardzo czekałam na La Palmę. Wszystko miałam przygotowane nawet muzykę do filmów z wakacji już miałam wybraną. No ale... były ważniejsze sprawy.

No właśnie raczej nie jadłam niczego ciężkiego. Umówiłam się do internisty i pójdę po skierowanie na szczegółowe badania.
Stary 2018-04-28, 07:16   #2586
amyz
Chanel Lady

Ahoj! Pozdrawiam znad Wełtawy
Cansada
Cytat:
Ja po zeszłorocznych przejściach boję się już cieszyć z wyjazdu, żeby nie przeżyć takiego rozczarowania jak w zeszłym roku. Tak bardzo czekałam na La Palmę. Wszystko miałam przygotowane nawet muzykę do filmów z wakacji już miałam wybraną. No ale... były ważniejsze sprawy.

No właśnie raczej nie jadłam niczego ciężkiego. Umówiłam się do internisty i pójdę po skierowanie na szczegółowe badania.
Ja tez miałam taką sytuację kilka lat temu, musieliśmy zrezygnować z opłaconegp wyjazdu z powodu sytuacji rodzinnej. Dlatego teraz już nigdy nie zdecyduje się na zakup i opłacenie drogiej wycieczki pół roku wcześniej bo to nie ma żadnego sensu. No i dopóki nie siedzę w samolocie to się zawsze zastanawiam co pójdzie nie tak haha teraz np chcą mi odwołać urlop który miałam już dawno zaplanowany (kierowniczka ma menopauze i jej odwala). Ehhhh
A tymczasem korzystam z uroków majówki
za wyniki może to ten dobry cholesterol Ci skoczył a nie ten zły
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-28, 08:15   #2587
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Hej

W Orsay Klubowe Dni Zakupów (rabat i potrójne pkt klubowe) - w aplikacji -25% wchodzi również na przecenione Kliknęłam kilka rzeczy
kod 80003

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
udanego urlopu!
Stary 2018-04-28, 08:22   #2588
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Cansada Ja tez miałam taką sytuację kilka lat temu, musieliśmy zrezygnować z opłaconegp wyjazdu z powodu sytuacji rodzinnej. Dlatego teraz już nigdy nie zdecyduje się na zakup i opłacenie drogiej wycieczki pół roku wcześniej bo to nie ma żadnego sensu. No i dopóki nie siedzę w samolocie to się zawsze zastanawiam co pójdzie nie tak haha teraz np chcą mi odwołać urlop który miałam już dawno zaplanowany (kierowniczka ma menopauze i jej odwala). Ehhhh
Oby .

Ja wykupiłam wcześniej bo jest taniej a nie mam cierpliwości czaić się na lasta. Na szczęście w Itace nie traci się dużo za rezygnację a w TUI wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji.

Odpoczywaj, pogoda fajna nie wiem jak u Ciebie. Ja zaraz tż zaciągnę do sprzątania tarasu. Mamy jak u Grizłoldów- 15 lampek solarnych

Musimy jeszcze kupić huśtawkę bo poprzednią nam ekipa remontowa ze spółdzielni zniszczyła. Chcę rozkładaną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20180419_220011.jpg (32,6 KB, 85 załadowań)

Edytowane przez saipan
Czas edycji: 2018-04-28 o 08:27
Stary 2018-04-28, 09:25   #2589
liv87
Guerlain Lover

Milej majowki
Ja tylko 1go mam wolne

za zakupy
Cytat:
Cansada Ja tez miałam taką sytuację kilka lat temu, musieliśmy zrezygnować z opłaconegp wyjazdu z powodu sytuacji rodzinnej. Dlatego teraz już nigdy nie zdecyduje się na zakup i opłacenie drogiej wycieczki pół roku wcześniej bo to nie ma żadnego sensu. No i dopóki nie siedzę w samolocie to się zawsze zastanawiam co pójdzie nie tak haha teraz np chcą mi odwołać urlop który miałam już dawno zaplanowany (kierowniczka ma menopauze i jej odwala). Ehhhh
ja rok temu mialam to samo. Wylot do Egiptu zalatwialam w styczniu. W maju sie dowiedzialam od kierowniczki, ze nie moge leciec z powodu malej ilosci osob w zespole guzik prawda, potem sie okazalo, ze nic by sie nie stalo jakbym leciala.
Stracilam zaliczke oraz ubezpieczenie od kosztow rezygnacji, bo nie wliczalo to nagle odwolanych wyjazdow wyszlo cos kolo 400-500 zl stracone (na osobe). Wsciekla bylam jak osa, bo Egipt planuje juz od wielu lat, a akurat mialam okazje leciec z rodzicami, bo nikt inny ze znajomych nie chce tam leciec

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-28, 10:07   #2590
p4w
Zakorzenienie

dziewczyny nabyłam na wyprzedaży bazę pod cienie KVD i wczoraj nałożyłam tylko ją pod cienie - bez przypudrowania i innych cudów i praktycznie do wieczora od 8 wszystko się trzymało
zwykle używam bazę (ostatnio To Faced) przypudrowuję i na to PaintPot, więc mam wymagające powieki... w każdym razie polecam - jak któras się zastanawia to warto skorzystać z wyprzy

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-28, 10:32   #2591
OlaM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
dziewczyny nabyłam na wyprzedaży bazę pod cienie KVD i wczoraj nałożyłam tylko ją pod cienie - bez przypudrowania i innych cudów i praktycznie do wieczora od 8 wszystko się trzymało
zwykle używam bazę (ostatnio To Faced) przypudrowuję i na to PaintPot, więc mam wymagające powieki... w każdym razie polecam - jak któras się zastanawia to warto skorzystać z wyprzy
To taka baza w formie kredki? Jaki wzięłaś odcień?
Stary 2018-04-28, 10:49   #2592
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
To taka baza w formie kredki? Jaki wzięłaś odcień?
tak, dokładnie - mam odcień Light - drugi chyba w kolejności... ciut jasniejszy niż Painterly Maca

3220g 54 cm

------------------

Stary 2018-04-28, 11:13   #2593
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Wam tak bardzo zalezy na cenie, to rozumiem
Przed wylotem na Majorkę orientowaliśmy się w cenie i za parking przy lotnisku wyszłoby jakieś 200 zł, a za ten troszkę dalej zapłaciliśmy 50 zł

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Pewno tak, ale 70 zeta za 7 czy 10 dni (nie pamietam ile to było), to nie jest jakos mega sporo. No i generalnie wolę blizej, z buta 3-5 minut, fajny spacerek.

A bo tam to na turystów nastawione wsio i drenuja kieszenie
Nam za 7 dni przy lotnisku pani powiedziała jakieś 200 zł
A ten co jest dalej, to właściciel nas odwiózł na lotnisko, dosłownie jechaliśmy może ze dwie minuty. I po powrocie, w środku nocy, zadzwoniliśmy i tez po jakichś 2-3 minutach się pojawił
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-28, 11:30   #2594
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Przed wylotem na Majorkę orientowaliśmy się w cenie i za parking przy lotnisku wyszłoby jakieś 200 zł, a za ten troszkę dalej zapłaciliśmy 50 zł

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Nam za 7 dni przy lotnisku pani powiedziała jakieś 200 zł
A ten co jest dalej, to właściciel nas odwiózł na lotnisko, dosłownie jechaliśmy może ze dwie minuty. I po powrocie, w środku nocy, zadzwoniliśmy i tez po jakichś 2-3 minutach się pojawił
To chyba jakis inny przy lotnisku, bo co jak co, ale 200 nigdy nie zapłacilismy, dotychczas 70 zł A jak wyjeżdzaliśmy z biura to za darmo nawet był

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-04-28, 12:38   #2595
OlaM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
tak, dokładnie - mam odcień Light - drugi chyba w kolejności... ciut jasniejszy niż Painterly Maca

Ja kliknęłam Fair, ale może dokupię i Light.
Stary 2018-04-28, 13:17   #2596
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Hej

W Orsay Klubowe Dni Zakupów (rabat i potrójne pkt klubowe) - w aplikacji -25% wchodzi również na przecenione Kliknęłam kilka rzeczy
kod 80003

udanego urlopu!
na szczęście mi net kiepsko hula

Cytat:
Oby .

Ja wykupiłam wcześniej bo jest taniej a nie mam cierpliwości czaić się na lasta. Na szczęście w Itace nie traci się dużo za rezygnację a w TUI wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji.

Odpoczywaj, pogoda fajna nie wiem jak u Ciebie. Ja zaraz tż zaciągnę do sprzątania tarasu. Mamy jak u Grizłoldów- 15 lampek solarnych

Musimy jeszcze kupić huśtawkę bo poprzednią nam ekipa remontowa ze spółdzielni zniszczyła. Chcę rozkładaną
To udanego remontu!
Pogoda jest boska

My wtedy straciliśmy dużo kasy więc kiepska sprawa. Ubezpieczenie nie obejmowało akurat tenk sytuacji wiec teraz juz uważam heh kupuje ewentualnie tylko tanie bilety lotnicze bo mi nie zal aż tak tych 300 czy 400 zł teraz pewnie też ta kasę stracę chyba że postawę sprawę na ostrzu noża i wezmę te 3 dni jako urlop na żądanie. No ale potem będę mieć przerabane

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Milej majowki
Ja tylko 1go mam wolne

za zakupy ja rok temu mialam to samo. Wylot do Egiptu zalatwialam w styczniu. W maju sie dowiedzialam od kierowniczki, ze nie moge leciec z powodu malej ilosci osob w zespole guzik prawda, potem sie okazalo, ze nic by sie nie stalo jakbym leciala.
Stracilam zaliczke oraz ubezpieczenie od kosztow rezygnacji, bo nie wliczalo to nagle odwolanych wyjazdow wyszlo cos kolo 400-500 zl stracone (na osobe). Wsciekla bylam jak osa, bo Egipt planuje juz od wielu lat, a akurat mialam okazje leciec z rodzicami, bo nikt inny ze znajomych nie chce tam leciec

Ehhh to tez masakra kierowniczki tak mają ehh moja to robi z czystej złośliwości i co jej zrobić

amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-28, 13:33   #2597
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście mi net kiepsko hula

To udanego remontu!
Pogoda jest boska

My wtedy straciliśmy dużo kasy więc kiepska sprawa. Ubezpieczenie nie obejmowało akurat tenk sytuacji wiec teraz juz uważam heh kupuje ewentualnie tylko tanie bilety lotnicze bo mi nie zal aż tak tych 300 czy 400 zł teraz pewnie też ta kasę stracę chyba że postawę sprawę na ostrzu noża i wezmę te 3 dni jako urlop na żądanie. No ale potem będę mieć przerabane

Ehhh to tez masakra kierowniczki tak mają ehh moja to robi z czystej złośliwości i co jej zrobić

Remont był jesienią zeszłego roku. Na szczęście już po .
No to faktycznie masz wredna kierowniczkę. Kiepsko tak stracić kasę za wyjazd. My straciliśmy w zeszłym roku 500zl. Na szczęście dowiedzieliśmy się o sytuacji rodzinnej w ostatnim dniu kiedy jeszcze mogliśmy zrezygnować i nie tracić dużo więcej.

Moja ogólnie nie robi mi problemu z urlopem ale raz mnie wkurzyła jak zadzwoniłam do niej rano że muszę z tata do szpitala jechać i nie może on sam prowadzić a ta mi wyjeżdża i ze mam się zastanowić co dla mnie ważniejsze i zrobić jak uważam. No k..... w tym momencie to mogłam nawet wypowiedzenie złożyć bo tatę mam jednego a prace mogę mieć inną w każdej chwili.

Stary 2018-04-28, 14:19   #2598
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość

Ja kliknęłam Fair, ale może dokupię i Light.
myślę, że jakiejś szalonej różnicy w kolorze nie będzie, a przecież i tak na to cień położysz... ja pewnie bym nie brała chyba, ze na zapas jak szybko zużywasz

3220g 54 cm

------------------

Stary 2018-04-28, 14:20   #2599
ewelinka_
Zakorzenienie

w S. dostepne minisy Huda Beauty Wchodzi na nie jakiś kod?

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-28, 16:19   #2600
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba jakis inny przy lotnisku, bo co jak co, ale 200 nigdy nie zapłacilismy, dotychczas 70 zł A jak wyjeżdzaliśmy z biura to za darmo nawet był
Nam rok temu zmienili wylot z Rzeszowa na Katowice, to myśleliśmy, że właśnie chociaż parking będziemy mieć darmowy, ale nie było żadnej rekompensaty
Stary 2018-04-28, 16:59   #2601
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nam rok temu zmienili wylot z Rzeszowa na Katowice, to myśleliśmy, że właśnie chociaż parking będziemy mieć darmowy, ale nie było żadnej rekompensaty
To jakieś biuro ciulate było nam zawsze za darmo z biura parking oferują, a z różnych biur korzystaliśmy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-04-28, 19:27   #2602
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zazwyczaj też płacę za parking ale jak raz nam zmienili wylot z Katowic na Warszawę to dostałam obniżkę 400zł na paliwo i parking darmowy.
Stary 2018-04-28, 20:46   #2603
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zazwyczaj też płacę za parking ale jak raz nam zmienili wylot z Katowic na Warszawę to dostałam obniżkę 400zł na paliwo i parking darmowy.
Cytat:
To jakieś biuro ciulate było nam zawsze za darmo z biura parking oferują, a z różnych biur korzystaliśmy
Nam pani wtedy powiedziała, że zmienił się dyrektor i wcześniej mogli coś zaoferować w ramach rekompensaty, a teraz nie mogą.
Latamy z Tui
Stary 2018-04-28, 21:06   #2604
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nam pani wtedy powiedziała, że zmienił się dyrektor i wcześniej mogli coś zaoferować w ramach rekompensaty, a teraz nie mogą.
Latamy z Tui
To dziadoski nowy dyrektor
A my latamy roznie, gdzie znajdziemy najciekawszą dla nas ofertę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-04-29, 10:50   #2605
lena40
Lady Pudernica

Dzień dobry

Co tu tak cicho? plażujecie? Zazdroszczę wyjazdów, bawcie się dobrze!

Mnie totalnie rozłożyło. Gorączki nie mam, ale katar gigant i ból gardła mnie od dwóch dni wykańczają. Majówka w łóżku

Palec klikalec niestety jest w formie. Nic nie kupiłam (kusi baza pod cienie o której pisała p4w), ale oglądam to (sroki wchodzą w link na własną odpowiedzialność)

https://www.youtube.com/watch?v=_EEu...eXcaBMLCTqQ-Er

Tam jest 65 filmów
Od 1 maja będą dostępne w Polsce.

Edytowane przez lena40
Czas edycji: 2018-04-29 o 10:51
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-29, 11:14   #2606
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mnie totalnie rozłożyło. Gorączki nie mam, ale katar gigant i ból gardła mnie od dwóch dni wykańczają. Majówka w łóżku

Palec klikalec niestety jest w formie. Nic nie kupiłam (kusi baza pod cienie o której pisała p4w), ale oglądam to (sroki wchodzą w link na własną odpowiedzialność)

Tam jest 65 filmów

https://houseofbeauty.com.pl/p/19542...cien-sypki-1ml

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-29, 11:18   #2607
lena40
Lady Pudernica

A Ty jak zwykle czujna
Tam niestety nie zdążyłam, większość kolorów wykupiona (podobno "wyszły" w ciągu kilku godzin).
1 maja powstać ma oficjalny polski sklep internetowy marki bardziej precyzyjnie się wyrażając
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-29, 12:07   #2608
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Tam jest 65 filmów
Również mam tę bazę KvD i również polecam. Czasem nakładam ją bez cieni nawet, aby rozjaśnić powiekę chyba też skusze się na kolejną za te pieniądze
Więc nie sprzeciwiaj się swojej naturze i palcowi klikalcowi

baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-29, 12:19   #2609
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Tam jest 65 filmów

Dużo zdrowia. Ja też sobie załatwiłam gardło...tantum Verde aplikuje i jest ok.
Przepiękne cienie. Może na otwarcie sklepu jakieś promocje będą.
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-29, 12:22   #2610
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Tam jest 65 filmów
szybkiego powrotu do zdrowia
Cytat:
Dużo zdrowia. Ja też sobie załatwiłam gardło...tantum Verde aplikuje i jest ok.
Przepiękne cienie. Może na otwarcie sklepu jakieś promocje będą.
Dla Ciebie też zdrówka.

Ja wczoraj kupiłam ramoneske z Ochnika

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości