|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: chłopak z Rosji zaprasza mnie do siebie
Rosja, znajomi z całego świata, czarne samochody, tajemnicze rozmowy, stalkowanie kobiet - mi sie to kojarzy z handlem ludźmi
![]() Dziewczyno to nie są żarty - zgłos to na policje; nawet jak nic nie zrobią, ale żeby chociaz mieli notatkę.. mam wrażenie że Ty się wtym w pewien sposób ekscytujesz i nie zdajesz sobie sprawy z tego co sie naprawde dzieje i jak to sie moze skonczyc. Podejrzany obcy facet, wie o Tobie wszystko, wie gdzie mieszkasz, śledzi Cię... Edytowane przez MeganEagle Czas edycji: 2018-04-28 o 14:20 |
|
|
|
|
#92 |
|
Idealna Źona; )
|
ja od razu zglosila sprawę na policję on może być niebezpieczny może chce cie porwać albo coś;/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłabym na policję i to zgłosiła, może akurat na policji jest już znany?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Mnie to się w ogóle wydaje że on wcale nie mieszkał w Rosji tylko w Polsce a chciał cię zwabic do Rosji i tam sprzedać (?) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Autorko, zgłoś to jak najszybciej na policję i nie kontaktuj się z nim.
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc juz z nim pisząc tez przeszło mi to przez myśl... mam jeszcze takie dziwne szczegóły z naszego pisania: miał starego smartfona, czasami nie miał internetu i na koncie, bo rzekomo nie miał na rachunki, zapytalam, jak zatem dzwoni, a on, ze on nie wykonuje połączeń, bo to ludzie do niego dzwonią.
2 rzecz: bardzo chciał mieć iPhone, to był szczyt marzeń, nagle okazało się, ze dostal iPhone 7, wygrał go w jakiejś loterii, w co tez mi się nie chciało wierzyć i skojarzyło z jakas usługa za ten telefon, czy cos dziewczyny, boje się iść na policje... nie mam za bardzo dowodów... był tylko u mnie 2 razy, nie nachodzi mnie, a w miescie, którym studiuje być może spotkalisny się przypadkowo, nie mam dowodu, ze szedł za mna, boje się, ze mnie wysmieja albo zingnoruja... wiem, pocieszam się, ze może to nie aż tak poważny powód jego przyjechania, ale z drugiej strony... juz sama Nie wiem |
|
|
|
|
#96 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.